Bemötandet var jättebra! Sedan skulle man ju önska lägre elpris.
Stockholms Elbolag
Välkommen till Stockholms Elbolag AB! Vi är ett oberoende elbolag som levererar premium energi till hela Sverige. Eftersom vi inte själva producerar någon el så har vi inget intresse av att sälja el dyrt, tvärtom så är vår ambition precis som för dig att få el till ett så billigt pris som möjligt. Du kan välja mellan att...
623 omdömen om Stockholms Elbolag
Sedan starten hos Reco 2021
Billigt bra service .tydligt faktura.
Jättenöjd Har fungerat smidigt och de håller vad de lovar
Fungerar bra El finns i ledningen och det fungerar bra
Jag blev bemött på ett bra och öppet sätt. Hoppas att det kan fortsätta.
Levererar vad man förväntar sig. Inga problem eller någonting annat att klaga över.
Enkelt att teckna avtal och bra bemötande, vid något tillfälle tog det ganska lång tid att få bekräftelse på ett nytecknat avtal, annars bra.
Elen kommer. Helt ok. Bra pris.
Jag tycker att allting har fungerat bra, så jag har inget att klaga på!
Har under många år köpt el genom flera företag. Stockholms Elbolag sticker helt klart ut som ett av de bästa. Aldrig något krångel, håller vad som avtalats, alltid till ett mycket bra pris.
Smidig övergång från tidigare leverantör. Punktlig fakturering
Bra elpris och smidiga att ha att göra med
Till en början var det det helt perfekt men sen när våran bindningstid gick ut blev vi inte meddelande om detta så det gick över till rörligt vilket blev en väldigt dyr räkning i januari och även i februari
Hej Robert. Tack för ditt omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie
Fungerar bra. Inte så farligt dyrt och elen fungerar som den ska.
Hej Molly. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Lätta att ha att göra med när man behöver ändra något eller har frågor.
Hej John. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med vår service. Ha en fin dag. Emelie
Mycket bra bemötande trevlig personal som svarar på mina frågor. Bra pris , perfekt.
Hej Gert. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Fungerar utmärkt..................
Hej Kennet. Tack för du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Ha en fin dag. Emelie
Jag är glad att skriva det kontrakt! ...................
Hej Lyudmil. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet. Ha en fin dag. Emelie
Lömsk marknadsföring..........
Hej Jimmy. Tack för ditt omdöme och för din feedback! Ha en fin dag. Emelie
Allt fungerar klanderfritt och bra
Hej Rolf. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd. Ha en fin dag. Emelie
Dom har bra pris och en snabb kundtjänst och bra svarstider
Hej Rose-Marie. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen. Ha en fin dag. Emelie
Vi är väldig nöjda med service.
Hej Elisabeth. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd. Ha en fin dag. Emelie
Ganska lätt att få kontakt med. bra pris
Hej Stefan. Tack för ditt omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie
Värna mer om trogna kunder, med bättre rabatt .
Hej Thomas. Tack för ditt omdöme och feedback gällande rabatten. Ha en fin dag. Emelie
Lysande!! Snabb svarstid vid mailkontakt
Hej Anders. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med servicen. Ha en fin dag. Emelie
Månadsfakturan är väldigt generell. En uppdelning av de enskilda kostnaderna vore mycket bättre för en tydligare översikt.
Hej Jürgen. Tack för ditt omdöme och feedback gällande hur fakturorna är uppbyggda. Ha en fin dag. Emelie
Lätt kommunikation. Saknar att kunna betala elräkningen via Swish på appen
Hej Jennie. Tack för ditt omdöme och feedback, vi tar vidare detta. Ha en fin dag. Emelie
Fungerar som det ska, om man ska klaga så skulle fakturan skickas tidigare i månaden
Hej Leif. Tack för ditt omdöme och feedback gällande faktureringen, vi tar till oss detta. Ha en fin dag. Emelie
Bra , inget att klaga på, kundtjänst mycket trevlig och hjälpsam
Hej Hala. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet samt servicen. Ha en fin dag. Emelie
Jag vet inte vad jag ska skriva, elen funkar och räkningen kommer 😀
Hej Maj-Britt. Tack för du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Ha en fin dag. Emelie
Jag har många år Stockholms Elbolag. Och jag är mycket nöjd!
Hej Svetlana. Tack för ditt omdöme och positiva feedback. Ha en fin dag. Emelie
bra bra bra bra bra bra bra bra
Hej Rvm. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Det bra att vara kund hos Stockholm elbolaget
Hej Monjurul. Tack för ditt omdöme gällande din upplevelse som du haft med oss. Ha en fin dag. Emelie
Snabba och alltid trevliga i telefon och jag har bara gott att säga om er
Hej Emil. Tack för ditt omdöme och positiva ord gällande servicen. Ha en fin dag. Emelie
Ingen speciell upplevelse. Ett elbolag i mängden
Hej Håkan. Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tiden att skriva ett det. Ha en fin dag. Emelie
Bara bra erfarenhet har jag av Stockholms Elbolag. Om jag byter så beror det på att elmarknaden är styrd så att det är bara nya kunder som får bättre priser.
Hej Petros. Tack för ditt omdöme och feedback gällande avtalet som du har som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Har ingen upplevelse……,,,, …..
Hej Per. Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tiden att skriva ett. Ha en fin dag. Emelie
Klurig fakturering og afgifter som Inte nämndes när vi bookade er som leverantör
Hej Tamara. Tack för ditt omdöme och feedback gällande faktureringen. Ha en fin dag. Emelie
Jag har delade meningen om bolaget. Avtalet känns bra men kommunikationen i de flesta fall ganska formellt om inte säga byråkratiskt. Det skadar inte att blir lite mer kundvänlig.
Hej Viktor. Tack för ditt omdöme och feedback gällande hur du upplever vår kommunikation, vi tar till oss det. Ha en fin dag. Emelie
Tycker mina förväntningar är uppfyllda. Har under flera år köpt el via er.
Hej Inger. Tack för ditt omdöme och feedback gällande leveransen av el. Ha en fin dag. Emelie
Helt ok, bra pris var avgörande. Saknas dock möjlighet att se förbrukning online.
Hej Per. Tack för ditt omdöme och för din feedback! Ha en fin dag. Emelie
Allting fungerar bra, jag får min el och min faktura, det är allt jag behöver och det fungerar som sagt utmärkt.
Hej Christer. Tack för ditt omdöme och bra att allt fungerar som det ska. Ha en fin dag. Emelie
Enkla betalningslösningar och fakturan i Kivra.
Hej Ayla. Tack för ditt omdöme. Härligt att allt fungerar som det ska. Ha en fin dag. Emelie
Jag är väldigt nöjd och tänker gå tillbaka till dem om jag får ett bra elpris igen.
Hej Geza. Tack för ditt omdöme och tack för din fina feedback! Ha en fin dag. Emelie
Helt ok , ganska bra faktiskt .
Hej Anders. Tack för ditt omdöme och feedback gällande din upplevelse hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Ok. Har funkat bra hittills. Hoppas det fortsätter så.
Hej Örjan. Tack för ditt omdöme och så skönt att allt fungerar som det ska. Ha en fin dag. Emelie
Allting fungerade mycket bra helt enkelt!
Hej Christer. Tack för ditt omdöme och härligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Bra pris, enkel, kunde ha bättre hem sida
Hej Kamal. Tack för ditt omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie
Smidigt å billigt har inte haft nå problem alls med bolaget
Hej Torbjörn. Tack för ditt omdöme och härligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Jag tyckte att det var smidigt och enkelt att handla av Stockholms Elbolag. Det som lockade mig mest var priset, eftersom de erbjöd ett konkurrenskraftigt elavtal jämfört med andra bolag jag tittade på. Själva processen att teckna avtalet gick snabbt och det var tydlig information om villkor och kostnader. Mina förväntningar var framför allt att få ett bra pris och att bytet skulle fungera utan krångel. Jag förväntade mig också tydlig kommunikation och inga dolda avgifter. Stockholms Elbolag levde upp till mina förväntningar...
Hej Salar. Tack för ditt omdöme och din fina feedback gällande avtalet, servicen och priset som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie