Svekraft AB

Svekraft AB

svekraft.com
  • Badge2025
4.2

Välkommen till Svekraft AB, det naturliga elvalet! Vi är ett elbolag som sedan 2008 funnits på den svenska marknaden och haft en rad nöjda elkunder genom åren. Under dessa år har vi hela tiden anpassat oss både efter våra kunders behov, men också den förändrade elmarknaden. Hos oss får du ett förmånligt elavtal, snabb kundservice...

134 omdömen om Svekraft AB

Sedan starten hos Reco 2023

Shakawan Nasih Aziz S

Hej ni har ökat priserna på elförbrukning det senaste halvåret och jag gillar inte det jag skulle säga upp efter det här perioden mvh

Svar från Svekraft AB

Hej Shakawan. Tack för ditt omdöme och feedback gällande priserna. Jag skulle rekommendera dig att kontakta vår kundservice så hjälper de dig att se över ditt avtal och om vi kan erbjuda bättre priser just nu. Ha en fin dag. Emelie

Rune Hasselblad R

Svekraft verkar vara ett företag som ligger lågt i pris jämfört med andra strömleverantörer jag haft.

Svar från Svekraft AB

Hej Rune. Tack för ditt omdöme och feedback gällande priserna som vi erbjuder våra kunder! Ha en fin dag. Emelie

Mortaza S
Skrev om Svekraft AB

Bemötandet från Svekraft AB var fantastiskt. Personalen var trevlig, professionell och tog sig tid att förklara på ett tydligt sätt. Jag hade förväntningar om att få bra rådgivning kring vilket elavtal som passar mig bäst, eftersom jag själv hade begränsad kunskap inom området. Dessa förväntningar uppfylldes helt, då jag fick ärlig och tydlig vägledning. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med min upplevelse. Jag fick hjälp med att välja ett elavtal, och personalen guidade mig på ett pålitligt och pedagogiskt sätt.

Svar från Svekraft AB

Hej Mortaza. Tack för dina fem stjärnor.⭐ Även stort tack för ditt välutvecklade omdöme gällande din upplevelse med vår kundservice och avtalet som du tecknat med Svekraft, detta gläder oss verkligen! Ha en fin dag. Emelie

Salame Nancei S
Skrev om Svekraft AB

Har inget annat att jämföra med men vi är nöjda.

Svar från Svekraft AB

Hej Salame. Tack för ditt omdöme och så roligt att ni är nöjda med det elavtal som ni har med oss på Svekraft. Ha en fin dag. Emelie

Petter S
Skrev om Svekraft AB

fick beskrivet att det skulle vara enkelt att låsa mitt elavtal under vissa månader. detta var ren lögn då det ej gick alls att göra via hemsidan!

Svar från Svekraft AB

Hej Petter. Tack för ditt omdöme och feedback, har man ett rörligt avtal går det absolut att teckna ett fast avtal under tex vinterhalvåret. Man kan göra detta via hemsidan men också genom att kontakta vår kundservice. Vi beklagar dock att detta inte fungerat för dig via hemsidan. Det får vi absolut kolla på. Ha en fin dag. Emelie

Leif C
Skrev om Svekraft AB

Bra bemötande i kundtjänst och info om alternativ

Svar från Svekraft AB

Hej Leif. Tack för ditt omdöme gällande din upplevelse med vår kundservice och informationen som vi framfört till dig. Ha en fin dag. Emelie

Towe S

Bra pris, hjälpsam kundservice

Svar från Svekraft AB

Hej Towe. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen som du upplevt som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Crina T
Skrev om Svekraft AB

Det är pålitligt och effektivt företag.

Svar från Svekraft AB

Hej Crina. Tack för ditt omdöme och rolig att du är nöjd samt att du känner tillit till oss, det är viktigt för oss på Svekraft. Ha en fin dag. Emelie

Torsten W
Skrev om Svekraft AB

Enkelt att byta leverantör. Enkelt att får-faktura

Svar från Svekraft AB

Hej Torsten. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen som du upplevt som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Torbj? S
Skrev om Svekraft AB

Haft fastpris och det har flutit på

Svar från Svekraft AB

Hej Torbjörn. Tack för ditt omdöme och feedback gällande din upplevelse som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Sörensson F
Skrev om Svekraft AB

Säljare förlängde avtal som var ca 4 gånger priset dyrare än tidigare. När jag kontaktade supporten säger de att den säljaren har slutat och att de inte kan ändra debiteringen som gjorts. Detta är ett riktigt dåligt företag som lurar personer på pengar.

Svar från Svekraft AB

Hej Sörensson. Tack för ditt omdöme och feedback, vi tar till oss detta. Ha en fin dag. Emelie

Tuula H

Alt har varit bra👍🙂🙂🙂🙂🙂🙂

Hej Tuula. Tack för ditt omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie

Tobias S
Skrev om Svekraft AB

Har inget och klaga på alls…..

Svar från Svekraft AB

Hej Tobias. Tack för ditt omdöme och för du tog dig tiden att skriva ett. Ha en fin dag. Emelie

Torbjörn K
Skrev om Svekraft AB

Företaget är en ansvarsfull och tydlig kraft i ett för konsumenterna lurigt elsystem. Jag har snabbt fått tag på kundtjänst vid behov som brukar svara omedelbart utan väntetider och de levererar snabbt både svar och råd på hur man ska tänka kring sitt elavtal. Priserna är låga och du har själv stora möjligheter att som kund påverka din faktura.

Svar från Svekraft AB

Hej Torbjörn. Tack för ditt omdöme och väldigt fina ord gällande din upplevelse som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie

First-Name L
Skrev om Svekraft AB

Tekle svarar via sin God Man Christer Svensson som kan bekräfta vad Tekle har för tankar om Svekraft Tekle har ingen djupare kunskap i detta ämne Men tycker det är tryggt att ha avtal med ett stabilt företag där det är lätt att komma i kontakt med personal som kan svara på frågor och har ett bra bemötande ”även om jag är en liten kund” Har idagsläget bara positiva tankar om företaget.stiger inte priset allt för mycke finns idag bara andledningar att fortsätta med er Tekle Mengsteab/Christer Svensso

Svar från Svekraft AB

Hej Tekle och Christer. Tack för ert omdöme och fina ord gällande upplevelsen som kund och God Man hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Lars E
Skrev om Svekraft AB

Som God man är jag helnöjd med deras goda bemötande

Svar från Svekraft AB

Hej Lars. Tack för ditt omdöme och feedback gällande upplevelsen som God man, det gläder oss verkligen. Ha en fin dag. Emelie

Daniel S
Skrev om Svekraft AB

Tydlig kommunikation och bra villkor. Har inte haft några problem alls, allt rullar på som det ska. Fem stjärnor!

Svar från Svekraft AB

Hej Daniel. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Takvam C
Skrev om Svekraft AB

Sänkte mina elkostnader när jag bytte till er! Bra kundtjänst. God hjälp!

Svar från Svekraft AB

Hej Takvam. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen, så roligt. Ha en fin dag. Emelie

Tanja B

okomplicerat och demokratiska priser

Svar från Svekraft AB

Hej Tanja. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Thomas E
Skrev om Svekraft AB

Enkelt och bra men saknar lite information om avtal och statistik kring min el förbrukning.

Svar från Svekraft AB

Hej Thomas. Tack för ditt omdöme och feedback gällande informationen ut till kunder. Ha en fin dag. Emelie

Bengt W
Skrev om Svekraft AB

Mycket bra företag, inga krångel och att det är bra pris på elen.

Svar från Svekraft AB

Hej Bengt. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med ditt elavtal som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Ulrika H
Skrev om Svekraft AB

Fungerar bra med det mesta! Nöjd!

Svar från Svekraft AB

Hej Ulrika. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Pia R
Skrev om Svekraft AB

För dyra! Dags att byta avtal. Finns bättre. Har jämfört på compricer. Tack för att ni gjorde mig uppmärksam på detta

Svar från Svekraft AB

Hej Pia. Tack för ditt omdöme och feedback gällande priserna. Ha en fin dag. Emelie

Sadeg Mohammedi S

Det e ganska dyr och tror att jag kommer och byta

Svar från Svekraft AB

Hej Sadeg. Tack för ditt omdöme och feedback gällande priserna hos oss. Kontakta gärna vår kundservice så hjälper de dig att se över ditt avtal med oss. Ha en fin dag. Emelie

Birgitta S
Skrev om Svekraft AB

Blev uppenbart lurad av företaget när jag tecknade

Svar från Svekraft AB

Hej Birgitta. Tack för ditt omdöme och feedback gällande din upplevelse som du haft hos oss, vi beklagar verkligen att du har känt dig lurad. Det är inget vi vill att våra kunder ska känna. Ha en fin dag. Emelie

Selina Sand Engberg S

bra bemötande och klara svar.

Svar från Svekraft AB

Hej Selina. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Shivan Meymo S
Skrev om Svekraft AB

Billigt och bra kundservice. Det behövs förbättringar i autogiro tjänsten.

Svar från Svekraft AB

Hej Shivan. Tack för ditt omdöme och feedback gällande autogiro. Ha en fin dag. Emelie

Rosengren Sofie R

Toppen. Hade önskat en app med ”mina sidor”, vilket drar ner betyget lite. El-abonnemangskund.

Svar från Svekraft AB

Hej Sofie. Tack för ditt omdöme och feedback gällande en önskad app, vi tar till oss ditt önskemål! Ha en fin dag. Emelie

Rune Silfverlin R

Bra kund kontakt Säker leverans Bra avtals period

Svar från Svekraft AB

Hej Rune. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen och avtalet. Ha en fin dag. Emelie

Ruben Dedering Stephansson R

Smidigt och bra service. Får alltid snabbt svar när jag ringer eller mejlar!

Svar från Svekraft AB

Hej Ruben. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen samt upplevelsen som du haft som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Ruchatz Izabella R

Min upplevelse är bra. Enkelt att ha och göra med. Deras kundportal är inte så användarvänlig i mobilversionen men annars toppen

Svar från Svekraft AB

Hej Izabella. Tack för ditt omdöme och feedback gällande mina sidor, vi tar till oss denna. Ha en fin dag. Emelie

Samuel Velasco S
Skrev om Svekraft AB

Skit bra. Det är billigt och min el funkat utan problem

Svar från Svekraft AB

Hej Samuel. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Saman S
Skrev om Svekraft AB

Kände att jag fick ett bra erbjudande för nytecknande men efter ett halvår upplevde jag att mina utgifter till Svekraft markant (bortsett från de skjutande priserna pga allt krig och elände).

Svar från Svekraft AB

Hej Saman. Tack för ditt omdöme och feedback gällande prishöjningarna som du upplevt hos oss, kontakta gärna vår kundservice för att se över ditt avtal. Ha en fin dag. Emelie

Sara Soma Salmi S

Det var lätt och smidigt att få kontakt med dem och de var snabba med att skicka över all information jag behövde vid mitt byte av leverantör. Jag ville hitta en bra leverantör av endast förnybar energi, och någon som jobbar för detta i elindustrin, och hittills har allt gått bra med fakturor och leverans av el. Jag har rörlig kostnad och varje faktura under vintern varit bra, men då bor jag i lägenhet. Jag har inte haft dem tillräckligt länge för att ge en nog tydlig recension, men jag är nöjd än så länge.

Svar från Svekraft AB

Hej Sara. Tack för ditt omdöme och så fina feedback gällande din upplevelse så här långt. Ha en fin dag. Emelie

Saarentaus Avander Henrik S

Så här långt inga problem. Annars är det svårt att uttala sig.

Svar från Svekraft AB

Hej Saarentaus. Tack för ditt omdöme och så härligt att läsa att allt fungerar som det ska. Ha en fin dag. Emelie

Simola Pekka S
Skrev om Svekraft AB

Varit kund väldigt länge (de har bytt namn åtminstone 4 ggr under tiden). Var nöjd under lång tid, men det arroganta bemötandet och "orimliga" höjningen från tidigare elpris vid senaste kontakten har gjort mig tveksam. Gav ändå ok p.g.a. de tidigare åren. Jag har alltid haft rörligt elprisavtal. Därför är det svårt att acceptera en "orimlig" höjning av marginalen.

Svar från Svekraft AB

Hej Simola. Tack för ditt omdöme och feedback! Vi tar till oss denna. Det stämmer att vi bytte namn för några år sedan i samband med omorganisering i bolaget. Ha en fin dag. Emelie

Rune Jonny Kjær R

Enkelt å bli kunde når man bor i Norge, men utrolig dumt at SVEKRAFT AB ikke har kundesider som norske statsborgere kan logge seg på. Som Norsk statsborger har jeg ikke svensk bankID noe som gjør at "Mine sider" ikke er tilgjengelig for meg. (Dette gjør at jeg trekker ned bedømmelsen). Vurderer å finne et selskap som tilbyr pålogging via "Mine sider" som da gjør at jeg kan ha enda bedre oversikt. Ellers har SVEKRAFT alltid svart profesjonelt på henvendelser.

Svar från Svekraft AB

Hej Rune. Tack för ditt omdöme och feedback gällande mina sidor. Vi tar till oss detta. Ha en fin dag. Emelie

Rosell Magnus R
Skrev om Svekraft AB

Hej, tack för frågan. Har bara en enkel fråga till Er. Hur mycket kostar det att producera 1 kWh el i Sverige. Vänliga hälsningar Magnus Rosell 0702326330

Svar från Svekraft AB

Hej Magnus. Tack för ditt omdöme och feedback, kostnaden för 1 kwh i Sverige beror lite på vilken källa som elen kommer från då olika energikällor är olika dyra i rent produktionskostnader. Ha en fin dag. Emelie

Ulla R
Skrev om Svekraft AB

Blivit väl och bra bemött i dialog .

Svar från Svekraft AB

Hej Ulla. Tack för ditt omdöme och fina feedback gällande servicen och bemötandet! Ha en fin dag. Emelie

Torkel J
Skrev om Svekraft AB

Ett stabilt el bolag, som ger oss kunder bra el avtal med låga priser.

Svar från Svekraft AB

Hej Torkel. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Vilgot S

Smärtfritt och tillsynes billigast

Svar från Svekraft AB

Hej Vilgot. Tack för ditt omdöme och feedback gällande priset som du tecknat hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Torbjörn R
Skrev om Svekraft AB

Bra kundservice. Enkelt att prata med

Svar från Svekraft AB

Hej Torbjörn. Tack för ditt omdöme och ord gällande servicen. Ha en fin dag. Emelie

Elias V
Skrev om Svekraft AB

Helt okej men skulle nog inte rekommendera till andra

Hej Elias. Tack för ditt omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie

Yllka R
Skrev om Svekraft AB

Prisvärt, trevlig och snabb kundtjänst!

Svar från Svekraft AB

Hej Yllka. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Lars Å
Skrev om Svekraft AB

Min upplevelse av Svekraft är väldigt positivt, jag upplevde en trevlig och kompetent service och rådgivning vid mitt val av El-leverantör.

Svar från Svekraft AB

Hej Lars. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen och avtalet. Ha en fin dag. Emelie

Yvonne R
Skrev om Svekraft AB

Bara bra. Jag har sagt up på en adress och på nya adress fick jag ändå rabstpris

Svar från Svekraft AB

Hej Yvonne. Tack för ditt omdöme och tack för din feedback! Ha en fin dag. Emelie

Lennart W
Skrev om Svekraft AB

Trevligt bemötande. Inte haft ngt strul. Sammanfattningsvis okej upplevelse.

Svar från Svekraft AB

Hej Lennart. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen. Ha en fin dag. Emelie

Michael Z
Skrev om Svekraft AB

Kundbemötandet har varit superbt. Köpet av el har fungerat klanderfritt. Svekraft levde till 100 % upp till mina förväntningar.

Svar från Svekraft AB

Hej Michael. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Anders V

Bra pris ( just nu i alla fall ) Lättförstådda räkningar

Svar från Svekraft AB

Hej Anders. Tack för ditt omdöme och även ett stort tack för dina ord gällande avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Åke F
Skrev om Svekraft AB

Snabbt och korrekt bemötande . Byte av elleverantör berodde på att min tidigare leverantör gjorde en pudel och kom med erbjudande som jag inte kunde motstå .

Svar från Svekraft AB

Hej Åke. Tack för ditt omdöme och feedback gällande upplevelsen som du haft hos oss. Ha en fin dag. Emelie