Nordic Green Energy

www.nordicgreen.se
  • BadgeTwoYears
3.9
Till hemsida Ring 08-20 51 00 Dela

Vi är Sveriges mest erfarna elbolag med 100% förnybar el. Sedan 2000 har vi sålt el från förnybara energikällor och vårt mål är att varje svenskt hushåll endast ska använda just förnybar el. Energin kommer från sol, vind och vatten - resurser som inte förbrukas utan reproduceras hela tiden. Dessutom kostar förnybar el inte mer...

701 omdömen om Nordic Green Energy

Sedan starten hos Reco 2016

Per H
Skrev om Nordic Green Energy

Jag önskade information om försäljning av överskottsel från mikroproduktion samt mitt nuvarande avtak med Nordic. Fick alla uppgifter bums (ingen kötid alls vid uppringning till skillnad från så många andra företag idag!) samt avtalsdokument och elektronisk signering av nytt avtal omgående. Hela ärendet hanterades och löstes inom enstaka minuter. Toppen!

Leif J
Skrev om Nordic Green Energy

Bra information, Trevligt och korrekt bemötande.

Håkan H
Skrev om Nordic Green Energy

Bra pris och fin kundkänst hoppas ni kan hålla det låga priset

Paul L
Skrev om Nordic Green Energy

Har ett avtal som går ut i februari,hörde av mig för en förlängning en kunnig personal väldigt trevlig toppen

Sawsan M
Skrev om Nordic Green Energy

Jag är nöjd med allt i Nordic Green Energy.

Göran W
Skrev om Nordic Green Energy

bra avtal. bra infö kundtjänst aldrig några problemen

Alexandra B
Skrev om Nordic Green Energy

Bra företag. Band upp oss på 5 år. Inte haft några problem alls. Flyttar snart och de går smidigt att ta med sig abonnemang.

Johan T
Skrev om Nordic Green Energy

Tycker att den kontakt jag haft är jag nöjd med och har inget dåligt at säga om bolaget eller dess personal utan snarare tvärt om.

Måns K
Skrev om Nordic Green Energy

Jag upplever att jag bemöts sakligt och uppriktigt med svar på mina frågor. Det skapar förtroende.

Milo D
Skrev om Nordic Green Energy

Bra att bli uppringd istället för mejl, lättare att diskutera då och kunna ställa frågor. Kunnig och trevlig person som ringde.

Kifah S
Skrev om Nordic Green Energy

Ni är jätte bra och jag är jätte nöjd med

Peggy S
Skrev om Nordic Green Energy

Inte en serviceminded person jag talade med.

Danielsson D
Skrev om Nordic Green Energy

Lättvindigt och bra företag!

Svar från Nordic Green Energy

Hej! Tack för ditt omdöme. Vad kul att du är nöjd! Hälsningar Nordic Green Energy

Nabil P
Skrev om Nordic Green Energy

Mycke bra elbolag och personalen är trevliga och hjälpsamma.Många plus.

Svar från Nordic Green Energy

Hej Nabil! Tack för ditt omdöme. Vad kul att du är nöjd! Hälsningar Nordic Green Energy

Pia G
Skrev om Nordic Green Energy

Trevligt bemötande av kunnig personal.

Kerstin S
Skrev om Nordic Green Energy

Trevligt och sakligt bemötande. Bestämde mig för att fortsätta som elkunder hos er

Svar från Nordic Green Energy

Hej Kerstin! Tack för ditt omdöme. Vad kul att du fortsätter som kund! Hälsningar Nordic Green Energy

Olov L
Skrev om Nordic Green Energy

Blev mkt väl bemött när jag ansökte om autogirobetalning.I övrigt hade jag som kund hos Er viaKundkraft förstått att Ni prismässigt låg mkt bra till.Egoistiska skäl således. Men då jag i hög grad sympatiserar med alla företag som värnar om vår natur och är aktivt klimatsmarta tycker jag att bitarna föll på plats när jag valde Nordic Green Energy .Jag hoppas och förväntar mig ett gott samarbete framöver. MVH Olov Lundström

Svar från Nordic Green Energy

Hej Olov! Tack för ditt omdöme. Vad kul att du är nöjd. Vi uppskattar ditt val! Hälsningar Nordic Green Energy

Ann-Christin W
Skrev om Nordic Green Energy

Vänligt bemötande svar på frågan uppskattas. Bra kundtjänst.

Leif A

Allt var bra utom väntetid på 40min

Hej Leif! Tack för ditt omdöme. Hälsningar Nordic Green Energy

Nuri K

Jag är nöjd med Nordic Green Energi och trevlig kundtjänst

Svar från Nordic Green Energy

Hej Nuri! Tack för ditt omdöme. Vad kul att du haft en bra kontakt med kundservice. Hälsningar Nordic Green Energy

Lena L
Skrev om Nordic Green Energy

Trevligt bemötande och hjälp med att rätta till min felaktiga dubbelbetalning.

Svar från Nordic Green Energy

Hej Lena! Tack för ditt omdöme. Vad kul att du är nöjd! Hälsningar Nordic Green Energy

Mervat S

Hej! Jag är väldigt nöjd och tacksam för svar från ert företag. Mvh Mervat

Svar från Nordic Green Energy

Hej Mervat! Tack för ditt omdöme. Vad kul att du är nöjd! Hälsningar Nordic Green Energy

Peter A
Skrev om Nordic Green Energy

Jag fick hjälp med som jag hade behov av att få veta.

Svar från Nordic Green Energy

Hej! Tack för ditt omdöme. Så bra att du fått hjälp! Hälsningar Nordic Green Energy

Reima S
Skrev om Nordic Green Energy

Jag har fått ett mycket sakligt och professionellt bemötande från Nordic Green Energy.

Hej! Tack för ditt omdöme. Hälsningar Nordic Green Energy

Bim V
Skrev om Nordic Green Energy

Allt bra, byter pga får billigare avtal

Svar från Nordic Green Energy

Hej! Tack för ditt omdöme. Vi hoppas få se dig igen som kund i framtiden. Hälsningar Nordic Green Energy

Helena E
Skrev om Nordic Green Energy

Väldigt hjälpsam och tillmötesgående kvinna som verkligen försökte hjälpa till Däremot kön för att komma fram tycker jag var oskälig jag var först i kön och fick ändå vänta ca 40 minuter innan jag kom fram

Svar från Nordic Green Energy

Hej! Tack för ditt omdöme. Vad bra att du fått rätt hjälp från oss. Vi beklagar att du fått vänta i telefonkö. Hälsningar Nordic Green Energy

Kristian B
Skrev om Nordic Green Energy

Har bara gott att säga om NGE, inte varit några problem för mig samt dem få gånger jag behövt komma i kontakt med kundtjänst har det gått snabbt och jag har fått ett bra och proffsigt bemötandet. Jag tecknade ett 5-årigt fast elavtal sommaren innan världen vändes upp och ner och det är jag evigt tacksam för.... eller 5 år iallfal. : )

Svar från Nordic Green Energy

Hej! Tack för ditt omdöme. Vad bra att du är nöjd med ditt elavtal. Hälsningar Nordic Green Energy

Jens S
Skrev om Nordic Green Energy

Fick bra basinformation. Inget "säljsnack" vilket jag personligen uppskattar.

Hej! Tack för ditt omdöme. Hälsningar Nordic Green Energy

Mona O
Skrev om Nordic Green Energy

Ett bra bemötande fick svar på mina frågor. Alltid när jag varit kontakt med personal så har det varit en bra upplevelse. Mvh Mona

Svar från Nordic Green Energy

Hej! Tack för ditt omdöme. Vad kul att höra att du har så positiva upplevelse. Hälsningar Nordic Green Energy

Francis E
Skrev om Nordic Green Energy

Good one and is doing well with good performance Francis E

Hi Francis, Thank you for the great review. Best regards, Nordic Green Energy

Lars T
Skrev om Nordic Green Energy

Mycke bra hjälp om de är nåt. Bra personal

Svar från Nordic Green Energy

Hej Lars! Tack för ditt omdöme. Vad bra att du fått bra hjälp via kundservice. Hälsningar Nordic Green Energy

Alf E
Skrev om Nordic Green Energy

tar lite långt tid innan man kommer fram i telefon

Svar från Nordic Green Energy

Hej Alf! Tack för ditt omdöme. Vi beklagar att du fått vänta men hoppas att du fick bra hjälp när du kom fram. Hälsningar Nordic Green Energy

Loo L
Skrev om Nordic Green Energy

Hej Jag upplever det inte funkar med posten, följaktligen fick jag en avi från ett inkassobolag. Min mening är att man borde få en påminnelse från er innan det går så långt. Nu har jag bytt till e-post facktura efter samtal med er. Skall det behöver det gå så långt? Att jag ska betala en avgift som inte tycker jag har förutsett? I övrigt har jag inte något annat att tycka, men min räkning till Öresundskraft är högre en er? Det tycker jag är på tok. Kan ni försöka att förklara hur det är möjligt? Mvh Loo

Svar från Nordic Green Energy

Hej! Tack för ditt omdöme. Det problem du beskriver låter som ett tekniskt fel som inträffade under vårt byte av fakturaleverantör. Vi beklagar verkligen detta. Jag rekommenderar dig att kontakta kundservice och beskriva problemet som uppstått med fakturaleveransen, det låter som ett tekniskt fel och inte något som bör tillfalla dig som kund. Ring gärna 08-20 51 00 (öppettider mån och ons: 9-17, tis, tors och fre: 9-16). Hälsningar, Nordic Green Energy

Lars B
Skrev om Nordic Green Energy

Jag har inget att klaga på i mina kontakter med Nordik Green so far. jag blev tom. uppringd av dem den gång då jag bytte elleverantör från tidigare Eon. Nu är jag själv solelleverantör och hoppas att nordic tar emot och värderar mitt lilla tillskott. Vänliga hälsningar Lars Bergh Öjamålavägen 390 37692 Svängsta

Svar från Nordic Green Energy

Hej! Tack för ditt omdöme. Vi uppskattar verkligen våra solcells-kunder! Hälsningar, Nordic Green Energy

Ronny E
Skrev om Nordic Green Energy

Mycket trevligt samtal, bra förslag och förklarat.

Svar från Nordic Green Energy

Hej! Tack för ditt omdöme. Vad kul att du är nöjd! Hälsningar, Nordic Green Energy

Gert P
Skrev om Nordic Green Energy

Mycket BRA alltid ett bra bemötande och bra omhändertagagande som kund har jag alltid varit HELNÖJD. MVH GERT PERSSON

Svar från Nordic Green Energy

Hej Gert! Tack för ditt omdöme. Vad skönt att du fått ett bra bemötande från kundservice! Hälsningar, Nordic Green Energy

Lars M
Skrev om Nordic Green Energy

Jag fick ett bra bemötande och svar på mina frågor

Svar från Nordic Green Energy

Hej! Tack för ditt omdöme. Vad skönt att du fått ett bra bemötande från kundservice! Hälsningar, Nordic Green Energy

Kerstin E
Skrev om Nordic Green Energy

Bra bemötande vid telefonkontakt och klara svar på mina frågor.

Maria B

Jag böra abonaameng från 1 augusti' så jag nu ingeting kan beretta

Svar från Nordic Green Energy

Hej! Tack för ditt omdöme. Då hoppas vi att du blir nöjd med oss! Hälsningar, Nordic Green Energy

Anita A
Skrev om Nordic Green Energy

Mycket bra information och kunnig personal. Jag fick den information jag behövde.

Svar från Nordic Green Energy

Hej! Tack för ditt omdöme. Vad Kul att du är nöjd med oss! Hälsningar, Nordic Green Energy

Christine E
Skrev om Nordic Green Energy

Under de 10 år jag varit kund hos Nordic Green Energy har jag uppskattat lättheten att förstå fakturorna och det pris jag fått.

Mikael A
Skrev om Nordic Green Energy

Bra bemötande och fick hjälp med mina frågor!

Svar från Nordic Green Energy

Hej! Tack för ditt omdöme. Vad bra att du fått rätt hjälp från Kundservice. Hälsningar, Nordic Green Energy

Erland R

Svara i telefonen Trevligt bemötande Lätt att kontakta

Hej! Tack för ditt omdöme. Hälsningar, Nordic Green Energy

Iréne E
Skrev om Nordic Green Energy

Jättetrevligt bemötande av kundservice.

Jan A
Skrev om Nordic Green Energy

Det har hittills alltid varit trevligt att prata med aktuell support, och att hamna rätt i. vad man frågar efter.

Svar från Nordic Green Energy

Hej! Tack för ditt omdöme. Ha en fortsatt fin dag. Hälsningar, Nordic Green Energy

Johan E
Skrev om Nordic Green Energy

Saktligt och tydligt och ett bra bemötande

Lars F
Skrev om Nordic Green Energy

Har haft Nordic Green Energy i snart 5 år utan några problem. När jag Ville teckna nytt avtal Var det inget problem allt gick till min belåtenhet och ett väldigt bra bemötande

Svar från Nordic Green Energy

Hej! Tack för ditt omdöme och för att du är en trogen kund! Hälsningar, Nordic Green Energy

Lennart K
Skrev om Nordic Green Energy

Snabbt svar i telefon. Bra bemötande. Mycket bra!

Lisbeth R
Skrev om Nordic Green Energy

Ni är toppen och trevlig personal.

Svar från Nordic Green Energy

Hej! Tack för ditt omdöme. Jag ska hälsa det till kundservice! Hälsningar, Nordic Green Energy

Ralf D

Jag tecknade ett nytt avtal , och blev väl bemött Mvh Ralf