Trevligt bemötandet, bra service, snabb och bra genomförandet.
Motor-Center i Gröndal AB
Välkommen till Motor-Center i Gröndal AB – din Autoexperten Bilverkstad i Gröndal! Vi är din lokala bilverkstad som tar hand om alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi erbjuder hög kompetens och brett utbud av verkstadstjänster med fokus på kundnöjdhet. Våra tjänster omfattar bland annat bilservice, reparationer, felsökning,...
128 omdömen om Motor-Center i Gröndal AB
Bra bemötande och service, snabba, håller utsatt tid. Arbetet professionellt utfört.
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Mycket bra. Trevligt bemötande och snabb hjälp med däckbytet.
Snabbt och smidigt.Utan problem vänligt bemötande.
Bra, snabb service och trevligt bemötande
grym service som alltid! kund hos killarna sedan 10 år nu.
Bra service, vänlig personal, bekvämt läge
Däckhotell och byte av däck. Bra bemötande, snabbt och bra fixat.
Nöjd varje gång jag bytt däck
Bra och snabb service till ett relativt bra pris.
Trevligt bemötande.kunnig personal
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Vänligt bemötande, smidigt och snabbt. Verkar ha god ordning.
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Bra och snabb service. Vänligt bemötande.
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Helt ok med däckförvaring och byte.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bara positivt, bra service, trevligt bemötande.
Proffsigt bemötande.Bra serviceinställning gentemot mig som kund.
Snabbt, bra och smidigt, bra bemötande
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Jag ringde på morgonen när dom öppnade(07.00) och berättade att jag hade en punktering. Detta var mitt i däckbytarsäsong. Jag fick rulla in och ställa bilen så så dom att dom skulle försöka hinna ta den under dagen. 1 timme senare får jag sms att den var klar. Perfekt!!
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.
Trevligt bemötande! Bra service.
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Toppen! ……………………………………………………….
Förstående vid sen avbokning, trevligt bemötande.
Smidigt o enkelt att lämna in bilen för däckbyte.
Vi får alltid ett bra bemötande och en god service i samband med besöken hos Motor-Center. Denna gång var det byte till vinterhjul. Arbetet med inkluderande information är bra.
Jättenöjd med bemötandet och återkopplingen.
Snabbt och effektivt. Man känner sig välkommen och sedd.
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Snabbt däckbyte på avtalad tid till en marknadsmässig kostnad. Trevligt bemötande.
Bra bemötande och hjulbytet var snabbt fixat. Tack
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Professionellt kundmottagande och väl utfört service- och reparationsarbete.
Vi fick tid till däckbyte snabbt
Toppen bra service och väldigt bra bemötande! 5 av 5
Alltid proffsiga och hjälpsamma.
Upplevdes som proffsig och ett mycket fint bemötande!!
Ställer alltid upp även om det råkar bli med kort varsel. Kompetent och trevlig personal.
Inga konstigheter! Fick tid snabbt!Frågar om det är något.
Snabb och bra service och trevligt bemötande.
Snabbt och effektivt tillmötes i alla led: att boka, att inspektera bilen och att åtgärda det som framkom under inspektionen. Sen är det dyrt därför ej högsta betyg utan bara näst högsta.
Gör det som förväntas men också det lilla extra! Rekommenderas varmt.
Fixade däckbytet trots stt jag hade tagit fel 1 timme på tiden.
Alltid bra jobb och trevligt bemötande. Känns pålitliga.
Tillgänglighet, vänlig personal
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Snabb och vänlig service! Är kund sedan ett decennium.
Bra bemötande! Bra service när jag bad service personal att kolla extra om det behövs serva vid nästa tillfälle.
Alltid tillmötesgående och ger snabb service.
Trevligt bemötande snabbt och bra utfört!
Den här gången byttes det till vinterdäck. Gick snabbt med bra bemötande och service. Satte inte 5, det gör jag vid något större arbete om jag är nöjd. Vilket jag tror jag kommer att vara.
Trevligt och kunnigt bemötande!
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Annual service and maintenance . Good service on time and on price - cheaper than Renault .
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Vänligt positivt bemötande. Service el däcks byte,
Snabb, professionell och trevlig verkstad.
Alltid ett trevligt och professionellt bemötande.