Service hela vägen. Alltid när det gäller
Bjäre Bilservice AB
Välkommen till Bjäre Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Förslöv! Vi erbjuder professionell bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi utför tjänster som AC-service, bromsreparationer, hjullagerbyte, felsökning samt installation av dragkrok och motor- och kupévärmare. Vi erbjuder även...
37 omdömen om Bjäre Bilservice AB
Snabb och prisvärd service. Bra mottagande och trevlig personal.
Bra bemötande och planering!. Jag har höga förväntningar och är nöjd med verkstaden. Kommer gärna tillbaka med min gamla trotjänare till bil!
Fick gjort service på min BMW. Alltid nöjd med arbetet och kundservicen, har anlitat dem i många år och ämnar fortsätta göra så.
Fantastiskt snabb och fin service! Alltid vänliga och tillmötesgående!
Bra bemötande, rimliga priser och uppmärksammade observationer i samband med service.
Blev bemött med en gång och fick rak info om min bil.
Alltid väl bemött, trevlig personal. Bra ställe närma och bra
Alltid väl mottagit och kompetensen är på topp 👍👍
Servicen var kanon. Jobbet bra utfört.
Jag blev bemött på.vänligt och professionellt vis vid servicetillfället. Björe bilservice utförde service med oljebyte snabbt och på utsatt tid.
Det är bra verkstad och det är bra att man kan lämna nyckeln till fordonet inne på macken samma morgon el kvällen innan från kl 5:30 till 24:00 på vardagarna
Trevligt bemötande. God service. Tryggt att veta att arbetet sköts väl.
Mekaniker med stor erfarenhet, tar betalt för vad de gör och inga löjliga fasta avgifter för dittan o dattan innan man ens har kommit igång! Allt utförs i tid och till kloka kostnader! Löser allt! Trevliga gubbar !!
De sköter om vår bil på ett gott sätt och finner alltid bra och prisvärda lösningar. Vi känner oss både trygga och tacksamma
Trevlig och kompetent personal.
Mycket nöjd som vanligt duktiga killar
Har haft olika bilar på service under många år. Fullt belåtna.varje gång.
Alltid perfekt service på Bjäre.bilservice. Trevlig liten verkstad.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten
Alltid bra service och pålitliga dessutom otroligt vänligt bemötande
Proffesionell personal, alla är utbildade och varit med länge i branschen. Kunniga med ett bra kundbemötande, utan att vara jobbigt inställsamma. Allt kan sammanfattas med: mycket serviceinriktad bilverkstad. Anlitar verkstaden både med diverse bilarbete och reservdelar.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Autoexperten
Bra bemötande fin service på bilen
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Mvh Autoexperten
Proffsig mottagning . Förväntningarna infriades arbetet bra utfört. Är väldigt nöjd med helheten då bilen var på service.
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med Vänliga Hälsningar Bjäre Bilservice AB
Snabbt utfört byte av bromsar. Bra bemötande. Bra pris.
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan
Alltid trevlig o proffsig personal ! Ni är bäst spec tack till Uffe som alltid ställer diagnos och behandlar vår bil mvh Wencke
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan
Bjäre service är en väldigt bra verkstad med mycket bra personal som är hjälpsamma. Rekommendera de starkt
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan
Med ett glatt leende blev jag erbjuden få det gamla takräcket lagat istället för att köpa ett nytt. Till bråkdelen av nypris. Snacka om omsorg både om kunden och naturen!
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan
Trevligt bemött och snabb hantering och ett bra utfört arbete med fullservice och inspektion av bil! Till fullo nöjd.
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan
utmärkt, som alltid, kunnigt och professionellt
Alltid gott bemötande och bra jobb utfört.
Alltid trevligt och är mycket tillmötesgående.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Bra bra bemötande rekommendera
Vänligt bemött.Blev genast emottagen och arbetet påbörjades genast. Allt klart på kort tid.Perfekt.
Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Vänliga hälsningar från verkstan
Som alltid bra och omedelbar hjälp!
Bra och snabb service. Lätta att få kontakt och kommunicera med. Bilen klar snabbt.
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil. Vänliga hälsningar från verkstan
Mycket bra service. Personalen trevlig. Överträffade mina förväntningar. Mycket nöjd med reparationen och besöket.
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Hälnsingar Verkstan
Bra bemötande, trevliga killar och man tas på allvar även om man är tjej. Stort tack
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Hälsningar Verkstan