Efter ett besök: trevligt bemötande, snabb och professionell hantering. Jag kommer använda dem igen. /Tina
Motor-Center i Gröndal AB
Välkommen till Motor-Center i Gröndal AB – din Autoexperten Bilverkstad i Gröndal! Vi är din lokala bilverkstad som tar hand om alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi erbjuder hög kompetens och brett utbud av verkstadstjänster med fokus på kundnöjdhet. Våra tjänster omfattar bland annat bilservice, reparationer, felsökning,...
10 omdömen om Motor-Center i Gröndal AB
Snabbt o trevligt bemötande med god bedömning av vad som behövs åtgärdas. Återkoppling innan åtgärd. Verkar vara väl genomfört arbete. Fick efter avslutat arbete hjälp att kolla däcktryck. O smörjning av trög lucka. Uppskattat.
Bra service och snabb respons. Enkelt att boka tid och få offert. Kommer alltid hit för årliga servicen och är väldigt nöjd.
Mycket pålitlig service & hjälpsam personal.
Trevligt bemötande samt erfarna mekaniker!
Tycker dom trevliga hjälpsamma och kunniga
Bra kundupplevelse. Första besöket och kommer göra min nästa service där igen.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Motor-Center i Gröndal
Hej, Jag fick ett trevligt bemötande hos Motor Center Gröndal i samband med bokad service/reparation. Vänliga och villiga att svara på mina frågor då bilen strulade. Jag kan rekommendera denna verkstad då jag själv blivit rekommenderad och är 100% nöjd! Prisvärd verkstad och kompetenta tekniker! Servicen/Reparationen blev klar samma dag. Mvh Zdenko Madzar
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Som en riktig bilverkstad ska vara
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Trevlig o h snabb, bilen fungerar bättre
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan