Boo Energi, sid 3

Boo Energi är indelat i elnät, elhandel, energitjänster och entreprenadtjänster.

Vi har sedan 1920 tagit hand om våra kunder med en nära och genuin service med fokus på miljö och kvalité. Nätområdet täcker Saltsjö-Boo i Nacka samt delar av Vaxholm och Värmdö kommun.

När det kommer till elavtal har vi har alltid prisvärd el med generösa avtalsvillkor och vi klimatkompenserar alltid extra för varje kilowattimme el du köper av oss.

Vi tänker lite extra på vår miljö och ser att energilösningar är en viktig del i uppbyggnaden av ett hållbart samhälle. Hos oss kan du få nyckelfärdiga solpanelslösningar och laddlösningar till villor, företag, bostadsrätts- och samfällighetsföreningar i hela Sverige.

Vi arbetar efter devisen, hållbara energilösningar där innovation möter tradition.

Läs gärna mer på www.booenergi.se

Utmärkelser

1509 omdömen om Boo Energi

Sedan starten hos Reco 2018
  • 2023-06-06 Insamlad av företaget
    Kom snabbt när grenar hängde över elledning fast dom hade mycket att göra p g r av storm
  • 2023-06-06 Insamlad av företaget
    Jag besökte kontoret i Boo med en felaktig faktura.
    Det ordnades snabbt och effektivt.
  • 2023-06-06 Insamlad av företaget
    Upplever arr företaget är seriöst, informativt o lätta att få kontakt med.
  • 2023-06-06 Insamlad av företaget
    Ett pålitligt och bra företag!
  • 2023-06-06 Insamlad av företaget
    BooEnergi är ett kundägt företag och det gillar jag.
    Jag har varit kund hos BooEnergi sedan 1977 och aldrig haft något allvarligt att klaga på under alla år. Det har resulterat i att trots att jag inte längre har en fastighet i Nacka/Boo med omnejd, fortsatt vara kund genom att ansluta mitt hus i Stockholms skärgård till BooEnergi som leverantör.
    Mina förväntningar på BooEnergi har alltid varit höga och jag har aldrig blivit besviken.
    De tjänster jag köpt har alltid varit klimatsmart el.
  • 2023-06-06 Insamlad av företaget
    Bra service och saklig info. Problemet efter "elkrisen" är att Boo portföljen blivit alltför dyr..
  • 2023-06-06 Insamlad av företaget
    Enbar possitivt och professionelt.
  • 2023-06-05 Insamlad av företaget
    Alltid vänliga o hjälpsamma o kommer med förslag till förbättringar. Fattar dock inte riktigt prissättningen i Boo-portföljen, trots många förklaringar.
  • 2023-06-04 Insamlad av företaget
    Utmärkt företag men vi ÄR fortfarande elkund, sedan 23 år, och har inte blivit "bemött" mer än normalt helt OK. Konstig fråga om "vad vi köpt" - vi är normal elkund! Bättre och mer uttömmande svar får ni med relevantare frågor!
    BRA
    Ville få mätarställning på fakturan fick nej.
    Ville få ett skrivet avtal på abonnemanget jag har fick inget svar.
    Besviken på detta.
    I övrigt mycket bra.
  • 2023-06-04 Insamlad av företaget
    Från början var det mycket bra med bland annat Boo portföljen,men det senaste halvåret har
    Det blivit klart sämre, borde ha informerat sina kunder om den stora skillnaden mellan portföljen och det rörliga priset.,själv förlorade jag i princip närmare 7000 på detta. Har numera rörligt,efter lite tjafs ,
    Med Boo energi ,jag hoppas att dom kan vara öppna och leva upp till sina kunders förväntan.
    H
  • 2023-06-04 Insamlad av företaget
    Alltid lika hjälpsamma med att försöka lösa de ev problem vi haft.
    Kunnigt och vänligt bemötande.
  • 2023-06-01 Insamlad av företaget
    Vi hamnade hos Boo Energi via en bekant, som då var anställd! Sedan har det bara rullar på!
  • 2023-06-01 Insamlad av företaget
    Jag har tecknat ett avtal, Boo portföljen, som jagupplever att Boo energi inte lever upp till.
    Hej Leif,

Det är många av våra kunder som hört av sig till oss och känner besvikelse för Boo-portföljen.

Vi vill dock poängtera att de flesta av våra kunder har sparat mycket pengar med just prismodellen Boo-portföljen. Vi har på vår hemsida tagit fram en tabell med en jämförelse för Boo-portföljen och rörligt elpris. https://www.booenergi.se/boo-portfoljen

Nu vet inte jag hur länge du varit ansluten till Boo-portföljen, men om du anslutit i början av 2022 har troligen fortsatt haft ett lägre elpris än rörligt över tid och därmed på det hela tjänat på att ha vår portföljprodukt. 2022 var ett extremt lyckat år för Boo-portföljen.

De som för närvarande har förlorat på att ansluta till Boo-portföljen är de som anslöt sig i slutet av 2022, då prismodellen blev dyrare än rörligt under årets tre första månader. Vi tror dock att prismodellen fortsatt kommer att vara bättre alternativ än rörligt över tid s, men förstås inget vi kan lova, men vi vet att det historiskt sett varit så.

När vi i mitten av december hade en riktig köldknäpp under en dryg vecka, fick vi prognoser om att riktpriserna för rörligt elpris skulle fortsätta enligt samma höga prisnivå som första delen av december, även för jan-mars.

Nu slog vädret om strax innan jul och det milda vädret kommer hålla i sig en längre tid. Tron om att de gaslager (prissättande faktor) som finns i Europa räcker till våren samt att vi alla minskat på vår elanvändning. Dessa tre faktorer blev tydligare och därmed prispressande. De prissäkringar som där och då såg ”bra” ut blev genast sämre mot det rörliga elprisets fall. Prissäkringar gör så att toppar och dalar i prisnivån inte blir lika kraftiga som rörligt elpris.

Elmarknaden är komplex och vi har skrivit mer på vår hemsida och vi ägnade en stor del av mars nyhetsbrev till just detta. Läs gärna om du inte redan gjord det: https://www.booenergi.se/nyhetsbrev-mars

Vill dy byta till rörligt elpris går det förstås bra. Uppsägningstiden på Boo-portföljen är 3 månader + innevarande månad.

Du är även välkommen att höra av dig till vår kundservice så kan de kika på hur just ditt avtal ser ut.
    post@booenergi.se 08-747 51 70

• 2023-05-31 Insamlad av företaget
    De kontakter som jag har haft med bolaget har alltid varit bra, trevligt bemötande, kunniga svar på mina frågor.
    Hej Anders,

Tack för din fina recension och toppbetyg.

Mvh
  • 2023-05-30 Insamlad av företaget
    Min känsla är att Ni är ärliga.och mkt trevliga att göra med och är glad som kund
    Hej Lisbeth,

Vi blir så glada över att få en sån fin recension. Det är precis så vi vill vara och det är kul när det märks.

Tack så mycket!
    Med vänliga hälsningar,
  • 2023-05-30 Insamlad av företaget
    Boo-portföljen oftast bra alternativ.. Bra service.
  • 2023-05-30 Insamlad av företaget
    Jag är mycket nöjd med er app där jag kan se elpris, fakturor mm
    Har inte så mycket att säga ...får min faktura bet. Helt OK
  • 2023-05-30 Insamlad av företaget
    Jag har varit kund sen 1947 först min far ock sedan 1970 jag själv. Jag har alltid varit nöjd och blivit väl bemött och känt mig trygg.
    Glada hälsningar
    Ukf hedberg
  • 2023-05-30 Insamlad av företaget
    Boo Energi bara finns där utan man märker av dem! Det bara fungerar / hela tiden !
  • 2023-05-29 Insamlad av företaget
    Trevligt bemötande.
    Förväntningarna infriade.
    Köpte el till vårt fritidshus på Öland, eftersom vi är nöjda med Boo Energi i permanentboendet i Saltsjö-Boo.
  • 2023-05-29 Insamlad av företaget
    Professionell information och support
  • 2023-05-28 Insamlad av företaget
    Jag har bara haft kontakt via Mail med er som jag har tyckt varit bra.
  • 2023-05-28 Insamlad av företaget
    Klara besked i uppdaterad info och supersnabb service. Toppbetyg!
  • 2023-05-28 Insamlad av företaget
    Har inte haft så mycket kontakt med Boo Energi, men de få gånger som jag haft det trevligt och proffsigt bemött
  • 2023-05-28 Insamlad av företaget
    Alltid bra bemötande när man ringer,har man något problem så löses de direkt tummen upp för dom👍👍👍👍👍
  • 2023-05-26 Insamlad av företaget
    verkar vara ett bra företag, som arbetar för elkunderna
  • 2023-05-24 Insamlad av företaget
    några personer trevliga,annars INTE NÖJD
    Hej Rodica,

Du berättar inte varför du inte är nöjd. Hör gärna av dig till oss och berätta vad det är som inte är bra, så vi får möjlighet att rätta till eventuella missförstånd.

Mvh
  • 2023-05-23 Insamlad av företaget
    Trevligt och vänligt, näst intill familjärt. Det ger en bästa känsla. Bra service. Återkommande och bra information.
    Dessvärre så har det blivit extra dyrt att följa givna råd till avtalet Boo portföljen.. Usch så dyrt.
    Tack för ett jättefint betyg!

Det är många som hört av sig till oss och utryckt besvikelse för Boo-portföljen då den blev dyrare än rörligt elpris tre månader i rad.

Jag gissar att du läst vår information om varför det blivit som det blivit. Har ni haft Boo-portföljen under en längre tid, så är ni fortfarande vinnare, då den under 2022 levererade otroligt bra priser under i stort sett hela förra året (inte oktober). Vi har gjort en tabell, som finns längst ner på sidan, där vi jämför Boo-portföljen och rörligt elpris. Den uppdateras när det kommer nya priser i början på varje månad. https://www.booenergi.se/boo-portfoljen

I vårt nyhetsbrev i mars, ägnade vi en stor del till Boo-portföljen, gå gärna in och läs om du är nyfiken.

I april levererade Boo-portföljen bättre än rörligt igen och troligtvis kommer Boo-portföljen fortsatt vara ett bättre alternativ en rörligt över tid. Men då elmarknaden blivit mer oförutsägbar är det inget vi kan lova förstås.

Vänliga hälsningar, Boo Energi
  • 2023-05-23 Insamlad av företaget
    Hemsidan/appen sisådär! Kundbemötandet i samtal mkt bra. Prismässigt vet man ju inte mycket i dessa tider.
    ELSTÖDET helt felriktat av Regering/Riksdag!
    Hej Ulf,

Tack för din recension och dina synpunkter.

Vi är medvetna om att det finns mer att önska av vår app. Den vi släppt nu är i sin första version och vi har för avsikt att förbättra den löpande. Vi hoppas snart kunna visa upp en uppdaterad version som hela tiden kommer utvecklas efter våra och våra kunders önskemål. Vi har även i plan att uppdatera vårt verktyg för en bättre hemsida. Vi ber dig ha lite tålamod, vi är på gång.....

Mycket bra information, är jättenöjd med Boo Energi
    Mycket bra
    Proffsuga på alla sätt
  • 2023-05-23 Insamlad av företaget
    Jag är helt nöjd med Boo Energi, men avskyr alla dessa enkäter som man ska svara på i alla sammanhang.
    Hej Brita,

Tack för att du ändå svarat på vår fråga om en recension och samtidigt givit oss ett fint betyg. Det gör oss glada.

Jag kan hålla med, man får frågor om betyg till höger och vänster vilket kan vara lite tröttsamt, samtidigt så hjälper det ju kunderna att se vad andra tyckt om en leverantör, vilket gör att det kan bli enklare att välja i slutändan.

Tack igen!
    Mvh Boo Energi
  • 2023-05-23 Insamlad av företaget
    Min dotter ordnade avtalet för mig. Men jag är nöjd med Boo Energi !
  • 2023-05-23 Insamlad av företaget
    Med den nya statistiken som finns på hemsidan så blir man som mig (som har en bakgrund i energibesparing) lyrisk.
    När man kan se vad boende i området har för energiåtgång så sporrar det andra att spara.
  • 2023-05-22 Insamlad av företaget
    Min erfarenhet som kund boende i en liten hyreslägenhet och med liten förbrukning är att företaget är: kundvänligt, seriöst och professionellt. Företaget lever helt upp till mina förväntningar.
  • 2023-05-22 Insamlad av företaget
    Jag förväntar mig mera information av företaget.
    Undrar ibland hur är priset om jag vill binda el avtalet. Svårt o hitta tel nr för att kontakta
    Ser bara en siffra som ska betalas utan någon faktora.
    Hej Shamisi,

Tack för att du lämnat en recension till oss, så vi har möjlighet att bli bättre.

På fakturan så finns våra kontaktuppgifter i sidfoten, vårt telefonnummer är 08-747 51 70. På sidan två finns din specifikation med detaljer för din faktura, på första sidan är bara en sammanfattning av det viktigaste.

Hör gärna av dig till oss och berätta hur vi kan göra det bättre. Vi finns tillgängliga mellan klockan 09:00-15:00, med stängt för lunch 11:30-12:30.

Med vänliga hälsningar,
  • 2023-05-22 Insamlad av företaget
    Bra bemötande men tveksam till hanterande av Booportföljen.
    Hej Lars,

Tack för att du tagit dig tid att berätta vad du tycker. Det är många som hört av sig till oss och som är besvikna på Boo-portföljen. Det är så klart inte kul att få högre elräkning än andra som valt en annan prismodell. Det vi verkligen vill belysa är att de flesta som haft Boo-portföljen fortfarande sparat pengar i förhållande till om du haft rörligt elpris över tid. På sidan som handlar om Boo-portföljen har vi skapat en tabell som jämför de olika prismodellerna 12 månader tillbaka i tiden och där portföljen varit det bättre valet över tid. www.booenergi.se/boo-portfoljen

Energimarknaden har blivit otroligt känslig och faktorer som mer skiftande väder, mindre el från kärnkraft, tillgången på gas, krig och politiska beslut har gjort energimarknaden mer skiftande. I början på december så talades det till och med om att vi kanske skulle behöva stänga ner delar av elnätet och det spåddes priser på runt 5 kronor per kilowattimme. När vintern i stället blev mild samtidigt som vi lärt oss att hushålla med elen så sjunker efterfrågan och det rörliga elpriset blev lägre en vad marknaden förutspått. De volymer som vi prissäkrat finns däremot fortfarande kvar. Om vi hade fått ett kallt januari och februari hade prisbilden under årets tre första månader sett helt annorlunda ut och de som haft Boo-portföljen hade varit de stora vinnarna.

Nu när vinterperioden är förbi ser även prisbilden mer lovande ut för vår prismodell Boo-portföljen. Enligt nuvarande prognos kommer troligen rörligt elpris och Boo-portföljen vara relativt jämna i april och framåt. Samtidigt vill vi vara tydliga med att allt är prognoser, så energimarknaden blivit synnerligen nyckfull.

Vänliga hälsningar, Boo Energi
  • 2023-05-21 Insamlad av företaget
    Jag har bara positiva saker att säga om Boo Energi, men har inte haft så mycket kontakt.
  • 2023-05-21 Insamlad av företaget
    Boo Energi"s portfölj har inte riktigt motsvarat mina förväntningar. Annars ok
    Hej Staffan,

Tack för att du tagit dig tid att berätta vad du tycker.

www.booenergi.se/boo-portfoljen

• 2023-05-21 Insamlad av företaget
    En lokal aktör med god service och stark lokal närvaro.
  • 2023-05-21 Insamlad av företaget
    Energi och koppling till solceller
  • 2023-05-19 Insamlad av företaget
    Hushålls el , allt har fungerat till belåtenhet
  • 2023-05-18 Insamlad av företaget
    Nöjd kund sedan 50 år.
    Bra att solenergi på taket är kopplat till Boo Energi, för återbäring av överskott.
    Vänlig personal.
  • 2023-05-17 Insamlad av företaget
    Bara bra får enkla å klara svar när man har frågor
  • 2023-05-17 Insamlad av företaget
    Ett lokalt, mycket kundvänligt energiföretag som förutom energi erbjuder bra kringtjänster som bl.a. laddstolpar för elbil och har en bra app som ger info om spotpriser på el och visar den egna elförbrukningen och elleveranser för de som har solpaneler, fakturor m.m.
  • 2023-05-17 Insamlad av företaget
    Jag blev en gång för länga sedan satt i en knepig situation med annat bolag. Jag klarade inte av det men ni räddade mig.
    Hej Nils,

Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada för att vi kunde hjälpa dig ur situationen.

• 2023-05-16 Insamlad av företaget
    Jag upplever Er son ett nära och personligt företag. Lätt att få kontakt. Vad gäller avtal och prisnivå är ni konkurrenskraftiga. En viktig del är också närheten då Ni finns i Boo.
  • 2023-05-16 Insamlad av företaget
    Fåt den hjälp vi vid enstaka frågat om.
    Trevligt bemötande.