Bästa Städ ECO AB

Bästa Städ ECO AB

bastastadeco.se
  • Badge2024
4.5

Bästa Städ ECO AB är en städfirma med stort fokus på miljö och hållbarhet! Vi arbetar i Gnesta, Trosa, Nyköping, Oxelösund, Malmköping och Sparreholm med omnejd. Med våra städtjänster får du ett skinande rent hem, utan att tära på miljön. Alla våra tjänster berättigar skattereduktion som är avdragen redan på fakturan. Vi hjälper...

19 omdömen om Bästa Städ ECO AB

Sedan starten hos Reco 2024

Göran S
Skrev om Bästa Städ ECO AB

Som regel bra städat, dock ett bottennapp.

Charllotta L
Skrev om Bästa Städ ECO AB

Alltid städat o fixat över förväntan, aldrig kommit hem efter en städning o något är missat. Så nöjd!!

Marianne Rynefeldt S
Skrev om Bästa Städ ECO AB

Mycket duktiga, noggranna och trevliga! En verkligt positiv upplevelse.

Margareta L
Skrev om Bästa Städ ECO AB

Vänliga, diskreta, professionella, kunniga, snabba, noggranna. Bästa jag haft på länge. Värt varenda krona 🙏🌷

Anna Birgitta Aurora S
Skrev om Bästa Städ ECO AB

Enkla att kommunicera med. Städar snabbt o bra. Vi har haft städning varannan vecka vilket vi är mycket nöjda med.

Bästa Städ ECO gillar detta
Kati Marjaana B
Skrev om Bästa Städ ECO AB

Mycket bra kvalitet och mycket flexibel service. Dessutom var kommunikationen mycket bra.

Bästa Städ ECO gillar detta
Laima R
Skrev om Bästa Städ ECO AB

Jag är mycket nöjd med städtjänster bolaget har utfört hos mig. De är pålitliga, snabba och prisvärda.

Peter B
Skrev om Bästa Städ ECO AB

Har använt mig utav Bästa Städ flera gånger och är väldigt nöjd.

Ann-Britt K
Skrev om Bästa Städ ECO AB

Bemötandet har alltid varit positivt, förväntningarna var stora och det levde dom upp till. Har beställt storstädning flera gånger, har önskat dagar och dom alltid anpassat till någon av dagarna jag föreslagit

Marie T
Skrev om Bästa Städ ECO AB

Har anlitat den för stöd o fönsterputs. Alltid bra bemötande. Tycker att det mesta är bra förutom golv städningen. Fortfarande smutsigt vid trösklar o lister. Kakelgolv i badrum svabbas bara över vilket gör att smuts blir kvar i skarvar o silen i duschen likaså. Kök härligt att komma hem till nystädat. Fönster o balkong inglasning väl putsat. De har bättrat sig efter tillsägelse. Rekommenderas!

Fredrik M
Skrev om Bästa Städ ECO AB

Alltid trevliga, städar noggrant Har städ varannan vecka,är verkligen nöjd

Erika B
Skrev om Bästa Städ ECO AB

Alltid noggranna, alltid punktliga. Om dom råkar bli sena eller måste ändra något hör dom alltid av sig. Svarar alltid snabbt på all korrespondens. Super helt enkelt!

Jan L
Skrev om Bästa Städ ECO AB

Utmärkt bemötande och utförande av städtjänster.

Thomas E
Skrev om Bästa Städ ECO AB

Bästa Städ Eco är alltid flexibla och noggranna, gör alltid det där lilla extra utan att man behöver be om det och inte minst en trevlig personal. Dom lever verkligen upp till mina förväntningar. Köper månadsstädning.

Eva-Lena D
Skrev om Bästa Städ ECO AB

Pavlina är så härlig och försöker göra så att jag blir nöjd 🥰 Pavlina och Ilona är jätteduktiga 🥰

Per G
Skrev om Bästa Städ ECO AB

Bra städat bra att komma kontakt med. Bra tillmötesgående

Thérese Barbara Sofia N
Skrev om Bästa Städ ECO AB

Väldigt noggrant och väldigt flexibel till kundens behov!

Susann L
Skrev om Bästa Städ ECO AB

Lätt att kommunicera med när man undrar över något , trevligt bemötande , fint resultat vid städningen

Linus O
Skrev om Bästa Städ ECO AB

Noggranna och trevliga, lätt att ändra, lägga till och kommunicera med. Vi är nöjda!