Jag har alltid fått klara och raka svar på mina frågor och priser på elen som jag godtagit.
Svekraft AB
Välkommen till Svekraft AB, det naturliga elvalet! Vi är ett elbolag som sedan 2008 funnits på den svenska marknaden och haft en rad nöjda elkunder genom åren. Under dessa år har vi hela tiden anpassat oss både efter våra kunders behov, men också den förändrade elmarknaden. Hos oss får du ett förmånligt elavtal, snabb kundservice...
251 omdömen om Svekraft AB
Sedan starten hos Reco 2023
Väldigt nöjda med dem ,bra el priser
Svekraft erbjuder bra villkor för sina avtal. Man kan önska sig en bättre hemsida som ger bättre info.
Dom har bra priser och bra avtal
Hej Maria. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Jag tycker att Svekraft anställda ar trevliga mod sina kunden och det ar viktigt att man fa information .
Hej Zofia. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen. Ha en fin dag. Emelie
Inga problem. Fakturan dras varje månad.
Hej Benny. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Avgifterna på el ok, bra och kort info vid behov, bra månadsuppföljning av energiförbrukningen.
Hej Staffan. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen samt avtalet. Ha en fin dag. Emelie
Funkar fint för oss bra elektricitet
Hej Peter. Tack för ditt omdöme och feedback gällande avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Bra tillmötesgående bra avtal dock bör Ni fundera om inte avtalen som är valda och tecknande ska förnyas inte ett tillsvidareavtal som är….inte bra
Hej Nils. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen och avtalet. Ha en fin dag. Emelie
Seriöst företag. Kundtjänsten består av kunnig och kompetent personal med gott bemötande. Inga krångligheter gällande vare sig avtalet eller priset. Vi har nu varit kunder hos företaget för 3: e året i rad. Är nöjda med både informationsöverföring en och servicen. Med andra ord: Inga konstigheter, känns tryggt.
Hej Mojgan. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen samt din upplevelse som kund hos oss. Det gläder oss att du valt att vara kund i tre år. Ha en fin dag. Emelie
Jag har inte haft så mycket med de att göra förutom haft abbonrmang där. Generell bedömning är bra. Snabb och trevlig kundservice och de höjer inte galet mycket vid nyteckning.
Hej Ramin. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen samt priset. Ha en fin dag. Emelie
Ganska ok elpris, men betalar skandalöst lite för levererad solel. Bedrövligt! Ska vbi tvingas byta elleverantör för att få rimlig betalning för vår överskottsel???
Hej Per-Göran. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Elen fungerar som jag förväntat.
Hej Anneli. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Jag har vattenburen eluppvärmning och anlitar dem för just detta ändamål. Alltid vänlig och kunnig personal om man vill ställa några frågor med anledning av något kring detta. Tydligare kan jag inte vara, det borde räcka med detta. Vad vill ni ha för svammel så att ni får minst 30 tecken, tramsig regel! bla, bla, bla, bla bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla bla, bla, bla, bla, bla, bla
Hej Berit. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Bra, Bra, Bra, Bra, Bra, Bra :)
Hej Pulkit. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Elen kommer dom den ska, kundtjänsten har jag inget att säga om, det fungerar bara 👍
Hej Martin. Tack för ditt omdöme och feedback, härligt att du är nöjd med servicen. Ha en fin dag. Emelie
Billig el, enkla fakturor, inget trubbel.
Hej Pål. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Levererar till en bra kostnad.
Hej Per. Tack för ditt omdöme och feedback gällande din upplevelse som kund hos oss. Önskar dig en fin dag. Emelie
Väldigt trevligt och bra bemötande, trots att jag inte handlar så mycket. De är billiga också.
Hej Petter. Tack för ditt omdöme och feedback gällande bemötandet från vår kundservice samt priserna som vi erbjuder. Önskar dig en fin dag. Emelie
Tydlig faktura, rimlig kostnad och har egentligen bara bra erfarenheter av Svekraft som leverantör av el. Bytte till annat bolag eftersom kostnaden i det avtalet kunde jag ej avstå från.
Hej Niclas. Tack för ditt omdöme och feedback gällande faktureringen samt servicen. Det gläder oss att du är nöjd. Ha en fin dag. Emelie
Hela faktureringsprocessen har varit knölig och stökig, de har inte varit trevliga på telefon och de har skickat mig till Inkasso utan att försöka ringa mig eller på annat sätt få kontakt med mig. Hatar Svekraft.
Hej Petra. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen samt faktureringen. Vi tar till oss detta. Ha en fin dag. Emelie
Lätt att ha att göra med och bra prisvärda produkter!
Hej Peter. Tack för ditt omdöme och fina ord. Ha en fin dag. Emelie
Har inte behövt vara i kontakt med er och det är väl ett gått tecken. Köpte varan efter ha kollat på nätet typ sajten elskling.
Hej Niklas. Tack för ditt omdöme och feedback gällande din upplevelse som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Bra service och bra pris !!!!!!!!!!!!!
Hej Per. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen och priset. Önskar dig en fin dag. Emelie
relativt neutral åsikt då jag inte har något super speciellt att beröma men jag har inte heller haft några negativa upplevelser med svekraft.
Hej Niko. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Förklarade hur jag skulle göra med ett tidigare dåligt elbolag på ett bra sett.
Hej Nicky. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd som kund hos oss. Önskar dig en fin dag. Emelie
Alldeles utmärkt, inga anmärkningar.
Hej Linus. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Har haft bra kommunikation med företaget. Och tycker priset är mycket billigare än ex Vattenfall. Jag kommer fortsätta vara kund.
Hej Nikki. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande servicen samt priset som du tecknat hos oss. Det gläder oss att du vill vara kund en längre tid. Ha en fin dag. Emelie
Valde Svekraft som elavtal då de levererar el från sol, vind, vatten dvs ej fossilt eller kärnkraft som kan tolkas vara ändliga resurser. Under avtalstid har allt flutit på som i en stadig ström :)
Hej Peter. Tack för ditt omdöme och fina feedback. Ha en fin dag. Emelie
Det har gått bra den tiden jag hade avtal.
Hej Surachok. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med det avtal som du hade hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Jag har varit kund till Svekraft några år och har tidigare inte haft några synpunkter på bolaget. I våras tecknade jag ett nytt rörligt timpris avtal med Svekraft på 1,9 öre fast och 4 öre rörligt. Svekraft har aldrig följt detta avtal. Utöver fast pris på 1,9 öre har jag blivit fakturerad 12,95 öre i augusti och 15,85 öre i juli. Svaret från Svekraft är att man gått över till rörlig fakturering av verkliga kostnader. Detta är tveksamt då jag har ett gällande avtal med fast och rörligt påslag till specifika belopp. Att...
Hej Patrik. Tack för ditt omdöme och feedback, vi tar till oss detta. Ha en fin dag. Emelie
Fungerar bra men saknar kvarts debitering på samma sätt som nordpol har
Hej Peter. Tack för ditt omdöme och feedback gällande kvarts debitering, vi tar till oss detta. Önskar dig en fin dag. Emelie
Allt tickar på utan problem. Trevlig personal som besvarar frågor när sådana finns.
Hej Ewa. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss samt servicen. Ha en fin dag. Emelie
Perfekt. Okomplicerade och prisvärda.
Hej Linda. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen och priset. Ha en fin dag. Emelie
Allt funkar kanon, både drift och med fakturor
Hej Niklas. Tack för ditt omdöme och feedback gällande ditt elavtal som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Jag tycker det har varit en fröjd att ha elavtal hos er. Jättebra support
Hej Johannes. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen som du upplevt hos oss. Önskar dig en fin dag. Emelie
Väldigt nöjd med er Få fortlöpande info Nöjd med priset
Hej Irene. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande upplevelsen som kund hos oss. Önskar dig en fin dag. Emelie
Allt är bra! Inget att tillägfa
Hej Josefin. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Är nöjd och så är de billiga. Enda "klagomålet" var när de bytte e-fakturasystem där en faktura försvann. Löstes utan problem. Toppen!
Hej Neo. Tack för ditt omdöme och feedback, vi tar till oss denna. Ha en fin dag. Emelie
Är nöjd med svekraft, de ända som ja skulle kunna påpeka är att hemsidan är lite klurig att lista ut
Hej Oskar. Tack för ditt omdöme och feedback gällande hemsidan, vi tar till oss denna. Ha en fin dag. Emelie
Jag har haft Svekraft länge nu och jag är nöjd med priset och dom är lätta att ha och göra med.
Hej Petra. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Bra pris, bra service, nöjd kund
Hej Flora. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande priset samt servicen. Ha en fin dag. Emelie
Blev uppringd av dom och fick ett bra erbjudande på 5år, vilket var helt rätt i tid. Hoppas att när tiden går ut att man får något liknande.
Hej Thomas. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Inget å anmärka, det har fungerat smidigt att teckna avtal.
Hej Rebeca. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Svekraft är mycket billig och mycket bra El leverantör. Jag är er kund sedan december 2023 och jag är mycket nöjd med er. Bra jobbat och fortsätt så här. Tack
Hej Ramtin. Tack för ditt omdöme så roligt att du är nöjd samt att du varit kund sedan 2023. Ha en fin dag. Emelie
Bra priser och fungerar bra. Aldrig upplevt några problem med någonting.
Hej Robbie. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Jag blev bemött på ett professionellt, trevligt och respektfullt sätt av Svekraft AB genom hela processen. De var lyhörda för mina behov, svarade snabbt på frågor och höll mig informerad från start till mål.
Hej Roger. Tack för ditt omdöme och så otroligt roligt att läsa om din upplevelse med vår kundservice. Det är otroligt viktigt för oss att servicen är bra. Ha en fin dag. Emelie
Allt funkar bra och jag är nöjd med Företaget
Hej Radiee. Tack för ditt omdöme och så härligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Helt ok 👍 bra support vid behov
Hej Roger. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen. Ha en fin dag. Emelie
Billig el och bra kundservice.
Hej Rikard. Tack för ditt omdöme och feedback gällande din upplevelse med priset samt servicen. Ha en fin dag. Emelie