Trevlig personal och bra utfört arbete👍
Bergslagens Sotning & Ventilation Fagersta
Välkommen till Bergslagens Sotning & Ventilation Fagersta! På uppdrag av Södra Dalarnas Räddningsförbund sotar och brandskyddskontrollerar vi eldstäder, imkanaler och rökkanaler i hela Fagersta. Vi erbjuder besiktning, rådgivning och hjälper till vid exempelvis ägarbyten. Att värna om miljön är något som står oss varmt om...
227 omdömen om Bergslagens Sotning & Ventilation Fagersta
Sedan starten hos Reco 2016
Mkt bra o trevligt bemötande av sotaren Vi köpte sotning av panna o skorsten
Jag var inte på plats vid sotning och har inte heller varit i fastigheten efter att ni utfört uppdraget. Kontakt innan med er gällande beställning och överlämnandet av nyckel fungerade mycket bra.
En mycket trevlig sotare. Kom med värdefulla tips och råd.
Allting var bra! Företaget gjorde det de skulle på att bra sätt.
Utmärkt service, trevligt bemötande.
Lätt att ändra tiden när det inte passade för oss😁
Bra dialog med sotaren Bra ren och städat
Föreslagen tid behövde ändras, fungerade OK Arbetet utfördes enligt förväntan Arbetet var att sota/inspektera in- och utvändig eldstad/mur.
Blev bra bemött Bra service De tjänster som var överenskomna utfördes till fullo Vi är jättenöjda med resultatet efter ert besök och det arbete som gjordes
Sotning av skorsten och öppna spisen det blev bra och snabbt arbetat Hälsningar Tage Ferngren
Sotning Mkt bra utfört arbete Bra råd gällande handhavande och eldningsteknik Mkt nöjd med tjänsten
Mycket bra utfört arbete.. Trevlig bemötande. // Kenth Olsson
Läser många bra recensioner om Bergslagens Sotning och Ventilation! Jag håller med tidigare omdömen men rätt som det är blir man besviken och den dagen har nu kommit till en Brf i Fagersta vid namn Sparrhornet 2. Sammanfattningsvis tar det Bergslagens Sotning och Ventilation tre (3) månader att ge offert och ytterligare två (2) månader att utföra accepterad offert. Totalt 6 månader att åtgärda upptäcka fel och brister i rapporten från besiktningsdatum. Och under denna tid får vi återkommande påminnelser från V-Dala...
Hej Nicklas Trist att ni inte är nöjda med oss. Som jag har förklarat i samtal med dig så har vi haft en hel del problem under hösten att leverera våra tjänster i tid bland annat på grund av personal borta på utbildning. Den kraftiga kylan har också gjort att vi har varit tvungna att prioritera vårt brandförebyggande arbete. Det har varit svårt att komma i kontakt med ert kontor för att förmedla detta. Att det kan ta en tid att skicka en offert är inget konstigt. Ni godkände offerten den 17/10. Vi utförde arbetet den 8/12....
Bra proffsig och kunnig ordentlig
Fick mycket bra bemötande av personen som utförde sotning och besiktning. Fick också tips om eldning och brandskydd.
Trevlig personal, jobbade snabbt. Borttagande av skatbo I skorsten, satte nät på båda skorstenarna för att slippa fler skatbo I skorsten😊 brandskyddskontroll kakelugn o sotning av densamma😁
Bra information om eldning och eldstäderna och bra tipps om eldning. Samt då det var klart var det lika rent som före. Trevligt bemötande.
Trevligt, proffesionellt och väl utfört arbete.
Smidigt och snyggt skött från kallelse till genomförande.
Brandskyddskontroll och Sotning av Kakelugn och Vedspis, mycket trevligt bemött och fick både tips och råd, som jag lämnat över till nya ägarna. Tack.
Korrekt ankomst. Bra rengöring och efterföljande städning. Trevligt bemötande.
Snabb hjälp vid reklamation på tjänst
hjälpsamma och trevliga sotare
Snabbt och smidigt, ganska lite sot att ta reda på.
Proffsigt utfört arbete. Trevlig o vänlig personal
Hej, jag fick hjälp med sotning av kaminen i vårat fritidshus. Otroligt trevlig tjej som hade ett mycket bra bemötande mot mig. Hon gav mig tips om flera saker. Tog fram adresser som jag kunde ha hjälp av för att få tag på insats till min kamin. Tack för hjälpen. Mvh Monika
Inget att klaga på precis som det ska vara!
Bra service och väl utfört arbete.
Mycket bra bemötande av Åsa som gjorde ett bra jobb i regnet.
Trevligt bemötande, pratglad kille haha, jobbar snabbt, rent och ordentligt. Kan absolut rekommendera.
Trevlig personal. Går bra att ha kontakt , och bestämma med dom.
Jättebra! Snabbt och rent sotat. Kom i tid enligt ö.k.
Sotaren var mycket trevlig och gjorde ett bra arbete.
Som alltid perfekt i alla avseenden
Ytterst proffesionell sotare som kom, gav mig också lite tips och råd. Mycket trevlig herre.
Helt Ok, jag är nöjd .Trevlig och snabb sotare. 👍
Bra bemötande. Rent och fint utförande.
Bra service och trevliga. Snabba och kunniga
Sotning av braskamin. Bra utfört arbete!
Bra bemötande. Sotningen utfördes på ett fullt godkänt sätt och till rimligt pris. Jag är därför nöjd.
Mycket trevlig och hjäipsam kille!
Bemötande var perfekt och allt annat var bra
Allt var mycket bra sotaren var mycket trevlig och noggrann med att göra ett bra arbete
Helt ok. Bra snabbt inga spår efter sotaren
Allt perfekt. Trevlig kille och bra bemötande.
Bra bemötande alldeles utmärkt bra sotning av bras kamin mvh kristinakarlsson1950@gmail.com
Trevliga, kunniga och proffsiga som vanligt.
Allt var mycket bra! Bra bemötande samt mycket bra utfört arbete!
Mycket bra bemötande, och arbetet utfört på bästa sätt.