Barazi, Nour Allah

5.0

9 omdömen om Barazi, Nour Allah

Noor A
Skrev om Barazi, Nour Allah

Jag tycker att hon är en utmärkt och noggrann redovisningsekonom som alltid följer upp sitt arbete. Jag är väldigt glad över vårt samarbete, och jag har berömt henne mycket och rekommenderat mina vänner som behöver en redovisningsekonom att vända sig till henne. Jag känner stor tacksamhet över att få arbeta med henne 💖

Yousef Y
Skrev om Barazi, Nour Allah

Very professional and trustworthy. Would easily recommend!

Laila A
Skrev om Barazi, Nour Allah

Jag kan varmt rekommendera Barazi Redovisning! Nour har hjälpt mig med mitt företag och levererat ett arbete som är både professionellt och personligt. Hennes engagemang, noggrannhet och förståelse för kundens behov gör att man verkligen känner sig trygg. För alla som söker en redovisningskonsult som kombinerar kompetens, kvalitet och prisvärdhet är Barazi Redovisning ett självklart val.

Daniel B
Skrev om Barazi, Nour Allah

Very good service in bokföring and consultation. High level of English, so also as a non-swede you will receive everything in a well understandable way. Can highly recommend.

Marcel E
Skrev om Barazi, Nour Allah

Som ny egenföretagare är det mycket att hålla reda på, men Nour har varit ett ovärderligt stöd. Hon har verkligen underlättat för oss och alltid funnits där med svar på våra frågor. Jag kan varmt rekommendera henne, en kunnig och professionell tjej som kan sitt jobb!

Michael M
Skrev om Barazi, Nour Allah

Tydliga svar på mina frågor och känner mig trygg med att bokföring!!

Ashraf M
Skrev om Barazi, Nour Allah

Väldigt bra kommunikation, trevlig att arbeta med och är väldigt kunnig inom sitt område. Rekommenderar starkt!

Mohamad A
Skrev om Barazi, Nour Allah

Hon var en av de bästa revisorerna för mitt företag och jag rekommenderar henne gärna

Ola A
Skrev om Barazi, Nour Allah

Jag driver en startup inom kreativa event och har fått ovärderlig hjälp av Nour på Barazi redovisning med alla redovisningsfrågor och uppgifter. Hon är otroligt professionell, kunnig och alltid tillgänglig när man behöver stöd. Rekommenderas starkt till andra företagare!