Min RTK gick sönder så det var rätt akut och det gick otroligt snabbt å smidigt att få en ny skickad till Norrbotten inland. Så nöjd snabb å smidig service.
Datanova Sweden AB
Datanova Sweden AB är din kompletta IT-leverantör som stöttar företag med allt som rör IT-miljö! Vår verksamhet kan sammanfattas med ett ord – problemlösare. Vi hjälper er att hitta den mest effektiva och kostnadsmedvetna lösningen på era IT-problem. Vi är en serviceorienterad och effektiv IT-partner med gedigen erfarenhet...
296 omdömen om Datanova Sweden AB
Vad roligt att höra att vi kunde hjälpa dig så snabbt när din RTK gick sönder. Vi vet hur viktigt det är att få igång sin Mammotion robotgräsklippare igen, särskilt mitt i säsongen, så det gläder oss att du är nöjd med både servicen och leveransen. Stort tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!
Snabbare leverans än utlovat.bra klippare hittills bara +
Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att din Mammotion robotgräsklippare levererades snabbare än väntat och att du hittills är nöjd med den. Vi hoppas att den fortsätter att leverera ett lika bra resultat under många säsonger framöver. Tack för att du valde DataNova!
Tydlig information om leveransproblem då produkten Mamotion Luba mini 2 var restnoterat. Bra information när leveransen skulle ske. Orderbekräftelse skickat! Kvitto på köpet skickat! Mycket bra och tydlig information.
Vad roligt att höra! Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det gläder oss att informationen kring restnoteringen av Mammotion Luba Mini 2 var tydlig och att du kände dig väl informerad genom hela köpprocessen – från orderbekräftelse och leveransuppdateringar till kvitto. Vi vet att väntan kan vara frustrerande, därför försöker vi alltid hålla våra kunder uppdaterade så tydligt vi kan. Vi hoppas att du kommer att bli riktigt nöjd med din nya Mammotion robotgräsklippare och finns självklart här om du behöver hjälp eller har frågor framöver.
bra service, höll keveranstider, önskar bara att ni öppnar service för lagring och handhavande över vinersäsongen
ack för ditt fina omdöme och för din värdefulla feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och att vi höll leveranstiderna. Vi håller faktiskt just nu på att titta på möjligheten att erbjuda vinterförvaring och vinterservice för Mammotion robotgräsklippare. Vi tycker att det är ett väldigt bra förslag och återkommer så snart vi har ett färdigt upplägg. Tack igen för ditt förtroende, och vi hoppas att du får stor glädje av din robotgräsklippare! / DataNova Sweden AB
Jag är imponerad av Datanova. Perfekt service och leverans. Mycket nöjd kund.
Tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med både servicen och leveransen. Vi hoppas att du får stor glädje av din Mammotion robotgräsklippare, och skulle du behöva hjälp eller ha frågor framöver finns vi alltid här för att hjälpa dig. Tack för ditt förtroende! / DataNova Sweden AB - Den smarta trädgården börjar här!
Enkelt att komma i kontakt och tydliga svar
Det gläder oss att du upplevde det som enkelt att komma i kontakt med oss och att du fick tydliga svar på dina frågor. Vi strävar alltid efter att ge personlig service och hjälpa våra kunder att känna sig trygga i sitt köp av Mammotion robotgräsklippare. Tack för att du valde DataNova – varmt välkommen tillbaka!
Det är tråkigt för jag tycker det är kul när ett litet privatägt förtag kan konkurrera mot dom stor jättarna, men jag får inget svar från dom. Det svar jag fått är att dom får 200-300 mail per dag men det hjälper inte mig.
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, och vi ber verkligen om ursäkt för att du inte har fått svar i tid. Vi förstår att det är frustrerande att vänta, oavsett orsaken. Just nu har vi ett mycket högt tryck med 200–300 inkommande ärenden per dag, men det är ingen ursäkt – vi vet att varje kund förtjänar en snabb återkoppling. Vi arbetar hårt för att beta av alla ärenden och kommer att se till att du får svar under morgondagen, måndag. Tack för ditt tålamod och för att du vill stötta ett mindre, privatägt företag....
Allt har funkat enligt mina förväntningar
Vad härligt att höra att allt har fungerat precis som du förväntade dig! Vi arbetar varje dag för att göra köpupplevelsen så smidig och trygg som möjligt, så det är extra roligt att få veta att vi har levt upp till dina förväntningar. Vi hoppas att du får stor glädje av din Mammotion robotgräsklippare, och skulle du behöva hjälp eller ha några frågor finns vi alltid här. Tack för ditt förtroende och för att du valde DataNova!
Snabb och proffesionell hantering av beställningen. Toppenprodukt!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba och professionella hanteringen av din beställning. Det är precis den upplevelse vi vill ge våra kunder från första kontakt till leverans. Extra kul att du är så nöjd med din Mammotion robotgräsklippare och tycker att det är en toppenprodukt! Vi önskar dig många bekymmersfria klippsäsonger och finns alltid här om du behöver hjälp eller har några frågor. Tack för att du valde DataNova!
Fantastiskt mottagande vid garanti-ärende på min Luba 2 robotklippare som jag haft i snart 2 år. Rekommenderar!
Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med hur ditt garantiärende hanterades. Vi är stolta över vårt duktiga robottekniker- och serviceteam som arbetar hårt varje dag för att ge våra kunder snabb och professionell hjälp med sin Mammotion robotgräsklippare. Stort tack för ditt förtroende under snart två år. Vi hoppas att din Luba 2 fortsätter att leverera många problemfria säsonger framöver, och vi finns alltid här om du behöver oss!
Tydlig information och snabb leverans
Det är verkligen glädjande att höra att du uppskattade både den tydliga informationen och den snabba leveransen. Vi vet hur viktigt det är att hela köpupplevelsen fungerar smidigt, från beställning till att din Mammotion robotgräsklippare kommer fram. Vi hoppas att roboten kommer att överträffa dina förväntningar och finns självklart här om du behöver råd eller support längs vägen. Tack för att du valde DataNova!
Det har funkat mycket bra trots förseningar med leveransen men det kan man ej lasta Datanova för . Köpte och beställde på nätet och det funkade bra .Hoppas kundservicen kommer att fungera om man behöver hjälp . Har kollat era filmer på youtube som verkar bra som hjälpmedel .Jag köpte en luba 3 5000 som verkar bra när man lyckats lära sig ”appen” . Jag är nöjd .
Det gläder oss att höra att du är nöjd med din Mammotion Luba 3 5000 och att beställningen fungerade smidigt, trots leveransförseningarna. Tyvärr har vissa leveranser blivit försenade från tillverkaren, men vi uppskattar verkligen din förståelse. Det är också roligt att höra att våra YouTube-filmer har varit till hjälp. Vi arbetar kontinuerligt med att ta fram fler guider och tips för att göra det enklare att komma igång och lära sig appen. Om du någon gång behöver hjälp kan du känna dig trygg – vår kundservice finns här...
Jag har gjort en beställning av en kabel som Data Nova har skickat till mig efter det att jag har betalat i förskott. Inte speciellt komplicerat men helt ok.
Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är glada att allt fungerade som det skulle och att din beställning kom fram efter förskottsbetalningen. Samtidigt tar vi till oss att upplevelsen kändes ganska standard, och vi arbetar kontinuerligt med att göra köpupplevelsen ännu bättre för alla våra kunder. Tack för att du valde DataNova, och varmt välkommen tillbaka när du behöver tillbehör eller hjälp med din Mammotion robotgräsklippare!
Snabb leverans. Bra information.
Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och den information du fick. Vi arbetar hårt för att ge våra kunder en smidig köpupplevelse och tydlig information kring sin Mammotion robotgräsklippare. Tack för att du valde DataNova, och varmt välkommen åter om du behöver hjälp eller har några frågor!
Jag fick bra service. Jag beställde en ny robotklippare. Det var en rolig demobana i butiken så man kunde se mammotionklipparen i aktion.
Vad roligt att höra att du är nöjd med servicen och att du uppskattade vår demobana i butiken. Vi tycker att det är ett bra sätt att låta kunderna se hur en Mammotion robotgräsklippare fungerar i praktiken på den branta lutningen på 38,6 grader (80%) . Vi hoppas att du kommer att bli riktigt nöjd med din nya robotgräsklippare, och du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar. Tack för att du valde DataNova!
Ganska opersonligt man beställer på hemsidan och förskottsbetalar .
Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att en beställning via hemsidan med förskottsbetalning kan kännas opersonlig. Samtidigt försöker vi alltid finnas nära våra kunder genom personlig support via telefon, e-post och i vår butik om man vill ha rådgivning före eller efter köpet av sin Mammotion robotgräsklippare. Vi tar med oss din synpunkt och ska fortsätta arbeta för att göra köpupplevelsen ännu mer personlig. Tack för att du valde DataNova!
Mycket hjälpsamma och trevliga, villiga att lösa problem.
Det betyder mycket för oss att höra att du upplevt oss som hjälpsamma, trevliga och lösningsorienterade. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och hjälpa våra kunder hela vägen – både före och efter köpet av sin Mammotion robotgräsklippare. Stort tack för ditt förtroende och varmt välkommen åter!
Trevligt bemötande vid samtal och snabb leverans, allt topp!
Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet och den snabba leveransen. Vi hoppas att du kommer att få stor glädje av din Mammotion robotgräsklippare, och skulle du ha några frågor eller behöva hjälp framöver är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. Tack för att du valde DataNova!
Jag som kund blev bemött på ett proffsigt sätt, inget skynda att köpa utan jag fick min tid för frågor och egentid för att fundera känna och klämma på produkter. När jag väl bestämt mig fick jag all information om köpet och att varan var restnoterad, på ett vänligt sätt informerades jag om hur lång leveranstid det var, och att om jag har tur får varan lite tidigare. Senare får jag samtal (som jag missar) och ett mail om att de försökt nå mig på telefon och att de har min vara, ringer tillbaka och informeras om att jag är...
Stort tack för din fantastiska och utförliga recension! Det gläder oss verkligen att höra att du kände dig väl omhändertagen genom hela processen – från första besöket och rådgivningen, till leveransbesked och utlämning av din produkt. Vi tycker att det är viktigt att våra kunder får den tid de behöver för att ställa frågor, jämföra alternativ och fatta ett beslut i lugn och ro. Därför är det extra roligt att du uppskattade både bemötandet, kommunikationen kring leveranstiden och hjälpen du fick när det var dags att hämta...
Fick bra svar på de frågor jag hade, saknar dockden hjälp som man behöver för att sätta igång klipparen på bästa sätt borde finnas tutorials.
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du upplevde köpet som smidigt och leveransen som snabb. Vi arbetar hårt för att ge våra kunder en enkel köpupplevelse och snabb service när de beställer Mammotion och robotgräsklippare från oss. När det är dags att komma igång med din robot finns det en bra steg-för-steg-guide direkt i Mammotion-appen. Du hittar också instruktionsfilmer och guider på vår YouTube-kanal. Skulle du behöva hjälp är du alltid varmt välkommen att ringa eller mejla oss – vi hjälper gärna till. Teamet på DataNova
Smidigt att köpa och en mycket snabb leverans.
Vad roligt att höra att du upplevde köpet som smidigt och leveransen som snabb. Vi arbetar hårt för att ge våra kunder en enkel köpupplevelse och snabb service när de beställer Mammotion och robotgräsklippare från oss. / DataNova - Mammotion / Yarbo / Sylvox
Mycket bra med en länk till status på order.
Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattade möjligheten att enkelt följa din orderstatus. Vi strävar alltid efter att göra köpupplevelsen så smidig och transparent som möjligt för våra kunder som beställer Mammotion och robotgräsklippare från oss. Teamet på DataNova
Vi har enbart en positiv upplevelse av Datanova som leverantör av Mammotion gräsklippare. Leveransen gjordes innan den uppskattade tidpunkten! Mycket bra!
Det gläder oss att höra att både leveransen och upplevelsen motsvarade era förväntningar. Vi strävar alltid efter att leverera Mammotion robotgräsklippare så snabbt och smidigt som möjligt, så det är extra roligt att höra att er leverans kom tidigare än beräknat. Tack för förtroendet! Teamet på DataNova
Mycket bra service över telefon
Det gläder oss att höra att du är nöjd med den service du fick över telefon. Vi strävar alltid efter att ge snabb, kunnig och personlig hjälp, så det är väldigt uppskattat att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi hoppas att du får stor glädje av din Mammotion robotgräsklippare. Teamet på DataNova
Lite ovisst med leverans dag och lagersaldo av min klipparen men det hade nog att göra med en populär produkt. Inget negativt att säga.
Vi förstår att det kan kännas lite osäkert när leveransdatum och lagersaldo varierar, särskilt för populära produkter med hög efterfrågan. Vi arbetar kontinuerligt för att förbättra informationen kring lagerstatus och leveranser så att våra kunder får så tydliga besked som möjligt. Roligt att höra att du i övrigt är nöjd och inte har något negativt att säga. Vi hoppas att du får stor glädje av din Mammotion robotgräsklippare. Teamet på DataNova
Inget svar på mailfråga, lång leveranstid, inte i närheten av planerad leveranstid.
Vi beklagar att du upplevt både längre leveranstid än utlovat och att du inte fått svar på din mailfråga. Det är inte den upplevelse vi vill ge våra kunder. Vi tar till oss din feedback och arbetar kontinuerligt med att förbättra både vår kommunikation och våra leveransprocesser. Om det fortfarande finns något vi kan hjälpa dig med är du varmt välkommen att kontakta oss igen så ser vi över ärendet. Teamet på DataNova
Ni svarar inte på mail. Väntar på mitt garage
Det var väldigt konstigt att du inte fått svar på dina mail, då alla inkommande mail normalt besvaras. Det kan hända att något meddelande har hamnat i skräppost eller av någon annan anledning inte nått fram. Vi kommer att kontrollera detta och återkoppla till dig så snart som möjligt angående ditt garage. Teamet på DataNova Mammotion robotgräsklippare
Snabbare leverans än vad som angavs på sidan är ju alltid en positiv överraskning. Hade kanske önskat att Datanova skickat ut löpande information under tiden. Utöver det har jag inget annat än positivt att säga.
Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss att leveransen av din Mammotion robotgräsklippare kom fram snabbare än förväntat. Vi uppskattar också din synpunkt kring löpande information under leveranstiden. Det är värdefull feedback som vi tar med oss i vårt arbete för att förbättra kommunikationen och ge våra kunder en ännu bättre upplevelse. Tack för förtroendet och för de positiva orden! Teamet på DataNova
Beställde ett 4 G kort till en Mommotion Yuka mini 2 Leidar av Data Nova. Jag var osäker hur det skulle monteras då jag inte fann information i Mommotion manualen. Ringde upp Data Nova, men hänvisades till Bauhaus då maskinen var köpt där. Jag tyckte att det var mindre bra svar 4 G kortet var köpt på Data Nova och tänker att de enkelt kunde ge mig tips. Besviken kollade jag manualen igen och fann hur man lyfter av höljet för att komma åt täckbrickan till 4 G. Monterade och allt kopplade upp som det skulle.
Vi beklagar att du inte fick den hjälp du förväntade dig när du kontaktade oss. Förtydligandevis erbjuder vi support för produkter som är köpta via våra auktoriserade svenska återförsäljare. Hornbach tillhör för närvarande inte vårt svenska återförsäljarnätverk, vilket innebär att vi tyvärr inte kan erbjuda samma supportnivå för dessa köp. Vi är samtidigt glada att höra att installationen av 4G-kortet i din Mammotion Yuka Mini fungerade och att allt kopplade upp sig som det skulle efter monteringen. Tack för din feedback...
Klockrent företag med väldigt bra service!
Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både servicen och din upplevelse hos oss. Vi arbetar varje dag för att ge våra kunder snabb och professionell hjälp, så det betyder mycket att få sådan feedback. Vi hoppas att du får stor glädje av din Mammotion robotgräsklippare och är varmt välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp framöver. Teamet på DataNova
Det var länge sedan jag beställde och betalade min klippare men den har inte levererats än?
Vi beklagar att du fått vänta längre än förväntat på din robotgräsklippare. Vi förstår att det är frustrerande när man har beställt och betalat men ännu inte fått sin leverans. Just modellen Luba Mini LiDAR 2 1500 har tyvärr drabbats av betydande förseningar från tillverkaren, vilket påverkat leveranser till kunder som beställde under våren. Enligt den senaste informationen väntas nästa leverans anlända i slutet av juni, och vi räknar med att kunna skicka ut inneliggande beställningar kort därefter. Vi beklagar verkligen...
Fantastic customer service from Hamid. Gained a customer for life. /Stephen from Tesla
Thank you so much for your kind words, Stephen! We’re delighted to hear that you had a great experience and that Hamid was able to provide the level of service you expected. Building long-term relationships with our customers is exactly what we strive for, and it’s wonderful to know we’ve earned your trust. Thank you for choosing us, and we look forward to assisting you for many years to come with your Mammotion robot lawn mower. Team DataNova
Tydlig kommunikation om leveranser
Vad roligt att höra att du uppskattade vår kommunikation kring leveransen. Vi vet hur viktigt det är att få tydlig information och löpande uppdateringar, särskilt när man väntar på sin nya Mammotion robotgräsklippare. Tack för förtroendet och för att du valde DataNova. Vi hoppas att du får stor glädje av din Mammotion robotgräsklippare! Teamet på DataNova
Snabbt och korrekt köp. Alla förväntningar uppfyllda. Väldigt positiv upplevelse. Robotgräsklippare
Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att allt gick snabbt och smidigt och att vi lyckades leva upp till dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att göra köpupplevelsen så enkel och trygg som möjligt, från beställning till leverans av din Mammotion robotgräsklippare. Tack för förtroendet och för att du valde DataNova. Vi hoppas att du får stor glädje av din Mammotion robotgräsklippare under många år framöver! Teamet på DataNova
Vra produkter, lång leveranstid.
Vi är glada att höra att du är nöjd med produkten. Samtidigt beklagar vi att leveranstiden inte levde upp till dina förväntningar. Tyvärr har vissa modeller varit mycket efterfrågade, vilket i perioder har lett till längre leveranstider än vi önskat. Vi uppskattar din feedback och arbetar kontinuerligt för att förbättra både tillgänglighet och leveransflöden. Tack för att du valde DataNova och vår Mammotion robotgräsklippare. Teamet på DataNova
Helnöjd med min Luba 3 Men jag tycker att ni ska byta fraktbolag ni ska inte använda er av Bring det är bara krångel jag tror att ni skulle få mera nöjda kunder om ni ändrade fraktbolag För så som dom beter sig så tror jag kunderna drar sig för att handla från er .
Vad roligt att höra att du är helnöjd med din LUBA 3 och att robotgräsklipparen lever upp till dina förväntningar. Vi uppskattar också din feedback kring frakten. Vi tar synpunkter om våra transportpartners på stort allvar och följer kontinuerligt upp kundernas upplevelser för att kunna förbättra hela köpresan, från beställning till leverans. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av dina erfarenheter och för att du valde DataNova och Mammotion. Teamet på DataNova
Klipper utmärkt. Skulle ha beställt en rengöringsstation samtidigt. Fick snickra ihop en på egen hand.
Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med hur din Mammotion robotgräsklippare klipper. Ett bra klippresultat är precis vad vi vill att våra kunder ska få uppleva. Tack för förtroendet och för att du valde DataNova. Vi hoppas att din Mammotion robotgräsklippare fortsätter att leverera perfekta resultat under många år framöver! Teamet på DataNova
Allt gick bra beställa hem frakten att få igång den mycket nöjd.
Vad roligt att höra att allt fungerade bra – från beställning och leverans till att komma igång med din Mammotion robotgräsklippare. Vi strävar alltid efter att göra köpupplevelsen så smidig som möjligt och det gläder oss att du är mycket nöjd. Tack för förtroendet och för att du valde DataNova. Vi hoppas att din Mammotion robotgräsklippare fortsätter att leverera fina klippresultat under lång tid framöver! Teamet på DataNova
Bra info. Bra service. Bra robot
Stort tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både informationen, servicen och din Mammotion robotgräsklippare. Vi strävar alltid efter att ge tydliga besked och bästa möjliga hjälp genom hela köpresan. Tack för förtroendet och för att du valde DataNova. Vi önskar dig många bekymmersfria timmar medan din robotgräsklippare tar hand om gräset! Teamet på DataNova
Köpte en Yuka mini av Datanova. Nöjd med hela processen, men skulle önska att man kunde få statusuppdatering på leveransen. Tog 3 dagar innan ordern var packad och skickad. Förutom det, nöjd!
Stort tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både din Mammotion YUKA Mini och köpupplevelsen hos oss. Vi tar också till oss din synpunkt kring statusuppdateringar under leveransen. Det är något vi arbetar med att förbättra så att våra kunder får bättre insyn i orderprocessen från beställning till leverans. Tack för förtroendet och för att du valde DataNova. Vi hoppas att du får stor glädje av din Mammotion robotgräsklippare! Teamet på DataNova
Bra support. Leverans något sen mht att mina varor fanns på lager
Tack för din recension och för de fina orden om vår support. Vi är glada att du är nöjd med hjälpen du fått. Vi beklagar samtidigt att leveransen blev något senare än förväntat trots att varorna fanns i lager. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra processer för att minimera sådana förseningar framöver. Tack för att du valde oss för din Mammotion robotgräsklippare. Teamet på DataNova
Korrekt och rätt. qwertyasdfzx
Tack för din recension! Vi är glada att du uppskattade vårt arbete och att allt upplevdes som korrekt och rätt från början till slut. Tack för att du valde oss för din Mammotion robotgräsklippare. Vi hoppas att du blir fortsatt nöjd även framöver. Teamet på DataNova
Bra bemötande och bra produkt. Skulle gärna ha en nyckelring som visas i reklamen
Tack för ditt fina omdöme och för att du är nöjd med både bemötandet och produkten. Det gläder oss att höra. Vi uppskattar också din synpunkt om nyckelringen som visas i reklamen och tar med oss den feedbacken framåt. Vi hoppas att du får stor glädje av din Mammotion robotgräsklippare. Teamet på DataNova
Ringde datanova för att fråga varför jag skulle handla av just dom Fick bra svar fick förtroende för dom plus att jag läst massa possitivt om datanova Hoppas det blir lika possitivt om något krånglar
Tack för ditt fina omdöme och för att du valde oss! Det gläder oss att du fick ett bra bemötande och kände förtroende för DataNova redan innan köpet. Vi uppskattar också att du tagit dig tid att läsa andras erfarenheter. Vi arbetar alltid för att ge samma höga servicenivå även efter köpet, så skulle något krångla finns vi här för att hjälpa dig. Tack för förtroendet och lycka till med din nya produkt!
Helhetsupplevelsen är riktigt dålig. Datanova har inte gjort nåt fel, men transportbolaget Bring som dom anlitar levererar verkligen inte vad dom lovar, vilket drar ner betyget rejält. Jag har köpt en robotklippare med tak. Klipparen kom flera dagar senare än vad Bring utlovade (efter att jag personligen åkt in till transportbolaget i Skellefteå och efterfrågat det). Taket har i skrivande stund fortfarande inte levererats. Enligt Brings app verkar taket ha legat i Skellefteå en vecka nu utan åtgärd. Datanova är av allt att döma ett seriöst och bra företag, men transportsättet bör ses över.
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är tråkigt att höra att leveransen inte fungerade som utlovat. Samtidigt vill vi säga att det känns lite tråkigt att vårt betyg påverkas så pass mycket av transportörens hantering, särskilt när du själv upplever att DataNova är ett seriöst och bra företag. Vi uppskattar naturligtvis all feedback, men den här typen av synpunkter gör ofta större nytta direkt hos transportbolaget via exempelvis Brings Trustpilot eller deras kundservice. Självklart kommer vi ändå att lyfta...
Snabb och bra leverans och bra priser
Stort tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och våra priser. Vi arbetar hårt för att erbjuda bra produkter, konkurrenskraftiga priser och en smidig köpupplevelse, så det är extra uppskattat att få sådan feedback. Tack för att du valde oss, och varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp med din Mammotion robotgräsklippare eller något annat framöver! Teamet på DataNova
smidigt att beställa hos , köpte en gräsklippar robbot
Tack för din recension! Vad roligt att höra att du tyckte det var smidigt att beställa hos oss. Vi hoppas att du är nöjd med din Mammotion robotgräsklippare och att den gör gräsklippningen både enklare och bekvämare. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp eller har några frågor framöver! Teamet på DataNova
Vid senaste besök var mottagandet och servicen jättebra så jag rekommenderar Datanova!
Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både mottagandet och servicen vid ditt senaste besök. Att ge våra kunder en bra upplevelse är något vi värdesätter högt, så det betyder mycket att du tar dig tid att dela med dig av detta. Varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp med din Mammotion robotgräsklippare eller något annat framöver! Teamet på DataNova
Alltid bra service och grym personal!
Stort tack för de fina orden! Det betyder mycket för oss att höra att du uppskattar både vår service och vår personal. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga hjälp och support kring Mammotion och våra robotgräsklippare, så det är extra roligt att få sådan feedback. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp i framtiden! Teamet på DataNova
Mycket bra! Kommunikationen kändes personlig.
Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du uppskattade kommunikationen och att den kändes personlig. Vi strävar alltid efter att ge varje kund ett engagerat och personligt bemötande, så det är extra roligt att få höra att det märks. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp med din Mammotion robotgräsklippare eller något annat framöver! Teamet på DataNova