Inga konstigheter. Bra kommunikation och trevlig personal. Rekommenderas!
Bilco Bilverkstad
Bilco Bilverkstad – Ett genuint intresse för bilar Vi förstår att din bil betyder mycket för dig. Därför är vårt primära mål att utföra arbetet med högsta möjliga kvalitet, till ett rimligt pris. När du ger oss förtroendet för din bil vill vi leva upp till dina förväntningar. Genom vårt genuina bilintresse vill vi förmedla...
268 omdömen om Bilco Bilverkstad
Sedan starten hos Reco 2018
Hej Peter, stort tack för betyget! Välkommen åter! /Team bilco
Bra bemötande, och snabb service. / mycket nöjd kund.
Härligt att höra! Vi uppskattar att du tog dig tid att ge oss ett betyg! /team bilco
Trevliga och snabba, som alltid!
Tack så mycket, vi uppskattar det fina betyget! :) /bilco
Jätte bra kund bemötande, trevlig och hjälbär personal. Jag kommer absolut välja dem igen..
Hej! Stort tack för det fina betyget, du är välkommen åter ! :) /bilco
Jag blev profesionellt och vänligt bemött. så jag har ingenting att klaga på. Jag blev rekommenderad den här verkstaden och vid mina två kontakter med dom finns inget att anmärka på.
Hej Jan-Erik, tack för förtroendet! Välkommen åter! :) /team bilco
Bästa bilverkstan i Stockholm! Seriösa, kunniga och hjälpsamma. Snabb återkoppling med prisförslag på reparation.. Jag kommer alltid lämna in min bil hos BILCO!!
Hej Carina, stort tack för betyget och dina fina ord! Vi blir jätteglada! :) Du är alltid välkommen! /team bilco
Mycket bra service och trevlig personal. Nattapong.
Tack för betyget, vi uppskattar det verkligen! Välkommen åter! /Bilco
Bra snabb service, intrycket är att det är en seriös verkstad vilket ovanligt att hitta nuförtiden.
Vi gör vårt yttersta för att göra ett bra jobb, kul att det går igenom! Tack för det fina betyget och välkommen åter! /team bilco
Grymt bemötande, snabba och bra! Lämnade in en jobbil med flera åtgärder som de löste innan utsatt tid. Rekommenderas varmt!
Tack för det fina betyget! Vi försöker alltid att vara snabba, inte minst när det är företagsbilar! Välkommen åter! /bilco
Mycket bra verkstad med kunnig personal. Rekommenderas.
Stort tack, vi uppskattar det fina betyget! För övrigt är proline ett toppenställe om man är ute efter en skadeverkstad! /bilco
Snabb och bra service. Trevligt bemötande och prisvärt.
Snabbt och enkelt, precis som det ska vara! Tack så mycket för betyget, välkommen åter! /bilco
Bra bemötande, klara besked, De byte bromsar, spindeldel och service. Återkoppling när de hittade något som behövdes åtgärda. Proffsig.
Hej Pamela! Tack så mycket för det fina betyget, vi blir verkligen glada! Välkommen åter! /team bilco
Bilco hjälpte mig enormt genom att laga min bil inför en resa mitt i fullbokade semestertider. Bilco var tydliga i kommunikationen runt offerter och lagningar. Rimliga priser och supersnällt bemötande. Och de förklarade dessutom pedagogiskt när jag gärna ville veta vad som är bra att göra framöver på bilen. Ett riktigt stjärnställe +++++
Hej! Wow, stort tack för det fina betyget! Vi blir supertaggde när kunder tycker att vi är bra! Woop Woop! /team bilco
Snabb och smidig hjälp. Trevlig personal.
Snabbt och smidigt, precis som det ska vara ! :) Tack för förtroendet och välkommen åter ! /Team bilco
Det var lätt att boka tid och fick snabbt ett kostnadsförslag. Jobbet utfört till full belåtenhet. Trevlig och omtänksam personal. /Ingrid
Hej Ingrid! Jätte tack för ditt fina betyg, vi blir superglada! Välkommen åter /bilco
Väldigt proffesionelt bemötande och utfört arbete. Rekommenderas starkt.
Hej Amal! Stort tack för det fina betyget, vi uppskattar det! Välkommen åter! /team bilco
Mycket bra och trevligt bemötande.
Tack så mycket! Är man trevlig så är vi trevliga tillbaka :D Välkommen åter! /Team bilco
Mycket bra bemötande samt feedback, rekommenderas varmt!
Hej Josef, tack för det fina betyget! Vi gör vårt bästa med bra återkoppling mot kund så att man vet vad som händer med ens bil. Välkommen åter! /Bilco
Otroligt bra service som verkligen bryr sig om sina kunder och bemöter som på ett otroligt proffsigt sätt.
Stort tack för det fina betyget, vi uppskattar att du tog dig tid! Välkommen åter! /team bilco
Grymt proffsiga från första bokning till utfört arbete. Kunniga och prisvärda. Blir definitivt besök igen! 5/5
Hej Damir! Tack för förtroendet och tack för det fina betyget! Välkommen åter! /Team bilco
Bra jobbat!!! Jag är jätte nöjd! Dariusz
Hej Dariusz! Vi är glada att du är nöjd, välkommen åter! :) Team bilco
Är svin nöjd med Bilco, riktigt trevligt bemötande och ett kanonjobb har dom gjort på bilen!
Hej Serena! Stort tack för det fina betyget:) Välkommen tillbaka!
Fin liten verkstad med killar som behandlar en 85-plussare som en jämnårig. Och gör jobbet snabbt.
hehehe stort tack för ditt betyg! Du alltid välkommen :) /Team bilco
Kund vänlig och mätt med respekt
Tack så mycket Lars-Ove, vi uppskattar att du tog dig tid att ge oss ett betyg! Välkommen åter! /Team bilco
Verkstad med passion och kompetens i det de gör. Har varit kund i över 10 år med två olika bilar (V70 2011 och XC90 2018) och tänker fortsätta med det. Rimliga priser med!
Tjena Lukas! Du har varit en uppskattad kund väldigt länge och vi är tacksamma att du alltid kommer tillbaka till oss! :) Du är alltid välkommen! /Team bilco
Bra service, lite lång väntetid för att , 1 vecka
Hej! Tack för det fina betyget! Ber om ursäkt att det var längre väntetid än väntat(hehe) Vi gör vårt yttersta för att hinna med! :) /Team bilco
Bra bemötande och snabbt åtgärdat 👍🏻👍🏻
Snabbt och enkelt, precis som det ska vara! Tack för betyget, vi uppskattar det verkligen! /Team bilco
Gjorde stora servicen inklusive kamremsbyte. Kunnig och serviceminded personal man kan lita på. Rekommenderar Bilco starkt!
Hej, tack för det fina betyget! Vi gör vårt yttersta för att både kund och bil ska bli nöjda! Välkommen åter! /Team bilco
Bra service samt kvalitet på arbete. Enkla att ha och göra med.
Tjena Niklas, tack för betyget! Precis så vi vill att våra kunder ska uppleva oss! :) /Team bilco
De ordnade en tid snabbt, Vi resonerade tillsammans om den bästa och mest ekonomiska lösningen för mig. Dessutom ombesörjde de efterbesikting till ett lågt pris. Jag är toppennöjd.
Hej, stort tag för ditt fina betyg! Du är alltid välkommen tillbaka! /Team bilco
Kanon! Trevligt personal och bromsbelägg bytet gick fort och smidigt
Tack för betyget! Du är välkommen tillbaka :) /team bilco
Bra välkomnande, ingen väntetid. Bra prissättning. Snabb hämtning. Jag tar bilservicen här nästa gång också.
Hej Thomas! Stort tack för det fina betyget, vi uppskattar det! :) /Team bilco
Bra mottagande från start till mål grymma mekaniker 10/10
Stort tack! Ni är alltid välkomna! :) /Team bilco
Bra mottagande, bra utfört arbete och bra pris.
Stort tack för betyget, vi uppskattar att du tog dig tiden! Välkommen åter! /team bilco
Service vid 7000 mil. Lätt att boka och tydlig offert som stämde efter utfört arbete. Allt bra och snabbt utfört jobb. Fortsätter gärna hos Bilco.
Stort tack, vi försöker vara så transparenta som möjligt. Digitala offerter är bra både för kund och verkstad, inga missförstånd :) Välkommen åter /Team bilco
Mycket bra bemötande, bra service och bra pris. Mycket nöjd hittills / Johan
Tack så mycket Johan, vi uppskattar att du tog dig tid att ge oss ett betyg! Välkommen åter! /team bilco
Snabbt svar, bra bemötande. Gångavstånd till tunnelbanan.
Precis som det ska vara! Tack för betyget, välkommen åter! /team bilco
Som alltid ett mkt bra bemötande ! Ett missförstånd mellan mej o kundmottagaren Betr jobbets omfattning fixade Idritz på ett förtjänstfullt sätt . .Stort tack för det ! Jan-Erik
Hej Jan-Erik! Stort tack för förtroendet, du är alltid välkommen ! /Team bilco
Bra bemötande och service Xxxxxxxxxxxx
Hej Ulrika! Tack för det fina betyget, välkommen åter! Xoxo
Mycket bra
Hej, tack för det fina betyget! Välkommen åter /team bilco
Fantastic service and clear information. Thank you, you are now my go to mechanics.
Hey Matthew, thanks for det review hehe! Call us anytime you need help! /Team bilco
Bra kvalitet. Jag jättenöjd. Kan rekommenderas.
Stort tack för betyget, vi uppskattar det verkligen! Välkommen åter /team bilco
Bra bemött. Inga konstigheter. Bilco ringde o berättade vad problemet var.
Tjena! Tack för att du tog dig tid att ge oss ett betyg! Vi uppskattar det! /Team bilco
Tjena! Tack för grymt betyg, ni är alltid välkomna! :) /team bilco
Trevligt , smidig bokning , bra kommunikation
Tack för det fina betyget, ni är uppskattade hos oss! /team bilco
Trevlig och kunniga personal, fick hjälp med däck byte. Snabb och effektiv. Varmt rekommendera är.
Stort tack! Ni är en uppskattad kund! /Team bilco
Ställer alltid upp är trevliga är det något problem fixar dom det. En verkstad att rekomendera
Hej Tor, stort tack för betyget! Vi uppskattar er som kunder, ni är alltid välkomna! /Team bilco
Professionellt bemötande av personer som genast ingav förtroende.
Tack! Precis vad vi vill att våra kunder ska tycka!! Mvh Team bilco
Bästa verkstaden! Kompetenta ock prisvärda. Kan varmt rekommenderas.
Stort tack! Vi uppskattar att du tog dig tid att ge oss ett gott omdöme! Välkommen åter! /Team bilco
Större service. Bra info före. Kostnadsförslag, bra spelat, som också hölls. Som alltid, mycket trevligt bemötande. Leverans enligt avtal.
Hej Stewe! Stort tack för det fina betyget, vi uppskattar det! Du är alltid välkommen! Mvh Team bilco