Trevligt, välkomnade och jättenöjd med resultatet 🌸😊
Beauty Studio Vansbro
25 omdömen om Beauty Studio Vansbro
En skön avslappnande stund, bra bemötande och mysig lokal. Väldigt nöjd med resultatet!
Man blir väl omhändertagen och tina är jättebra!
Superproffsig tjej som gör behandlingar. Fina och fräscha lokaler.
Mycket trevligt bemötande. Jag blev supernöjd med resultatet.
Lika nöjd med ögonbryn som alltid, varmt rekommenderar 😍
Otroligt proffsig . Väl bemött och supersnabb service
Ren och fräsch lokal. Seriöst bemötande och ett bra resultat av köpt tjänst: permanent ögonbrynsmakeup.
Jag vill verkligen rekommendera Beauty studio för fransförlängningar! Hon är otroligt duktig och gör ett fantastiskt jobb. Fransarna blir så fina och lätta att man knappt märker att man har dem på sig. Jag är supernöjd och rekommenderar henne varmt!"
Proffsigt personal med perfect resultat.
Har gjort olika behandlingar hos Beauty studio och jag har varit lika nöjd varje gång. Fantastiska resultat och jag är så nöjd. Kan varmt rekommendera.
Min upplevelse av Beauty Studio Vansbro har varit mycket bra! Jag har fått en fin behandling, personalen har varit trevlig, omtänksam och proffsig!
Super proffsig ! Rekommenderar starkt !
Alltid jätte nöjd med resultatet.
Jag upplever att det blev olika på ögonen. Ena sidan är väldigt uppböjda (för mycket) men inte den andra. Jag upplever också att ”hela” fransarna inte blev målade. Saknades färg på topparna. Upplevelsen av själva besöket var bra. Lugn och skön stund. Underbar personal.
En härlig stund hos Tina, som verkligen är proffs på det hon gör! Rekommenderas varmt!
Bra resultat och mycket trevlig personal. Dessutom prisvärt kommer garanterat tillbaka😄 Mvh/Anny
Trevligt och professionellt! Tina är väl värd pengarna.
Jag är alltid nöjd när jag varit hos er Trevlig och kunnig personal
Mycket trevlig personal, alltid super nöjd med mina behandlingar
Proffsigt bemött när jag fick mina ögonbryn permanent färgade kan verkligen rekommendera Beauty Studio i Vansbro, nöjd kund.
Jag gjorde hybridfransar hos Beauty Studio Vansbro och är så himla nöjd! Det var så mysigt där inne, lugn musik i bakgrunden och en så avslappnad stämning att jag till och med somnade en stund 😅 Hon som gjorde fransarna var supertrevlig, noggrann och hade ett väldigt lugnt och fint sätt. Resultatet blev jättefint och priset var dessutom riktigt bra. Kommer absolut tillbaka! 💖
Gott bemötande och bra resultat
Trevlig personal och jag är nöjd med behandlingen 😁👍
Jag är supernöjd med mina ögonbryn! 🤩