Trevligt bemötande och snabb hjälp vi är väldigt nöjda
Bilparken i Karlstad - Autoexperten
Välkommen till Bilparken – din Autoexperten Bilverkstad i Karlstad! Hos oss får du hjälp med allt från regelbunden bilservice till avancerad felsökning och reparationer för alla bilmärken och modeller. Vi arbetar med modern diagnosutrustning och ser till att din bil servas enligt tillverkarens rekommendationer. Vi erbjuder...
5 omdömen om Bilparken i Karlstad - Autoexperten
Sedan starten hos Reco 2026
Allt bra! Nemas Problemas! Rekommenderas varmt. 😀
Verkligen en super affär, hyggelig och hjälpsam på alla sätt. Köpt bil och bor ett stycke från,ingen problem blev hämtad upp på tågstationen Anbefale att köpa bil där,bästa jag har valt. Löser ting snappt och professionellt.
Fick en liten men irriterande släpkärreskada vänster hörn bak(!) när jag hjälpte en vän att köra några soffor. Klumpigt av mig. Visst. Särskilt eftersom jag är bra på att backa med släp. Hörde mig för hos Bilparken där jag köpte min bil förra året. Jo, vi kan fixa skadan. Den kommer inte att synas. Vi anlitar en plåtverkstad som vet vad den gör. När jag nu fått tillbaka bilen efter endast några dagar kan jag konstatera att lackeraren är konstnär. En stor konstnär. Området där jacket satt är återställt i originalskick. Å...
VW Tiguan Trevligt och bra bemötande. Fixade ett fel i efterhand pga den ingående garantin.