Svekraft AB

Svekraft AB

svekraft.com
  • Badge2025
4.5

Välkommen till Svekraft AB, det naturliga elvalet! Vi är ett elbolag som sedan 2008 funnits på den svenska marknaden och haft en rad nöjda elkunder genom åren. Under dessa år har vi hela tiden anpassat oss både efter våra kunders behov, men också den förändrade elmarknaden. Hos oss får du ett förmånligt elavtal, snabb kundservice...

31 omdömen om Svekraft AB

Sedan starten hos Reco 2023

Sällberg L
Skrev om Svekraft AB

Jag fann Jag fann Svekraft på Conpricer och kontaktade dom angående El till det bästa pris jag kunde finna. Efter anslutningen har jag inte haft några problem, allt fungerar, så jag rekommender dom gärna. s

Victor L
Skrev om Svekraft AB

Allt har fungerat bra sen vi bytte till svekraft

Victor K
Skrev om Svekraft AB

Jag är nöjd. Har inte haft några problem

Ulla-Britt G
Skrev om Svekraft AB

Har varit kund i ett år och är nöjd. Bra kundkontakt.

Elis W
Skrev om Svekraft AB

Inget speciellt, svara kort, bra att säljare inte håller på och jagar en.

Yaren W
Skrev om Svekraft AB

Jag är nöjd med er men jag betalar mer än dubbelt på el nätverket. vet inte Varför el nätverket är så mycket dyrare..

Tomas Y
Skrev om Svekraft AB

Fungerar mycket bra. Lättförståeliga fakturor.

Vilija P
Skrev om Svekraft AB

Bra! Snabb, tydlig, kompetent.

Juri W
Skrev om Svekraft AB

Fungerar utmärkt..inga problem överhuvudtaget.

Mikael V
Skrev om Svekraft AB

Vill gärna få ner kostnaderna mer

Ulf H

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Ulla N
Skrev om Svekraft AB

Svekraft har bra priser en fantastisk kundtjänst, kommer snabbt fram och får bra hjälp.

Visjana B
Skrev om Svekraft AB

Jag är så nöjd. En kompis rekommenderades att registrera hos er ☺️

Svar från Svekraft AB

Hej Visjana. Tack för ditt femstjärniga omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet. Ha en fin dag. Emelie

Ulrika W
Skrev om Svekraft AB

Än så länge är vi väldigt nöjda med Svekraft..

Svar från Svekraft AB

Hej Ulrika. Tack för ditt omdöme. Tveka inte på att kontakta oss via vår kundservice om det skulle dyka upp några frågor eller funderingar. Ha en fin dag. Emelie

Lennart W
Skrev om Svekraft AB

Ärligt företag. Hade ett bra avtal som gick ut och de kunde inte matcha andra erbjudanden. Kan komma tillbaka.

Svar från Svekraft AB

Hej Lennart. Tack för ditt omdöme och feedback! Så roligt att höra att du är nöjd med avtalet som du har haft hos oss och du är varmt välkommen tillbaka som kund i framtiden. Ha en fin dag. Emelie

Gunilla W
Skrev om Svekraft AB

Är nöjd med allt, har inget att klaga på.

Hej Gunilla. Tack för ditt fina femstjärniga omdöme. Ha en fin dag. Emelie

Violetta R
Skrev om Svekraft AB

Decent service and friendly approach

Svar från Svekraft AB

Hej Violetta. Thank you for your review and feedback! We are very happy to read that you are satisfied with the agreement. Have a nice day. Emelie

Ferenc Antal S
Skrev om Svekraft AB

Hade ingen personlig kontakt med Svekraft när vi valde att byta elbolag, men det gick enkelt att byta från en hårdnackad storbolag som ej kunde matcha Kw priset längre. Men sedan ringde de, då var det för sent att stanna kvar, då var bytet genomfört nämligen. Hyfsat överraskad som bra översikt över månadsräkningen som håller överenskommelsen. Nöjd hitintills!

Svar från Svekraft AB

Hej Frenec. Tack för ditt omdöme och tydliga feedback! Vi är väldigt glada över att du är nöjd med servicen och avtalet som du har haft hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Alexandra W
Skrev om Svekraft AB

Jättebra bolag, aldrig varit något problem med Svekraft. Vi förhandlade fram ett avtal jag kände mig nöjd med. Hade gärna behållt dom men flyttar till bostad där all el ingår (större jordbruk). Tack för den här tiden Svekraft!

Svar från Svekraft AB

Hej Alexandra. Tack för ditt fina omdöme gällande avtalet som du har haft hos oss. Vi hoppas att du vill komma tillbaka som kund hos oss om du är i behov av ett nytt avtal i framtiden. Ha en fin dag. Emelie

Åke E
Skrev om Svekraft AB

Prisvärd el smidigt levererad.

Svar från Svekraft AB

Hej Åke. Tack för ditt omdöme. Härligt att läsa att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Helena C
Skrev om Svekraft AB

Enkelt avtal bra bäst med efaktura.

Svar från Svekraft AB

Hej Helena. Tack för ditt omdöme och så härligt att du är nöjd med avtalet. Ha en fin dag. Emelie

Zakia T
Skrev om Svekraft AB

Väldigt smidigt billigt och bra!

Svar från Svekraft AB

Hej Zakia. Tack för dina fem fina stjärnor.⭐ Vi uppskattar ditt omdöme väldigt mycket. Ha en fin dag. Emelie

Zarghona M
Skrev om Svekraft AB

Min upplevelse av Svekraft AB har varit positiv och jag är nöjd med deras service. Att veta att ni dessutom stödjer Barncancerfonden är verkligen glädjande. Jag önskar er lycka till med all den goda vilja ni visar och ser fram emot ett eventuellt samarbete i ett kommande projekt för att minska kriminalitet bland unga i utsatta områden, vilket jag snart kommer att kontakta er om. Jag är övertygad om att ett företag med det samhällsansvar och den moral som Svekraft visar kommer att spela en viktig roll. MVH Zarghona

Svar från Svekraft AB

Hej Zarghona. Stort tack för dina oerhört fina ord och omdöme. Vi blir så glada att du har uppmärksammat vårt arbete med barncancerfonden.💫 Ha en fin dag. Emelie

Mahmoud Y
Skrev om Svekraft AB

Very good company with respective and fast response

Svar från Svekraft AB

Hej Mahmoud. Thank you for your five stars and the amazing feedback!⭐ Have a nice day. Emelie

Yaser A
Skrev om Svekraft AB

De erbjuder konkurrenskraftiga priser.

Svar från Svekraft AB

Hej Yaser. Tack för ditt omdöme och fina feedback! ⭐ Tveka inte på att kontakta vår kundservice om det skulle uppstå några frågor eller funderingar. Ha en fin dag. Emelie

Yvonne H
Skrev om Svekraft AB

Jag valde dom. Sökte bland olika på nätet och dom var den leverantören som jag fastnade för. Har aldrig varit några problem.

Svar från Svekraft AB

Hej Yvonne. Tack för dina fem stjärnor och så kul att du är nöjd med servicen och avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Wuyts N
Skrev om Svekraft AB

I'm very satisfied with the company. They're always there to help and advise. I would definitely recommend this company.

Svar från Svekraft AB

Hej Wuyts. Thank you so much for your review and nice feedback! We are incredible happy about your amazing words. Have a nice day. Emelie

Åsa K
Skrev om Svekraft AB

Det har fungerat bra under min tid hos Svekraft. Strömmen har kommit och räkningarna också och jag har betalat. Mer kontakt än så har vi inte haft.

Svar från Svekraft AB

Hej Åsa. Tack för ditt omdöme och feedback! Tveka inte på att kontakta oss via vår kundservice om det skulle dyka upp några frågor. Ha en fin dag. Emelie

Zakir H
Skrev om Svekraft AB

Jag är nöjd med er service. Jag har dålig känsla med Svekraft service.

Svar från Svekraft AB

Hej Zakir. Tack för dina fyra stjärnor. Vi tar vidare din feedback gällande vår service. Ha en fin dag. Emelie

Zekarias Z
Skrev om Svekraft AB

Jag upplevel att svekraft AB är jätte bra pris och kontakta lätt.

Svar från Svekraft AB

Hej Zekarias. Tack för ditt omdöme och otroligt fina feedback! Ha en fin dag. Emelie

Åke H
Skrev om Svekraft AB

Elleverans och fakturor har fungerat bra.

Svar från Svekraft AB

Hej Åke. Tack för ditt omdöme och feedback! Vi är väldigt glada över att du är nöjd med avtalet och fakturorna. Ha en fin dag. Emelie