Stockholms Elbolag

Stockholms Elbolag

www.stockholmselbolag.se
  • Badge2026
3.7

Välkommen till Stockholms Elbolag AB! Vi är ett oberoende elbolag som levererar premium energi till hela Sverige. Eftersom vi inte själva producerar någon el så har vi inget intresse av att sälja el dyrt, tvärtom så är vår ambition precis som för dig att få el till ett så billigt pris som möjligt. Du kan välja mellan att...

541 omdömen om Stockholms Elbolag

Sedan starten hos Reco 2021

Lisbeth M
Skrev om Stockholms Elbolag

Inte en susning. Återkom om ett halvår

Ivanka S
Skrev om Stockholms Elbolag

På mina sidor på hemsidan finns inget info om förbrukning.

Mejrema I
Skrev om Stockholms Elbolag

Jag är jette nojd med El.bolag som kund Det gick jääte bra forra året . Jag hoppas det bli samma i året 2o26 eftersom jag valde igen Stockholms El .bolag att ta hand om min el. Tack så mycket får en brå sammarbete med tidigare avtal i ny avtal för året 2o26 och vidare.Häisning Mejrema Ibrahimbegovic

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Mejrema. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Åhsberg Jonas Å

Bra service..Mycket nöjd. Kan rekommendera

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Jonas. Tack för ditt omdöme och tack för att du vill rekommendera oss! Ha en fin dag. Emelie

Ålund Mathias Å
Skrev om Stockholms Elbolag

Mitt felhandelsavtalavtal med Sth Elbolag gällde 1år. Efter halva avtalstiden ändrade bolaget ensidigt avtalsvillkoren radikalt. Tvungen att hals över huvud säga upp avtalet, för att söka nytt elavtal. Uselt agerande, lita inte på Stockholms elbolag!

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Mathias. Tack för ditt omdöme, tyvärr måste vissa saker i avtalet ändras ibland för att oförutsägbara kostnader sätts in, vi beklagar dock att detta drabbar er som kund. Ha en fin dag. Emelie

Zehra Kozica Z
Skrev om Stockholms Elbolag

Trevligt bemötande, kunnig personal.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Zehra. Tack för ditt omdöme gällande servicen som vår kundservice erbjuder! ⭐ Ha en fin dag. Emelie

Dan L
Skrev om Stockholms Elbolag

Jag har inte hunnit uppleva Stockholms Elbolag ännu…

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Dan. Tack för ditt omdöme och du får gärna uppdatera ditt omdöme när du varit kund hos oss ett tag. Ha en fin dag. Emelie

Christa B
Skrev om Stockholms Elbolag

Enkelt och smidigt att använda

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Christa. Tack för ditt omdöme och så bra att allt fungerar som det ska och enligt dina förväntningar. Ha en fin dag. Emelie

Zieba Wojciech Z
Skrev om Stockholms Elbolag

Allt fungerar smidigt med Stockholms Elbolag. KWh priser kunde ha varit lägre, men ändå acceptabelt jämfört med andra leverantörer.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Zieba. Tack för ditt omdöme och för din feedback gällande priserna! Ha en fin dag. Emelie

Zenuni Arben Z
Skrev om Stockholms Elbolag

Det fungerar bra hittills, så jag är nog nöjd. Höga el priser allmänt dock.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Arben. Tack för ditt omdöme och tack för din feedback gällande avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Mikael B
Skrev om Stockholms Elbolag

Lika dyr som alla elbolag ta bort Elskatten samt momsen på Elen så blir det bra för alla hushåll

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Mikael. Tack för ditt omdöme och feedback! Tyvärr kan vi inte påverka skatter osv utan det vi jobbar hårt med är att pris pressa marknaden för att ni kunder ska få så bra priser på elen som möjligt. Ha en fin dag. Emelie

Britt-Marie Å
Skrev om Stockholms Elbolag

Jag blev bra bemött. Det var bara det att dom sa att dom samarbetade med Dalakraft, vilket det inte var. Förväntningarna var att elen inte skulle var så dyr, och det stämde ju. Det var ju elen jag köpte ,inget annat

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Britt-Marie. Tack för dina fem stjärnor, vi beklagar missförståndet! Som du skriver har vi inget samarbete med andra elnät, det vi däremot erbjuder är samfaktura där vi lägger in elnätets faktura på vår faktura så man får en faktura istället för två. Ha en fin dag. Emelie

Åkerbjörk Anna Katarina Å

Har alltid blivit bemöt på ett mycket trevligt sätt väldigt fin personal. Tack 🙏💕

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Anna. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med servicen som vår kundservice erbjuder våra kunder! Ha en fin dag. Emelie

Åke S
Skrev om Stockholms Elbolag

Bra pris, smidigt tecknande, samfakturerar nätavgiften, inget strul.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Åke. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har med oss. Ha en fin dag. Emelie

Peder H
Skrev om Stockholms Elbolag

Jag har haft ett autogiro hos Stockholms elbolag i flera omgångar och har bara goda erfarenheter. Jag kollar alltid upp priser från olika elbolag årligen. Bytte ett år till annat bolag men har nu åter ett 1 års avtal med dem.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Peder. Tack för ditt omdöme och tack för att du är en återkommande kund, det gör oss så glada! Ha en fin dag. Emelie

Åsa Christina Maria Ringdahl Å

Har varit kund i många år är nöjd trevligt bemötande och bra kundservice.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Åsa. Tack för ditt omdöme och positiva feedback gällande servicen. Ha en fin dag. Emelie

Leif Å
Skrev om Stockholms Elbolag

Har ett tioårigt avtal och är jättenöjd. Smidigt och stabilt. Toppenbra

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Leif. Tack för ditt omdöme och så roligt att du valt ett 10 års avtal med oss. Ha en fin dag. Emelie

Mari S

Så ny kund. Behöver mer tid för en bättre uppfattning. MVH Mari

Hej Mari. Tack för ditt omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie

Yvonne Strömberg Y
Skrev om Stockholms Elbolag

Bra bemött och mina förväntningar är uppfyllda, tydlig information och bra bemött av kundtjänst i min beställning av fast elpris 1 år. Så hittills bara positiv av tjänsten som kund.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Yvonne. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med leveransen av el från oss. Ha en fin dag. Emelie

Wolf P
Skrev om Stockholms Elbolag

Går inte att säga så mycket efter 25 dagar med bolaget. Men hittills har allt funkat smidigt

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Wolf. Tack för dina fem stjärnor och så roligt att allt fungerat som det ska än så länge och vi hoppas givetvis att du ska känna såhär framåt med! Ha en fin dag. Emelie

Michael R
Skrev om Stockholms Elbolag

Bytte elleverantör för två år sedan till Stockholms elbolag då de hade bästa pris, är nöjd med dom som elleverantör, hade inga förväntningar vid bytet

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Michael. Tack för ditt omdöme och så härligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss och vi hoppas givetvis på fler år. Ha en fin dag. Emelie

Zetterström Kjell Z
Skrev om Stockholms Elbolag

Allt har fungerat utan krångel

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Kjell. Tack för ditt omdöme och så roligt att allt fungerat enligt dina förväntningar. Ha en fin dag. Emelie

Zawila Stanislaw Z
Skrev om Stockholms Elbolag

Jag är kund hos Stockholms Elbolag sedan flera år tillbaka. Då det fanns aldrig några problem planerar inte att byta leverantör

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Zawila. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är en återkommande kund varje år! Ha en fin dag. Emelie

Maria G
Skrev om Stockholms Elbolag

Bra. Men väldigt lite information på hemsidan om förbrukningen.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Maria. Tack för ditt omdöme och feedback gällande mina sidor på hemsidan, vi tar till oss denna. Ha en fin dag. Emelie

Zeitelberg Manfred Z
Skrev om Stockholms Elbolag

De levererar el enligt avtal. Jag har förlängt mitt elavtal flera gånger för jag tycker det funkar bra och de har hållt vettigt pris.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Manfred. Tack för ditt omdöme och tack för att du väljer oss som elleverantör om och om igen, det betyder väldigt mycket för oss. Ha en fin dag. Emelie

Anders N
Skrev om Stockholms Elbolag

Leverans och fakturering ok. Däremot är hemsidan - mina sidor - undermålig. Appen fungerar dåligt - felmeddelanden som inte försvinner även om jag hämtar om appen.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Anders. Tack för ditt omdöme och feedback gällande hemsidan och appen, just appen och hemsidan är något som vi arbetar på i skrivande stund för att utveckla. Ha en fin dag. Emelie

Ingemar A
Skrev om Stockholms Elbolag

Bra elpris och okrångligt. Inga problem hittills efter tror jag dryga tio år med Stockholms elbolag

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Ingemar. Tack för ditt omdöme så roligt att du valt att stanna kvar som kund hos oss i 10 år! Ha en fin dag. Emelie

Åsa Sjögren Å
Skrev om Stockholms Elbolag

Har inte haft några problem med dem som leverandör.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Åsa. Tack för ditt omdöme och härligt att allt fungerat som det ska. Ha en fin dag. Emelie

Sören W
Skrev om Stockholms Elbolag

Vi har ju varit kund så kort tid, men vi hoppas på en bra tid med er.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Sören. Tack för ditt omdöme och för att du valde oss som din elleverantör. Ha en fin dag. Emelie

Åsa J
Skrev om Stockholms Elbolag

Bra och proaktiva! Svarar snabbt. Är måna om att jag väljer bra och förstår mina val.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Åsa. Tack för ditt fina omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Tomas J
Skrev om Stockholms Elbolag

Helt ok bolag. Saknar dock specifikation på fakturan.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Tomas. Tack för ditt omdöme och tack för din feedback gällande specifikationen på fakturan, vi tar till oss denna. Ha en fin dag. Emelie

Jan P
Skrev om Stockholms Elbolag

Fungerar, smidigt med samfakturan, men appen är nog en av de sämsta

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Jan. Tack för ditt omdöme och feedback gällande appen, vi håller på att aktivt arbeta med appen tillsammans med våra tekniker för att åtgärda problemet. Ha en fin dag. Emelie

Patrik H
Skrev om Stockholms Elbolag

Ett lättsamt bolag utan strul. Och fakturan i tid.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Patrik. Tack för ditt omdöme och feedback gällande faktureringen. Ha en fin dag. Emelie

Peter B
Skrev om Stockholms Elbolag

Har varit kund i några månader, men inga konstigheter.

Hej Peter. Tack för ditt omdöme och positiva feedback! Ha en fin dag. Emelie

Jonas B

Helt ok..................................

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Jonas. Tack för du tog dig tiden att göra ett omdöme gällande din upplevelse hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Claes W

Prisvärt elavtal enkelt elskling

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Claes. Tack för ditt omdöme och härligt att du är nöjd med avtalet som du tecknade med oss. Ha en fin dag. Emelie

Christer S
Skrev om Stockholms Elbolag

Tyvärr så ökar redan högt pris hela tiden!

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Christer. Tack för ditt omdöme och feedback! Vi tar till oss din feedback. Ha en fin dag. Emelie

Jan-olof L
Skrev om Stockholms Elbolag

Övergången från annat bolag fungerade bra med relevant information. Den lilla kontakt jag haft med Kundtjänst har också varit bra.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Jan-Olof. Tack för ditt omdöme och härligt att allt fungerat som det ska. Ha en fin dag. Emelie

Fatima G
Skrev om Stockholms Elbolag

Bra. Jag har inte någonting och klag

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Fatima. Tack för ditt omdöme och härligt att allt fungerar bra gällande ditt avtal. Ha en fin dag. Emelie

Rune P

.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Rune. Tack för du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Ha en fin dag. Emelie

Magnus A
Skrev om Stockholms Elbolag

Billigaste priset och bra bemötande.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Magnus. Tack för ditt omdöme gällande vår service och avtalet som du har med oss. Ha en fin dag. Emelie

Anders W
Skrev om Stockholms Elbolag

Har tecknat elavtal, 3-årigt. Har tidigare varit kund. Lägst pris inget krångel.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Anders. Tack för ditt omdöme och feedback gällande avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Kenneth L
Skrev om Stockholms Elbolag

Bra bolag som känns seriöst! Kan rekommenderas.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Kenneth. Tack för ditt omdöme och feedback! Tveka inte på att kontakta oss via vår kundservice om det skulle uppstå några frågor eller funderingar. Ha en fin dag. Emelie

Karl-Gustav L
Skrev om Stockholms Elbolag

Jag pratade med kundtjänst och bokade elavtal genast hörde mitt elbolag av sig och påpekade att det gäller ett år till vilket jag hade missförstått. Ringer detta företag och får avtalet upphört enligt den i telefon och borttaget utan att de talade om att de skall ha pengar 1000:- och jag påpekade då att de kan höra av sig i augusti nästa år i samma samtal. den person som jag pratade med nu hävdar att samtalet inte existerar. 1000:- kostade denna bluff mig. ALDRIG MER ETT AVTAL MED SÅDANT FÖRETA.OCH DE SKALL INTE RINGA...

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Karl-Gustav. Tack för ditt omdöme och feedback! Vi har skickat ett mail till dig med tydligare information om vad som skett. Vi har inte fått in någon ånger från er utan i samtal så förklarade vi vad som skett. Ha en fin dag. Emelie

Anneli K
Skrev om Stockholms Elbolag

Hör av sig ett tag innan avtalen går ut och vill förnya avtalet. Informerar om att det går att ångra avtalet i 14dagar ifall något billigare alternativ kommer.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Anneli. Tack för ditt omdöme och fina feedback! Vi blir väldigt glada över att du är nöjd med servicen och vår information till dig som kund. Ha en fin dag. Emelie

Edib C
Skrev om Stockholms Elbolag

Jag har haft Stockholms Elbolag som leverantör länge och def funkar hur bra som helst, varmt rekomenderar till er andra som vill skaffa en ny el leverantör

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Edib. Tack för ditt omdöme och feedback! Så roligt att allt fungerar enligt dina förväntningar! Ha en fin dag. Emelie

Michael S
Skrev om Stockholms Elbolag

Inte mycket att säga. Bara nöjd.

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Michael. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Pär H
Skrev om Stockholms Elbolag

Vi har elavtal med Stockholms Elbolag. Det fungerar bra men det finns ett stort problem. Det är bara ni som har förfallodatum den 25 varje månad. Eftersom vi får lön den 27 så blir det problem. Varför är det så ? Det vanliga är ju att man betalar den sista varje månad. Gör om o gör rätt !

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Pär. Tack för ditt omdöme och feedback! Anledningen till att vi har förfallodatum den 25:e är för att vi har samfaktureringstjänsten som innebär att elnätet skickar sin faktura till oss och vi lägger in denna på vår faktura vilket många kunder tycker är smidigt. vi måste då få betalningen senast den 25:e för att vi ska kunna släppa elnäts avgiften till elnätet i tid. Om man inte har samfaktura som tjänst hos oss så kan man kontakta oss och förlänga förfallodatum. i detta är vi inte omöjliga. Kontakta gärna oss på 08-410...

Roger Å
Skrev om Stockholms Elbolag

Fungerar smidigt och bra. Inga problem.

Hej Roger. Tack för ditt omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie

Josef N

Bara haft avtalen i 2-3 månader och har hittills inte varit något problem

Svar från Stockholms Elbolag

Hej Josef. Tack för ditt omdöme och feedback! Skulle det uppstå några frågor eller funderingar är ni varmt välkommen att kontakta oss på 08-410 377 01 eller kundservice@stockholmselbolag.se Ha en fin dag. Emelie