Janine är mycket professionell och jag känner stort förtroende för henne.
Beautyculture by Janine
Välkommen till Beautyculture by Janine, din skönhetsoas i hjärtat av Uppsala. Vårt mål är att du ska hitta ditt bästa jag när du besöker oss. Vi erbjuder medicinska behandlingar såväl som estetiska behandlingar. Det handlar om att känna sig självsäker, bekväm och lycklig i sin egen hud. Våra behandlingar: Botox, injektioner,...
417 omdömen om Beautyculture by Janine
Sedan starten hos Reco 2022
Trevlig och kunnig, så jag kommer återkomma
Kompetent, vänlig, skicklig med nålen, anstränger sig lite extra.
Underbart, avkopplande och proffesionellt 🥰
Trevligt bemötande! Fick bra information och tips. Professionellt. Kommer definitivt tillbaka 👍
Janine är noggrann och professionell i allt hon gör. Jag är alltid nöjd efter mitt besök.
Sååå proffsig och känner mig så väl omhändertagen!
Vänligt bemött,behandlingen var över förväntan och proffsigt utförd. Kommer inte ihåg vad det var för behandling men den var väldigt bra. Kan varmt rekommendera.
Trevligt bemötande. Bekvämt trevligt rum. Bra information om behandlingen. Skön behandling. Allt bra!
Så proffsiga och jag känner mig trygg och omhändertagen efter varje besök. Både Janine och Linnea rekommenderas varmt!
Kunnig och vänlig personal. Avslappnande behandling. Rekommenderar starkt.
Så skön upplevelse. Linnea var så proffsig och så mjuk och behaglig och informativ. Under min ansiktsbehandling
Trevligt bemötande.Väldigt avslappnande och skön massage.Rekommenderas varmt.
Är så nöjd med mitt besök hos fantastiska Janine. Hon lyssnar verkligen in vad man säger och stämmer av så att vi är överens. Känner mig så trygg i hennes händer ❤️
Nöjd med bemötande och behandling. Inget att klaga på :)
Professionellt bemötande och jag kände mig trygg. Janine levde upp till mina förväntningar genom att vara lyhörd och sakkunnig. Janine är också en person som man bara tycker om från första sekund då hon har ett engagemang och genuint bryr sig om den hon har framför sig.
Otroligt skönt med gott resultat
Känns alltid tryggt att gå till Janine!
Utmärkt behållning, mycket nöjd!
Alltid lika nöjd och får alltid ett så glatt och trevlig bemötande.
Jag blir alltid så bra omhändertagen av Linnea! Längtar till nästa tillfälle!
Väldigt trevligt bemötande, Janine öppnade för mig även på en helg dag för endast min räkning mycket uppskattad, jag behövde lite råd om mina trötta ögon och jag väntade att det skulle behöva flera besök men med Janine räckte det med ett besök , jag skulle rekommendera Janine från hela mitt hjärta
Toppen som alltid! Linnea är så bra!
Man känner sig alltid trygg och väl omhändertagen hos Linnéa. Hennes behandlingar är utformade för att ge en extra avkopplande stund.
Helt fantastisk 🥰en skön avkoppling och bra resultat
En underbar stund i trygga händer. Jag blev så väl omhändertagen och fick en behandling som precis passade mina förutsättningar. Lugn och skön behandling i avkopplande atmosfär - precis vad man behöver inför helgen efter en lång vecka.
En trevlig och trygg uppelevelse får jag alltid hos Janine!
Proffsigt mottagande i en fin och ren miljö
Supernöjd med mina fransar och bryn :)
Janine får mig alltid att känna mig trygg med behandlingar som hon rekommenderar. Hon är lyhörd och professionell. Så nöjd varje gång ❤️
Väldigt noggrann och professionell
Underbara Janine hon vet exakt hur man vill ha det, super nöjd varje gång 💖🙏
Janine är väldigt bra på estetik och balans och också lyhörd och på alla sätt professionell. Förutom att känna sig som sig själv 2.0 får man med mig sig mycket bra tips om hudvård och passande produkter. (Ansiktsmassagen är to die for!) Det enda negativa är att man måste gå därifrån när behandlingen är klar ;) ⭐⭐⭐⭐⭐
Effektiv , Snabb , Skickliga , Riktigt Proffsigt Stort rekommenderar företaget för alla som nyss gjort badrum renovering för dolda fel. Dem räddade mig ifrån en fuktskada och hittade flera dolda fel
Heresh, vi gör visserligen en slags renovering men mera på huden och inte badrum. Du har skrivit på fel företag. ☺️
Hade önskat mer info om vad de olika momenten innebär för huden.. Huden blev mycket mjuk och slät.Skön behandling!
Tack för din recension Ulla! Vad kul att du tyckte att behandlingen var skön och att det kändes bra i huden. Vi tar till oss att du önskar mer info. Du är varmt välkommen tillbaka 🌸
Blev så omhändertagen, kände att Linnea är en person som kan sitt jobb och förklarade vad som skulle ske steg för steg. Hade en del frågor (har Rosacea) som hon svarade mig på ett professionellt vis. Omdöme blir Väldigt nöjd och vill komma tillbaka!
Man får bra och tydlig information då personalen är kunnig och erfaren. Jag känner mig trygg och omhändertagen. Kan varmt rekommendera denna Salong. Lena L
En skön stund med ett fint och hållbart resultat.
proffsig och lyssnar verkligen till ens önskemål
Detta var Första gången jag var hos Janine och bemöttes av ett genuint proffs🤩 Bokade 2 nya behandlingar direkt, bla en lyx ansiktsbehandling jag ska unna mig på min födelsedag🥳
I Janines händer är man trygg
This was my first visit to Beautyculture and I was very impressed by the professionalism of the staff and the ambience.
Blir alltid bra oavsett om du går till Janine eller Linnea! Proffsiga deluxe. Alltid trevliga!
Har alltid höga förväntningar på Janine och hon uppfyller dem alltid med råge. Proffsigt bemötande och fantastiska resultat!
Alltid ett så professionellt och kompetent bemötande. Man känner sig trygg och sedd och jag är nöjd med resultatet
Behaglig och omsorgsfull ansiktsbehandling. Mycket trevligt bemötande!
Kompetent, professionell och ger allt ett varmt och tryggt bemötande. Min absoluta favorit på injektionsbehandlingar.
Uppskattar att jag blir så väl omhändertagen.
Väldigt nöjd med behandlingen.
Jag är kund hos Linnea hos Janine sedan flera år. Alltid professionellt, kunnigt och empatiskt bemötande. Resultatet blir en bättre hy varje gång. Det är därför jag återkommer! GH