BM Villatak & Måleri AB

BM Villatak & Måleri AB

www.bmvillatak.se
  • BadgeNineYears
Omdömen totalt
236
Snittbetyg
5.0
Ring 08-122 252 24 Dela

Om företaget

BM Villatak byter nu namn till BM Villatak & måleri. BM Villatak AB öppnade sina dörrar 2014 och har sedan dess haft en konkret huvudsyssla inom takarbeten, allt från takomläggningar med råspont, underlagsduk, läkt, takpannor(betong som tegel) och ytpapp. Efter flertalet förfrågningar från våra tidigare kunder om att tex måla... 

Skriv ett omdöme

236 omdömen om BM Villatak & Måleri AB

Sedan starten hos Reco 2015

Visar 236 omdömen med 5.0 i snittbetyg
Viviana F
Skrev om BM Villatak & Måleri AB

Är mycket nöjd med BM Villa Tak och Målleri! Trevligt och proffesionellt bemötande. Snabbt svar och återkoppling på alla frågor. Björn var tillgänglig från början till slut. Gick igenom nogrant jobbet innan och sedan i besiktningen när jobbet var. Inga överaskningar varken på jobbet eller i priset! Rekommenderar BM Villa Tak starkt!

Brf. S
Skrev om BM Villatak & Måleri AB

Vi skulle måla om alla 20 hus på vår gata och tog in fem offerter från olika företag. Redan vid den initiala kontakten fick vi en mycket positiv bild av BM Villatak & Måleri och vi valde därför att låta dem utföra arbetet. Det var ett beslut vi verkligen inte behövde ångra. Björn, som var kontaktperson genom hela projektet, var otroligt tillmötesgående, lyhörd och professionell. Ständigt kontaktbar och lösningsorienterad. Dessutom alltid på glatt humör. Målarna utförde arbetet på ett fantastiskt sätt och alla... 

Svar från BM Villatak & Måleri AB

Vi tackar för era fina omdömen och även vi vill tacka för ett väldigt fint samarbete 🙏

Bosse S
Skrev om BM Villatak & Måleri AB

Tredje taket dom gör hos oss. Vi är supernöjda snabb återkoppling, proffsigt och mycket trevligt bemötande. Vi har lagt både papp och plåttak. Många grannar i området har också anlitat dom,och har endast hört nöjda grannar. Varma rekommendationer .

Per G
Skrev om BM Villatak & Måleri AB

Bra respons även kring kompletteringsbehov efter installation av nytt tak. En avrinning svämmade över vid häftiga regn och blötte ned fasaden. Snabbt svar och fixande av en extra plåtbit sköttes bra.

Staffan A
Skrev om BM Villatak & Måleri AB

Trevligt och proffesionellt bemötande Överträffade mina förväntningar Klockrent jobb från början till slut. Snyggt och rejält lagt papptak och målad plåtdel på huvudbyggnad samt större bod på fritidshus i skärgården. Vi är väldigt nöjda//Staffan Annell

Amanda S
Skrev om BM Villatak & Måleri AB

BM Villatak & Måleri AB Är noggranna och pålitliga.

Michael W
Skrev om BM Villatak & Måleri AB

Snabbt svar/offert av företaget. Takomläggning villa. Punktliga och snabba, noggranna och trevliga. Vi är jättenöjda med allt jobb. Offerten stämde med slutpris, trots lite oväntade problem. Vi kommer att vända oss till BM Villa Tak o Måleri om vi behöver mer hjälp i framtiden. Vi rekommenderar BM Villa Tak o Måleri om ni letar efter duktiga hantverkare..

Pia W
Skrev om BM VillaTak & Måleri

BM Villa Tak bytte tak på ett attefallshus och reparerade delar av ett garage tak. Det var ett nöje att jobba med dem, från början till slut. De var mycket professionella, kometenta och trevliga. Björn svarade på alla mina frågor, som var många, pga att jag inte kan något om tak. Kände mig så tacksam över hans tydliga förklaringar och vänliga och tålmodiga bemötande. Offerten stämde överens med slut fakturan. Tidsplanen hölls. Utmärkt kommuniation genom alla faser av projektet. Björn var alltid lätt att få tag på och... 

Jessica D
Skrev om BM VillaTak & Måleri

Detta är andra gången vi anlitar BM villatak & måleri. Första gången för takbyte, denna gången för fasadbyte + målning samt altanbygge. Dem är redan bokade för ett tredje jobb hos oss. Betyget säger sig självt!

Niclas C
Skrev om BM VillaTak

Takomläggning villa BM Villatak har varit professionella, kunniga, tillmötesgående, punktliga och trevliga. Offerten stämde överens med slutpris. Man har hållit den tidsplan som var överenskommen. Vidare är vi mycket nöjda med BM Villatak och kan varmt rekommendera företaget för vidare uppdrag. Mvh Niclas och Julie Carlsson

Jacob G
Skrev om BM VillaTak

Bra bemötande och tydliga genom hela processen. Är jättenöjd med resultatet av takbytet. Rekommenderar att använda BM VillaTak.

Kristoffer E
Skrev om BM VillaTak

BM villatak bytte tak på hus och garage. Allting fungerade toppen: * Bra kontakt med Björn - han hörde av sig varje dag under projektets gång och det var aldrig några problem att få tag på honom före/efter projektet. * Kompetent och trevligt team, speciellt platschefen Arthur som var väldigt behaglig att ha att göra med. * Väl utfört arbete. Den oberoende besiktningsmannen var imponerad av arbetet och tyckte de hade gjort ett noggrannt jobb på svåra moment som att få bra limfogar trots minusgrader. Bara några småsaker att anmärka på som åtgärdades direkt. Rekommenderas!

Erik A
Skrev om BM VillaTak

Vi anlitade BM VillaTak för omläggning av låglutande papptak på huset, samt byta papp och lägga sedum på garaget. Arbetet var ett rent nöje hela vägen från offert till avslut. Björn är en klippa på att kommunicera tydligt och regelbundet så att man alltid är insatt i vad som pågår och vilka beslut som behöver fattas. Skulle absolut anlita dem igen.

Mikael S
Skrev om BM VillaTak

Från första kontakt med Björn

Carl C
Skrev om BM VillaTak

Mycket professionell hantering av allt från offert till takbytet. Jobbet gjordes väldigt snabb på ett par dagar utan att tumma på kvaliteten, verkligen toppklass!

Paulina J
Skrev om BM VillaTak

Vi fick BM tak rekommenderade av vänner, och de renoverade en del av vårt tak där vi haft en läcka runt ett takfönster. Vi är mycket nöjda med hela upplevelsen från första kontakten till färdigt jobb. Trevlig, flexibel kontakt både på mejl och telefon, rimlig bedömning av vilket arbete som skulle utföras, och som sedan visade sig stämma väl med slutresultatet utan att priset skenade iväg. Snabbt och smidigt! Vi skulle absolut rekommendera BM Villatak!

Krister R
Skrev om BM VillaTak

Hela processen från offert, planering, genomförande var genomgående på en mycket hög nivå. Vi rekommenderar varmt BM Villa tak.

Jerker E
Skrev om BM VillaTak

Trevligt bemötande och hårt arbete. Björn och Artur var lätta att snacka med och var noga med att se till så att vi blev nöjda. Med en offert som uppgick till nästan 50 procent av konkurrenternas ser jag ingen anledning till att anlita någon annan.

Genn L
Skrev om BM VillaTak

Väldigt bra upplevelse genom hela projektet (omläggning tak på garage och förråd). Platsbesök och genomgång av taket innan offert där det finns möjlighet att ställa frågor. Tydlig och informativ offert där allt är specificerat. Bra kommunikation med Björn där man hela tiden är informerad vad som händer. Man blir informerad i god tid innan projektet ska starta, när containrar kommer, när materialet kommer och var det ska ligga, när byggjobbarna kommer och vilka delar av taket de börjar med. Och man blir informerad om det... 

Stefan M
Skrev om BM VillaTak

Mycket trevligt bemötande. Mycket proffsiga hantverkare. Trevliga, skickliga och effektiva. Mycket bra gjord total takrenovering hos oss. Allting klart på mindre än 7 dygn. Klart över förväntan.

Anders F
Skrev om BM VillaTak

Snabbt och jättebra arbete när vi var lite i nöd.

Magnus L
Skrev om BM VillaTak

Renoverade taket på vår villa och vi är oerhört nöjda med hela teamet. Klanderfritt, fint och trevligt bemötande och snabb återkoppling. Skickliga och noggranna i alla led och klara inom satt tidsram. Levde upp till alla våra förväntningar och mer därtill, rekommenderas varmt!

Håkan A
Skrev om BM VillaTak

Helt perfekt!.Björn var här och gick igenom allt med mig först talade om alla moment och extra åtgärder.Sen kommer 3 grabbar, får upp ställningar o river halva taket redan dag 1!.kommer varje dag kl 7 och åker kl18.det går med blixtens hastighet.Björn är här varje dag och inspekterar allt klart på 8 dagar med tak vindskydd o stuprör+städat.Allt till överenskommet pris. bättre kan det nog inte bli.Håkan o Kerstin i sköndal.Tack för ett bra jobb,av alla inblandade.

Niclas F
Skrev om BM VillaTak

Renovering av tak, ny råspont, papp, läkt, betongpannor, vindskivor, ommålning av fläkt-skorstenar, utbyte och installation av takfönster. Från första kontakt med Björn på BM Villatak till avslutat arbete så har allt flutit väldigt bra. Björn har haft kontinuerlig kontakt med oss inför start. När väl arbetet satte igång var de otroligt noggranna och punktliga, och var klara med vårt tak på 11 dagar, så som planerat. Björn och ansvarig på plats följde upp med oss kontinuerligt under arbetets gång. Efter genomfört arbete... 

Tina K
Skrev om BM VillaTak

Från första stund i mina kontakter med BM VillaTak kände jag tillförsikt. Det präglade sedan hela processen; från att ägaren själv kom och tittade på arbetets omfattning (vi hade efterfrågat taksteg och gångbrygga vid skorsten), via offerten och senare när arbetet slutfördes. Jag kan varmt tekommendera BM VillaTak

Mikael H
Skrev om BM VillaTak

BM Villa Tak levde upp och levererade helt enligt förväntningar. Mycket bra kommunikation löpande under processen. BM VillaTak har hjälpt oss med ett nytt papptak. Vi kan efter deras arbete rekommendera BM VillaTak.

Niclas K
Skrev om BM VillaTak

Byte av papp, läkt, pannor och div plåt Bra bemötande och uppföljning från offert till färdigt arbete. Jobbar själv inom bygg och värdesätter tydlighet och noggrannhet vilket Björn på BM-villatak levererar.

Christer L
Skrev om BM VillaTak

Bra bemötande Jobbar snabbt och effektivt. Är helnöjd. Kan varmt rekommenderas

Per S
Skrev om BM VillaTak

Proffsigt bemötande, väl beskrivning av vad som skulle göras och när. Snabb installation med god ordning på arbetsplatsen. Välstädat när de lämnat. Väldigt nöjd med mitt nya tak.

Jonas L
Skrev om BM VillaTak

Vi har precis bytt tak på vårt radhus och är riktigt nöjda med BM Villatak. Proffsigt genomfört arbete och tidsplanen höll. Mycket bra kommonikation genom hela arbetet och resultatet blev ett riktigt snyggt tak! Rekommenderar starkt BM Villatak.

Torbjörn R
Skrev om BM VillaTak

pga lite felberäkningar så levererades det för lite material samt fel typ av fönsterramar. detta löste dock Björn och hans team utan krångel och resultatet blev över förväntan med minimal inverkan på resultatet. Ska tilläggas att jag har väldigt dåligt förtroende för hantverkare rent allmänt. alltid orolig att jag ska hitta fel/skönhetsfel som jag tycker inte borde uppstå efter en professionell hantverkare och sedan blir tvungen att argumentera om detta. Men jag kände mig faktiskt trygg i Arthurs utförande för första... 

Karin B
Skrev om BM VillaTak

Renovering av tak, byte av papp, läkt, betongpannor, vindskivor, ommålning av skorstenar, utbyte och installation av takfönster. Från första kontakt med Björn på BM Villatak till avslutat arbete så har allt flutit på otroligt smidigt. Björn har haft kontinuerlig kontakt med oss inför start för att säkerställa att allt var inköpt och planerat innan arbetet startade. När väl arbetet satte igång var de otroligt noggranna och punktliga, och var klara med vårt tak på 8 dagar. Björn och ansvarig på plats följde upp med oss... 

Gunnie S
Skrev om BM VillaTak

Imponerande. Takomläggning på en vecka! Fantastisk logistik, teamwork och yrkesskicklighet. Daglig kommunikation och information om vad som händer nästa dag, vilket uppskattades mycket. Tack till alla för ett mycket fint arbete. Vi kan verkligen rekommendera BM Villatak

EMIL S
Skrev om BM VillaTak

Ett företag som rekommenderas stark! Otroligt lösningsorienterade där Björn, Fredrik och alla medarbetare varit fantastiskt lätta att ha och göra med under hela processen. Vi anlitade BM Villatak för att åtgärda fyra takfönster med fuktskador samt underbeslag till två skorstenar. Arbetet överträffade våra förväntningar med avrinning, fuktspärr och ett proffsigt arbete på insida med fönstersmyg mm. Känns tryggt att inte tumma på kvalité när det gäller huvudbonaden på huset.

1
BM VillaTak gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Lilian W
Skrev om BM VillaTak

Lätta att ha att göra med och lätta att få tag på. Jobbade snabbt och höll oss uppdaterade om hur arbetet fortskred. Stämde löpande av med oss om ev oklarheter. Trevliga och positiva vid alla kontakter.

Jasmina F
Skrev om BM VillaTak

Superproffsiga och imponerande yrkesmannamässighet! Byte av tak och ommålning av fasad på under 2 veckor. Daglig kommunikation, supertrevliga, höll alltid ordning omkring sig och fläckfri besiktning. Rekommenderar starkt BM Villatak!

Jens F
Skrev om BM VillaTak

Utmärkt kommunikation! Vi hade ständigt en dialog och hade koll på läget. Mycket väl utfört efter våra önskemål och höll tidsramen.

Henrik A
Skrev om BM VillaTak

Björn hjälpte oss med genomgång av taket och listade noggrant upp alla eventuella åtgärder man borde se över. Trevligt och professionellt bemötande.

Dan S
Skrev om BM VillaTak

Väldigt väl utfört arbete men en tydlig och frekvent kommunikation näst intill dagligen. Vi är väldigt nöjda med entreprenaden på vårt hus innefattande takomläggning samt fasadmålning. Mvh Dan och Linda

Per K
Skrev om BM VillaTak

Jag valde entreprenör utifrån goda rekommendationer och blev inte besviken! Två soliga dagar och fyra glada gubbar, sedan var det klart. Dag 1, rivning tegel och papp, utbyte av rötskadad råspont, ny papp och läkt. Dag 2, läggning pannor och montage av vindskivor och beslag. Plåtslagaren hann inte med i svängarna så skorstenbeslag kom på plats dag 4. Allt snyggt gjort efter gällande regelverk. Gubbarna höll rent runt huset hela tiden, slutstädning med metalldetektor för att hitta spik. Container och storsäckar lämnades... 

Lars L
Skrev om BM VillaTak

Vill ansluta mig till alla som intygar BM VillaTaks exceptionellt proffsiga hantering. Jag är köpare av ett hus där BM VillaTak lade om taket 2018 (nuvarande ägare). Jag som köpare ska lägga solpanel och gör därför en extra besiktning innan solpaneler ska läggas på plats. Besiktningen gav ett antal smärre anmärkningar. Inga som kan anses påverka takets direkta funktion. BM villatak ringer tillbaka nästan direkt trots semester i utland och ger direkt ett positivt förhands besked. Nu, några veckor senare är allt fixat!... 

1
BM VillaTak gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Per G
Skrev om BM VillaTak

Tydlig leverantör som är mån om en bra leverans. Snabbt genomförande av takrenoveringen. Totalkostnaden stämde med offerten. Jag har uppskattat den löpande informationen om vad som händer imorgon, och en hög serviceattityd. Detta är mycket ovanligt bland hantverkare. Rekommenderas!

Jan V
Skrev om BM VillaTak

Säljaren var otroligt engagerad från offert till utfört arbete. Takläggarna gjorde ett utmärkt jobb, flexibla, kunniga och höll rent och städat under hela bygget. Jag är otroligt nöjd och BM Villatak överträffade mina förväntningar. Kan starkt rekomendera! Byte plåttak, råspont, takavvattning.

Svar från BM VillaTak

Tack Janne för fint omdöme det uppskattas mycket. Vänligen ”Säljaren” Fredrik ;) PS Artur och gänget tackar för kaffet och tilltugget 😉

Erik A
Skrev om BM VillaTak

Superbra! Mkt proffsigt genomfört och bra bemötande/kommunikation.

Olle E
Skrev om BM VillaTak

Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med projektets genomförande och slutresultat. Arbetet utfördes av ett yrkesskickligt team med bra balans mellan snabbhet och noggrannhet. Vi uppskattar att ledningen för företaget var tillgängliga under resans gång och var lyhörda för våra önskemål.

Sandra H
Skrev om BM VillaTak

Mycket nöjda med bemötande från offert till avslutat arbete. Mycket tacksamt och bra med en detaljerad offert! Tydligt att både kund och tak var i fokus! God kommunikation genom daglig dialog, oftast på plats, under arbetets gång. Resultatet, ett superfint nytt tak där prislappen slutade på det offererade, upp till ett nödvändigt mindre extraarbete som i slutändan nästan kvittades mot cashback på koppar. Kan med gott samvete rekommendera BM VillaTak för byte av villatak! Stort tack Fredrik, Björn, Artur... 

Jessica D
Skrev om BM VillaTak

Kan verkligen rekommenderar detta företag! Bra kommunikation, kunniga samt trevliga byggare, höll rent omkring sig, gick snabbare än planerat, pris enligt offert, supersnyggt slutresultat (byte av villatak). Kändes tryggt från början till slut. Tusen tack Björn och teamet!

Tomas J
Skrev om BM VillaTak

Med ett så högt betyg på Reco och ett gott rykte i branschen kommer höga förväntningar. BM Villatak överträffade dem! OFFERT Vi tog in offerter från ett större antal firmor och gjorde en ganska djupgående granskning av alla inblandade. BM Villatak tickade av alla boxar. Offerten från BM Villatak var också detaljerad och lätt att ta till sig. Redan från första kontakt fick jag dessutom ett starkt förtroende för Björn som är kunnig, intresserad och överhuvudtaget otroligt lätt att ha att göra med. Valet föll därför enkelt... 

John E
Skrev om BM VillaTak

Vi har blivit väl bemötta och tycker att de är mycket professionella! Kunnig personal som anstränger sig så att allt ska bli så bra som möjligt. Vi har tidigare beställt byte av tak på vår villa och garage. Mycket nöjda med deras arbete! Just nu har vi ett garanti ärende på gång. Vi ser fram emot när allt ska bli klart.

Jerk B
Skrev om BM VillaTak

BM Villatak gav ett väldigt positivt första intryck och det höll i sig under hela processen. Mycket professionella och lyhörda. Utmärkt kommunikation och man höll både tidsram och kostnad som man utlovat. Vi kan varmt rekommendera BM Villatak AB.

Filtrera omdömen