Alla kategorier Fönster Stockholms län Stockholm Hägersten-Liljeholmen Västberga Kapital Bygg Sverige AB

Kapital Bygg Sverige AB

Västberga Allé 1, 126 30 Hägersten — Visa karta

4.9 i betyg av 7 rekommendationer
Välkommen till Kapital Bygg – experter på totalrenoveringar, takarbeten och energieffektiva fönster och dörrar.

Vi är ett relativt ugnt och seriöst byggföretag med 15 års erfarenhet i baggaget. Vår arbetargrupp består i dagsläget av 35 personer. Inget projekt är för stort eller för litet för oss.

Gällande fönster & dörrar:
Vi erbjuder en helhetslösningar där vi mäter upp, tillverkar, levererar och installerar standard- och specialanpassade fönster och dörrar. De material vi jobbar med är trä, trä med aluminium samt PVC och vi har korta leveranstider på 10-20 dagar.

Våra energieffektiva fönster och dörrar håller högsta kvalité till överkomliga priser. Inga projekt är för stora för oss och vi tillverkar gärna speciallösningar enligt dina specifika önskemål.
Stängt just nu
Mån-Fre: 09:00-17:00
Lör-Sön: Stängt
 

Läs vad 7 kunder tycker om Kapital Bygg Sverige AB

 • Nikita K
  Nikita K skrev om Kapital Bygg Sverige AB
  Företaget har mer än 70 omdömen på offerta.se
  Vänligen se länken
  http://offerta.se/foretag/adora-service-hb/ Läs mer
  gillar detta
 • Anders C
  Anders C skrev om Kapital Bygg Sverige AB
  Jag anlitade Kapitalbygg under sommaren 2017 för montering av fönster, pardörrar och ytterdörrar som vi beställt från deras systerföretag Fönstex.
  Fönster och dörrar var av hög kvalité (kittade kulturfönster) och levererades på kort tid trots flera knepiga specialbeställningar. Vår kontakt Arthur var på plats flertalet tillfällen för att säkerställa att alla mått var korrekta och att beställningen skulle passa i tid med våra övriga renoveringar.
  Hantverkarna på plats var effektiva och ambitiösa och all monteringar blev helt korrekt utförda. Vi flyttade ut de nya fönstren så att de livade med fasaden, vilket innebar en hel del merjobb på insidan, vilket löstes snyggt och genomtänkt. En del språkförbistring rådde mellan mig och hantverkarna, men inget som inte kunde lösas med google translate eller samtal med Arthur.
  Vid leverans hade ett missförstånd skett kring färgnyansen på fönstren vilket löstes snabbt av Arthur och Fönstex och åtgärdades.
  Deras arbete är prisvärt och jag rekommenderar dem gärna till andra som byter fönster eller dörrar. Läs mer
  Kapital B gillar detta
 • Lasse L
  Lasse L skrev om Kapital Bygg Sverige AB
  Vi skulle måla om huset, bygga ny entré och lägga om gången upp mot huset med ny marksten. Kapital Bygg åtog sig arbetet och det är vi väldigt glada för i efterhand. Bemötandet har varit trevligt och när vi granskade fakturor och fann någon post som hamnat på vårt projekt, men hörde till annat, rättades det till omgående.

  De har arbetat långa dagar och många dagar, för att få projektet klart. De har varit noggranna och professionella och visat på hög yrkeskompetens inom de olika delarna som vårt projekt innehöll.

  Vi är mycket nöjda med de arbetare från Kapital Bygg som fixade vårt projekt och även arbetsledarna. Vi rekommenderar dem varmt till andra!
  / Lasse Läs mer
  Kapital B gillar detta
 • Ylva H
  Ylva H skrev om Kapital Bygg Sverige AB
  Installerade litet kök. Bra och snabb service. Vi är mycket nöjda. Läs mer
  Kapital B gillar detta
 • Bryan
  Bryan skrev om Kapital Bygg Sverige AB
  mycket bra och är mer än nöjd. allt blev som vi önskade Läs mer
  Kapital B gillar detta
 • Linda Å
  Linda Å skrev om Kapital Bygg Sverige AB
  Vi beställde 5 stycken stora 3-glasfönster med allmogeprofil, specialbeställda spröjs och med aluminiumutsida. Beställningen gick smidigt och säljaren på Fönstex var mycket noga med att alla detaljer skulle bli rätt. Fönstren kom 2 veckor efter beställning, levererades av en lastbil direkt från fabrik, väl förpackade och vi fick hjälp att ställa dem på en bra plats på tomten. Vi har ett befintligt SP-fönster och ett från Fönstex i köket, det är svårt att se någon större skillnad på dem fast det ena kostade dubbelt så mycket. Vi är mycket nöjda med våra fönster från Fönstex! Läs mer
  gillar detta
 • Andre
  Andre skrev om Kapital Bygg Sverige AB
  Ett företag med stort engagemang och bra priser. Offererar inom 24 timmar. Levererar fönster & dörrar inom 2 veckor. Montörer kommer med kort varsel. Läs mer
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Västberga Allé 1, 126 30 Hägersten
Kategorier