Bilco Bilverkstad

Bilco Bilverkstad

www.bilco.nu
  • BadgeTwoYears
4.9

Bilco Bilverkstad – Ett genuint intresse för bilar Vi förstår att din bil betyder mycket för dig. Därför är vårt primära mål att utföra arbetet med högsta möjliga kvalitet, till ett rimligt pris. När du ger oss förtroendet för din bil vill vi leva upp till dina förväntningar. Genom vårt genuina bilintresse vill vi förmedla...

268 omdömen om Bilco Bilverkstad

Sedan starten hos Reco 2018

Peter E
Skrev om Bilco Bilverkstad

Inga konstigheter. Bra kommunikation och trevlig personal. Rekommenderas!

Hej Peter, stort tack för betyget! Välkommen åter! /Team bilco

Klas H
Skrev om Bilco Bilverkstad

Bra bemötande, och snabb service. / mycket nöjd kund.

Svar från Bilco Bilverkstad

Härligt att höra! Vi uppskattar att du tog dig tid att ge oss ett betyg! /team bilco

Öster L
Skrev om Bilco Bilverkstad

Trevliga och snabba, som alltid!

Tack så mycket, vi uppskattar det fina betyget! :) /bilco

Konstantinos Georgi V
Skrev om Bilco Bilverkstad

Jätte bra kund bemötande, trevlig och hjälbär personal. Jag kommer absolut välja dem igen..

Hej! Stort tack för det fina betyget, du är välkommen åter ! :) /bilco

Jan-Erik H
Skrev om Bilco Bilverkstad

Jag blev profesionellt och vänligt bemött. så jag har ingenting att klaga på. Jag blev rekommenderad den här verkstaden och vid mina två kontakter med dom finns inget att anmärka på.

Hej Jan-Erik, tack för förtroendet! Välkommen åter! :) /team bilco

Carina V
Skrev om Bilco Bilverkstad

Bästa bilverkstan i Stockholm! Seriösa, kunniga och hjälpsamma. Snabb återkoppling med prisförslag på reparation.. Jag kommer alltid lämna in min bil hos BILCO!!

Svar från Bilco Bilverkstad

Hej Carina, stort tack för betyget och dina fina ord! Vi blir jätteglada! :) Du är alltid välkommen! /team bilco

K Birgitta J B
Skrev om Bilco Bilverkstad

Mycket bra service och trevlig personal. Nattapong.

Tack för betyget, vi uppskattar det verkligen! Välkommen åter! /Bilco

Håkan Bengt B
Skrev om Bilco Bilverkstad

Bra snabb service, intrycket är att det är en seriös verkstad vilket ovanligt att hitta nuförtiden.

Svar från Bilco Bilverkstad

Vi gör vårt yttersta för att göra ett bra jobb, kul att det går igenom! Tack för det fina betyget och välkommen åter! /team bilco

Petra S Ju K
Skrev om Bilco Bilverkstad

Grymt bemötande, snabba och bra! Lämnade in en jobbil med flera åtgärder som de löste innan utsatt tid. Rekommenderas varmt!

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack för det fina betyget! Vi försöker alltid att vara snabba, inte minst när det är företagsbilar! Välkommen åter! /bilco

Proline Bilskade A
Skrev om Bilco Bilverkstad

Mycket bra verkstad med kunnig personal. Rekommenderas.

Svar från Bilco Bilverkstad

Stort tack, vi uppskattar det fina betyget! För övrigt är proline ett toppenställe om man är ute efter en skadeverkstad! /bilco

Erik Mikael Fredrik B
Skrev om Bilco Bilverkstad

Snabb och bra service. Trevligt bemötande och prisvärt.

Svar från Bilco Bilverkstad

Snabbt och enkelt, precis som det ska vara! Tack så mycket för betyget, välkommen åter! /bilco

Pamela Antoniet R
Skrev om Bilco Bilverkstad

Bra bemötande, klara besked, De byte bromsar, spindeldel och service. Återkoppling när de hittade något som behövdes åtgärda. Proffsig.

Svar från Bilco Bilverkstad

Hej Pamela! Tack så mycket för det fina betyget, vi blir verkligen glada! Välkommen åter! /team bilco

Karin Eleonora I
Skrev om Bilco Bilverkstad

Bilco hjälpte mig enormt genom att laga min bil inför en resa mitt i fullbokade semestertider. Bilco var tydliga i kommunikationen runt offerter och lagningar. Rimliga priser och supersnällt bemötande. Och de förklarade dessutom pedagogiskt när jag gärna ville veta vad som är bra att göra framöver på bilen. Ett riktigt stjärnställe +++++

Svar från Bilco Bilverkstad

Hej! Wow, stort tack för det fina betyget! Vi blir supertaggde när kunder tycker att vi är bra! Woop Woop! /team bilco

Thomas Axel Helle S
Skrev om Bilco Bilverkstad

Snabb och smidig hjälp. Trevlig personal.

Svar från Bilco Bilverkstad

Snabbt och smidigt, precis som det ska vara ! :) Tack för förtroendet och välkommen åter ! /Team bilco

Ingrid Elisabet N
Skrev om Bilco Bilverkstad

Det var lätt att boka tid och fick snabbt ett kostnadsförslag. Jobbet utfört till full belåtenhet. Trevlig och omtänksam personal. /Ingrid

Svar från Bilco Bilverkstad

Hej Ingrid! Jätte tack för ditt fina betyg, vi blir superglada! Välkommen åter /bilco

Amal V
Skrev om Bilco Bilverkstad

Väldigt proffesionelt bemötande och utfört arbete. Rekommenderas starkt.

Svar från Bilco Bilverkstad

Hej Amal! Stort tack för det fina betyget, vi uppskattar det! Välkommen åter! /team bilco

Anita Lily Kristina L
Skrev om Bilco Bilverkstad

Mycket bra och trevligt bemötande.

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack så mycket! Är man trevlig så är vi trevliga tillbaka :D Välkommen åter! /Team bilco

Josef Marinus N
Skrev om Bilco Bilverkstad

Mycket bra bemötande samt feedback, rekommenderas varmt!

Svar från Bilco Bilverkstad

Hej Josef, tack för det fina betyget! Vi gör vårt bästa med bra återkoppling mot kund så att man vet vad som händer med ens bil. Välkommen åter! /Bilco

Malin Marg B
Skrev om Bilco Bilverkstad

Otroligt bra service som verkligen bryr sig om sina kunder och bemöter som på ett otroligt proffsigt sätt.

Svar från Bilco Bilverkstad

Stort tack för det fina betyget, vi uppskattar att du tog dig tid! Välkommen åter! /team bilco

Damir R
Skrev om Bilco Bilverkstad

Grymt proffsiga från första bokning till utfört arbete. Kunniga och prisvärda. Blir definitivt besök igen! 5/5

Svar från Bilco Bilverkstad

Hej Damir! Tack för förtroendet och tack för det fina betyget! Välkommen åter! /Team bilco

Dariusz Miroslaw D

Bra jobbat!!! Jag är jätte nöjd! Dariusz

Hej Dariusz! Vi är glada att du är nöjd, välkommen åter! :) Team bilco

Serena Anna M
Skrev om Bilco Bilverkstad

Är svin nöjd med Bilco, riktigt trevligt bemötande och ett kanonjobb har dom gjort på bilen!

Svar från Bilco Bilverkstad

Hej Serena! Stort tack för det fina betyget:) Välkommen tillbaka!

Gruppen M
Skrev om Bilco Bilverkstad

Fin liten verkstad med killar som behandlar en 85-plussare som en jämnårig. Och gör jobbet snabbt.

hehehe stort tack för ditt betyg! Du alltid välkommen :) /Team bilco

Lars-Ove G
Skrev om Bilco Bilverkstad

Kund vänlig och mätt med respekt

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack så mycket Lars-Ove, vi uppskattar att du tog dig tid att ge oss ett betyg! Välkommen åter! /Team bilco

Lukas K
Skrev om Bilco Bilverkstad

Verkstad med passion och kompetens i det de gör. Har varit kund i över 10 år med två olika bilar (V70 2011 och XC90 2018) och tänker fortsätta med det. Rimliga priser med!

Svar från Bilco Bilverkstad

Tjena Lukas! Du har varit en uppskattad kund väldigt länge och vi är tacksamma att du alltid kommer tillbaka till oss! :) Du är alltid välkommen! /Team bilco

Eva Marie J

Bra service, lite lång väntetid för att , 1 vecka

Svar från Bilco Bilverkstad

Hej! Tack för det fina betyget! Ber om ursäkt att det var längre väntetid än väntat(hehe) Vi gör vårt yttersta för att hinna med! :) /Team bilco

P S Golv A
Skrev om Bilco Bilverkstad

Bra bemötande och snabbt åtgärdat 👍🏻👍🏻

Svar från Bilco Bilverkstad

Snabbt och enkelt, precis som det ska vara! Tack för betyget, vi uppskattar det verkligen! /Team bilco

V2a Fastighetsservice A
Skrev om Bilco Bilverkstad

Gjorde stora servicen inklusive kamremsbyte. Kunnig och serviceminded personal man kan lita på. Rekommenderar Bilco starkt!

Svar från Bilco Bilverkstad

Hej, tack för det fina betyget! Vi gör vårt yttersta för att både kund och bil ska bli nöjda! Välkommen åter! /Team bilco

Niklas T
Skrev om Bilco Bilverkstad

Bra service samt kvalitet på arbete. Enkla att ha och göra med.

Svar från Bilco Bilverkstad

Tjena Niklas, tack för betyget! Precis så vi vill att våra kunder ska uppleva oss! :) /Team bilco

Bengt Erik E
Skrev om Bilco Bilverkstad

De ordnade en tid snabbt, Vi resonerade tillsammans om den bästa och mest ekonomiska lösningen för mig. Dessutom ombesörjde de efterbesikting till ett lågt pris. Jag är toppennöjd.

Svar från Bilco Bilverkstad

Hej, stort tag för ditt fina betyg! Du är alltid välkommen tillbaka! /Team bilco

P S Golv A
Skrev om Bilco Bilverkstad

Kanon! Trevligt personal och bromsbelägg bytet gick fort och smidigt

Tack för betyget! Du är välkommen tillbaka :) /team bilco

Thomas A S I G
Skrev om Bilco Bilverkstad

Bra välkomnande, ingen väntetid. Bra prissättning. Snabb hämtning. Jag tar bilservicen här nästa gång också.

Hej Thomas! Stort tack för det fina betyget, vi uppskattar det! :) /Team bilco

Tri Stockholm A

Bra mottagande från start till mål grymma mekaniker 10/10

Stort tack! Ni är alltid välkomna! :) /Team bilco

Ulf Lars Harry L
Skrev om Bilco Bilverkstad

Bra mottagande, bra utfört arbete och bra pris.

Svar från Bilco Bilverkstad

Stort tack för betyget, vi uppskattar att du tog dig tiden! Välkommen åter! /team bilco

Johan Ivar W
Skrev om Bilco Bilverkstad

Service vid 7000 mil. Lätt att boka och tydlig offert som stämde efter utfört arbete. Allt bra och snabbt utfört jobb. Fortsätter gärna hos Bilco.

Svar från Bilco Bilverkstad

Stort tack, vi försöker vara så transparenta som möjligt. Digitala offerter är bra både för kund och verkstad, inga missförstånd :) Välkommen åter /Team bilco

Per Johan Mauritz B

Mycket bra bemötande, bra service och bra pris. Mycket nöjd hittills / Johan

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack så mycket Johan, vi uppskattar att du tog dig tid att ge oss ett betyg! Välkommen åter! /team bilco

E K Robin A
Skrev om Bilco Bilverkstad

Snabbt svar, bra bemötande. Gångavstånd till tunnelbanan.

Svar från Bilco Bilverkstad

Precis som det ska vara! Tack för betyget, välkommen åter! /team bilco

Göran Jan-Erik J
Skrev om Bilco Bilverkstad

Som alltid ett mkt bra bemötande ! Ett missförstånd mellan mej o kundmottagaren Betr jobbets omfattning fixade Idritz på ett förtjänstfullt sätt . .Stort tack för det ! Jan-Erik

Hej Jan-Erik! Stort tack för förtroendet, du är alltid välkommen ! /Team bilco

Mycket bra

Hej, tack för det fina betyget! Välkommen åter /team bilco

Matthew Lee C
Skrev om Bilco Bilverkstad

Fantastic service and clear information. Thank you, you are now my go to mechanics.

Svar från Bilco Bilverkstad

Hey Matthew, thanks for det review hehe! Call us anytime you need help! /Team bilco

Bo A
Skrev om Bilco Bilverkstad

Bra kvalitet. Jag jättenöjd. Kan rekommenderas.

Svar från Bilco Bilverkstad

Stort tack för betyget, vi uppskattar det verkligen! Välkommen åter /team bilco

Jan Hugo Gustaf T
Skrev om Bilco Bilverkstad

Bra bemött. Inga konstigheter. Bilco ringde o berättade vad problemet var.

Svar från Bilco Bilverkstad

Tjena! Tack för att du tog dig tid att ge oss ett betyg! Vi uppskattar det! /Team bilco

Tjena! Tack för grymt betyg, ni är alltid välkomna! :) /team bilco

Trevligt , smidig bokning , bra kommunikation

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack för det fina betyget, ni är uppskattade hos oss! /team bilco

Skrev om Bilco Bilverkstad

Trevlig och kunniga personal, fick hjälp med däck byte. Snabb och effektiv. Varmt rekommendera är.

Stort tack! Ni är en uppskattad kund! /Team bilco

Tor J
Skrev om Bilco Bilverkstad

Ställer alltid upp är trevliga är det något problem fixar dom det. En verkstad att rekomendera

Svar från Bilco Bilverkstad

Hej Tor, stort tack för betyget! Vi uppskattar er som kunder, ni är alltid välkomna! /Team bilco

Ralf Martin T
Skrev om Bilco Bilverkstad

Professionellt bemötande av personer som genast ingav förtroende.

Tack! Precis vad vi vill att våra kunder ska tycka!! Mvh Team bilco

Bengt Michael K
Skrev om Bilco Bilverkstad

Bästa verkstaden! Kompetenta ock prisvärda. Kan varmt rekommenderas.

Svar från Bilco Bilverkstad

Stort tack! Vi uppskattar att du tog dig tid att ge oss ett gott omdöme! Välkommen åter! /Team bilco

Stewe Lennart G
Skrev om Bilco Bilverkstad

Större service. Bra info före. Kostnadsförslag, bra spelat, som också hölls. Som alltid, mycket trevligt bemötande. Leverans enligt avtal.

Svar från Bilco Bilverkstad

Hej Stewe! Stort tack för det fina betyget, vi uppskattar det! Du är alltid välkommen! Mvh Team bilco