Villatakexperten utför takläggning och reparation i hela Stockholmsregionen och Uppsala. Vi har som målsättning att alltid leverera högkvalitativa till ett konkurrenskraftigt pris, något som i slutänd...
Nicole S:
Jag rekommenderar verkligen villatakexperten. De har kundservice utöver det vanliga och gör det lilla extra för att man ska bli nöjd. De bytte tak på vår villa och garage, det gick mycket snabbare än vad jag trodde.
(Jag hade tagit in offert ifrån ett annat bolag som byter rekordsnabbt på 3 dagar men då bygger de in allt det gamla och då var det hela 35% dyrare. Nu fick jag ett riktigt takbyte gjort och dessutom till ett mycket bättre pris.)
Takbytet allt som allt ink ställningar tog endast 2 veckor vilket jag är nöjd med.
Martin och Marcus återkopplade alltid direkt och var mycket seriösa under arbetet. Marcus kom flera gånger ut för att kontrollera att allt höll högsta standard. Takarbetarna städade undan efter sig varje dag och inte bara på slutet som många andra hantverkare gör.
5/5 stjärnor
Stefan R:
Tillbyggnad av rum i garage
Den billigaste offerten av de vi tog in. Trevligt bemötande av arbetsledare! Körde igång på utsatt tid, blev klara i stort när de sagt från början.
Gjorde även några saker som ej fanns i offerten utan att ta extra betalt för det, bland annat mera isolering i golvet för att de tyckte de blev bättre = seriöst!
Mycket nöjda! Kan absolut rekommendera Ormsta bygg.
BJÖRN BÖRJE T:
Tack för allt fint jobb Ni gjort på mitt hus i Jädraås. Det tog två vecor av intensivt arbete. Ett fantastiskt jobb av två personer. Vi är helt nöjda med arbetet och den noggranna städningen efter varje dags arbete. Vänligen Björn och Michael Tång.
PEETER M:
Brinken bytte nu i veckan ut hela mitt tak (ca 220 kvm). Från måndag morgon till fredag afton jobbade laget (främst tre toppenkillar, men även plåtisar etc leverantörer) och gjorde ett suveränt jobb och var alltså klara på fredag eftermiddag. Imponerande :-)
Efter varje dag var det städat och fint dessutom.
Densia AB (ett SBR-anslutet bolag) har även gjort en första besiktning och gett alla tummar upp.
Tack Brinken, för ett mycket bra skött projekt!