Beautyculture by Janine

beautyculture.se
  • BadgeThreeYears
4.9
Boka tid Ring 070-115 87 13 Dela

Välkommen till Beautyculture by Janine, din skönhetsoas i hjärtat av Uppsala. Vårt mål är att du ska hitta ditt bästa jag när du besöker oss. Vi erbjuder medicinska behandlingar såväl som estetiska behandlingar. Det handlar om att känna sig självsäker, bekväm och lycklig i sin egen hud. Våra behandlingar: Botox, injektioner,...

362 omdömen om Beautyculture by Janine

Sedan starten hos Reco 2022

Gunilla O
Skrev om Beautyculture by Janine

Tydlig och bra . Märks att hon vet vad hon pratar om .

Kristin E
Skrev om Beautyculture by Janine

Ytterst professionell och noggrann. Gratis uppföljning. Perfekt resultat. Varmt men samtidigt sakligt och avslappnat bemötande. Fick några skrynklor i själen utslätade också. Oväntad bonus!

Carina M
Skrev om Beautyculture by Janine

Jag blev väl omhändertagen och proffsigt bemött av Linnea. Jag gick nöjd därifrån med fina fransar och bryn. Mitt första besök men inte det sista.

Katarina L
Skrev om Beautyculture by Janine

Har varit dit ett antal gånger och alltid blivit bra bemött med 100% service och proffsiga behandlingar, värt varenda krona 🤗

Aleksandra D
Skrev om Beautyculture by Janine

Linnéa var mycket professionell, kunnig, ärlig och vänlig. Jag kommer definitivt tillbaka och rekommenderar absolut de tjänster som erbjuds.

Rebecca K
Skrev om Beautyculture by Janine

Jag får alltid fint bemötande av Janine. Hon lyssnar och förstår vad man vill ha. Det blir alltid ett kanonresultat vad jag än vill ha. Samt att hon är noga med uppföljningar vilket känns tryggt. Denna gång har jag gjort fillers i läpparna.

Isabella L
Skrev om Beautyculture by Janine

Allt är toppen hos Janine! Botoxen håller länge, man får ett härligt bemötande och man känner sig trygg!

Elisabet F
Skrev om Beautyculture by Janine

Underbara Linnea så kunnig och sympatisk!

Mauréen Ö
Skrev om Beautyculture by Janine

Stämningsfullt, lugn och professionellt.

Kaija S
Skrev om Beautyculture by Janine

Fint bemötande Lugn och fin terap

Josefin T
Skrev om Beautyculture by Janine

Jag är mycket nöjd med mitt besök hos Janine! Professionellt men ändå varmt bemötande, kunnig inom sitt hantverk, fräsch, lyxig och förtroendeingivande miljö. Jag kände mig mycket väl omhändertagen och litar på Janines kunskap och kompetens.

Elaine L
Skrev om Beautyculture by Janine

Alltid lika nöjd efter ett besök hos Linnea! Hon känns både kunnig och proffsig i sin yrkesutövning och ger mig en avkopplande stund med grundlig och välgörande ansiktsbehandling. Rekommenderas varmt!

Elisabeth S
Skrev om Beautyculture by Janine

Great as always, my skin was glowing afterward and it was a nice break from everyday life

Pia A
Skrev om Beautyculture by Janine

Alltid fint bemötande av kunniga Linnea och det lever upp till mina förväntningar om professionell och anpassad hudvård i en lugn, trivsam atmosfär där jag tryggt slappnar av för en välgörande stund.

Louise B
Skrev om Beautyculture by Janine

Så väl omhändertagen blev jag , mycket nöjd !

Meryam A
Skrev om Beautyculture by Janine

Jag var på ansiktsbehandling hos Linnea och är SÅ SÅ SÅ nöjd!!

Jessica A
Skrev om Beautyculture by Janine

Blev så väl mottagen på första konsultationen som var gratis, för att få förslag på den behandling som skulle passa mig och mina problem bäst. Äntligen hittat en behandling som kan hjälpa min rosacea. Direkt efter första behandlingen av fantastiska Linnéa känns huden så mycket bättre jag kan inte vänta på att se slutresultatet efter 4 behandlingar ! Jag känner mig så hoppfull! Så proffsigt från första mötet till första behandlingen, jag kan inte vänta på min nästa session om 1,5 vecka!

Cynthia K
Skrev om Beautyculture by Janine

Proffsigt och ett mycket bra bemötande.Janine lyssnar in vad jag som kund vill uppnå och kommer sen med förslag på hur det ska göras. Jag känner mig trygg med både Janine och Linnéa och kan varmt rekommendera dem.

Katarina V
Skrev om Beautyculture by Janine

Trevligt bemötande och engagerat intresse för mina önskemål på ett bekvämt sätt. Det märks att Janine är en professionell och duktig sjuksköterska i botten. Knappt ett sticksår och aldrig blåmärken, vilket uppskattas extra. Jag är supernöjd med de behandlingar jag fått, därför är det henne jag återvänder till när jag börjar sagga till mig.

Antonio G
Skrev om Beautyculture by Janine

Great service. Very professional and attentive

Emma L
Skrev om Beautyculture by Janine

Mycket bra bemötande av personalen. Bra genomgång av hur behandlingen går till och dess effekter.

Sahan M
Skrev om Beautyculture by Janine

Väldigt trevligt och professionellt bemötande. Lite dyr i priset annars perfekt

Anna H
Skrev om Beautyculture by Janine

Superhärlig behandling hos Linnea! Hon är lyhörd och känns mycket kompetent. Som ny inom avancerad hudvård uppskattade jag att hon förklarade varje moment ingående och jag hade en mycket avslappnande och trevlig upplevelse. Rekommenderas varmt!

Ylva B
Skrev om Beautyculture by Janine

Rogivande miljö, trevligt bemötande av Linnea.

Eugenia S
Skrev om Beautyculture by Janine

Mycket trevligt bemötande av Janine. Tydlig beskrivning och förklaring kring olika typer av behandlingar. Kände mig direkt i trygga och professionella händer. Janine ser verkligen till varje person individuella behov. Så långt är jag mycket nöjd och kan varmt rekommendera Beautyculture för andra.

Anita E
Skrev om Beautyculture by Janine

En skön och behaglig behandling. Linnea var mycket professionell och duktig. Det var en avkopplande stund. Kommer gärna tillbaka

Nicole A

Kunnig, ger en trygghetskänsla, bra bemötande. Bara + att ge

Catharina S
Skrev om Beautyculture by Janine

Hade inga förväntningar alls, men det blev så bra. Bra bemötande, linnea var jätteduktig och pratade lagom mycket. Lugn och mysig atmosfär. Jag gjorde frans och brynfärgning, plockning. Kommer definitivt gå dit igen.

Eva N
Skrev om Beautyculture by Janine

Hittade just den behandling som passade just då. Trevligt bemötande.

Malin E
Skrev om Beautyculture by Janine

Bästa stunden med Linnea. Varmt och omtänksamt bemötande. Väl omhändertagen. Ljuvlig behandling.

Annelie B

Jättebra bemötande och behandling

Marija K
Skrev om Beautyculture by Janine

Fantastiskt och proffesionellt. Jag upplever att Janine vet rekommenderar vad som passar min personlighet och mig. Jag är alltid nöjd när jag går därifrån.

Karin N
Skrev om Beautyculture by Janine

Alltid trevlig bemötande av alla som jobbar hos er! Linnea är super, hon fixar mina ögonbryn och fransar så bra!

Elisabeth J
Skrev om Beautyculture by Janine

Trevlig miljö och bemötande av alla. Professionell och säker behandling!

Anna V
Skrev om Beautyculture by Janine

Jättebra och trevligt bemötande!

Åsa T

Ett alltid lika professionellt som varmt bemötande. Rekommenderas! Åsa

Sammy D
Skrev om Beautyculture by Janine

Trevlig bemötande! Janine är faktiskt bra.Jag är jättenöjd med den hjälp jag fick av Janine. 5+ ***** /Sammy

Kerstin J
Skrev om Beautyculture by Janine

Fick en hudvårdsbehandling de lux. Mycket bra och proffsigt utfört av Linnéa, som vanligt! Är alltid nöjd när jag går därifrån. Kommer gärna tillbaka!

Shahin K
Skrev om Beautyculture by Janine

Väldigt bra behandling och finn

Christina G
Skrev om Beautyculture by Janine

Härlig ansiktsbehandling och fint och professionellt bemötande!

Kristin V
Skrev om Beautyculture by Janine

Proffsigt utförande och jag kände mig väl omhändertagen.

Shna R
Skrev om Beautyculture by Janine

Jag är så nöjd efter min ansiktsbehandling hos Linnea. Hon är verkligen skicklig på sitt jobb – professionell, noggrann och med ett fantastiskt bemötande. Man känner sig både avslappnad och omhändertagen från början till slut. Jag kommer gärna tillbaka och rekommenderar henne starkt!”

Britt-louise A
Skrev om Beautyculture by Janine

Känner lugn och blir omhändertagen och har aldrig varit besviken. Är alltid nöjd och glad när jag varit där

Tanja N
Skrev om Beautyculture by Janine

Tycker mina bryn inte blev så mörka som jag hade hoppats på. Hade önskat att brynen formades efter mitt ansikte. Plockningen var grundlig men inte formningen av brynen Men det var en behaglig stund på salongen

Svar från Beautyculture by Janine

Hejsan Tanja, vad tråkigt att höra att du inte blev helt nöjd. Hade självklart fixat detta direkt på plats om du hade uttryckt det. 🥰 Som ny kund så är man alltid lite försiktigare i hur mycket man vågar ändra på formen för att man inte vill ta alldeles för mycket, då det skulle vara svårt åtgärdat. Om du vill så är du varmt välkommen denna veckan så kan vi göra ett nytt försök i att få till rätt färg och form som du känner dig nöjd med! 😊 Du kan alltid maila mig på hudterapeut@beautyculture.se om du har några frågor eller funderingar 🌸 Vänliga hälsningar, Linnéa - Beautyculture

Maj-Lis L
Skrev om Beautyculture by Janine

Det var så avkopplande och lugnt under behandlingen och jag blev väldigt nöjd med resultatet.

Johanna S
Skrev om Beautyculture by Janine

Linnea var fantastisk. Man kände sig trygg och omhändertagen. Rekommenderar varmt!!

Karin D
Skrev om Beautyculture by Janine

Bra och kunnig hudterapeut. Härliga produkter.

Maria Gabriella L
Skrev om Beautyculture by Janine

Janine är kompetent, ansvarsfull, varm, har humor - precis de egenskaper som gör mig som kund mindre rädd för de nålar som ska stickas in i mitt ansikte. 😅 Sammanfattningsvis kände jag mig så väl omhändertagen.

Märta L
Skrev om Beautyculture by Janine

Linnea är fantastisk och superproffsig. Känt mig väl omhändertagen och trygg med alla utförda behandlingar hos henne!

Cecilia E
Skrev om Beautyculture by Janine

Härlig atmosfär, jättetrevligt bemötande och fina resultat!