Elbolag i Stockholms län

Södertälje  (1 st)
Täby  (1 st)
Haninge  (1 st)

Topp 25 elbolag i Stockholms län

• Dags att sänka din elräkning? Här och nu! Telinet Energi är alternativet som ger dig både billig el samtidigt som den är grön. Vi gör det enkelt att byta till grön och billigare el. Jämför oss gärna m...
    Meit Yvonne L
    Meit Yvonne L: Informativt och sakligt bemötande
  • Haidar A
    Haidar A: Enkelt o komma i kontakt med. flexibla lösningar
  • Stockholms Elbolag

Verifierat företag
    467 omdömen
    Violetta Nora V
    Violetta Nora V: Jag köpte 6 månaders elavtal. Allt var enkelt och bolaget står för det de lovar. Alltid trevligt att göra med seriösa företag. Varmt rekommenderas.
  • 1,339 omdömen
    Thomas S
    Thomas S: Akta er för detta bolag. Jag hade dom på företaget och privat men har nu bytt till ett kundvänligt bolag. Fanns det - att sätta i betyg så skulle det bli det. Dom skickade via Svea inkasso att dom vill ha deposition på 3100 kr som jag bestred som löjligt. Jag är inte skyldig dom pengar och min elräkning är mycket låg
  • Nordic Green Energy

Verifierat företag
    769 omdömen
    Grön el till bra pris! Byt till el från förnybar energi redan idag!
    Gunilla Helene L
    Gunilla Helene L: Hjälpsam och lugn, lite svårt att höra ordentligt
  • Lars H
    Lars H: Personliga, trevliga, professionella och snabba.
  • Linda Helen Ö
    Linda Helen Ö: Väldigt bra bemötande engagerade och bra på att återkoppla. Jag upplever dem som jobbar på Measol som duktiga, snabba, seriösa och serviceminded.
  • Christian P
    Christian P: Ett vackert och glänsande yttre, en god idé och tanke men med ett inre som fullständigt havererar och där kaos verkar råda. Jag har varit kund i 12 dagar men kommer att byta leverantör igen. Kundservicen är obefintlig, inte ett svar efter fyra veckor och lika många försök. Lägg därtill utebliven leverans och installation trots bokad tid sedan tre veckor tillbaka. Sällan skådat något sämre, känslan var ju att bolaget låg i framkant.
  • Henning S
    Henning S: Compricer hjälpte till att byta elbolag. Tjänsterna träder i kraft 1/1 resp. 1/5. Blev bra bemött vid problem med ett startdatum orsakat av mig. Har i övrigt inte någon uppfattning om företaget.
  • Nima-andré N
    Nima-andré N: Hjälpte mig att komma ur ett dyrare elavtal. Väldigt hjälpsam och genuin!
  • Margareta A
    Margareta A: Äntligen ett elbolag där jag förstår fakturan. Trevlig personal och bra pris.
  • MIROSLAV T
    MIROSLAV T: Beställde mat utan att betala Fick telefonsamtal från deras Vexel nummer där de beställde mat mot faktura, fick aldrig betalt, när vi ringde och tjatade att prata med någon som är ansvarig på Fortum det tag flera dagar att en ansvarig kvinna ringde och meddelade oss att det är inte de som ringde och beställde mat därför vill de inte betala för beställning. Dålig jätte dåligt att de stora lurar oss små företagare som redan går på våra knän.
  • Antonio C
    Antonio C: Snabbt & enkelt Förlängde mitt abonnemang med tillhörande Iphone, snabbt & enkelt.. smidigt när man inte vill åka till affären.. Mitt abonnemang blev tom 50:- billigare än om jag gjort det direkt hos Tele2. Dom erbjöd mig en helhetslösning så givetvis är inte Iphonen gratis, ser en del kommentarer som skrämmer mig, Fattar man inte det finns ingenting som heter gratis längre ska man nog tänka över sig själv & sluta skylla ifrån sig. Sedan finns det alltid rötägg hos alla operatörer och säljare. Jag är iaf supernöjd!
  • Michael
    Michael: Fantastiskt urval, mycket bra personal. Aningen beroendeframkallande.
  • Derin B
    Derin B: Grymt jobbat från Allsam, hjälpte mig med att flytta över mina nummer & samt köpte loss mig från min dåvarande avtalstid, fick dessutom ett bättre pris på samtliga abonnemang & en lösning anpassad efter företagets behov. Rekommenderar starkt!
  • Jackie Christine H
    Jackie Christine H: Jag känner verkligen inte igen mig i kommentarerna. Har bara pratat med tillmötesgående människor i kundtjänst. Inga extra avgifter har dykt upp, fakturan skickas än så länge i tid till min mejl och finner inga konstigheter överhuvudtaget. Nu har jag inte varit med om någon flytt och därav valt att byta elleverantör eller bytt adress. Så kan inte yttra mig om den erfarenheten andra har. Det är något jag får återkomma med, men förhoppningsvis blir det inga konstigheter i framtiden. När jag flyttade ihop med min sambo så hörde de av sig från Telge energi när det stötte på ett problem med E.ON som vi har vårt elnät via. De både mejlade och ringde för att få tag på mig då vi kunde lösa problemet som uppstod. Otroligt tacksam! Jag rekommenderar alla att prova Telge energi och inte skrämmas av de negativa recensionerna.
  • Sara S
    Sara S: Överraskad av den extremt trevliga och duktiga service jag fick på MQ i Gallerian. Helt klart över det normala. De var säljande på ett bra och proffsigt sätt. Besökte fler MQ samma dag för att leta efter rätt storlek, men MQ i Gallerians service stod helt klart ut.
  • Victor David A
    Victor David A: Väldigt bra tjänst, synd att jag inte hittade det tidigare 👌
  • Annette P
    Annette P: I särklass bästa stället. Utbudet är helt fantastiskt med både tidningar, födelsedagskort och böcker. Hittar alltid något oavsett ålder på mottagare Hjälpsam och oerhört trevlig personal.
  • Keyla S
    Keyla S: Jag tycker om denna butik väldigt mycket och jag hittar alltid något när jag har vägarna förbi Cubus =)
  • Tomas B
    Tomas B: En bra offertjänst där vi fick kontakt några riktigt bra leverantörer. //Tomas i Solna
  • Johanna S
    Johanna S: Den härliga sommarrean i denna butik går inte av för hackor. När hösten sedan kommer kan det frossas i snygga plagg för alla smaker.
  • Leif M
    Leif M: Jag gillar Carlings generellt, och med tanke på denna butiks mycket centrala läge brukar jag ofta handla här. Snygga, ofta mönstrade kläder. Personalen på just denna butik var mycket hjälpsam sist jag skulle välja ut en skjorta.
  • erica h
    erica h: stort utbud av jeans och med hjälpsam och söt personal. man får även lite tips om happenings genom att slänga ett extra öga på flyers och affischer i butiken.