Väldigt bra upplevelse, bemötandet var fantastiskt och kan varmt rekommendera!
Bilco Bilverkstad
Bilco Bilverkstad – Ett genuint intresse för bilar Vi förstår att din bil betyder mycket för dig. Därför är vårt primära mål att utföra arbetet med högsta möjliga kvalitet, till ett rimligt pris. När du ger oss förtroendet för din bil vill vi leva upp till dina förväntningar. Genom vårt genuina bilintresse vill vi förmedla...
447 omdömen om Bilco Bilverkstad
Sedan starten hos Reco 2018
Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att du hade en så bra upplevelse hos oss. Vi gör vårt bästa för att varje besök ska kännas smidigt och tryggt, så det är väldigt uppskattat att höra att du kände dig väl bemött. Varmt välkommen tillbaka när du behöver oss igen! 😊
Bra kommunikation, ordentligt arbete!
Stort tack! Det gläder oss att du är nöjd med både kommunikationen och arbetet. Du är alltid välkommen tillbaka när det behövs.
Professionellt, sakligt, vänligt.
Tack så mycket för dina ord. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva. Välkommen åter när det behövs!
Bytt spridare och bromsbelägg. Felsökning, prisförslag och återkoppling fungerade jättebra! Har inte hunnit köra så mycket med bilen ännu men det verkar fungera bra!
Tack för att du tog dig tid att skriva! Vi är glada att du är nöjd med processen och att allt fungerade smidigt. Hoppas bilen fortsätter rulla fint du är alltid välkommen tillbaka om det skulle vara något mer framöver! 🚗
Väldigt trevlig personal! Utmärkt arbete! Kommer därifrån med ett leende på läpparna!
Stort tack för dina vänliga ord! Det gläder oss att du är nöjd både med bemötandet och arbetet. Varmt välkommen tillbaka!
Mycket trevligt personal öppet bemötande med leenden ansikte och bra pris kvalitet arbete och mycket bra samtal deras tjänster tack
Tack för dina fina ord det betyder mycket för oss att du är nöjd med både bemötande, pris och arbete! Varmt välkommen tillbaka!
Trasig koppling. Trevligt bemötande o fick hela tiden uppdateringar om vad som gjordes via chatt! Mycket bra!
Tack för att du tog dig tid att skriva! Det är viktigt för oss att hålla våra kunder uppdaterade under hela processen, så det känns extra kul att du uppskattade det. Välkommen åter!
Otroligt nöjd med bemötandet och servicen. Personalen var verkligen trevlig, förstående och tillmötesgående.
Tack så mycket för dina fina ord! Det gläder oss att höra att du kände dig väl omhändertagen precis som det ska vara. Varmt välkommen tillbaka när som helst!
Jag brukar aldrig skriva recensioner men den här verkstan är helt exceptionell, toppen från offert till kundkontakt till utfört arbete. Kommer återkomma om jag får mer problem med bilen framöver och rekommenderar till alla! Verkligen schyssta och tillmötesgående. Tack för hjälpen med vår bil.
Stort tack för att du tog dig tid att skriva det betyder extra mycket när det kommer från någon som sällan recenserar! Vi är glada att du är nöjd och finns här om du behöver oss igen framöver. Varmt välkommen tillbaka!
Alltid bra på att ge snabb och seriös hjälp . Uppskattar de tydliga offerterna och deras hjälp att göra en bedömning om vad som är ”need to do” och vad som är ”nice to do” . Rekommenderar varmt denna verkstad där alla anställda är supertrevliga
Tack så mycket för ditt förtroende och fina ord! Vi är glada att kunna hjälpa till på ett tydligt och seriöst sätt och ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! 🚗
Super trevlig personal med bra kunskap och snabb service
Tack för dina fina ord! Vi är glada att höra att du är nöjd och ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver!
Bilco Bilverkstad rekommenderas varmt.
Stort tack för din rekommendation! Det betyder mycket för oss du är alltid varmt välkommen tillbaka! 😊
Jag har lämnat in min bil hos Bilco flera gånger. Dom är super trevliga och proffsiga!
Tack så mycket för ditt förtroende och de fina orden! Det gläder oss att du återkommer – vi ser alltid fram emot att hjälpa dig på bästa sätt! 😊
Lämnade in min bil för service. Smidig bokning och bra bemötande. Rekommenderas!
Stort tack för din fina recension! Kul att höra att både bokningen och servicen gick smidigt. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och ser fram emot att hjälpa dig igen framöver! 😊
Bästa verkstaden på norra halvklotet. Har anlitat dom under mer än 10 år. Världens bästa killar - love them 😊
Wow, tusen tack för de fina orden och för att du varit med oss i över ett decennium! Det betyder otroligt mycket för oss. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende alltid lika kul att få ta hand om både dig och bilen! 🙌😊
Bra service! Jag rekommenderar det till alla! De gjorde allt mycket snabbt och effektivt!
Tack så mycket för dina vänliga ord och rekommendation! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med både servicen och snabbheten. Välkommen tillbaka!
Bra bemötande kunnig personal och allmänt glatt gäng
Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss att du uppskattar både bemötandet och stämningen hos oss. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!
Rent och snyggt och ordning och reda.
Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi strävar alltid efter att hålla både verkstaden och arbetet i toppskick kul att det märks! Varmt välkommen åter.
Byte bromsskivor och lite annat pyssel. Lätta att ha att göra med och de fixade det snabbt och smidigt!
Stort tack för dina fina ord! Vi är glada att höra att allt gick smidigt och att du är nöjd med jobbet. Du är alltid välkommen tillbaka när bilen behöver lite extra omsorg!
Snabbt, enkelt och tillgänglig.
Tack så mycket! Kul att du upplevde det smidigt – precis som vi vill att det ska vara. Välkommen tillbaka när som helst! 🚘✨
Bra kommunikation ang pris och alternativ. Trevligt och lugnt.
Härligt att höra ! Skönt att få bilen fixad medan man tar det lugnt med en kopp kaffe i kundmottagningen! Tack för betyget och välkommen åter! :) /team bilco
Mycket nöjd. Proffsigt bemötande och smidigt med bokningssystemet.
Tack för ert fina betyg! Det ska vara snabbt enkelt och smidigt, proffsigt tar vi för givet ;) Välkommen åter! /Team bilco
Bra service men alldeles för dyr
Hej Tamara, tack för att du ger oss ett högt betyg trots att du tyckte att det var dyrt. Vi kanske inte är billigast men vi försöker alltid att leverera exceptionell service! :) Välkommen åter! /Team bilco
Smidigt och proffsigt på alla sätt. Rekommenderas!
Stort tack för din rekommendation! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! 🚗🔧😊
Tack för snabb och trevlig bemötande.druckit got t kafé. Reparation mycket operativt
Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både servicen och kaffet. Välkommen tillbaka när du behöver oss! ☕😊
Jätte bra och trevliga personal.. man känner sig som hemma hos de..
Tack för de fina orden! Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en varm och välkomnande upplevelse. Kul att du känner dig som hemma hos oss vi ser fram emot att hjälpa dig igen! 🚗
Proffsiga mekaniker och man känner sig trygg att de kan och inte luras.
Tack för ditt fina omdöme! Det är viktigt för oss att du som kund känner dig trygg och får ärlig service. Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att hjälpa dig igen! 🚗🔧
Fick tid på verkstan med kort varsel. Lämnade in bilen på morgonen och den var fixad senare samma dag. Rimligt pris och trevligt bemötande!
Tack för din recension! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och smidigt. Välkommen tillbaka när det behövs! 🚗😊
Mycket bra service och bra kund bemötande
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och bemötande. Välkommen tillbaka när du behöver oss! 🚗😊
Allt OK, trots att gammal veteranbil erbjuder extra problem med fastrostade komponenter.
Tack för ditt omdöme! Veteranbilar kan vara en utmaning, men vi gör alltid vårt bästa för att lösa problemen på bästa sätt. Kul att allt gick bra – välkommen tillbaka när det behövs! 🚗🔧😊
En kompis fick sin Volvo lagad för några veckor sedan och var mycket nöjd. Nu behövde jag bara hjälp med byte av parkeingsljus och det ordnades snabbt o smidigt.
Tack för ditt omdöme! Kul att höra att både du och din kompis är nöjda med vår service. Vi hjälper gärna till, oavsett stort eller litet jobb. Välkommen igen!
Tack för ditt fina omdöme Anna-Maria!
Trevligt bemötande och bra pris på service. Rekommenderas!
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både bemötandet och priset. Välkommen tillbaka när det är dags för nästa service! 😊
Verkar klart vara en vettig verkstad. Kommer återvända vid behov om man är i närheten
Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar det verkligen och ser fram emot att hjälpa dig igen om behovet uppstår. Välkommen tillbaka när du är i närheten!
Mycket trevlig psl och bemötande. Har nu provat att anlita firman för dels en Service och dels en reparation. Allt utfördes snabbt o smidigt till min fulla belåtenhet. Kommer fortsatt anlita denna verkstad. /Bosse
Tack så mycket, Bosse! Det gläder oss att du är nöjd med både service och reparation. Vi strävar alltid efter att göra arbetet smidigt och professionellt. Ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! Varmt välkommen tillbaka! 🚗🔧
Pålitlig verkstad. Du får alltid en utförlig redogörelse för vad de gjort och se utbytta delar. Borde inte skvallra om detta, men ibland när jag fått akuta problem har de lyckats klämma in mig... Raffe
Tack så mycket för ditt fina omdöme, Raffe! Vi strävar alltid efter att vara transparenta och ge våra kunder den bästa möjliga servicen. Det gläder oss att du uppskattar vår noggrannhet och att vi kunnat hjälpa dig även vid akuta situationer. Du är alltid välkommen tillbaka!
Än en gång trevlig och bra service till rätt pris!
Tack för den fina recensionen! Vi uppskattar verkligen att du tog tiden och recensera. Varmt välkommen tillbaka!
Känns alltid lika tryggt att sätta sig i bilen efter ett besök hos Bilco.
Tack så mycket för recensionen! Skönt att du känner dig trygg när du lämnar bilen till oss. Varmt välkommen tillbaka!
Snabb och bra hjälp med schysst kommunikation. Extra plus för ärlig prissättning. Det blir fler besök om bilen strular, helt klart.
Tack så mycket för din fina recension! Du är varmt välkommen tillbaka när du behöver våran hjälp!
Mycket bra bemötande proffsig och kunnig personal.
Tack så mycket för din fina recension Kevin! Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande. Du är varmt välkommen tillbaka!
Bra och snabb service och trevlig personal
Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattade våran snabba service. Varmt välkommen tillbaka! :)
Jag är mycket nöjd med allt arbete som Bilco Bilverkstad hade gjort på min bil
Tack så mycket för din fina recension Jolanta! Du är alltid varmt välkommen tillbaka.
Nöjd med min upplevelse och all återkoppling i ärendet med att byta en turbo i min gamla Golf 7.
Tack så mycket för din fina recension! Din feedback betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka när du behöver ha hjälp med något! :)
Mycket bra service, kan rekommendera 👍
Tack så mycket för din fina recension. Du är alltid varmt välkommen tillbaka! :)
Snabbt och kvalitet jobbat. Trevlig lag. Snabbt fel sökning
Tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete och service. Välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen!
Bra mottaget och snabb service
Tack så mycket för din fina recension Pedro! Du är varmt välkommen tillbaka.
Trevliga och sakkunniga i bemötande Blev rekommenderade dem och var helt nöjda med service och åtgärder. Gjorde inget i onödan, stämde av alla insatser
Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och arbetssätt. Det betyder mycket för oss att du känner dig trygg med vår service. Välkommen tillbaka!
Snabba, tydliga, bra pris. Varma rekommendationer!
Tack för din recension! Det är roligt att höra att du är nöjd med både vår service och våra priser. Vi uppskattar verkligen dina varma rekommendationer! Välkommen tillbaka!
Toppen service med väldigt trevligt bemötande.
Tack för din fina recension! Vi uppskattar ditt omdöme och är glada att du är nöjd med vår service och bemötande. Varmt välkommen igen!
Smidig bokning. Snabbt prisförslag. Snabb reparation. Trevlig personal.
Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattade vår smidiga process och snabba service. Välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen!