Bilteknik i Lund AB

Bilteknik i Lund AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.8

Välkommen till Bilteknik i Lund AB – din Autoexperten Bilverkstad i Lund! ​Vi har servat och lagat bilar sedan 1982. Vi erbjuder bilservice och reparationer för personbilar, lätta lastbilar, husbilar upp till 7 meter och släp. Våra tjänster inkluderar AC-service, hjulinställning, däckbyte, däckhotell, felsökning, bromsreparationer,...

337 omdömen om Bilteknik i Lund AB

Kerstin Elisabeth G
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Trevliga och snabbt och bra utfört jobb

Karin Anna-Greta B
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Trevligt bemötande , man kan lita på proffesionellt utfört jobb och får kostnadskalkyl innan . Man känner sig sedd som kund . Rekommenderar alltid den här firman till folk .

Linda Christina A
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Rimliga priser, bra personal.

Tobias Erik Harald B
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Mycket bra! Alltid pålitliga till att lösa problemet :)

Martin H
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Har alltid blivit blivit bäl bemött. Kommunikationen är bra om vad som behöver göras och upptäcks det annat som bör åtgärdas stäms detta alltid av innan med mig som kund. Supernöjd sen första besöket.

Sven Olof A
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Ett mycket vänligt och kunnigt bemötande!

Ingrid N

Bra bemötande Bra jobb Har använt dem flera år

Karl Anders Henrik D
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Hej Jag har inte använt mig av er…

Svar från Bilteknik i Lund AB

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp med bilen nästa gång

Marie Helene E
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Snabb = omedelbar hjälp trots att jag kom precis innan stängning. Mkt bra bemötande. O nöjd med resultatet 👍🏼

Gösta Roland G
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Ny glödlampa. Allt var toppen.

Linda Theresa Jill W
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Har varit på bilteknik flera gånger och alltid fått väldigt bra hjälp här. Och när dom har haft tid har dom hjälpt mig direkt på plats! Det uppskattas väldigt mycket. Alltid trevliga!

Elisabeth Maria S
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Alltid snabbt och trevligt bemötande antingen det sker via telefon eller vid ett fysiskt möte. Gör alltid mina däckbyten där. Har jag problem med bilen låter jag gärna Bilteknik fixa det. De ger alltid kostnadsförslag och råd i hur jag jag ska göra. Rekommenderar dem varmt!

Nicole Ellen W
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Snabb, lätt att ha att göra med, pålitlig och prisvärd.

Claes-Göran W
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Jag har använt Bilteknik i Lund AB i många år. Först med min egen bil och därefter med min sambos. Snabb hantering och trevligt bemötande.

Yngve Reinhold P
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Mycket vänligt bemötandet Att göra bra service och låta mig deltaga i besluten. Min upplevelse är bra bemötande och tjänsterna är service och däckbyte.

Ruth Agnes Vibeke E
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Vänligt bemötande, snabb och bra hjälp.

Sebastian K
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Hämtade min bil då min motorlampa börjat lysa. När jag skulle köra därifrån så lös den fortfarande och jag påpekade felet och de sa att den var ok när de lagat o test kört den. Visade sig att det var ett följdfel och bilen fick vara inne i några dagar extra. Sedan dess har den fungerat bra och utan anmärkningar dock. En 4 av 5 då det uppenbarligen kunde testats igen och ordnat istället för att man ska spilla tid att hämta något ofärdigt.

Gunvor K
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Ett seriöst och mycket kompetent bilteknitkföretag. De är måna om sina kunder och visar alltid omsorg och ansträngningar över kundernas önskemål

Ionut Eugen R
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Jag var kund hos den här verkstaden för två år sedan och var då nöjd, men den här gången var upplevelsen extremt oprofessionell.Jag åkte dit personligen för att boka tid och förklarade tydligt bilens problem: den startade inte, den läckte olja och den läckte kylarvätska. Jag bad om en grundlig felsökning och en ärlig bedömning för att veta om det överhuvudtaget var värt att lägga pengar på att laga bilen. Jag fick ett prisförslag på cirka 2 000 SEK för denna omfattande diagnos och fick en tid en månad senare.På bokningsdagen...

Svar från Bilteknik i Lund AB

Beklagar att du upplevt detta. Vi försöker alltid tillgodose kundens önskemål och begärda åtgärder. Hör gärna av dig till oss så vi kan se vad som blivit fel med din order. Hälsningar Bilteknik i Lund

Ola S
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Aldrig några problem. Kunniga och flexibla. Kollar alltid med kunden om något oväntat dyker upp. Har använt dem i många många år. Alltid nöjd.

Lars Anders O
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Nöjd med servicen och mottagandet

Salar Adi K
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Supper nöjd med hella deras jobbet

Karl Kristian F
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Trevliga, lätta att ha göra med, väldigt serviceinriktade och kunniga. Lika nöjd varje gång.

Maria My Sousrire G
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Hej, Bra bemötande och trevlig personal. Tidsbokning, lämning och hämtning fungerade perfekt. Tack och skön sommar! Hälsningar My

Anders H
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Ärliga och kunniga bästa verkstaden jag haft under mina år som bilägare

Peter Sven Harald J
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Bra service, kunniga medarbetare och bra priser.

Svar från Bilteknik i Lund AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.

Alf Peter Mikael D
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Har lämnat alla mina bilar här, under många år. Proffsigt bemötande, kan inte tänka mig något annat serviceställe, kunniga killar vet vad dom snackar om. Tack för att ni finns 🙏

Johan Daniel H
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Bra bemötande, trevlig och hjälpsam personal. Alltid nöjd med servicen, reparationerna.

Svar från Bilteknik i Lund AB

Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Maud G
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Alltid trevligt bemötande. Mycket kunniga och väl utfört arbete. Snabbt utfört arbete och på den överens bestämda tiden . Högsta betyg !

Svar från Bilteknik i Lund AB

Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.

Marie Elisabeth N
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Bra service. Är återkommande kund.

Marianne A
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Jag har varit kund hos Bilteknik i Lund i många år och känner att jag har mycket högt förtroende för arbetet som de utför på min Volvo! Man blir alltid lika glatt bemött när man öppnar dörren till deras kundmottagning och kan snabbt få förklarat vad mitt ärende är. Jag får bokat en tid som tidsmässigt alltid hålls. Jag har dessutom flera gånger fått hjälp på direkten då problemet inte varit så stort. Har aldrig känt att kostnaden för arbetet varit oskäligt för det välgjorda arbetet. Jag vill varmt rekommendera denna trevliga bilverkstad! En mycket nöjd kund! Marianne Ask.

Maria Yvonne E
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Jag har servat min bil hos Bilteknik i många år och alltid varit nöjd med dem. När man har en lite äldre bil är det viktigt att ha en verkstad som man kan lita på. Bilteknik har alltid hållit utlovad kostnad. Dessutom får man alltid ett trevligt bemötande och det går an att fråga om råd från den kunniga personalen. Som ägare av en gammal bil känner jag mig trygg som kund hos Bilteknik

Toba K
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Trevligt bemötande och snabb och bra service

Ulf Torgny B
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Bilteknik är bra, duktiga på jobbet och på hur de möter kunderna.

Svar från Bilteknik i Lund AB

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.

Eva Gudrun Anita L
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Bra bemötande och service. - tog ca 2 veckor innan jag kunde hämta bilen.

Svar från Bilteknik i Lund AB

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Eva Sabina Leena W
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Jag får alltid snabb och professionell hjälp av Bilteknik. Jag har varit där ett gäng gånger med mina bilar och de har alltid fixat vilket problem jag än haft. De förklarar pedagogiskt och lättbegripligt och ger en även tips om de har något. Så Bilteknik kör jag alltid till för där vet jag att min bil blir väl omhändertagen!

Salvatore C
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Very kind, competent and perfect service. I will continue to be their customer

Jan Carl Anton J
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Utomordentligt väl bemött, sakliga och trevliga och kunniga. Jag har mycket högt ställda krav och förvaltningar, Bilteknik har inte bara levt upp till dem utan till och med överträffat dem. Jag vet faktiskt inte på vilken sätt de skulle kunna vara bättre. Högsta möjliga betyg, från en mycket nöjd kund.

Bengt Anders K
Skrev om Bilteknik i Lund AB

God service och bra prisindikation. Höll utlovad tid och skickade SMS när bilen var klar. Trevligt bemötande.

Joy Elisabeth Matilda H
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Bra service, löser det mesta snabbt och smärtfritt. Får inte känslan av att de försöker pracka på en saker man inte behöver. Alltid trevlig personal i receptionen. Tydliga upphämtningen och kontaktar en om de upptäcker något som behöver åtgärdas. Några saker jag däremot inte är nöjd med: - Det står att man ska kontakta dem via telefon eller mejl, men de svarar aldrig på mejl. Sätt autosvar eller justera informationen. - Hade behövt ett sätt att säkert kunna lämna nycklar, de öppnar sent om man vill kunna lämna bilen...

Svar från Bilteknik i Lund AB

Tack för din kommentar. Vi hör dig och vi ska se över vad som brustit och hur vi kan förbättra det framåt.

Malmö Stad Räddingstjänsten S

Vänliga & väldigt professionella! Vi lämnar många kluriga utmaningar till Bilteknik och hittills har de ALLTID levererat, och tar alltid ett gediget ansvar för sitt arbete.

Ruth Christina U
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Alltid lika vänliga och trevliga. Proffsiga och ärliga killar Förvarar och byter däck hos dem,bett om råd ibland.

Svar från Bilteknik i Lund AB

Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.

Eva Cecilia L
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Alltid mycket trevligt bemötande. Lätt att få tider. Vi upptäckt av tex något fel vid service får man snabb återkoppling med kostnadsförslag för åtgärdande.

Karin Britt Marie B
Skrev om Bilteknik i Lund AB

De var vänliga och svarade bra på mina frågor. Kändes seriösa. De tyckte min bil var välskött och fin. Mkt nöjd med att bilen var besiktigad när jag hämtade den.

Hannah Helena Elsa R
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Snabb och professionell service.

Svar från Bilteknik i Lund AB

Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.

Alf Stefan Rune H
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Trevlig personal, hjälpsamma, kostnadsförslag tips och bra jobb! Alltid nöjda här och servar båda våra bilar här! Tummen upp

Svar från Bilteknik i Lund AB

Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.

Per Stefan D
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Professionellt intryck av att vara kunniga och ärliga och ta rätt pris för jobbet. Löser problemet på enklaste och billigaste sätt, vilket inte är fallet på andra ställen.

Hampus Patrik N
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Hitta inte felet jag lämna in bilen för men hitta ett annat allvarligt fel i stället. Och det var ju bra 👍

Svar från Bilteknik i Lund AB

Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.

Anna Sofia K
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Bra bemötande och proffsigt utfört arbete för vettigt pris!

Ella L
Skrev om Bilteknik i Lund AB

Alltid vänliga och tillmötesgående!!!!