Hög kvalitet och trevligt bemötande i butiken.
BM DESIGNCENTER
BM Designcenter är Blekinges största designcenter! I vår spännande butik hittar du förstklassig möbeldesign, inredning och konst från över 80 ledande europeiska varumärken. Vi anordnar även evenemang och underhållning genom vårt koncept BM Surprise. I vår butik hittar du ett noga utvalt utbud av exklusiva designmöbler, inredning...
117 omdömen om BM DESIGNCENTER
Sedan starten hos Reco 2024
BM Design Center är inbjudande och alltid med ett varmt och vänligt bemötande! De (Alice som jag/vi har haft mest kontakt med) anstränger sig för att man ska bli en nöjd kund! Fin, vacker och inspirerande miljö!!
Mycket trevligt bemötande! Köpte en matta till matbord som passade perfekt. Kommer att återkomma dit.
Bm design är ett väldigt trevligt ställe som ligger vackert intill Mörrumsån i Svängsta. Själv bor jag väldigt nära, ibland går jag inom. Trevligt när lite arrangemang sker där så hoppas det blir mer sånt. Butiken har mycket som är fint, man får mycket inspiration när man är där. Sist men inte minst, ägaren är även hon mycket trevlig.
Personligt, trevligt och proffsigt
Mkt bra trevlig .Allt i butiken är så fint ihop parat man vill ha allt!
Mycket positivt bemötande ! Köpte biljetter till konsert. Gick omkring och kollade vad som fanns, mycket fina saker men i en prisklass som inte är för mig. Tycker om att kolla och "drömma" lite...
Bra bemötande och hjälp. Åker gärna dit flera gånger. Ett bra utflyktsmål
En underbar affär, en pärla utanför stan. Otroligt vänligt bemötande och service. Ett sortiment utöver det vanliga med klass och kvalitet. Man blir glad och lycklig att vandra omkring i affären. Varma hälsningar Berit Young.
Vi, minhustru och jag har alltid blivit väl bemötta . Beträffande service , information om kvalitet samt desingförslag.
Alltid bra bemött, såå fina varor men för dyra för en fattig pensionär. Men det är trivsamt att gå och titta
Trevligt bemötande i telefonen och snabba svar. En väldigt fin butik med flera snygga möbler och textilier.
Trevligt bemötande. Ett härligt designcenter att gå runt i och drömma om.
Vänligt bemötande, vackra möbler och inredningsdetaljer.
En alldeles utmärkt affär, med alltid god service
Kunniga, välsorterade och fantastiskt kundorienterade!
Fint men över min budget tyvärr.
Jag har liten erfarenhet av BM Designcenter, deras utställning ger inspiration men det är oftast för dyra varor för mig. Jag uppskattar också deras arrangemang och har upplevt fina kvällar i Svängsta
Närvaro, kompetens och mycket trevligt bemötande i alla lägen. Hade förutfattade förväntningar men stället lever upp till topklass. Har löpande köpt möbler och inredning till vårt hus som vi köpte för några år sedan.
Mycket trevligt bemötande och utmärkt service av alla på BM designcenter.
Personligt o kunnigt bemötande
Fantastiskt fin och personlig service vid alla kontakter med BM Design
Väldigt kunnig och professionell service Det är ”lite extra allt”
Fick ett hej när vi kom in. Kunde gå runt och titta själva men fick frågan om vi ville ha hjälp. Fanns i närheten om vi behövde fråga om något.
Skulle dagarna före jul köpa en guldfärgad ljusstake av George Jensen som var slut i butiken. Denna hade jag sett i ett litet skyltfönster i Karlshamn som tillhör BM. Ett mycket vänligt bemötande och lite fix och trix från deras sida mötte en vänlig kvinna upp i K-hamn som låste upp skyltfönstret. Jag kunde lycklig gå därifrån med min fina ljusstake som blev en mycket uppskattad julklapp! Stort beröm till er och Tack för fantastisk service! Mvh Inger
Tack för ditt fina omdöme vad glada vi blir.
Så härligt att ha en så speciell affär i närheten🥰 Härligt att besöka och inhandla något extra i present till nära och kära 🌟👍
Alltid trevligt bemötande och vi är nöjda med våra nya bäddmadrasser! Tusen tack!
Service, utsökt sortiment, Fantastiskt läge
Alltid bra bemötande, snyggt skyltat och väldigt bra öppettider. Vi har ca 7 mil till butiken men vi kör gärna dit när vi behöver göra inköp
Bra service o bra bemötande. Mycket nöjd med köpet
Det finns alltid det lilla extra
Ett underbart sortiment av kvalitetsprylar och möbler. Personalen är proffs på design och hjälper gärna till om man önskar råd.
Inspirerande miljöer och väldigt bra personlig service från Alice som har koll på det mesta.
Trevligt ställe med fin design. Jag köpte t ex gardiner o kuddar som levererades väldigt snabbt o de blev till min belåtenhet. Jag har varit på en konsert med bl a Rickard Söderberg. Den var mycket underhållande o cov problemet löstes på ett bra sätt.
Trevligt bemötande, stort engagemang.
Mycket trevlig butik med bra service . De fixar allt som jag vill ha
Fin utställning och trevligt bemötande.
Massor av fin design och trevlig personal!
Bra möbler och kunnig personal
Fantastisk butik med kvalitetsdesign helt i min smak. Stort urval! Trevlig, serviceinriktad och kunnig personal! Otroligt nöjd! Jag köpte Tuck vase från Ferm living. Mvh Mona Svärd
Mycket bra kvalité på all inredning. Snyggt presenterat i butiken, med massor av inspiration ! Jag blir frestad att handla och förnya hemma.
Trevligt bemötande och goda kunskaper om produkterna. Förhandlades en juste rabatt på paket om glas och servis. Bra kommunikation om leverans.
Initierad i de långa trenderna inom design. Kanske lite rädd för nyheter men det är säkert en balansgång mellan ekonomi och konst. Kanske skulle delar av utställningen helt förnyas, men spara några klassiker typ String? Individuella rabatter kan bli tydligare. Även små rabatter gillas av kunder. Börja med inbyte för vintage avdelning? Osv
Det var mysigt och fint rum. Personalen hade ett gott bemötande och serviceinriktade
Alltid en inspirationskälla för inredning. Hög kvalité på produkter kombinerat med ett professionellt bemötande.
Jag har köpt konsertbiljetter och varit på några konserter i Svängsta och det har varit bra! Jag har blivit bemött på ett bra sätt utan några schismer! Ja du g har inte varit och handlat möbler eller andra saker där !
Vacker butik med så trevligt intresserat och kunnigt sätt! Vi sökte en matta och fick många inspirerande tips och ett oerhört vänligt och inget är omöjligt sätt. En butik med genuin service tanke bakom och så mycket vackert. Nu är vi i en val process så köpet är inte avslutat.
Fantastiskt fint ställe! Så fin miljö och så vackra saker. Tyvärr har jag huset fullt redan och inte tillräckligt med pengar för att byta ut vissa saker mot det jag verkligen skulle vilja ha.
Bra bemötande och kunnig personal.
Är inte där så ofta men har alltid blivit nöjd servicen jag fått. Har köpt biljetter till div konserter.