Amina D:
Alltid nåbara (även kvällar och helger!). Så fort man hade en synpunkt så löstes det snabbt och utan trassel.
Jag började med att anlita dem för en badrumsrenovering (ombyggnation) men kompletterade med köksrenovering och bygge av platsbyggda garderober när jag märkte att samarbetet gick friktionsfritt.
Jag var till en början orolig för vad prislappen skulle sluta på, eftersom de hade lämnat en offert med fast pris på arbetet för badrummet och estimerat pris på materialet. Det visade sig att det inte fanns fog för min oro eftersom offertestimeringen jag fått stämde fullt ut.
Tack Abdullah och Nikita för att ni gjorde min lägenhet så fin. Jag är jättenöjd och kommer enbart att vända mig till NOX fortsättningsvis när jag behöver hjälp med renovering.
Michel R:
Vi är oerhört nöjda med JMD Kakel som lyckats överträffa våra förväntningar bortom vår vildaste drömmar.
Matias Dayan, JMD Kakels ägare och huvudkontakt, var ett levande föredöme under hela renoveringensprocessen av våra två badrum. Han tolkade i ett tidigt skede våra önskemål till ett par förslag som inte bara uppfyllde lagkravet men även var estetiskt tillfredställande.
Vi vill därför tacka Matias (och JMD Kakel) samt ge honom våra allra bästa rekommendationer för liknande eller andra typer av renoveringar.
Michel och Maria Rizk