Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag8 omdömen om Bagarenochkocken
skrev om Bagaren och Kocken
Glöm garanti och reklamation med B&K
Jag måste varna dig som kund som någonsin behöver föra ett samtal med dom gällande garanti eller reklamation. Jag beställde en stekpanna Scanpan CTX vars nonstick skydd snabbt tappade effekten. Det blev sämre och sämre med tiden och jag bestämde mig för att höra av mig till dom angående detta.
På deras hemsida skryter dom om 5 års garanti vilket är totalt struntprat. Jag blev korsförhörd och utpekat som att det var mitt fel att pannan ej levde upp till standarden. Jag har aldrig behövt kassera en stekpanna i hela mitt liv och sköter om alla mina köksartiklar.
Ännu fräckare är att dom varken tar det som garanti eller reklamation. Efter att vid upprepande tillfällen försökt komma fram till något med Bagaren och Kocken ger jag nu upp och vänder mig till Allmänna Reklamationsnämnden m.m. istället.
Detta har jag aldrig behövt göra med något annat företag!! Dom har även behandlat flera kunder på samma sätt.
Är nu att det är fler än jag som drabbats. Driver detta med ARN. -
skrev om Bagaren och Kocken
B&K åtgärdade mitt problem, allt är bra nu
skrev om Bagarenochkocken.se
Struligt och krångliga att ha och göra med. Ovilliga att kompromissa eller ställa saker till rätta. Undvik handla på detta företag om ni inte vill ha massa problem!
skrev om Bagaren och Kocken
Vi köpte en scanpan stekpanna som blev ful rätt snabbt, vi trodde vi gjort fel som diskat med vanlig diskborste så vi köpte en ny. Behandlade den försiktigt men den blev märkligt ful väldigt snabbt. Jag tog då upp ärendet med Bagaren och kocken som först visade intresse men sen sa att de inte ersätter då vi behandlat produkten fel. Hur då fel. Vi har diskat med mjuk svamp just för att vi var försiktiga men produkten blev ful och dålig direkt. Jag avråder bestämt från Scanpan, köp hellre en billig på ikea och byt ut emellanåt. Trist!
Omdöme ordernummer: 1102659
Jag köpte en stekpanna hos Bagaren och Kocken, Scanpan CTX. Efter jag använt den i ett par dagar märkte jag att den stekte ojämnt. Jag kollade då om botten var plan vilket den inte var. Jag hade noga följt användarinstruktionerna, pannan var alltså skev när jag fick den.
Efter det skickade jag ett mail till kundservice om hur man kunde lösa det. Efter 8 dagar fick jag svar. De bad mig då skicka en bild på pannan vilket jag gjorde omgående. Efter 5 dagar fick jag svar igen att jag skulle skicka in den till dom. Jag frågade då om jag kunde få en annan stekpanna så länge eftersom jag inte hade kvar min gamla. Det fick jag inte, jag var alltså tvungen att köpa en ny stekpanna. Lägg märke till att jag väntat i 2 veckor på besked.
Jag skickade in stekpannan till Bagaren och Kocken och nu EN MÅNAD senare har jag inte fått någon återkoppling överhuvudtaget.
Bagaren och Kocken kan skylla på att dom haft väldigt mycket att göra efter julhelgen då dom sålt mycket varor. Det är ingen ursäkt, säljer man så pass mycket anställer man fler personer till kundservice och jobbar proaktivt.
Bagaren och Kocken kan skylla på att dom väntar svar från sin leverantör eller tillverkaren. Men det är inte relevant för mig som kund. Jag köpte stekpannan av Bagaren och Kocken inte av deras leverantör eller tillverkare.
Jag kan verkligen inte rekommendera Bagaren och Kocken. Om ni kan, välj en annan återförsäljare om ni ska köpa köksprodukter. -
skrev om Bagaren och Kocken
Instämmer med kören, klockrent. Bra varor och priser.
skrev om Bagaren och Kocken
Det ställe på nätet där jag köper mest köksprylar. Bra utbud, lättnavigerad sida och bra kundtjänst när det behövs. Rekommenderas varmt!
skrev om Bagaren och Kocken
Denna webshop är en sann fröjd. Utbudet är väldigt bra, men det som framför allt imponerar är leveransen. Det är inte ovanligt att grejorna dyker upp max två dagar efter beställning, även om denna gjorts på en helg. Så tacksamt när man till exempel handlar presenter och är lite sent ute! Navigeringen på sajten skulle kunna vara smidigare, men annars finns inget att anmärka på.