Man har läst om många som har haft problem med Svealands Elbolag.Men för mig som kund har jag inte upplevt några bekymmer.
Svealands Elbolag
Välkommen till Svealands Elbolag! Vi är ett företag som tror på valfrihet, och därför låter vi dig välja vilket ursprung din el ska ha. Du väljer helt själv om du vill ha solkraft, vindkraft, vattenkraft eller kärnkraft. Med vår långa erfarenhet i branschen vet vi hur vi ska hantera marknaden och justera ditt pris så att det...
294 omdömen om Svealands Elbolag
Sedan starten hos Reco 2020
har inga problem med dom , verkar enkelt . lätt att få kontakt med. alltid trevligt bemötande
Positivt, fortfarande kund efter många år
Mycket bra elpriser, jag har bundit priset i 2 år nu och sluppit höga elräkningar. Nu hade priserna sjunkit igen och jag har återigen valt att bilda priset i 2 år, jag behöver då inte vara rädd för chockartat dyra elräkningar. Ni har också proffsig och trevlig kundtjänst!
Hej Susanna. Tack för ditt omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie
Mycket bra elavtal, trevlig personal
Hej John Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Jag är nöjd med Svealands Elbolag helt ok
Hej Saman. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Jag ar nojd och jag vill forsatta med Svealands Elbilag
Hej Iraj. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Okomplicerade, mycket nöjda. Rekommenderas
Hej Elin. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
allt är bra...................
Hej Stefan. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Bara bra , har haft er nu i några år ,och det har varit toppen
Hej Åsa. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Go midsommar är bara nöjd med mitt avtal just nu .
Hej Anders. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet samt servicen. Ha en fin dag. Emelie
Inte haft några problem. flyter på smidigt
Hej Ann. Tack för ditt omdöme och så roligt att allt fungerar som det ska. Ha en fin dag. Emelie
El är ganska dyrt !!!!!!!!!!!!!!
Hej Sorysz. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Jag har bara bra upplevelser av Svealands elab,däremot hatar jag parasitföretaget eon
Hej Stig. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Hjälp med att skriva kontrakt. Vänlig hjälp. Snabb hjälp
Hej Stanislaw. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
man tecknar ett elavtal med fast pris, men ändå så justerar dom priset som dom vill. givetvis bara uppåt, när skatten gick ner vid årsskiftet så brev det ingen prissänkning men när jag ifrågasatte höjningen så informerade dom mig att det var på grund av skattehöjningen. bara ljuger en massa
Hej Stephan. Tack för ditt omdöme och feedback, vi tar till oss denna. Ha en fin dag. Emelie
Mycket bra elbolag, tog över mitt elavtal från ett annat bolag utan att höja mitt låga kwh pris. Mycket nöjd.
Hej Lars. Tack för ditt omdöme och feedback, roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Inget krångel. Allt har fungerat.
Hej Bengt. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Har haft Svealands Elbolag i ca 5 år. Har fungerat utan problem. Bra bemötande vid avtalsförändringar.
Hej Lars. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Vid minsta fördröjning med betalning så går fakturan till inkasso, vilket ökar kostnaden. Det gör det inte lätt för en pensionär med låg pension.
Hej Ryman. Tack för ditt omdöme och feedback, vi tar till oss denna. Om en betalning skulle bli försenad så kan du alltid kontakta vår kundservice på 010 – 212 10 90 eller kundservice@svealandselbolag.se så hjälper vi dig att flytta förfallodatumet på fakturan. Ha en fin dag.
Det var mest el jag köpte från bolaget. Bolaget får tänka på att ge lite mer tidsmarginal på månadsbetalningen. Att få räkningen mellan 20 och 22 varje månad och den ska vara betald 26 verkar bli stressigt.
Hej Shafie. Tack för ditt omdöme och feedback, vi tar till oss denna. Ha en fin dag. Emelie
Bra kontakt, bra info, seriöst företag, ett företag som är serviceminded
Hej Madlein. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie
De reagerar snabbt på förändringar i prissättningen och anpassar ofta sina erbjudanden till kundernas fördel. Dessutom besvärar de inte kunderna med onödiga telefonsamtal. Tack MVH Sahak
Hej Sargsyan. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss, men även servicen. Ha en fin dag. Emelie
Bra...........................
Hej Susanne. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med elleveransen från Svealands Elbolag. Ha en fin dag. Emelie
Billig el och trevlig kundtjänst 🙂
Hej Sofie. Tack för ditt omdöme och feedback, så roligt att du är nöjd som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie
30 tecken är lite för mycket. Men jag Tycker att det är helt ok.
Hej Salar. Tack för ditt omdöme och härligt att du är nöjd som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Jätte nöjd och bra under tiden hos Er.
Hej Sangari. Tack för ditt omdöme och fina ord. Ha en fin dag. Emelie
The best "Elbolag" that has ever handled my electricity bills.
Hej Saffa. Tack så mycket för dina vänliga ord gällande din upplevelse som kund hos oss, det gläder oss verkligen! Ha en fin dag. Emelie
Jag har inte haft några problem, allt jag har behövt har flutit på bra.
Hej Elvis. Tack för ditt omdöme och så härligt att allt fungerat som det ska. Ha en fin dag. Emelie
Bra bolag med konkurrenskraftiga priser
Hej Simon. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande upplevelsen av priserna. Ha en fin dag. Emelie
Hej, Jag har inte något att jämföra med. Helt OK!
Hej Seija. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd kund. Ha en fin dag. Emelie
Inga probelm. Bara flyter på. Snabba svar vid frågor 😀
Hej Helena. Tack för ditt omdöme och fina ord. Ha en fin dag. Emelie
Har ingen kontakt utom vid förnyat abonnemang
Hej Lars. Tack för ditt omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie
Jag är jätte nöjda med era jobb
Hej Shamsa. Tack för ditt omdöme och otroligt stort tack för dina fina ord. Ha en fin dag. Emelie
Nöjd kund från med än 5år tillbaka
Hej Shehada. Tack för ditt omdöme och så roligt att du varit kund i 5 år! Ha en fin dag. Emelie
Allt fungerar bra. Smidigt med kontakt med er
Hej Anneli. Tack för ditt omdöme och så roligt att allt fungerar som det ska! Ha en fin dag. Emelie
Trevligt bemötande och smidiga att ha att göra med. Jag kan rekommendera dem.
Hej Rebecka. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Elen levererassom utlovat. Elräkningen OK.
Hej Rolf. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Helt ok allt bra ..tack så jättemycket
Hej Sherzad. Tack för ditt omdöme och feedback, roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Det har varit en mycket dyr tid. Ni kanske kunde ha varit lite humanare med priserna. Annars är jag nöjd
Hej Lars. Tack för ditt omdöme och feedback. ha en fin dag. Emelie
Inga konstigheter, det fungerar!
Hej Andreas. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Blev inte informerad att man måste välja elavtal varje år trodde att det fortsatte att gälla om man inte gjorde något. Detta blev vi varse förra året när vi fick elräkningen. Det gick 2 månader innan vi upptäckte detta, Det blev kostsamnt. Hade varit bra om detta informerats tydligt för os
Hej Inger. Tack för ditt omdöme och feedback, vi skickar ut information om att avtalet upphör 3 månader innan avtalet löper ut för att påminna kunden om att avtalet löper ut. Ha en fin dag. Emelie
Dyraste elbolaget i hela Sverige. Jämför man med andra så ligger den ungefär 3x högre. Jag kommer att byta inom kort
Hej Simon. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Enkel och bra bolag med rätt pris !
Hej Ibrahim. Tack för ditt omdöme och positiva feedback. Ha en fin dag. Emelie
Enkelt och bra.
Hej Zijad. Tack för ditt omdöme och så roligt att allt fungerar som det ska. Ha en fin dag. Emelie
Bra och lättillgänglig kundmottagning och håller bra priser med låbgtidsavtal.
Hej Jan-Owe. Tack för ditt omdöme och feedback, vad roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Har haft de i många år utan minsta strul.
Hej Boris. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Tecknade elavtal med dom via nätet. Har fungerat precis som det ska. Har i övrigt inte haft kontakt med dom. Tecknade 10-årigt fast elavtal. Jag är nöjd. Mvh. Martin.
Hej Martin. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Elbolag ska bara fungera. Bor man i lgh så bryr man sig inte så mycket mer än att man vill behålla rabatten på sitt bundna rörliga pris. Det är väl det enda som är lite struligt att man inte får ett erbjudande om att behålla samma rabatt utan plötsligt efter 12 månader som man glömt bort så kommer det en räkning på ett par hundralappar mer och så fattar man ingenting. I övrigt inget att anmärka på. Bekymmersfri flytt när vi gjorde det.
Hej Daniel. Tack för ditt omdöme och feedback, roligt att du är nöjd och vi tar med oss feedbacken om rabatten. Ha en fin dag. Emelie
Bra kundservice och snabb hjälp vid ev fel.
Hej Victor. Tack för ditt omdöme och feedback gällande din upplevelse med vår kundservice. Ha en fin dag. Emelie