Svealands Elbolag

Svealands Elbolag

www.svealandselbolag.se
  • Badge2026
4.0

Välkommen till Svealands Elbolag! Vi är ett företag som tror på valfrihet, och därför låter vi dig välja vilket ursprung din el ska ha. Du väljer helt själv om du vill ha solkraft, vindkraft, vattenkraft eller kärnkraft. Med vår långa erfarenhet i branschen vet vi hur vi ska hantera marknaden och justera ditt pris så att det...

369 omdömen om Svealands Elbolag

Sedan starten hos Reco 2020

Louise Victoria Grankvist L

Bra priser, bra service - enkelt att få kontakt med kundtjänst. Varit kund i över 5 år och har alltid varit nöjd.

Britt-Marie Bruun B
Skrev om Svealands Elbolag

Tankar om att byta elbolag, mynnade istället ut i att vi fortsatte med vårt abonnemang. Har varit varit nöjd med bemöta ned och de diskussioner och utfall som vi haft ang. elpris.

Palmqvist Ulla P
Skrev om Svealands Elbolag

Har blivit mycket bra bemött när jag har kontaktat Svealands Elbolag. Har dom som elleverantör sedan cirka 6 år tillbaka.

Bertilson Anna B
Skrev om Svealands Elbolag

Enkla att ha att göra med och enkla att kontakta

Robert N
Skrev om Svealands Elbolag

Jag är långvarig kund och upplever att Svealands elbolag alltid levererat el till ett bra pris och varit lätta att ha kontakt med. När mitt fast pris-avtal skulle upphöra fick jag i god tid innan ett mail om att jag behövde välja ett nytt avtal för att undvika tillsvidare pris. Jag upplever att Svealands elbolag erbjuder konkurrenskraftiga elpriser. Har även bolaget för försäljning av min mikroproduktion.

Svar från Svealands Elbolag

Hej Robert. Tack för ditt omdöme och feedback gällande upplevelsen som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Regito Ab R
Skrev om Svealands Elbolag

Billig el. Snabba att svara. Försökte dock trixa bort mitt 5-åriga avtal till, som det visade sig senare, för lågt pris.

Svar från Svealands Elbolag

Hej Regito. Tack för ditt omdöme och feedback gällande upplevelsen som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Hej Rebecka. Tack för ditt omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie

Raghdan H
Skrev om Svealands Elbolag

Jag blev bemött på ett mycket trevligt och professionellt sätt. Mina förväntningar var att få ett bra avtal. Det levde de upp till helt och hållet. Sammanfattningsvis är jag jättenöjd med mitt nya elavtal. Servicen var helt utmärkt.

Svar från Svealands Elbolag

Hej Raghdan. Tack för ditt omdöme och fina feedback gällande din upplevelse med vår kundservice samt det elavtal som du har hos oss. Önskar dig en fin dag. Emelie

Roger Nilsson R
Skrev om Svealands Elbolag

Bra i allmänhet inget att klaga på .Bra oris än så länge.

Svar från Svealands Elbolag

Hej Roger. Tack för ditt omdöme och fina feedback. Önskar dig en fin dag. Emelie

Hej Katja. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Saman Khalilian S
Skrev om Svealands Elbolag

Inget att klaga över, funkar som det ska.

Hej Saman. Tack för ditt omdöme och fina ord. Ha en fin dag. Emelie

Rose Nammi Olsson R
Skrev om Svealands Elbolag

Det är bra med Svealands. Bara att det är dyrt ibland

Hej Rose. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Said Aasakri S
Skrev om Svealands Elbolag

Så länge Svealand Elbolag håller bra kvalitet och priserna lagom jämfört med andra bolag då är det bra.

Svar från Svealands Elbolag

Hej Said. Tack För ditt omdöme och feedback gällande avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Samavi Zhila S
Skrev om Svealands Elbolag

Jag är nöjd med Svealands el service. Jag har redan satt min betyg.

Svar från Svealands Elbolag

Hej Zhila. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen. Ha en fin dag. Emelie

Romelin Hampus R
Skrev om Svealands Elbolag

Enkla fakturor ok avtal och priser

Svar från Svealands Elbolag

Hej Hampus. Tack för ditt omdöme och så härligt att du är nöjd som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Ronny Blomqvist R
Skrev om Svealands Elbolag

Bra priser, lätt att få kontakt och trevlig personal som det går att diskutera med

Svar från Svealands Elbolag

Hej Ronny. Tack för ditt omdöme och feedback gällande priserna och servicen. Det gläder oss att du är nöjd med detta. Ha en fin dag. Emelie

Ribeiro De Souza Adriana R

Jättebra!! Igen fel på och bra kommunikation med.

Svar från Svealands Elbolag

Hej Adriana. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande kommunikationen. Önskar dig en fin dag. Emelie

Rodén Henrik R
Skrev om Svealands Elbolag

Hade varit uppskattat med en app där man kunde se historik på förbrukning,fakturor och annat av intresse

Svar från Svealands Elbolag

Hej Henrik. Tack för ditt omdöme och feedback, vi har redan en app som går att ladda ned där appar finns. Denna heter Svealands Elbolag. Ha en fin dag. Emelie

Rolf Granath R
Skrev om Svealands Elbolag

Jag är inne på mitt andra 3-årsavtal till fast pris. När jag har haft synpunkter eller önskemål har ni snabbt tagit till er dessa och fixat dem. Bra och snabb service. Helt OK erbjudande till lågt marknadspris när det första avtalet gick ut. Tyder på att ni även är måna om att behålla också gamla kunder. Inte bara värna nya kunder. Positivt. Sammantaget är jag en mycket nöjd kund!

Svar från Svealands Elbolag

Hej Rolf. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande servicen. Önskar dig en fin dag. Emelie

Rasmusson Lars R
Skrev om Svealands Elbolag

Har inte varit i kontakt så många gånger. Men det har fungerat bra.

Hej Lars. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Rickard O
Skrev om Svealands Elbolag

Helt okej, så länge du inte önskar se faktura i Sek, sedan kan du ej se hur lång bindningstid du har på hemsidan. Även kundeservice var dåliga för när man behövde hjälp. Vet ej om det har blivit bättre. Haft nåt "tekniskt" missöde som gjorde att jag fick krav från mitt elbolag ellevio, löstes visserligen. Man betalade påminnelseavgiften men kompensera inget annat eller bad om ursäkt. Men jag skulle skicka in alla papper etc för att bevisa.Om man vet att man har gjort fel, kanske man skulle bara lite mer serviceminded.

Svar från Svealands Elbolag

Hej Rickard. Tack för ditt omdöme och feedback, vi tar till oss detta. Ha en fin dag. Emelie

Rolf Lundgren R
Skrev om Svealands Elbolag

Dålig kontakt från början men har sedan blivit bra.

Svar från Svealands Elbolag

Hej Rolf. Tack för ditt omdöme och feedback, vi tar till oss denna. Ha en fin dag. Emelie

Rull Mats Persson R
Skrev om Svealands Elbolag

El är dyrt, men enkelt att betala. Vet för övrigt inte hur ja ska ställa mig till "er" fråga.

Hej Mats. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Selwan Dawood S
Skrev om Svealands Elbolag

Ni är väldigt bra elbolag jag är jätte nöjd med er så jag hoppas attni utvecklas och bli ännu bättre

Svar från Svealands Elbolag

Hej Selwan. Tack för ditt omdöme och feedback, så roligt att du är nöjd som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Rehm Mu R
Skrev om Svealands Elbolag

Smidigt att kontakta vid frågor, trevlig personal

Svar från Svealands Elbolag

Hej Rehm. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen som du upplevt hos Svealands Elbolag, de gläder oss verkligen att du är nöjd. Ha en fin dag. Emelie

Reinhed Maria R
Skrev om Svealands Elbolag

Har ibland upplevt att kostnaderna per månad, trots samma elförbrukning varierat trots att priset varit fast

Svar från Svealands Elbolag

Hej Maria. Tack för ditt omdöme och feedback. Du får gärna kontakta vår kundservice på 010 – 212 10 90 eller kundservice@svealandselbolag.se så kan de hjälpa dig med att förklara olika kostnader. Önskar dig en fin dag. Emelie

Rickard Asker R
Skrev om Svealands Elbolag

Alltid lätt att få kontakt! Vänliga! Grattar på födelsedagar, vilket ger en känsla av att bli sedd som kund. Om jag får samma pris vid nästa upphandling fortsätter jag gärna som kund hos Svealand elbolag👍👍👍👍👍👍👍

Svar från Svealands Elbolag

Hej Rickard. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande din upplevelse som kund hos oss. Detta gläder oss verkligen. Ha en fin dag. Emelie

Rapp Therese R
Skrev om Svealands Elbolag

Detta är ett oseriöst företag som försöker kräma ut sina kunder på varje litet öre. Jag hade riktigt stora problem med Svealands elbolag den korta tiden jag var kund hos dem. Trotts att mina elfakturor blev betalda i tid innan utgångsdatum så hävdade Svealand att det var obetalda. Detta ledde till att de skickade mig två inkassobrev som jag blev tvungen att betala elfakturan igen för att inte hamna hos Kronofogden. Det tog mig en vecka av att bråka med dem innan de ”laddade om sin sida” och såg att allt var betalt i tid....

Svar från Svealands Elbolag

Hej Therese. Tack för ditt omdöme. Vi tar till oss din feedback gällande faktureringen! När det kommer till avstängning av el så är detta inget vi kan göra utan endast till elnätsbolag. Vi äger inga kablar i marken och kan därmed inte stänga av någon el. Elen stängs därmed inte av såvida du inte sagt upp ditt elnätsavtal. Ha en fin dag. Emelie

Seare Weldemichael S
Skrev om Svealands Elbolag

priset är hög när man jämföra med andra

Svar från Svealands Elbolag

Hej Seare. Tack för ditt omdöme och feedback, vi tar till oss denna. Ha en fin dag. Emelie

Rebecca Holl R
Skrev om Svealands Elbolag

Bra bemötande, hjälpsam support. Bra priser.

Svar från Svealands Elbolag

Hej Rebecca. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande servicen samt priset. Ha en fin dag. Emelie

Rundgren Henrik R

Strömmen kommer…och fakturan….

Hej Henrik. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Sen Sinan S

Vad betyder sista påminnelse 🥺 jag blev rädd jag. 🤣

Hej Sinan. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Rasmus K
Skrev om Svealands Elbolag

Mycket bra! Lite gammal hemsida när man loggar in, men inga bekymmer.

Hej Rasmus. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Rockberg Lars R
Skrev om Svealands Elbolag

Trots all kritik mot Svealands Elbolag har vi aldrig haft några problem. Vi är nöjda och tycker att priset på elen är godtagbar. Att förhandla har gått så där, men vi är så nöjda att vi valt att binda priset i tre år några gånger.

Svar från Svealands Elbolag

Hej Lars. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande servicen samt din upplevelse som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Sigvardsson Håkan S
Skrev om Svealands Elbolag

Mycket bra, kände inte till dom/er från början men förlängt flera elavtal och har fungerat mycket bra!

Svar från Svealands Elbolag

Hej Håkan. Tack för ditt omdöme och feedback gällande din upplevelse som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Sameer Naoum S
Skrev om Svealands Elbolag

Jag hoppas att få förbättre priset. Tack

Hej Sameer. Tack för dina fem stjärnor och feedback! Ha en fin dag. Emelie

Samuel Kling S
Skrev om Svealands Elbolag

Bra priser men portalen kunde varit betydligt bättre

Svar från Svealands Elbolag

Hej Samuel. Tack för ditt omdöme och feedback, vi tar till oss detta. Ha en fin dag. Emelie

Cicilia A
Skrev om Svealands Elbolag

Mycket trevlig bemötande och löste alla frågor på ett bra sätt

Svar från Svealands Elbolag

Hej Cecilia. Tack för ditt fina omdöme samt feedback gällande servicen, det gläder oss. Ha en fin dag. Emelie

Sandberg Erkki S
Skrev om Svealands Elbolag

Svarar på frågor på ett personligt sätt

Svar från Svealands Elbolag

Hej Erkki. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen. Vi är väldigt glada över att du uppskattar vår kundservice. Ha en fin dag. Emelie

Samsam Ahmed Karriye S
Skrev om Svealands Elbolag

Det är lite dyrt men det är ok annars

Svar från Svealands Elbolag

Hej Ahmed Tack för ditt omdöme gällande priset, vi försöker ligga billigast på marknaden men följer fortsatt marknaden. Önskar dig en fin dag. Emelie

Sandberg Lars S
Skrev om Svealands Elbolag

Bra service och bemötande. Låga priser!

Svar från Svealands Elbolag

Hej Lars. Tack för ditt omdöme gällande servicen och bemötandet från vår kundservice. Ha en fin dag. Emelie

Sadlakowski Robert S
Skrev om Svealands Elbolag

Varmt rekommenderar, bra kundtjänst som svarar ganska fort i telefon och email, bra priser

Svar från Svealands Elbolag

Hej Robert. Tack för dina fem stjärnor och ord gällande din upplevelse som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Seve Maja S
Skrev om Svealands Elbolag

Allt fungerar väldigt bra, fakturan är tydlig, jag är bara nöjd!

Svar från Svealands Elbolag

Hej Maja. Tack för ditt fina omdöme och feedback gällande servicen och fakturorna. Ha en fin Onsdag. Emelie

Seror Rzaij S
Skrev om Svealands Elbolag

Ni är ett bra företag och ni har mycket bra priser på el.

Svar från Svealands Elbolag

Hej Seror. Tack för ditt fina omdöme gällande priserna som vi erbjuder. Ha en fin dag. Emelie

Rosario Zappala R
Skrev om Svealands Elbolag

Jag är nöjd med elbolaget har finkera bra kunder hjälper är snabb mer en 5 år kund

Svar från Svealands Elbolag

Hej Rosario. Tack för ditt fina omdöme samt feedback gällande din upplevelse med elleveransen hos Svealands Elbolag. Önskar dig en fin dag. Emelie

Sanders Gyllensvaan S
Skrev om Svealands Elbolag

Läste mycket dåligt om Svealands El i medierna under en tid. Har nu varit kund i fem år och inte haft anledning att klaga en enda gång. Det kan jag tyvärr inte säga om Telia och ett par andra giganter.

Hej Sanders. Tack för ditt omdöme och fina ord! Önskar dig en fin dag. Emelie

Ahmad S
Skrev om Svealands Elbolag

Lätt och smidigt och bra priser

Svar från Svealands Elbolag

Hej Ahmad. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen och priset. Ha en fin dag. Emelie

Schelin Roland S
Skrev om Svealands Elbolag

Har inte varit kund så Lange men allt fungerar mycket bra.

Svar från Svealands Elbolag

Hej Roland. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har tecknat med oss. Önskar dig en fin dag. Emelie

Samuel Andersson S
Skrev om Svealands Elbolag

Enkelt och smidigt. Aldrig varit några överpriser.

Svar från Svealands Elbolag

Hej Samuel. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Ry Fastighets Ab R
Skrev om Svealands Elbolag

Jättenöjd med kundservice, professionellt hanterat.

Svar från Svealands Elbolag

Hej Ry Fastighets AB. Tack för din fina feedback och så roligt att du är nöjd med servicen. Önskar dig en fin dag. Emelie