Vi utför totalentreprenad på renovering eller nybyggnation både in- och utvändigt. Tveka inte att höra av er för att få en offert!
Johan E:
Fantastiskt trevlig och skicklig personal som hjälper dig genom hela ditt projekt. Tydliga offerter och fakturor utan oklarheter eller överraskningar. Har anlitat dem återkommande under flera års tid och alltid varit jättenöjd - rekommenderas varmt!
Josefine S:
Svarade ej på offertförfrågan man fyllde i på deras hemsida. Skickade sms 10 min innan avtalad tid att dom ej kunde komma. Bilden man får av företaget på hemsidan överensstämde inte alls med den man fick vid kontakt med dom. Känns inte pålitliga.
Stefan R:
Tillbyggnad av rum i garage
Den billigaste offerten av de vi tog in. Trevligt bemötande av arbetsledare! Körde igång på utsatt tid, blev klara i stort när de sagt från början.
Gjorde även några saker som ej fanns i offerten utan att ta extra betalt för det, bland annat mera isolering i golvet för att de tyckte de blev bättre = seriöst!
Mycket nöjda! Kan absolut rekommendera Ormsta bygg.
BJÖRN BÖRJE T:
Tack för allt fint jobb Ni gjort på mitt hus i Jädraås. Det tog två vecor av intensivt arbete. Ett fantastiskt jobb av två personer. Vi är helt nöjda med arbetet och den noggranna städningen efter varje dags arbete. Vänligen Björn och Michael Tång.
PEETER M:
Brinken bytte nu i veckan ut hela mitt tak (ca 220 kvm). Från måndag morgon till fredag afton jobbade laget (främst tre toppenkillar, men även plåtisar etc leverantörer) och gjorde ett suveränt jobb och var alltså klara på fredag eftermiddag. Imponerande :-)
Efter varje dag var det städat och fint dessutom.
Densia AB (ett SBR-anslutet bolag) har även gjort en första besiktning och gett alla tummar upp.
Tack Brinken, för ett mycket bra skött projekt!