Stockholms Elbolag

Stockholms Elbolag

www.stockholmselbolag.se
  • Badge2026
3.9

Välkommen till Stockholms Elbolag AB! Vi är ett oberoende elbolag som levererar premium energi till hela Sverige. Eftersom vi inte själva producerar någon el så har vi inget intresse av att sälja el dyrt, tvärtom så är vår ambition precis som för dig att få el till ett så billigt pris som möjligt. Du kan välja mellan att...

796 omdömen om Stockholms Elbolag

Sedan starten hos Reco 2021

Silva Jarmo Johannes S
Skrev om Stockholms Elbolag

Problemfritt.agerande, och billig el, bra svtal

Jim S
Skrev om Stockholms Elbolag

Skönt att de har prisgaranti, inget tjafs när man hör av sig och eventuellt byta

Stig L
Skrev om Stockholms Elbolag

Korrekt bemötande och bra prispolitik. Konkurrranfe prissättning. Snabb hantering vid de tillfällen som nytt avtal tecknades.

Barbro Anna-Karin S
Skrev om Stockholms Elbolag

Är nöjd med helheten, inget att klaga på.

Sundin Olof Ingmar S
Skrev om Stockholms Elbolag

Lätta att ha att göra med. Bra priser. Bra hemsida.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Olof. Tack för ditt fina omdöme och positiva feedback gällande priserna samt hemsidan. Ha en fin dag. Emelie

Sune Martin Emil Bo Forsberg S

Bolaget levererar el till mig, - hittills utan problem. Ingen skillnad mot min förra leverantör

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Sune. Tack för ditt omdöme och feedback, roligt att du är nöjd med leveransen av el hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Leif Gunnar S
Skrev om Stockholms Elbolag

Blir uppringd i god tid innan avtalet går ut och kan diskutera vad som är bästa lösningen för nästkommande avtal! Mycket bra service!

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Leif. Tack för ditt fina omdöme och feedback gällande servicen. Ha en fin dag. Emelie

Svensson Dagmar S
Skrev om Stockholms Elbolag

Funkar helt OK, trots höga elpriser

Hej Dagmar. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Svensson Roger S
Skrev om Stockholms Elbolag

Har haft Stockholms Elbolag i flera år nu och vi är nöjda med leveranserna.

Hej Roger. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Lars Thomas G
Skrev om Stockholms Elbolag

Bra pris på el och återkoppling när avtalen går ut.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Lars. Tack för ditt omdöme och fina feedback gällande priset på avtalet samt servicen som vi erbjuder. Önskar dig en fin dag. Emelie

Susanne Hellgren S
Skrev om Stockholms Elbolag

Enkelt och prisvärt. Lätt att komma i kontakt med

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Susanne. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med servicen samt priset på ditt avtal. Ha en fin dag. Emelie

Svensson Stig S
Skrev om Stockholms Elbolag

Bra, i huvudsak trevliga säljare. Önskar pris på från 1 /11 2026, Med lägsta pris under en krona per kWh och utan månadsavgift.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Stig. Tack för ditt omdöme och fina ord, det gläder oss verkligen. Ha en fin dag. Emelie

Tabe Hendrik Bruinsma T
Skrev om Stockholms Elbolag

It is a pity that a foreigner with a holiday house in Sweden can't get in 'mina sidor'. So we can't get all the info we want to. Besides this the company is a very good company. No problems.

Hej Hendrik. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Lennart N
Skrev om Stockholms Elbolag

Trevliga att ha att göra med. Tydliga priser och duktiga på att förklara skillnader i olika abonnemang. Har hört att folk är missnöjda med bolaget, men jag är jättenöjd och jag är en krävande person som inte accepterar velande och oklara svar.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Lennart. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande servicen, priserna samt avtalet som du har hos oss på Stockholms Elbolag. Ha en fin dag. Emelie

Per Ingvar S
Skrev om Stockholms Elbolag

Väldigt enkelt att teckna nya avtal. OK prisnivå. Kan kombinera avtal i huset och en lägenhet i Stockholm.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Per. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen och priset på avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Sven-Erik J
Skrev om Stockholms Elbolag

Aldrig haft några problem. Allt fungerar.

Hej Sven-Erik. Tack för ditt omdöme och fina feedback. Ha en fin dag. Emelie

Sundqvist Torbjörn S

Jag har blivit trevligt och hjälpsamt bemött av Stockholms Elbolag

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Torbjörn. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande servicen, det gläder oss verkligen att du är nöjd med detta. Ha en fin dag. Emelie

DINH QUANG N
Skrev om Stockholms Elbolag

Mycket nöjd.😄 Jätte snäll. Tack.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Dinh. Tack för ditt omdöme och fina feedback gällande din upplevelse som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Suzanne R
Skrev om Stockholms Elbolag

När det var dags att hitta ett nytt elavtal, hittade jag Stockholms Elbolag. Jag valde dem pga att de vid det tillfället hade bäst pris för ett treårsavtal. Om jag stannar hos dem beror på om de har något bra avtal att erbjuda igen. Mer lojal än så är jag inte. Ekonomin är det som styr. Tyvärr har de flesta bolag inte mycket till övers för tidigare kunder och brukar sällan eller aldrig komma med bra erbjudanden till dem. Som ett exempel kan jag nämna bolaget jag hade innan Stockholms Elbolag. Dem hade jag haft ganska länge...

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Suzanne. Tack för ditt omdöme och otroligt tydliga feedback! Vi uppskattar denna form av tydliga feedback så vi vet vad vi kan jobba vidare på för att utvecklas som bolag. Vi tar givetvis vidare denna, men jag skulle också vilja tipsa om vår app där man får ut mer information än mina sidor som bara är faktura anpassat. Önskar dig en fin måndag. Emelie

Sven-Olof U
Skrev om Stockholms Elbolag

Köpt fast elavtal. Betalar också nätavgiften via elbolaget. Fungerat bra. Kanske kunde hemsidan och mina sidor förbättras.

Svar från Stockholms Elbolag

Sven-Olof. Tack för ditt omdöme och feedback gällande ditt elavtal hos oss, vi tar även med oss feedbacken gällande mina sidor. Ha en fin dag. Emelie

Thomas W
Skrev om Stockholms Elbolag

Fungerar perfect, lätta att få kontakt med

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Thomas. Tack för ditt omdöme och feedback, roligt att du är nöjd med servicen hos oss. Önskar dig en fin dag. Emelie

Lennart M
Skrev om Stockholms Elbolag

fungerar bra och helt ok pris och leverans

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Lennart. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Ståhlsparre Stefan S
Skrev om Stockholms Elbolag

Har fungerat mycket bra för mig!

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Stefan. Tack för dina fem stjärnor och så roligt att allt fungerat mycket bra för dig. Ha en fin dag. Emelie

Ronny S
Skrev om Stockholms Elbolag

Inga problem med leveransen av el

Hej Ronny. Tack för ditt omdöme och feedback. Önskar dig en fin dag. Emelie

Svendsen Alexander S
Skrev om Stockholms Elbolag

De erbjöd ju en stabilitet i perioden när elpriset var extremt upp och ner. Även om jag inte förbrukar särskilt mycket så är det tryggt att alltid veta ungefär vad priset landar kring.

Hej Alexander. Tack för ditt omdöme och fina feedback. Ha en fin dag. Emelie

Bengt S
Skrev om Stockholms Elbolag

Har fungerat bra hela tiden inget att klaga på

Hej Bengt. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag Emelie

Ståhl Mikael S
Skrev om Stockholms Elbolag

Allt har bara gått/varit smidigt. Inga krångel, tickar på fint. Så som man vill att det ska göra.

Hej Mikael. Tack för ditt omdöme och fina feedback. Ha en fin dag. Emelie

Sören Jakobsson S
Skrev om Stockholms Elbolag

Det fungerar bra har inte varit några problem alls

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Sören. Tack för ditt omdöme och härligt att allt fungerat problemfritt. Ha en fin dag. Emelie

Svanljung Ronald S
Skrev om Stockholms Elbolag

Det fungerar bra aldrig haft några problem

Hej Ronald. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Thomas Hallstensson T
Skrev om Stockholms Elbolag

Jag har läst en del kritik mot Stockholms elbolag, men det är inget som jag har märkt något av. På det hela taget har det fungerat bra! När jag tecknade första avtalet för några år sedan hade de lägsta elpriset enligt en jämförelse-tjänst. Jag har inte jämfört på senare tid, då jag snart flyttar till en annan typ av fastighet.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Thomas. Tack för ditt omdöme och feedback gällande din upplevelse som kund hos oss. Ha en fin dag Emelie

Tara Eriksson T
Skrev om Stockholms Elbolag

Fungerar bra och känns bra med lokal producerad el.

Hej Tara. Tack för ditt omdöme och positiva feedback. Ha en fin dag. Emelie

Thomas Dickens T
Skrev om Stockholms Elbolag

Allt har fungerat problemfritt och till ett bra pris

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Thomas. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Thony Persson T
Skrev om Stockholms Elbolag

Mycket bra priser. Allt funkar med dem.

Hej Thony. Tack för ditt omdöme och fina feedback. Ha en fin dag. Emelie

Tobias Edén T
Skrev om Stockholms Elbolag

Bra, funktionellt, billigt! Kanon!

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Tobias. Tack för ditt omdöme och feedback, roligt att du är nöjd. Ha en fin dag. Emelie

Thorsson Mikael T

Bra med samlad faktura!!!!!!👍

Hej Mikael. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Therese Karlsson T

Bra....,..................................

Hej Therese. Tack för ditt omdöme och feedback. Önskar dig en fin dag. Emelie

Rolf S
Skrev om Stockholms Elbolag

Helt Ok men tillhör tyvärr inte Checkwatt som jag har behov av pga solceller.

Hej Rolf. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Nils-erik S
Skrev om Stockholms Elbolag

MehMåste vara minst 30 teckenMåste vara minst 30 teckenMåste vara minst 30 teckenMåste vara minst 30 teckenMåste vara minst 30 teckenMåste vara minst 30 te

Hej Nils-Erik. Tack för ditt omdöme. Ha en fin dag. Emelie

Mikael S
Skrev om Stockholms Elbolag

Fint bemötande, tydlighet vid erbjudande om elpris

Hej Mikael. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Eva D
Skrev om Stockholms Elbolag

Fungerar bra enkel att få kontakt med

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Eva. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd som kund. Ha en fin dag. Emelie

Teresa Irserius T
Skrev om Stockholms Elbolag

Det var konstigt att jag inte har sätt räkningen... ja betalar alltid mina viktiga räkningar. måste ha missat på ngt sätt räkningen. Hoppas att det inte händer igen. mvh Teresa Irserius

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Teresa. Tack för ditt omdöme och feedback gällande din upplevelse som kund. Ha en fin dag. Emelie

Tore Z
Skrev om Stockholms Elbolag

Helt OK, inga problem med leverans eller fakturering

Hej Tore. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Tomas Niit T
Skrev om Stockholms Elbolag

Helt okej hyfsat avtal med tanke på energi oroliga tider!!

Hej Tomas. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Tandläkare Alavi I Södertälje. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Olavi K

Helt ok!!!!!!!!!!!!!!!!!¡@@××××××

Hej Olavi. Tack för ditt omdöme. Ha en fin dag. Emelie

Tom Ingvar Kjellström T
Skrev om Stockholms Elbolag

Mycket god telefonservice. Vänligt bemötande.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Tom. Tack för ditt omdöme och feedback, så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Tor Ida T
Skrev om Stockholms Elbolag

Snabb och smidig kundtjänst om behovet är framme. Haft bra priser

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Tor. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med servicen samt priserna. Ha en fin dag. Emelie

Ulf Sandström U
Skrev om Stockholms Elbolag

Okey service vad det gäller elleverans och administration kring detta. Priserna är konkurrenskraftiga.

Hej Ulf. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Tomas Alfredsson T
Skrev om Stockholms Elbolag

Mycket trevlig personal och lätta att ha med att göra.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Tomas. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med servicen från vår duktiga kundservice. Ha en fin dag. Emelie

Torkel Bjørnstad Sveen T
Skrev om Stockholms Elbolag

Jeg kan dessverre ikke anbefale Stockholms Elbolag. Min opplevelse er at selskapet bruker kompliserte abonnementsmodeller og informasjon som gjør det vanskelig å forstå hva man faktisk betaler for. Det oppleves som om de lokker nye kunder inn med attraktive vilkår, for deretter å flytte dem over på dyrere avtaler eller øke kostnadene etter en periode. Jeg sitter igjen med et inntrykk av at prisstrukturen er unødvendig komplisert og lite transparent. Som kunde må man følge svært nøye med for å unngå å betale mer enn nødvendig,...

Hej Torkel. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie