Väldigt enkelt att teckna nya avtal. OK prisnivå. Kan kombinera avtal i huset och en lägenhet i Stockholm.
Stockholms Elbolag
Välkommen till Stockholms Elbolag AB! Vi är ett oberoende elbolag som levererar premium energi till hela Sverige. Eftersom vi inte själva producerar någon el så har vi inget intresse av att sälja el dyrt, tvärtom så är vår ambition precis som för dig att få el till ett så billigt pris som möjligt. Du kan välja mellan att...
782 omdömen om Stockholms Elbolag
Sedan starten hos Reco 2021
Aldrig haft några problem. Allt fungerar.
Jag har blivit trevligt och hjälpsamt bemött av Stockholms Elbolag
Mycket nöjd.😄 Jätte snäll. Tack.
När det var dags att hitta ett nytt elavtal, hittade jag Stockholms Elbolag. Jag valde dem pga att de vid det tillfället hade bäst pris för ett treårsavtal. Om jag stannar hos dem beror på om de har något bra avtal att erbjuda igen. Mer lojal än så är jag inte. Ekonomin är det som styr. Tyvärr har de flesta bolag inte mycket till övers för tidigare kunder och brukar sällan eller aldrig komma med bra erbjudanden till dem. Som ett exempel kan jag nämna bolaget jag hade innan Stockholms Elbolag. Dem hade jag haft ganska länge...
Köpt fast elavtal. Betalar också nätavgiften via elbolaget. Fungerat bra. Kanske kunde hemsidan och mina sidor förbättras.
Fungerar perfect, lätta att få kontakt med
fungerar bra och helt ok pris och leverans
Har fungerat mycket bra för mig!
Inga problem med leveransen av el
De erbjöd ju en stabilitet i perioden när elpriset var extremt upp och ner. Även om jag inte förbrukar särskilt mycket så är det tryggt att alltid veta ungefär vad priset landar kring.
Har fungerat bra hela tiden inget att klaga på
Allt har bara gått/varit smidigt. Inga krångel, tickar på fint. Så som man vill att det ska göra.
Det fungerar bra har inte varit några problem alls
Det fungerar bra aldrig haft några problem
Jag har läst en del kritik mot Stockholms elbolag, men det är inget som jag har märkt något av. På det hela taget har det fungerat bra! När jag tecknade första avtalet för några år sedan hade de lägsta elpriset enligt en jämförelse-tjänst. Jag har inte jämfört på senare tid, då jag snart flyttar till en annan typ av fastighet.
Fungerar bra och känns bra med lokal producerad el.
Allt har fungerat problemfritt och till ett bra pris
Mycket bra priser. Allt funkar med dem.
Bra, funktionellt, billigt! Kanon!
Bra med samlad faktura!!!!!!👍
Hej Mikael. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Bra....,..................................
Hej Therese. Tack för ditt omdöme och feedback. Önskar dig en fin dag. Emelie
Helt Ok men tillhör tyvärr inte Checkwatt som jag har behov av pga solceller.
Hej Rolf. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
MehMåste vara minst 30 teckenMåste vara minst 30 teckenMåste vara minst 30 teckenMåste vara minst 30 teckenMåste vara minst 30 teckenMåste vara minst 30 te
Hej Nils-Erik. Tack för ditt omdöme. Ha en fin dag. Emelie
Fint bemötande, tydlighet vid erbjudande om elpris
Hej Mikael. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Fungerar bra enkel att få kontakt med
Hej Eva. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd som kund. Ha en fin dag. Emelie
Det var konstigt att jag inte har sätt räkningen... ja betalar alltid mina viktiga räkningar. måste ha missat på ngt sätt räkningen. Hoppas att det inte händer igen. mvh Teresa Irserius
Hej Teresa. Tack för ditt omdöme och feedback gällande din upplevelse som kund. Ha en fin dag. Emelie
Helt OK, inga problem med leverans eller fakturering
Hej Tore. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Helt okej hyfsat avtal med tanke på energi oroliga tider!!
Hej Tomas. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
bra bemötande vid telefon samtal
Hej Tandläkare Alavi I Södertälje. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Helt ok!!!!!!!!!!!!!!!!!¡@@××××××
Hej Olavi. Tack för ditt omdöme. Ha en fin dag. Emelie
Mycket god telefonservice. Vänligt bemötande.
Hej Tom. Tack för ditt omdöme och feedback, så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Snabb och smidig kundtjänst om behovet är framme. Haft bra priser
Hej Tor. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med servicen samt priserna. Ha en fin dag. Emelie
Okey service vad det gäller elleverans och administration kring detta. Priserna är konkurrenskraftiga.
Hej Ulf. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Mycket trevlig personal och lätta att ha med att göra.
Hej Tomas. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med servicen från vår duktiga kundservice. Ha en fin dag. Emelie
Jeg kan dessverre ikke anbefale Stockholms Elbolag. Min opplevelse er at selskapet bruker kompliserte abonnementsmodeller og informasjon som gjør det vanskelig å forstå hva man faktisk betaler for. Det oppleves som om de lokker nye kunder inn med attraktive vilkår, for deretter å flytte dem over på dyrere avtaler eller øke kostnadene etter en periode. Jeg sitter igjen med et inntrykk av at prisstrukturen er unødvendig komplisert og lite transparent. Som kunde må man følge svært nøye med for å unngå å betale mer enn nødvendig,...
Hej Torkel. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Bra info. vid samtal och beskrivningar av olika möjligheter
Hej Tullssons Möbler. Tack för ditt fina omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Ligger bra till prismässigt. Allt har fungerat och vi är nöjda.
Hej Urban. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Allt har fungerat som det ska och inte några konstigheter.
Hej Tyrone. Tack för ditt omdöme och feedback gällande din upplevelse som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Helt okej bemötande. Det mesta har fungerat bra.
Hej Leif. Tack för ditt omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie
Helt OK, har inte haft några problem med kontakten och avtalet.
Hej Karin. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
det var helt ok efter ett tag
Hej Susanne. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Inget att klaga på. Det har rullat på bra under åren.
Hej Tomas. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Har alltid varit service vänliga och lätta att kontakta och det har fungerat suveränt.
Hej Viktor. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet samt servicen. Ha en fin dag. Emelie
Bemötande har alltid varit trevligt. Levrerar el både till stugan och villan och det fungrar mycket bra.
Hej Michael. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Fantastiskta att ha att göra med
Hej Torbjörn. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande upplevelsen som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Har funkat bra med dom hade som i 4år inget att klaga på
Bra priser o bra service och bra kundservice
Hej Vera. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande servicen och priserna. Ha en fin dag. Emelie
Inga konstigheter el till bra pris
Hej Niklas. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Stabilt, imøtekommende, lett å få kontakt.
Hej Elisabeth. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen. Ha en fin dag. Emelie