Kom dit med med en bil som lät förfärligt. Fick ett bra kostnadsförslag som sedan hölls på kronan. Ny multirem och spännare och bilen är hur tyst som helst!
Bilteknik i Lund AB
Välkommen till Bilteknik i Lund AB – din Autoexperten Bilverkstad i Lund! Vi har servat och lagat bilar sedan 1982. Vi erbjuder bilservice och reparationer för personbilar, lätta lastbilar, husbilar upp till 7 meter och släp. Våra tjänster inkluderar AC-service, hjulinställning, däckbyte, däckhotell, felsökning, bromsreparationer,...
418 omdömen om Bilteknik i Lund AB
Vi är mycket nöjda med bemötandet! Väntetiden blev lång, förmodligen för att många vill ha hjälp hos er. Ärendet blev en reklamation av en bränslepump som nyligen hade bytts. Inga utgifter för oss förutom assistans.
Utmärkt kundmottagning och duktiga mekaniker dessutom prisvärda. Blir inte bättre.
Trevligt och tydligt…………………….!
Tar för lång tid på sig innan de har påbörjat bilen och är jätte svåra att få kontakt med.
Dom är bra- men dyra! Det är vad jag tycker i 30 tecken
* Rimligt pris för utfört jobb. Gjorde t.o.m ett par extra grejor utan att debitera. * Trevligt bemötande i kundtjänst. * Bilen var klar långt innan jag hade beräknat. Tillfälligheter men ändå grevligt.
Mycket nöjd med allas trevliga bemötande. Kändes tryggt att lämna in bilen för reperation. Kommer att fortsätta vara kund här. Tack för ett bra arbete.
Smabbt, vänligt och effektivt
Trevlig bemötande och de hitta felet så jag tycker allt gick kanon👍👍👍
Bra bemötande och snabbt åtgärdat problen.
Snabbt svar på förfrågan och väldigt trevligt bemötande. Väl utfört arbete och bra pris. Är mycket nöjd
Service was great, as always—efficient, timely, and fast. Friendly service.
Felsökte och servade bilen. Felet uppdagades, kostnad för reparation och service uppgavs. Allt sköttes enligt angivet pris och tidsram. Inga konstigheter!
Vänligt och förstående bemötande med hög service nivå.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Pålitliga, noggranna och trevligt bemötande
Mycket trevligt bemötande. De visar stor kompetens och gör korrekt bedömning där andra firmor misslyckas. Dessutom rimliga priser. Kan varmt rekommenderas.
Jag tror att dom har gjort ett bra jobb. De berättade ganska klart för mig vad problemet var och det var ganska intressant faktiskt. Jag fick också det redogjort för mig vad de hade gjort. I övrigt är det en fantastisk trevlig personal som jag upplevde.
Alltid lika trevliga, kunniga och hjälpsamma.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Trevligt kundbemötande. Bra planering. Duktiga mekaniker. Fina lokaler. Positiv atmosfär. En riktig bra verkstad som har det som behövs för ett tryggt och bra kundbesök med bilen.
Bästa kundservicen och snabb service, rekommenderar Bilteknik till allt och alla!
Har alltid fungerat bra med serviserna och byten mellan sommarhjulen och vinterhjulen då jag även nyttjar deras däckhotell, i samband med det meddelar Bilteknik även om statusen däcken och då blir det inga överraskningar när det är dags med nya däck som Bilteknik är behjälpliga med också,, En fullservice anläggning med andra ord.
Fantastisk kundorienterade, proffsiga och håller alltid vad de lovar.
Nöjd.
Fantastiskt service! Så här ska det fungera 💪💪
Har ingenting alls att anmärka på.
De har i mina fall visat prov på kompetens att utföra komplicerade reparationer på ett bra sätt.
Lundaområdets bästa bilverkstad? Bilteknik kan sina grejor, har ett utmärkt bemötande, är bra på samspel med kunden och ger på alla de sätt ett mycket gott intryck. Rekommenderas!
Mycket bra service o gott bemötade Prossigt jobb
Jag blir alltid mycket bra bemött och min bil mår jättebra när den har blivit servad hos Bilteknik i Lund AB, så jag är så nöjd👏
Bästa verkstaden. Trevlig personal och prisvärt och perfekt utfört arbete. Kommer att anlita dom igen.
Snabb och korrekt servis och lagom kostnader
Högsta betyg. Bästa kundbemötande och bästa service.
Bra personlig och snabb service.
Det gick smidigt och bra, men var dyrt.
Mycket nöjd kund! Utmärkt bemötande och fullvärdig reparation! Jag återkommer, nästa gång det är dags för service!
Väl utfört arbete på min Volvo. Originaldelar användes. Ordningen i verkstaden ingav förtroende. Lägsta pris av de offerter jag fick.
Alltid bra bemötande. Bra jobb.
Lämna in bilen för att den skulle reparera ett bromsrör och spännas åt i fjädringen. Verkstaden reparerar bromsröret, men ger då diagnosen att topp lager är trasiga och vill då byta ut detta. Får då en offert på ca 6000kr. Delarna var precis ny monterade vid inlämning och kan inte gått sönder. Lämnar in bilen hos en annan mekaniker som visar att delen inte är sönder utan behöver bara spännas åt. Detta spänns åt för enstaka 100kr och bilen besiktas med godkänt. Tycker att om man ska betala för en fullgjord diagnos som inte stämmer är det dålig service.
Mkt smidigt, snabbt och proffsigt. Kompetent.
Min halvljuslampa behövde bytas, så jag körde dit och behövde bara vänta 15 min så var det klart. Vilken bra service. Jag har lämnat bilen för service hos dem de sista två åren och är mycket nöjd.
Alltid tydliga svar ang pris och vad felet är
Mycket bra bemötande samt proffsig o kunnig personal. Mycket nöjd med servicen på bilen.
Skön upplevelse, bra konversation.
Kunnig och kompetent personal. Trevligt bemötande. Stor tjänstvillighet.
Service kunskap engagemang pålitlighet!
Jätte bra på det dem gör snabbt svar och lätt att kontakta
Kunniga ordning och reda trevliga
Kan varmt rekommendera denna verkstad. Mycket professionella och kommunikativa.
Analt noga, men noggrannheten har sänkt bränsleförbrukningen från 0,84 till 0,79
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.