Villatakexperten

Villatakexperten

www.villatakexperten.se
  • BadgeSixYears

Villatakexperten utför takläggning och reparation i hela Stockholmsregionen och Uppsala. Vi har som målsättning att alltid leverera högkvalitativa till ett konkurrenskraftigt pris, något som i slutändan ger nöjda kunder. Vi erbjuder flexibla lösningar, punktlighet och tak av högsta kvalitet med gedigen erfarenhet av yrket och...

326 omdömen om Villatakexperten

Sedan starten hos Reco 2016

Lennart S
Skrev om Villatakexperten

Villatakexperten lade nytt tak på vår villa. Det var en smidig professionell process med en tydlig skriftlig specifikation, transparent offert, rimlig prissättning och bra beskrivning om vad som skulle göras, och när. Till det bra kommunikation med projektledaren under resan och överlag en trygg kundupplevelse.

Christian J
Skrev om Villatakexperten

Anlitade Villatakexperten för kontroll och byte av eventuellt trasiga takpannor. Fick ett bra och serviceinriktat bemötande från offert till utfört arbete. Arbetet utfördes dessutom med noggrannhet och gott samarbete! Kommer absolut att anlita dem igen för framtida takjobb!

Annika Cecilia L
Skrev om Villatakexperten

Skulle inte rekommendera dem för fem öre. Vår förening anlitade villatakexperten. Saker som hände: * Vid ösregn glömde de stänga tackluckan så vatten öste in i lägenheten högst upp. Ren tur att folk var hemma som fick torka upp allt så det inte blev vattenskador. * Reklam"flaggan" de hade satt upp med plankor fladdrade och slog mot väggen vid blåst så det small och boende kunde inte sova. Flera ggr sa vi till men de lade ut den igen så man som privatperson blev tvungen att varje gång gå upp på taket och dra undan den. *...

Svar från Villatakexperten

Hej Annika, Tack för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme! Tråkigt att du känner ett sådant missnöje över vårt arbete. Hälften av sakerna du skriver om har jag inte hört talas om innan. Den 29:e oktober 2020 hade vi en slutbesiktning av vår entreprenad, under besiktningen uppdagades ett par mindre felaktigheter som vi sedan åtgärdade. Gällande storleken på jobb så har vi gjort hundratals villor med större tak än er förening med 8 lägenheter. Jag ber dig igen att maila ett underlag från er ”utredare” med det som...

Stig J
Skrev om Villatakexperten

Med hjälp av Villatakexperten har vi bytt tak på vårat hus. Allt har fungerat jättebra från första kontakt via offert till slutligt genomförande. Allt på tid och kostnad och dessutom med ett alltid lika trevligt bemötande.

Peder G
Skrev om Villatakexperten

Villatakexperten var hos oss under maj 2023 och lade om taket och satte upp solpaneler. Takpannor, läkt, papp och vindskivor samt hängrännor och stuprör revs ner plus att delar av yttertaket byttes ut då det var i dåligt skick. Samtidigt bytte vi ut våra tre takfönster. Detta skedde snabbt och proffsigt och vi hade hela tiden en bra kommunikation med takläggarna och arbetsledarna. När vi undrade något fick vi alltid ett snabbt och informativt svar. Villatakexperten installerade sedan solceller och här hade vi också...

Mikael B
Skrev om Villatakexperten

Bra mottagande och bra säljare. Förklarade processen på ett bra och väldigt trevligt sätt

Gunnar E
Skrev om Villatakexperten

Villatakexperten har varit bra ända från början - från upphandling till slutförande av arbetet. Mycket trevlig och kompetent personal. Vi kände oss trygga när arbetet började. Vårt tak på ett Eurohus är stort och komplicerat så det kändes viktigt att anlita en firma som visste hur det skulle göras. Takkillarna jobbade metodiskt och bra och vi hade löpande kontakt med deras chef under hela arbetets gång. Vi kan varmt rekommendera denna firma.

Elin J
Skrev om Villatakexperten

Allt fungerade otroligt smidigt från början till slut. Villatakexperten är kunniga, jobbar snabbt och håller vad de lovar. Vi är supernöjda med vårt nya tak och takfönster!

Leif R
Skrev om Villatakexperten

Något bristande återkoppling från företaget inledningsvis. Vi hade höga förväntningar på utfört arbete och material. Vi kan konstatera att allt motsvarade våra förväntningar. Personalen är professionell och lyhörd för våra synpunkter.

Marcus G
Skrev om Villatakexperten

Vi hade högt ställda förväntningar som företaget levde upp till. Ordning och reda, i det stora och det lilla. Omfattande fotodokumentation som gavs till oss i samband med besiktning av taket. Takläggarna höll snyggt och prydligt på arbetsplatsen och grovstädade efter varje arbetspass. Marcus, Täby

Karin B
Skrev om Villatakexperten

Vi har bytt tak på vårt kedjehus och är mycket nöjda med resultatet. Kommunikationen med Martin Eriksson har varit smidig och han har varit lyhörd för våra behov. Hantverkarna på plats har utfört ett bra arbete och det var ordning och reda på arbetsplatsen. Vi kan rekommendera Villatakexperten.

Johanna P
Skrev om Villatakexperten

Vi är så nöjda med vårat nya tak! Proffsiga, noggranna och trevliga takläggare. Tack Martin & Co för trevligt bemötande och ett väl utfört arbete! Rekommenderas!!

Jani K
Skrev om Villatakexperten

Helt klart den bästa entreprenad firman jag haft att göra med. Från offert till utfört arbete mer än väl godkänd. Takläggarna var alltid itid och städade efter sig varje kväll.

Ove S
Skrev om Villatakexperten

Bra dialog och informerande under hela projektet. Varje kväll rent och snyggt och resultat blev väldigt bra. Trevliga killar som gjorde jobbet.

Dick C
Skrev om Villatakexperten

Superbra, snabba och trevliga! Kan varmt rekommendera dom!

Jens P
Skrev om Villatakexperten

Överlag bra och mkt trevliga killar, jobbade noga och fokuserat. Några planeringsmissar men inte avgörande. Rekommenderas!

Sören L
Skrev om Villatakexperten

Vi är mycket nöjda med vårt nya tak. Både vi och våra grannar var mycket imponerad av det proffsiga och snabba utförda takrenoveringen. Vi rekommenderar gärna Villatakexperten i Bålsta.

Susanne K
Skrev om Villatakexperten

Villatakexperten utförde ett utomordentligt bra arbete vid omläggning av mitt tak. Gediget och snyggt gjort med fina trävaror och material. De arbetade snabbt och smidigt och höll mig informerad under arbetets gång. Jag är mer än nöjd med mitt nya tak och vind

Johan R
Skrev om Villatakexperten

Seriös firma! Snabb respons, tillmötesgående och höll vad de lovade gällande arbetet och tidsplan!

Henrik N
Skrev om Villatakexperten

Trevlig och professionell hantering av vårt takbyte.

Arif A
Skrev om Villatakexperten

Vi anlitade Villatakexperten för att byta tak tillsammans med två andra grannar och jag är mycket nöjd med deras arbete. De var professionella, effektiva och levererade högkvalitativt resultat. Kommunikationen var smidig och personalen var kunnig och vänlig. Jag uppskattade deras noggrannhet och att de höll sig till tidsschemat. Villatakexperten är definitivt en takfirma jag rekommenderar för takprojekt. Tack för en utmärkt service!

Eila S
Skrev om Villatakexperten

Trevligt bemötande och tydlig kommunikation från första kontakt till utfört arbete. Mycket väl utförd takomläggning.

Peter S
Skrev om Villatakexperten

Smärtfri takomläggning med mycket trevligt bemötande. Väldig väl utfört arbete, verifierat av en extern besiktningman. Städade efter sig varje dag.

Andreas S
Skrev om Villatakexperten

Slutade svara på mina mail under offert-fasen. Kan inte ge annat än en etta…

Svar från Villatakexperten

Hej Andreas, Stort tack för att du tagit dig tid att ge oss ett omdöme. Beklagar att vi missat att besvara ditt mail. Hör gärna av dig ingen om du inte fåt hjälp på annat håll så ska vi se till att besvara dig snabbare. Önskar dig en fin sommar! //Martin

Johan H
Skrev om Villatakexperten

Trevligt och korrekt bemötande. Genomförandet var snabbt och bra. Vi hade en extern besiktningsman som granskade arbetet och va nöjd med kvalitet och genomförandet. Vi kan väl rekommendera Villatakexperten för takläggning.

Tom A
Skrev om Villatakexperten

Det dröjde länge innan jag fick respons på min förfrågan. Därefter gick det fort, från offert till utfört jobb.

Maria T
Skrev om Villatakexperten

Snabb och effektiv service, trevligt bemötande

Lars-Erik P
Skrev om Villatakexperten

Villatakexperten var snabba, noggranna och jobbade som ett bra team. Städade efter sig varje dag. Takarbetet på hela radhuslängan utfördes som vi hade förväntat oss. Vi är nöjda.

Peter L
Skrev om Villatakexperten

Proffsig, gäller alla från start till mål.som sagt nöjda kunder

Scott B
Skrev om Villatakexperten

Väldigt proffsig hela vägen. Utmärkt jobb och bra feedback genom hela processen.

Pontus E
Skrev om Villatakexperten

Riktigt nöjd med hjälpen med vårt tak. Insatsen var i toppklass från första möte till sista arbetsinsats och resultatet blev riktigt bra. Dem kämpade också hårt genom snöstorm och annat. Kan varmt rekommenderat Villatakexperten!

Elisabeth K
Skrev om Villatakexperten

Vi är så nöjda med hur arbetsgången presenterades, hur jobbet utfördes och slutavstämningen. Allt enligt skolboken. Toppen med andra ord.

Jesper W
Skrev om Villatakexperten

Enastående arbete av Villatakexperten som hjälpte oss med nytt tak, 2-kupigt lertegel till 20-tals hus, nya stuprör, ny plåt, och målning av trädetaljer. Det levererade över all förväntan och ett fantastiskt fint resultat. Kunnig, effektiv och mycket trevlig personal. (Alex, Ivan och Woody, vi kommer sakna att ha er här :-)) Projektledning och uppföljning var unikt bra skulle jag säga, stämde av löpande, kom med tankar/frågor/förslag längs vägen för att undvika missförstånd och att säkerställa att vi förstått varandra...

Jan W
Skrev om Villatakexperten

Mycket bra bemötande och samarbetsvilja. Skickliga och noggranna takläggare som rev gamla taket, lade ny råspånt, nytt papptak och nya hängrännor. Fixade till ventilering via takfoten. Rekommenderas!!

Anna S
Skrev om Villatakexperten

Jag har gjort byte av komplett yttertak. Taket blev fint och bra som jag tänkt. Takläggare och plåtslagare har kämpat på bra i snökaoset som kom och fått till ett toppenresultat trots omständigheterna. Kontakten med Martin och Markus har fungerat väl.

Thomas
Skrev om Villatakexperten

Hade höga förväntningar efter alla positiva recensioner och kan man glädje intyga att jag fick samma upplevelse. Vi fick ett tydligt fast pris, inga överraskningar och arbetet slutfördes snabbt och enligt tidsplan. Väldigt god kommunikation under hela processen, vi upplevde att projektledaren tog sig tid att svara på våra frågor och proaktivt informera om saker. Väldigt nöjda!

Lars K
Skrev om Villatakexperten

Professionella, noggranna och trevliga takläggare. Takbytet gick snabbt och smidigt med bra samarbete från första kontakt till färdigt tak.

Johan J
Skrev om Villatakexperten

Snabba, effektiva och bra i kunddialogen

Niklas E
Skrev om Villatakexperten

Snabba, trevliga och med ett bra resultat. De vet vad de gör!

Magnus P
Skrev om Villatakexperten

Byta av villatak. Professionellt bemötande under hela processen och snabba återkopplingar. Löpande uppdateringar under arbetet med bilder från de olika arbetsmomenten. Använder material med hög kvalite - takpannor, takpapp, hängrännor, stuprör, plåtar etc.

Britt-Marie O
Skrev om Villatakexperten

Takarbetet utfördes snabbt och enligt överenskommelse under vintern och resultatet blev bra. Bra kommunikation också med Martin och Marcus. Målning av skorstwn görs senare i maj.

Marie F
Skrev om Villatakexperten

Nytt tegeltak! Fick rekommendation av granne som nyligen lagt om taket och Villatakexperten levde upp till (de höga) förväntningarna. Tack Martin & Co för trevligt bemötande och ett väl utfört arbete! Rekommenderas!

Hans Åke Edvard Ö
Skrev om Villatakexperten

Efter plötsligt vattenläckage, hela taket måste bytas -proffsigt och snabbt bemötande från början till slut. Startade på tid, slutade på tid. Mycket duktiga takläggare som arbetade intensivt under långa dagar i både mörker, snö och temperaturer ner mot minus 14 grader i två veckor! Bara glada miner. Trots dessa omständigheterna inför jul, ett förstklassigt utförande! Väloljat företag med resurser. Alla leveranser på tid. Regelbunden uppföljning under arbetets gång. Bra dokumenterat med omfattande bildmaterial som visade...

Kenneth B
Skrev om Villatakexperten

En mycket bra upplevelse från offert till färdigställan av en takomläggning. Företaget kommunicaerar bra, kommer när dom sagt att dom ska komma, har koll på alla detaljer i uppdraget samt städar upp noggrant efter sig. Rekommenderas starkt!

Roland E
Skrev om Villatakexperten

Takomläggning på villa. Tydlig offert med allt viktigt inkluderat, snabb och effektiv installation enligt plan. Kontinuerlig återkoppling under arbetets gång. Slutbesiktning utan anmärkning. Kred till teamet på Villatakexperten!

Johanna E
Skrev om Villatakexperten

Bra service hela vägen. När det blev missförstånd så fixade Villataksexperten det. Bra samarbete med både byggare på plats och säljare.

Charlie C
Skrev om Villatakexperten

Allt har funkat bra under hela arbetsgången. Vi är supernöjda med det nya taket och hela entreprenaden. Med vänlig hälsning, Charlie Bergmark

Heléne H
Skrev om Villatakexperten

snabb kontakt efter att ha sökt flera takläggn företag. trevligt bemötande arbetet utfördes snabbt och skickligt

Alf N
Skrev om Villatakexperten

Villatakexperten är proffs! Mycket bra utfört arbete av trevlig personal.

Magnus D
Skrev om Villatakexperten

Duktiga och trevliga killar som håller tidsplan och bemöter kunden på ett väldigt trevligt och proffsigt sätt. Vi hade en liten diskussion om innehåll i offerten under bygget. Det kan hända alla och även det hanterades på ett bra sätt. Bra att vara tydlig och ställa alla kontrollfrågor innan. Ett extra tack till killarna på taket och Woody