Bilco Bilverkstad

Bilco Bilverkstad

www.bilco.nu
  • BadgeFourYears
4.9

Bilco Bilverkstad – Ett genuint intresse för bilar Vi förstår att din bil betyder mycket för dig. Därför är vårt primära mål att utföra arbetet med högsta möjliga kvalitet, till ett rimligt pris. När du ger oss förtroendet för din bil vill vi leva upp till dina förväntningar. Genom vårt genuina bilintresse vill vi förmedla...

447 omdömen om Bilco Bilverkstad

Sedan starten hos Reco 2018

Emelie Karin Madeleine R
Skrev om Bilco Bilverkstad

Väldigt bra upplevelse, bemötandet var fantastiskt och kan varmt rekommendera!

Svar från Bilco Bilverkstad

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att du hade en så bra upplevelse hos oss. Vi gör vårt bästa för att varje besök ska kännas smidigt och tryggt, så det är väldigt uppskattat att höra att du kände dig väl bemött. Varmt välkommen tillbaka när du behöver oss igen! 😊

Andreas Fredrik B
Skrev om Bilco Bilverkstad

Bra kommunikation, ordentligt arbete!

Svar från Bilco Bilverkstad

Stort tack! Det gläder oss att du är nöjd med både kommunikationen och arbetet. Du är alltid välkommen tillbaka när det behövs.

Pirkko Leena K

Professionellt, sakligt, vänligt.

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack så mycket för dina ord. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva. Välkommen åter när det behövs!

Golvgruppen Castus A
Skrev om Bilco Bilverkstad

Bytt spridare och bromsbelägg. Felsökning, prisförslag och återkoppling fungerade jättebra! Har inte hunnit köra så mycket med bilen ännu men det verkar fungera bra!

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack för att du tog dig tid att skriva! Vi är glada att du är nöjd med processen och att allt fungerade smidigt. Hoppas bilen fortsätter rulla fint du är alltid välkommen tillbaka om det skulle vara något mer framöver! 🚗

Fredrik Johan S
Skrev om Bilco Bilverkstad

Väldigt trevlig personal! Utmärkt arbete! Kommer därifrån med ett leende på läpparna!

Svar från Bilco Bilverkstad

Stort tack för dina vänliga ord! Det gläder oss att du är nöjd både med bemötandet och arbetet. Varmt välkommen tillbaka!

Sharif M
Skrev om Bilco Bilverkstad

Mycket trevligt personal öppet bemötande med leenden ansikte och bra pris kvalitet arbete och mycket bra samtal deras tjänster tack

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack för dina fina ord det betyder mycket för oss att du är nöjd med både bemötande, pris och arbete! Varmt välkommen tillbaka!

Elsa Linda Elisabet S
Skrev om Bilco Bilverkstad

Trasig koppling. Trevligt bemötande o fick hela tiden uppdateringar om vad som gjordes via chatt! Mycket bra!

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack för att du tog dig tid att skriva! Det är viktigt för oss att hålla våra kunder uppdaterade under hela processen, så det känns extra kul att du uppskattade det. Välkommen åter!

Paul Dick Aldur B
Skrev om Bilco Bilverkstad

Otroligt nöjd med bemötandet och servicen. Personalen var verkligen trevlig, förstående och tillmötesgående.

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack så mycket för dina fina ord! Det gläder oss att höra att du kände dig väl omhändertagen precis som det ska vara. Varmt välkommen tillbaka när som helst!

Alexandra S
Skrev om Bilco Bilverkstad

Jag brukar aldrig skriva recensioner men den här verkstan är helt exceptionell, toppen från offert till kundkontakt till utfört arbete. Kommer återkomma om jag får mer problem med bilen framöver och rekommenderar till alla! Verkligen schyssta och tillmötesgående. Tack för hjälpen med vår bil.

Svar från Bilco Bilverkstad

Stort tack för att du tog dig tid att skriva det betyder extra mycket när det kommer från någon som sällan recenserar! Vi är glada att du är nöjd och finns här om du behöver oss igen framöver. Varmt välkommen tillbaka!

Jeanette Ze A
Skrev om Bilco Bilverkstad

Alltid bra på att ge snabb och seriös hjälp . Uppskattar de tydliga offerterna och deras hjälp att göra en bedömning om vad som är ”need to do” och vad som är ”nice to do” . Rekommenderar varmt denna verkstad där alla anställda är supertrevliga

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack så mycket för ditt förtroende och fina ord! Vi är glada att kunna hjälpa till på ett tydligt och seriöst sätt och ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! 🚗

William Gustaf Philip M
Skrev om Bilco Bilverkstad

Super trevlig personal med bra kunskap och snabb service

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack för dina fina ord! Vi är glada att höra att du är nöjd och ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver!

Muharem H
Skrev om Bilco Bilverkstad

Bilco Bilverkstad rekommenderas varmt.

Svar från Bilco Bilverkstad

Stort tack för din rekommendation! Det betyder mycket för oss du är alltid varmt välkommen tillbaka! 😊

Patrik Mikael A
Skrev om Bilco Bilverkstad

Jag har lämnat in min bil hos Bilco flera gånger. Dom är super trevliga och proffsiga!

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack så mycket för ditt förtroende och de fina orden! Det gläder oss att du återkommer – vi ser alltid fram emot att hjälpa dig på bästa sätt! 😊

Erik S
Skrev om Bilco Bilverkstad

Lämnade in min bil för service. Smidig bokning och bra bemötande. Rekommenderas!

Svar från Bilco Bilverkstad

Stort tack för din fina recension! Kul att höra att både bokningen och servicen gick smidigt. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och ser fram emot att hjälpa dig igen framöver! 😊

Jane A
Skrev om Bilco Bilverkstad

Bästa verkstaden på norra halvklotet. Har anlitat dom under mer än 10 år. Världens bästa killar - love them 😊

Svar från Bilco Bilverkstad

Wow, tusen tack för de fina orden och för att du varit med oss i över ett decennium! Det betyder otroligt mycket för oss. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende alltid lika kul att få ta hand om både dig och bilen! 🙌😊

Oleksandr I
Skrev om Bilco Bilverkstad

Bra service! Jag rekommenderar det till alla! De gjorde allt mycket snabbt och effektivt!

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack så mycket för dina vänliga ord och rekommendation! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med både servicen och snabbheten. Välkommen tillbaka!

Bengt Åke F
Skrev om Bilco Bilverkstad

Bra bemötande kunnig personal och allmänt glatt gäng

Svar från Bilco Bilverkstad

Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss att du uppskattar både bemötandet och stämningen hos oss. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Lars Olof Erik O
Skrev om Bilco Bilverkstad

Rent och snyggt och ordning och reda.

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi strävar alltid efter att hålla både verkstaden och arbetet i toppskick kul att det märks! Varmt välkommen åter.

Nicklas Botvid P
Skrev om Bilco Bilverkstad

Byte bromsskivor och lite annat pyssel. Lätta att ha att göra med och de fixade det snabbt och smidigt!

Svar från Bilco Bilverkstad

Stort tack för dina fina ord! Vi är glada att höra att allt gick smidigt och att du är nöjd med jobbet. Du är alltid välkommen tillbaka när bilen behöver lite extra omsorg!

Daniel Olof J
Skrev om Bilco Bilverkstad

Snabbt, enkelt och tillgänglig.

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack så mycket! Kul att du upplevde det smidigt – precis som vi vill att det ska vara. Välkommen tillbaka när som helst! 🚘✨

Lianna Maria Linnea A
Skrev om Bilco Bilverkstad

Bra kommunikation ang pris och alternativ. Trevligt och lugnt.

Svar från Bilco Bilverkstad

Härligt att höra ! Skönt att få bilen fixad medan man tar det lugnt med en kopp kaffe i kundmottagningen! Tack för betyget och välkommen åter! :) /team bilco

Proteqta Sverige A
Skrev om Bilco Bilverkstad

Mycket nöjd. Proffsigt bemötande och smidigt med bokningssystemet.

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack för ert fina betyg! Det ska vara snabbt enkelt och smidigt, proffsigt tar vi för givet ;) Välkommen åter! /Team bilco

Tamara A
Skrev om Bilco Bilverkstad

Bra service men alldeles för dyr

Svar från Bilco Bilverkstad

Hej Tamara, tack för att du ger oss ett högt betyg trots att du tyckte att det var dyrt. Vi kanske inte är billigast men vi försöker alltid att leverera exceptionell service! :) Välkommen åter! /Team bilco

Carl Fredrik S
Skrev om Bilco Bilverkstad

Smidigt och proffsigt på alla sätt. Rekommenderas!

Svar från Bilco Bilverkstad

Stort tack för din rekommendation! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! 🚗🔧😊

Chary K
Skrev om Bilco Bilverkstad

Tack för snabb och trevlig bemötande.druckit got t kafé. Reparation mycket operativt

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både servicen och kaffet. Välkommen tillbaka när du behöver oss! ☕😊

Niazuddin R
Skrev om Bilco Bilverkstad

Jätte bra och trevliga personal.. man känner sig som hemma hos de..

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack för de fina orden! Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en varm och välkomnande upplevelse. Kul att du känner dig som hemma hos oss vi ser fram emot att hjälpa dig igen! 🚗

Tamara Paola A
Skrev om Bilco Bilverkstad

Proffsiga mekaniker och man känner sig trygg att de kan och inte luras.

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack för ditt fina omdöme! Det är viktigt för oss att du som kund känner dig trygg och får ärlig service. Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att hjälpa dig igen! 🚗🔧

Nora Charlotte W
Skrev om Bilco Bilverkstad

Fick tid på verkstan med kort varsel. Lämnade in bilen på morgonen och den var fixad senare samma dag. Rimligt pris och trevligt bemötande!

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack för din recension! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och smidigt. Välkommen tillbaka när det behövs! 🚗😊

Gerib N
Skrev om Bilco Bilverkstad

Mycket bra service och bra kund bemötande

Svar från Bilco Bilverkstad

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och bemötande. Välkommen tillbaka när du behöver oss! 🚗😊

Peter Rolf S
Skrev om Bilco Bilverkstad

Allt OK, trots att gammal veteranbil erbjuder extra problem med fastrostade komponenter.

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack för ditt omdöme! Veteranbilar kan vara en utmaning, men vi gör alltid vårt bästa för att lösa problemen på bästa sätt. Kul att allt gick bra – välkommen tillbaka när det behövs! 🚗🔧😊

Bengt Erland Axel S
Skrev om Bilco Bilverkstad

En kompis fick sin Volvo lagad för några veckor sedan och var mycket nöjd. Nu behövde jag bara hjälp med byte av parkeingsljus och det ordnades snabbt o smidigt.

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att både du och din kompis är nöjda med vår service. Vi hjälper gärna till, oavsett stort eller litet jobb. Välkommen igen!

Anna-Maria Helena G

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack för ditt fina omdöme Anna-Maria!

Marie Christine B
Skrev om Bilco Bilverkstad

Trevligt bemötande och bra pris på service. Rekommenderas!

Svar från Bilco Bilverkstad

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både bemötandet och priset. Välkommen tillbaka när det är dags för nästa service! 😊

Jan Alexander N
Skrev om Bilco Bilverkstad

Verkar klart vara en vettig verkstad. Kommer återvända vid behov om man är i närheten

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar det verkligen och ser fram emot att hjälpa dig igen om behovet uppstår. Välkommen tillbaka när du är i närheten!

Bo A
Skrev om Bilco Bilverkstad

Mycket trevlig psl och bemötande. Har nu provat att anlita firman för dels en Service och dels en reparation. Allt utfördes snabbt o smidigt till min fulla belåtenhet. Kommer fortsatt anlita denna verkstad. /Bosse

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack så mycket, Bosse! Det gläder oss att du är nöjd med både service och reparation. Vi strävar alltid efter att göra arbetet smidigt och professionellt. Ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! Varmt välkommen tillbaka! 🚗🔧

Rafael Alfredo O
Skrev om Bilco Bilverkstad

Pålitlig verkstad. Du får alltid en utförlig redogörelse för vad de gjort och se utbytta delar. Borde inte skvallra om detta, men ibland när jag fått akuta problem har de lyckats klämma in mig... Raffe

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Raffe! Vi strävar alltid efter att vara transparenta och ge våra kunder den bästa möjliga servicen. Det gläder oss att du uppskattar vår noggrannhet och att vi kunnat hjälpa dig även vid akuta situationer. Du är alltid välkommen tillbaka!

Hans Peter J
Skrev om Bilco Bilverkstad

Än en gång trevlig och bra service till rätt pris!

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack för den fina recensionen! Vi uppskattar verkligen att du tog tiden och recensera. Varmt välkommen tillbaka!

Maria Susanna T
Skrev om Bilco Bilverkstad

Känns alltid lika tryggt att sätta sig i bilen efter ett besök hos Bilco.

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack så mycket för recensionen! Skönt att du känner dig trygg när du lämnar bilen till oss. Varmt välkommen tillbaka!

Spicery Farsta A
Skrev om Bilco Bilverkstad

Snabb och bra hjälp med schysst kommunikation. Extra plus för ärlig prissättning. Det blir fler besök om bilen strular, helt klart.

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack så mycket för din fina recension! Du är varmt välkommen tillbaka när du behöver våran hjälp!

Kevin Elvir R
Skrev om Bilco Bilverkstad

Mycket bra bemötande proffsig och kunnig personal.

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack så mycket för din fina recension Kevin! Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande. Du är varmt välkommen tillbaka!

Eva-marie Ea S
Skrev om Bilco Bilverkstad

Bra och snabb service och trevlig personal

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattade våran snabba service. Varmt välkommen tillbaka! :)

Jolanta M
Skrev om Bilco Bilverkstad

Jag är mycket nöjd med allt arbete som Bilco Bilverkstad hade gjort på min bil

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack så mycket för din fina recension Jolanta! Du är alltid varmt välkommen tillbaka.

Liza Therese J
Skrev om Bilco Bilverkstad

Nöjd med min upplevelse och all återkoppling i ärendet med att byta en turbo i min gamla Golf 7.

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack så mycket för din fina recension! Din feedback betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka när du behöver ha hjälp med något! :)

Kim Henrik Christian I
Skrev om Bilco Bilverkstad

Mycket bra service, kan rekommendera 👍

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack så mycket för din fina recension. Du är alltid varmt välkommen tillbaka! :)

Hildebrand Värme Och Sanitet

Snabbt och kvalitet jobbat. Trevlig lag. Snabbt fel sökning

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete och service. Välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen!

Pedro C
Skrev om Bilco Bilverkstad

Bra mottaget och snabb service

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack så mycket för din fina recension Pedro! Du är varmt välkommen tillbaka.

Tomas Fredrik W
Skrev om Bilco Bilverkstad

Trevliga och sakkunniga i bemötande Blev rekommenderade dem och var helt nöjda med service och åtgärder. Gjorde inget i onödan, stämde av alla insatser

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och arbetssätt. Det betyder mycket för oss att du känner dig trygg med vår service. Välkommen tillbaka!

Karl Roger T
Skrev om Bilco Bilverkstad

Snabba, tydliga, bra pris. Varma rekommendationer!

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack för din recension! Det är roligt att höra att du är nöjd med både vår service och våra priser. Vi uppskattar verkligen dina varma rekommendationer! Välkommen tillbaka!

Sara Theres P
Skrev om Bilco Bilverkstad

Toppen service med väldigt trevligt bemötande.

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack för din fina recension! Vi uppskattar ditt omdöme och är glada att du är nöjd med vår service och bemötande. Varmt välkommen igen!

Lennart Markus E
Skrev om Bilco Bilverkstad

Smidig bokning. Snabbt prisförslag. Snabb reparation. Trevlig personal.

Svar från Bilco Bilverkstad

Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattade vår smidiga process och snabba service. Välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen!