Takläggare i Nacka

7 rekommenderade takläggare i Nacka kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Takläggare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • BM Villatak & Måleri AB

Verifierat företag
    279 omdömen
    Kontakta oss för en offert!
    Stefan B
    Stefan B: Vårt projekt: ca 250 kvm valmat tak. Byte av en takstol, råspont, tegel, hängrännor och stuprör. Eftersom det är valmat så innebar det att väldigt många pannor måste skäras. Entreprenadupphandling ingår i mitt arbete så när jag handlar upp privat så är jag noggrann. I detta fall tog jag in ett antal anbud från utvalda entreprenörer. BM Villatak var den entreprenör som gav störst förtroende och mest professionellt anbud. Och detta infriades. Björn är väldigt tillgänglig, trevlig och kompetent och tegelteamet var väldigt professionella och kunniga. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera BM Villatak.
  • Driver du takfirma i Nacka?

• Vi på Westerlunds Tak & Fasad har breda kunskaper inom byggnadsplåtslageri och kan allt inom tak och fasad. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!
    Niclas F
    Niclas F: Kanon nöjd. Professionella och seriösa. Utmärkt utfört jobb
  • Välkommen till Lundgren Takvård AB! Vi förlänger livstiden och kvaliteten på ditt tak.
    MARIA S
    MARIA S: Vi anlitade företaget för rengöring och borttagning av mossa och resultatet var förstklassigt. Professionellt och noggrant utfört arbete av trevliga, artiga och effektiva medarbetare. Efter rengöringen forslade de bort all mossa och jord och tvättade altanen skinande ren. Lundgren Takvård är ett proffsigt och seriöst företag och kommunikationen med Jörgen var förtroendeingivande från första stund. Jag kan varmt rekommendera detta företag
  • Mats V
    Mats V: Trevligt snabbt bemötande, tar ansvar för uppkomna problem. Vad mer kan man begära
  • Svea Tak i Stockholm AB

Verifierat företag
    15 omdömen
    Elisabeth G
    Elisabeth G: Svea Tak har utfört ett riktigt bra jobb. Allt har flutit på och taket blev klart snabbare än beräknat. Informationen har varit tydlig och Svea Tak har varit bra att resonera med. Vi har fått ett jätte fint tak, där arbetet flöt på och till ett bra pris. Vi kan varmt rekommendera dig till att anlita Svea Tak!
  • Hakim
    Hakim: Har anlitat Kapitalbygg för renovering av hela huset hos vår kund! Jätte nöjda! -Kontakt -Arbetsledning -Personal -Utförande av arbetsuppgifter Allt är på topp!
  • Driver du takfirma i Nacka?

• Karen P
    Karen P: Helga Tak AB har renoverat mitt tak och det blev riktigt bra och proffsigt gjort på alla sätt. Projektledaren Oleksii har varit tillgängligt under hela projektets process och var väldigt hjälpsam när det dök upp frågor kring projektet och fick vi hjälp och blev resultatet enligt våra önskemål. Rekommenderar starkt! Dessutom bra pris.