Bilskadecenter Sollentuna AB

Norra Kolonnvägen 20, 191 46 Sollentuna — Visa karta

1.0 i betyg av av 2 omdömen
 

Läs vad 2 kunder tycker om Bilskadecenter Sollentuna AB

 • LARS H

  2020-01-23

  Spontant omdöme
  LARS H skrev om Bilskadecenter Sollentuna AB
  Har lämnat in fler olika bilar till detta företag. Till en början var jobben bra utförda, men tyvärr har de inte lyckats bibehålla nivån på sina arbeten.
  Sist så satt inte en av bilarna ihop på ett korrekt sätt vad gäller glipor i karossen. Även strålkastaren hade inte monterats korrekt och justerats. (Lyste rakt ner i backen och skakade vid körning.)
  När detta påpekades så ville inte kundmottagaren kännas vid problemet. Menade på att det ska se ut som det gjorde. Då gick jag och visade en annan bil av samma modell som stod parkerad bredvid. Då ändrades det till att plasten förvrängs när lacken torkar.
  När en kille från verkstaden kom ut och tittade på bilen så sa han att det var inga problem att justera det som felade. Trist att man inte tar det direkt, utan att man ska behöva argumentera och strida för uppenbara brister.

  Vidare lackades huven om på min frus bil pga. stenskott efter +20.000 mil. Redan första månaden så började det dyka upp bubblor på huven. Detta reklamerades och det var inga problem med att få huven omlackad. Det var ett garantiärende sa man. Vi skulle bara hitta en tid som passade.
  Då de hade mycket att göra och vi tänkte att det kommer bli mer stenskott under vintern, så föreslog jag att vi kunde komma tillbaka till våren. Inga problem!
  Då jag var noga med att få detta bekräftat via mail, räddade det mailet nog mig sedan för att de skulle ta emot bilen över huvudtaget. För när jag sedan kommer tillbaka, så får jag höra att killen som mailat slutat. (OCH?!)
  Den här reklamationen är inte ett giltigt garantiärende, fortsätter de. Jag står på mig och de åtar sig att fixa huven. Datum bokas och jag blir väldigt förvånad och misstänksam när de säger att de endast behöver EN! dag på sig för arbetet. Jag och min fru planerar och ordnar så att vi lämnar bilen på söndag kväll utanför verkstaden så de ska kunna sätta igång direkt.
  Vid lunch ringer de och skyller på problem med filtren i lackboxen. Samma visa som en annan recensent här vittnat om.
  Jag blir såklart förbannad då vi har problem med logistiken.
  De vill kompensera med tvätt vid nästa tillfälle alt. leverans av bilen till min fru. Jag accepterar det senare och de ska då leverera bilen till hennes jobb. Nu ska de ta till i tid och ist. för 1 dag är vi uppe i 3-4 dagar. Klart rimligare tänker jag.
  När jag kommer och hämtar bilen så får jag återigen höra att detta inte är ett garantiärende. Det är stenskott som har gjort att lacken ser ut som den gör. De påpekar stenskott som är på A-stolparna bland annat.
  -Ja, säger jag. Det är stenskott där. Bilen har gått långt och det var därför vi ville lacka om huven. Det jobbet har inte utförts bra enl. er tidigare kollega och ska nu göras om. De vill få det till att jag ska vara tacksam, och att det har fått strida för min sak gentemot sina chefer. Bla bla bla.
  Vi hyr en bil nära min frus jobb för att hon ska få en så smidig lösning på logistiken som möjligt, när bilen väl är klar.
  OM ni nu har läst så här långt, kan ni ju gissa om Bilskadecenter i Sollentuna levererade bilen åt min fru.
  Hade de gjort det hade jag inte skrivit detta omdöme. Själva jobbet har varit bra så långt vi sett hittills. Men var det värt det? Nej. Har jag bytt verkstad för lack och kollisionsskador? JA! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Proline Bilskador AB
  4.7 / 5 i betyg — 119 omdömen
  Badge2019
  "Väldigt trevligt bemötande. Fint utfört arbete"
 • 2012-10-08

  Spontant omdöme
  Ola O skrev om Bilskadecenter Sollentuna AB
  Visade upp en bil där, verkade mycket ointresserade av mig som kund och återkom aldrig med offert. Läs mer
  gillar detta
Kategorier