Datanova Sweden AB

Datanova Sweden AB

• BadgeTwoYears
4.5

Datanova Sweden AB är din kompletta IT-leverantör som stöttar företag med allt som rör IT-miljö! Vår verksamhet kan sammanfattas med ett ord – problemlösare. Vi hjälper er att hitta den mest effektiva och kostnadsmedvetna lösningen på era IT-problem. Vi är en serviceorienterad och effektiv IT-partner med gedigen erfarenhet...

390 omdömen om Datanova Sweden AB

Jonny K

Bra hemsida med sortiment som behövs. Dessutom snabb leverans 👍

Tore N
Skrev om Datanova Sweden AB

Mycket nöjd med produkt, leverans och priset. Allt positivt.

Svar från Datanova Sweden AB

Stort tack för din återkoppling ! Härligt att både produkten, leveransen och priset gjorde dig nöjd – då gör vi en liten segerdans här på kontoret! 😄 Varmt välkommen tillbaka till oss på DataNova!

Jens J
Skrev om Datanova Sweden AB

Snabb service och rätt produkt i tid

Svar från Datanova Sweden AB

Tack för ditt fina omdöme! 😄 Rätt produkt i rätt tid – då har både lagret och kaffet gjort sitt jobb! Härligt att du är nöjd med vår service. Varmt välkommen tillbaka till oss på DataNova!

Patrik K
Skrev om Datanova Sweden AB

Jättebra service och snabb leverans!

Svar från Datanova Sweden AB

Stort tack för du handla av oss! Vi gillar att vara snabba med leveransen och generösa med servicen – så det är härligt att lösa att båda gick hem! 😄 Varmt välkommen tillbaka till oss på DataNova!

Bengt S
Skrev om Datanova Sweden AB

Svarar ej på tel eller majl vilket jag tycker är dåligt

Svar från Datanova Sweden AB

Tråkigt att höra. Troligtvis var det många som ringde samtidigt eller mycket kunder i butiken när du försökte nå oss. Skicka gärna ett mejl med ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så snart vi kan. info@datanova.se / DataNova

Gunilla A
Skrev om Datanova Sweden AB

De första dagarna då jag packade up min LUBA fick jag god hjälp av er support (en personlig person att tala med )att få igång min automower. Jag är pensionär och gillar INTE digitala instruktoner för att få igång en automower. Det är jättesvårt med QR-koder och appar i telefon. VARFÖR kan ni inte skicka med en utskriven snabb version för att sätta igång era maskiner. När jag efter några dagar behövde er hjälp igen, har det vart HELT OMÖJLIGT att ens komma ikontakt med er. Detta är inte OK. Ni har berättat hur många tusen...

Svar från Datanova Sweden AB

Hej Gunilla, Tack för din återkoppling. Vi beklagar verkligen att du inte har kunnat komma i kontakt med oss när du behövde fortsatt hjälp. Vi förstår att appar och QR-koder kan kännas krångliga och att möjligheten att prata med en person är särskilt viktig vid installationen. När du försökte nå oss var det troligtvis många som ringde samtidigt eller kunder som behövde hjälp i butiken. Det förklarar väntetiden, men vi förstår att det inte är tillräckligt när du behöver hjälp. Skicka gärna ett mejl till info@datanova.se...

Rickard S
Skrev om Datanova Sweden AB

Grym support och trevligt bemötande.

Svar från Datanova Sweden AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med vår support och vårt bemötande. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss! Teamet på DataNova Sweden AB

Kenneth E
Skrev om Datanova Sweden AB

Snabb service. Enkelt att hitta drt man beövr och bra betal och lrveranssystem.

Svar från Datanova Sweden AB

Det gläder oss att du uppskattade vår snabba service, lättnavigerade webbshop samt smidiga betalnings- och leveranssystem. Varmt välkommen tillbaka!

Olov O
Skrev om Datanova Sweden AB

Snabbt svar och bra hjälp för reservdelar till min Mammotion gräsklipparrobot.

Svar från Datanova Sweden AB

Vad roligt att du fick snabb och bra hjälp med reservdelarna till din Mammotion-robotgräsklippare. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen!

Peter B
Skrev om Datanova Sweden AB

Snabb leverans. Inga konstigheter här.

Svar från Datanova Sweden AB

Härligt att höra att leveransen gick snabbt och smidigt. Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med din köp!

Robby W
Skrev om Datanova Sweden AB

Före tre år sen köpte jag en robot gräsklippare hos Datonova Sweden AB. Det gick smidigt med beställning och leveransen var snabbt och utan problem. Nu före tre veckor sen behövde jag en reservdel till klipparen. Ä ven den kunde jag beställde enkelt och fick den redan levererat. Jag är jättenöjd med Företaget och kan rekommendera Datanova. Hälsningar Robby

Svar från Datanova Sweden AB

Tack Robby! Kul att höra att Mammotion robotgräsklipparen sköter jobbet och att servicen satt som en räkmacka. Så ska det va! 😎 / Teamet på DataNova

Tommy S
Skrev om Datanova Sweden AB

det var jätte bra från första steget in i butiken,tills jag lämnade data nova, fick hjälp med min dator, jätte nöjd

Svar från Datanova Sweden AB

Tack för 5 stjärnor! Kul att vi fick ordning på datorn och att du gick härifrån nöjd. Precis så vi vill ha det hos DataNova 😎

Bengt J
Skrev om Datanova Sweden AB

Proffsigt och stort kunnande, engagerad personal

Svar från Datanova Sweden AB

Tack, det glädjer oss att du uppskattade vårt kunnande och engagemang. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att hitta rätt lösning och ge bästa möjliga service. Vi hoppas att du får stor glädje av din Mammotion robotgräsklippare och är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp framöver. Teamet på DataNova Sweden AB

Svante B
Skrev om Datanova Sweden AB

Beställde saker på förmiddagen och dagen efter så hade grejorna redan kommit ! Fruktansvärt snabb service 😃👍 verkar vara ett seriöst ,bra företag .

Svar från Datanova Sweden AB

Stort tack för din fina recension! Kul att vi kunde leverera så snabbt och att du fått ett bra intryck av oss. Vi jobbar hårt för snabb service och trygga leveranser, särskilt när det gäller Mammotion och robotgräsklippare. Teamet på Datanova Sweden AB

Ronny H

De gick fort att få prylarna Mvh Ronny

Svar från Datanova Sweden AB

Stort tack Ronny för 5 stjärnor! Kul att vi kunde få iväg prylarna snabbt. Vi finns här om du behöver något mer till din Mammotion robotgräsklippare framöver. Teamet på Datanova Sweden AB

Freddy A
Skrev om Datanova Sweden AB

Datanova är kanon! Snabb och smidig leverans och dessutom mycket enkel returhantering vid en annan leverans!

Svar från Datanova Sweden AB

Härligt att vi kunde lösa både leveransen och returhanteringen snabbt och smidigt. Det är precis den service vi vill ge våra kunder, oavsett om det gäller köp, retur eller hjälp med din beställning. Teamet på Datanova Sweden A

Miika K
Skrev om Datanova Sweden AB

Hej! Såg en osmaklig reklam på Facebook. Ej ok. Ni spammar för att få detta svar, absolut ej ok. I övrigt, leverans av produkten, mkt bra. Betyg 5 på leverans Betyg 1 på reklam+spammar min mailkorg för att få svar. Slutligt Betyg 3 som lätt kunde varit 5. Tack

Svar från Datanova Sweden AB

Tack för din feedback! Vi är glada att leveransen fungerade riktigt bra. Tråkigt att du upplever reklamen som osmaklig. Det är verkligen inte meningen. Vår tanke med reklamen är snarare att våga ha lite humor, bjuda på oss själva och förhoppningsvis få folk att skratta och bli lite gladare. Humor träffar såklart olika och vi tar till oss din synpunkt. Vi tar även till oss kritiken kring våra utskick. Tanken är absolut inte att det ska upplevas som spam. Vi hoppas att du i övrigt blir riktigt nöjd med din Mammotion robotgräsklippare och att vi kan förtjäna en femma nästa gång! Teamet på Datanova Sweden AB

Paul S
Skrev om Datanova Sweden AB

Fantastiskt effektiv och kompetent service både online och i butik. Det fungerar som det en gång för många år sedan gjorde i andra butiker.

Svar från Datanova Sweden AB

Det gör oss verkligen glada att höra. Vi vill ge den service vi själva skulle vilja få, även om det tyvärr inte alltid är så överallt. För oss är personlig, snabb och kunnig hjälp en självklarhet, inte minst kring Mammotion och robotgräsklippare. Varmt välkommen tillbaka! Teamet på DataNova Sweden AB

Anders H
Skrev om Datanova Sweden AB

Tack! Bra genomgång av robotgräsklippare innan valet. Även visioner om framtiden och kommande robotar. Vi valde en Mammotion Luba mini 2 AWD LiDAR. Den är lätt programmerbar och klipper nu vår gräsmatta jämn o snygg!

Svar från Datanova Sweden AB

Så roligt att höra att genomgången hjälpte er att hitta rätt robotgräsklippare. Mammotion Luba Mini 2 AWD LiDAR är ett riktigt fint val, och extra kul att den redan levererar en jämn och snygg gräsmatta. Vi tycker också att framtiden inom robotik och smarta trädgårdar är otroligt spännande, så det är alltid kul att få dela våra tankar och visioner med våra kunder. Varmt välkomna tillbaka! Teamet på DataNova Sweden AB

Hosea M
Skrev om Datanova Sweden AB

Fick hjälp att returnera och byta produkten. Allt gick som jag tänkte.

Svar från Datanova Sweden AB

Härligt att höra att returen och bytet gick smidigt och precis som du tänkt dig. Vi hoppas du blir riktigt nöjd med din Mammotion robotgräsklippare! Teamet på DataNova Sweden AB

Peter U
Skrev om Datanova Sweden AB

Produkt fanns i lager och leveransen gick snabbt, bra service!

Svar från Datanova Sweden AB

Vi är väldigt glada att både service och leverans fungerade bra. Hoppas du får mycket glädje av din Mammotion robotgräsklippare framöver! Teamet på DataNova Sweden AB

Torbjörn Hugo H
Skrev om Datanova Sweden AB

Trevligt bemötande och pålitlig leverans.

Svar från Datanova Sweden AB

Tack för ditt fina betyg och för de trevliga orden! Vi är glada att du uppskattar bemötandet och leveransen. Nu är vi såklart nyfikna på vad vi behöver göra ännu bättre för att få en 5:a av dig nästa gång. Teamet på DataNova

Marcus J
Skrev om Datanova Sweden AB

Ber bemötande och kunnig personal. Raka snabba svar och snabb problemlösning. Dock litet minus med dåligt med ganska vanliga slit delar som inte fanns på hyllan. Blev stopp i två veckor pga vänta på klipp tallrikar.

Svar från Datanova Sweden AB

Tack för din recension och för de fina orden om vårt bemötande, vår kunskap och snabba problemlösning. Det gör oss väldigt glada! Vi tar självklart också till oss synpunkten kring reservdelarna. Intresset för Mammotion och robotgräsklippare har varit otroligt stort och dessvärre gick vissa slitdelar, som klipptallrikarna, åt snabbare än vi hann få in nya. Vi har därför ökat våra lager framöver för att kunna erbjuda snabbare leveranser och ännu bättre service. Teamet på DataNova Sweden AB

Ulf E
Skrev om Datanova Sweden AB

Snabb på att skicka varan

Svar från Datanova Sweden AB

Vi är väldigt glada att du uppskattar den snabba leveransen. Vi jobbar hårt för att kunna leverera Mammotion och robotgräsklippare så snabbt och smidigt som möjligt. Teamet på DataNova Sweden AB

Pia P
Skrev om Datanova Sweden AB

Svårt att göra en bedömning efter en (1) nätaffär. Men den affären gick snabbt och smärtfritt även om det blev fel vara jag beställde. Köpte en för liten robotgräsklippare. Tyvärr packade jag upp den och testade innan jag insåg att det var fel. Men…jag ”sparade” 15000:- 🫤

Svar från Datanova Sweden AB

Vi är glada att köpet gick snabbt och smidigt, även om det visade sig att robotgräsklipparen blev lite för liten för dina behov. Vill du ha hjälp att byta upp dig till en större modell får du gärna maila oss på info@datanova.se så kan vi säkert hjälpa dig att hitta en bättre lösning. Teamet på DataNova Sweden AB

Ulla Margareta H
Skrev om Datanova Sweden AB

Vi blev väldigt väl omhändertagna och fick en snabb leverans och en efterföljande installation med en proffsig genomgång av roboten. Vi är helnöjda och kommer rekommendera både produkt och företag.

Svar från Datanova Sweden AB

Fantastiskt kul att läsa att ni är nöjda med både bemötandet, leveransen och installationen av er Mammotion robotgräsklippare. Tack för förtroendet , välkommen åter! Teamet på DataNova

Christina Å
Skrev om Datanova Sweden AB

Kanonbra butik och mycket trevlig och tillmötesgående personal. Jag köpte en robbotkräsklippare och är än så länge nöjd med maskinen Köpte även ett hus till roboten som nu står skyddad för väder och vind 👌 Ville köpa den i en fysisk butik då det blir lättare om något händer med den.och man slipper skicka den hit och dit och en bra support med..

Svar från Datanova Sweden AB

Väldigt roligt att läsa att du är nöjd med både butiken, bemötandet och din robotgräsklippare. Vi håller helt med om värdet av att kunna handla i en fysisk butik och ha support och service nära till hands om något skulle hända. Och med huset står roboten dessutom lite extra tryggt skyddad. Tack för förtroendet! Teamet på DataNova

Peter E
Skrev om Datanova Sweden AB

Levererade i tid. Trevligt bemötande. Svarade på tekniska frågor genom att kalla på en tekniker.

Svar från Datanova Sweden AB

Trevligt bemötande är en självklarhet hos oss, och vi är glada att vi kunde hjälpa till även med de tekniska frågorna. Det är just det mervärdet vi vill ge när du handlar hos oss. Vi hoppas att du får stor glädje av din Mammotion robotgräsklippare. Teamet på DataNova

Nils R
Skrev om Datanova Sweden AB

Bra service och god återkoppling, skulle önska att reparationen av gräsklipparen varit något raskare men förstår att det är stor arbetsbörda och semestertider

Svar från Datanova Sweden AB

Vi är glada att du är nöjd med vår service och återkoppling. Vi har full förståelse för att väntan på reparationen kändes lång och uppskattar verkligen ditt tålamod och din förståelse under en period med hög belastning. Vi hoppas att du nu får stor glädje av din Mammotion robotgräsklippare. Teamet på DataNova

Per S
Skrev om Datanova Sweden AB

Snabbt svar på förfrågan - leverans dagen efter...helt suveränt!!

Svar från Datanova Sweden AB

Tack så mycket för återkopplingen! 😊 Härligt att höra att allt gick snabbt och smidigt. Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med din beställning!

Annica A
Skrev om Datanova Sweden AB

Beställde en robot gräsklippare,!snabb leverans och trevligt bemötande av chauffören.

Svar från Datanova Sweden AB

Stort tack för din fina recension! Härligt att höra att leveransen gick snabbt och att du fick ett trevligt bemötande av Bring chauffören. Vi hoppas att du får stor glädje av din Mammotion robotgräsklippare! Teamet på DataNova

Gertrud E
Skrev om Datanova Sweden AB

Snabb leverans Och lätt att ha göra med

Svar från Datanova Sweden AB

Det gläder oss att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och att det varit enkelt att ha med oss att göra. Vi hoppas att du får stor glädje av din Mammotion robotgräsklippare! Teamet på DataNova

Anders M
Skrev om Datanova Sweden AB

Bra pris och väldigt snabb leverans av gräsklippare.

Svar från Datanova Sweden AB

Stort tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd med både priset och den snabba leveransen. Vi hoppas att du får stor glädje av din Mammotion robotgräsklippare! Teamet på DataNova

Urban S
Skrev om Datanova Sweden AB

Snabb och bra leverans!…………………… ..

Svar från Datanova Sweden AB

Härligt att höra att leveransen gick snabbt och smidigt. Vi hoppas att du får riktigt mycket glädje av din Mammotion robotgräsklippare! Teamet på DataNova Sweden AB

Elinor F
Skrev om Datanova Sweden AB

Vi fick bra service både vid besök i butiken och vid telefonsamtal. Vi hoppas på fortsatt bra upplevelse vid eventuell service och support.

Svar från Datanova Sweden AB

Stort tack för den fina recensionen och för ert förtroende. För oss ska bra service och ett professionellt bemötande vara en självklarhet – inte något extra. Så har vi arbetat i över 30 år, och det är något vi är stolta över att fortsätta bygga vidare på. Det gläder oss att ni fått ett bra bemötande både i butiken och via telefon. Skulle ni behöva support eller service framöver finns vårt team självklart här för att hjälpa er med er Mammotion robotgräsklippare. Teamet på DataNova

Maria K
Skrev om Datanova Sweden AB

Beställningen jag gjorde var 100%, allt kom i tid. Men bäst är deras engagemang och support på nätet. De är närvarande och svarar på frågor på sin egen facebooksida men även i andra grupper. Väldigt bra service till alla Mammotionägare, ett föredöme för andra företag! Jag rekommenderar alltid Datanova till mina vänner.

Svar från Datanova Sweden AB

Stort tack för de fina orden och för att du rekommenderar oss vidare! Det betyder väldigt mycket för oss. Vi försöker vara så närvarande som möjligt och hjälpa både våra kunder och andra Mammotion-ägare med frågor kring robotgräsklippare, installation och support. Vi är också väldigt tacksamma för våra engagerade medarbetare som varje dag gör sitt yttersta för att hjälpa våra kunder och hitta bra lösningar. Varmt tack för förtroendet! Teamet på DataNova

Örjan S
Skrev om Datanova Sweden AB

Snabb service på min beställning mvh Örjan

Tack Örjan! Kul att du valde att handla hos oss

Gaston A
Skrev om Datanova Sweden AB

Tydlig kommunikation och snabb leverans.

Svar från Datanova Sweden AB

Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Härligt att höra att du är nöjd med både kommunikationen och leveransen

Mats F
Skrev om Datanova Sweden AB

Det funkade bra. Maskinen är grym!

Svar från Datanova Sweden AB

Visst är den grym?! Kul att höra att allt fungerat bra och att du är nöjd med maskinen. Tack för du tog dig tid att skriva ett fint omdöme 😊

Henrik T
Skrev om Datanova Sweden AB

Tack för Superbra service med min leverans.

Svar från Datanova Sweden AB

Vad roligt att höra att du är nöjd med servicen och leveransen! Allt gott!

Anders O
Skrev om Datanova Sweden AB

Dåligt att tillgången på enkla reservdelar som klippdiskar inte finns på lager när folk behöver dessa som mest. Fick själv vänta i en månad på dessa. Samma sak gäller reservdelar hos era återförsäljare. Har försökt få tag på klippmotor och främre drivhjulsmotor under klippsäsong hos era reparatörer och de är hänvisade att alla reservdelar först ska gå till garantiärende och att de inte får sälja direkt till kund. Mycket dåligt. Sen ska vi inte snacka om senaste uppdateringen som gör att klipparen fastnar och gräver ner...

Svar från Datanova Sweden AB

Tack för din feedback. Vi förstår frustrationen över att behöva vänta på reservdelar (särskilt mitt under klippsäsongen) Vi arbetar för att förbättra tillgången, men vissa delar behöver periodvis prioriteras till pågående garantiärenden. Vi tar även med oss dina synpunkter kring den senaste uppdateringen och för dem vidare till tillverkaren. Tråkigt att detta drar ner upplevelsen av en produkt som du annars är nöjd med. Tack för att du tog dig tid att uppmärksamma oss på det.

Lisbeth T

inga konstigheter...snabba trevliga

Svar från Datanova Sweden AB

Härligt att höra! 😊 Enkelt, snabbt och trevligt, precis så vi vill att det ska vara!

Gerhard W
Skrev om Datanova Sweden AB

Snabbt och bra. Fick information omgående

Svar från Datanova Sweden AB

Snabbt och bra , det gillar vi! 😄 Nu blev vi ju såklart lite nyfikna på vad vi behöver förbättra för att knipa den där sista stjärnan ⭐😉

Ulf V
Skrev om Datanova Sweden AB

Helt ok, lite väntande på luban, men det var jag medveten om. Däremot er leverantör Bring ”lurade” mig /oss att sitta i 3 dagar väntande på leverans . Man skulle kvittera mottagandet stod det i SMS:t . Sen lämnade paketet på ICA. Lite snopet kan jag tycka

Svar från Datanova Sweden AB

Tack för ditt omdöme! 😊 Oj, ett så stort paket ska du ju inte behöva hämta på ICA efter att dessutom ha väntat hemma på leveransen. Det låter inte som det ska och vi tar detta vidare med Bring. Hoppas att du trots leveransstrulet är riktigt nöjd med din Luba!

Robert W
Skrev om Datanova Sweden AB

Det tog väldigt lång tid att få robotgräsklipparen

Svar från Datanova Sweden AB

Tack för ditt omdöme och för ditt tålamod. Vi beklagar att leveransen av din Mammotion robotgräsklippare tog längre tid än den borde. Vi arbetar hela tiden för att förbättra både leveranstider och informationen till våra kunder när förseningar uppstår. Teamet på DataNova

Niclas O
Skrev om Datanova Sweden AB

Mycket bra och snabb service vid köp av min gräsklippare. …………………..

Svar från Datanova Sweden AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med både köpet och den snabba servicen. För oss är det viktigt att det ska kännas enkelt och tryggt att köpa Mammotion robotgräsklippare hos oss, och att hjälpen alltid finns nära till hands även efter köpet. Teamet på DataNova

Mårten F
Skrev om Datanova Sweden AB

Vänliga och väldigt sakkunniga. Skönt att ha att göra med ett ställe som vill hjälpa en att hitta vad som passar bäst och samtidigt med ett stort smile på läpparna 😀 Rekommenderas varmt.

Svar från Datanova Sweden AB

Stort tack för de fina orden och rekommendationen! För oss är det viktigt att inte bara sälja en produkt, utan att verkligen hjälpa varje kund att hitta den Mammotion robotgräsklippare som passar bäst för just deras behov. Att det dessutom sker med ett vänligt bemötande och ett leende ser vi som en självklar del av bra service. Teamet på DataNova

Johanna B
Skrev om Datanova Sweden AB

Bra och tydlig kommunikation. Trevlig bemötande och snabb service i butiken!

Svar från Datanova Sweden AB

Stort tack för de fina orden! Bra service och ett trevligt bemötande är väldigt viktigt för oss, så det känns extra roligt att höra att du upplevde just det i kontakten med oss. Vi vill att det ska kännas enkelt, tryggt och personligt att få hjälp med Mammotion och robotgräsklippare hos oss. Teamet på DataNova

Tord Åke S
Skrev om Datanova Sweden AB

Lång väntetid allt annat bra fungerar utmärkt

Svar från Datanova Sweden AB

Stort tack för ditt fina omdöme och för ditt tålamod med leveranstiden. Härligt att höra att allt annat fungerat bra och att din Mammotion robotgräsklippare fungerar utmärkt. Teamet på DataNova

Hans A
Skrev om Datanova Sweden AB

Produkten hade lång leveranstid men den kom som de angett och köpet gick bra!Har inte haft problem med produkten så jag vet ju inte hur de agerar då.

Svar från Datanova Sweden AB

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att leveransen kom enligt den angivna tiden och att köpet fungerade bra. Skulle du någon gång behöva hjälp med din Mammotion robotgräsklippare finns vi självklart här för support och service. Teamet på DataNova