VARNING Akta er för detta företag. Omöjliga att få ta i. Och nära inpå omöjligt att säga upp tjänster ifrån. Skickar ut fakturor trotts uppsagd tjänst.
Boomr AB
Hos oss får du skräddarsy tjänsterna så att de passar just ditt företag, du betalar aldrig mer än det du behöver! För att du ska få en så bra och anpassad service får du en personlig handläggare som hjälper dig med support under hela din tid hos oss. Bättre än så blir det inte! Vårt breda utbud av digitala tjänster omfattar...
40 omdömen om Boomr AB
Sedan starten hos Reco 2022
Hej David! Tack för din feedback. Vi försöker identifiera dig och din situation utifrån den information du har delat med oss, men vi är fortsatt osäkra. Vad vi kan se så ska ditt ärende ha blivit löst av vår personal och din slutfaktura ska ha makulerats. Din upplevelse är av största vikt för oss, och vi vill säkerställa att du är helt nöjd med våra tjänster. Om du har några ytterligare frågor eller behöver mer hjälp är du mer än välkommen att kontakta vår kundsupport när som helst. Vänliga hälsningar, Boomr
Det fungerar bra, man har koll på avstånd så man kan fakturera kunden rätt mängd km.
Hej Michael! Tack för din recension, kul att det fungerar bra och att du kan fakturera rätt! Vänliga hälsningar, Boomr
Trevliga och hjälpsamma tjejer
Hej Marcus! Tack för din recension, det glädjer oss (och tjejerna) att läsa dina fina ord om supporten! Vänliga hälsningar, Boomr
Ställar upp när behövs! Kollar läget hela tiden!!
Hej Mantas! Tack för din recension, vad kul att höra att du är nöjd med oss och vår service. Vänliga hälsningar, Boomr
Mycket trevlig personal. Roligt att prata med dom. Ringer direkt från supporten om dom ser något konstigt med den digitala färdskrivaren
Hej Jan! Tack för din recension, det är minst lika roligt att prata med dig! Vänliga hälsningar, Boomr
Bra bemötande, kunnig och trevlig personal. Väldigt nöjd med produkten, boomer Körjournal
Hej Johnny! Tack för din recension, det glädjer oss att du är nöjd med produkten, och oss! Vänliga hälsningar, Boomr
Bra bemötande och helt okej produkter. Finns utrymme för förbättringar men inget som stör det funktionella
Hej Claes! Tack för din recension. Du får jättegärna ringa in till oss och berätta hur vi kan förbättra våra produkter, vi strävar alltid efter att bli bättre. Vänliga hälsningar, Boomr
Jättenöjd med både pris och kvalitet.
Hej Yuriy! Tack för din recension, kul att du är nöjd med priset och kvalitén. Vänliga hälsningar, Boomr
Bra service och uppstart. Ser framemot att komma igång.
Hej Uno! Tack för din recension, vad bra att du fick en god service och uppstart. Vänliga hälsningar, Boomr
Mycket bra bemötande och hade svar på alla frågor. Rekommenderas
Hej Niklas! Tack för din recension, vad bra att du fick svar på dina frågor. Vänliga hälsningar, Boomr
Jag är nöjd med Boomr körjournal.
Hej Agris! Tack för din recension, vad kul att du är nöjd med din körjournal! Vänliga hälsningar, Boomr
Mycket hjälpsam och trevlig service, framförallt snabba på att svara och ta tag i frågor/funderingar och hjälpa till med problem. Superbra!
Hej Camilla! Tack för din fina recension och vad kul att höra att du fick bra och snabb hjälp! Vänliga hälsningar, Boomr
Bra tjänst och mycket bra återkoppling från företaget.
Hej Tobbe! Tack för din fina recension om vår tjänst och återkoppling! Vänliga hälsningar, Boomr
Väldigt tydlig genomgång! Bra med ett möte där man ser personerna som förklarar och att man kan se hur man ska göra. Tummen upp!!
Hej Marie! Tack för din fina recension och vad kul att höra att du var nöjd med genomgången! Vänliga hälsningar, Boomr
Mycket bra. Bra kundtjänst med ett professionellt bemötande
Hej Joakim! Tack för din fina recension. Vänliga hälsningar, Boomr
Boomr takes care of my körjournal as required by the Swedish tax authorities in a manner that is simple and easy to me. I am only required to push a button in the event that I use my company car for personal use. I find the service to be well worth the cost and the company checks regularly to ensure that I am satisfied, which I am. I recommend Boomr to any company.
Hello Richard! We are very happy to hear that you are pleased with our product and service, and we are particularly happy that you recommend us! Best regards, Boomr
bra service och väl bemött personal
Hej Johan! Tack för din fina recension! Vänliga hälsningar, Boomr
Har körjournal från Boomr. Fungerar klockrent, bra service och mycket prisvärd. Deras kundtjänst är superbra 👌
Hej Henric! Vilka trevliga ord om Boomr! Stort tack för din recension! Vänliga hälsningar, Boomr
Utmärkt support! Glada och trevliga som ger snabb återkoppling.
Hej Sonny! Stort tack för din recension om supporten och vår personal! Vänliga hälsningar, Boomr
Köpte en digital körjournal av Boomr. Haft den i ett år nu, väldigt nöjd med den. Den är lätt att anväda både i appen och i bilen. Kundtjänst hos Boomr funkar riktigt bra, lyssnade på mina önskemål, dom följer upp bra och kollar om varan funkar som den ska.
Hej Mats! Tack för dina otroligt fina ord, självklart lyssnar vi på våra kunders önskemål och säkerställer att allting fungerar som det ska! Vänliga hälsningar, Boomr
Hjälpsamma och duktiga. Bra tjänster!
Hej Andreas! Tack för din fina recension om vår personal och våra tjänster! Vänliga hälsningar, Boomr
Bra bemötande och dom ringer upp då och då för att få höra att det funkar mm mycket bra tycker jag
Hej Ante! Tack för din recension! Självklart ringer vi upp, vi tar gärna feedback från våra kunder och säkerställer så att allting fungerar. Vi hörs snart igen! Vänliga hälsningar, Boomr
Filip på Boomr är fantastiskt hjälpsam och ser verkligen till kundens bästa. För ett professionellt bemötande så rekommenderar jag starkt Filip.
Hej Bo! Vad kul att du är nöjd! Tack för din rekommendation av Filip, han är verkligen en stjärna! Vänliga hälsningar, Boomr
Nöjd med deras tjänster, underlättar en hel del. Bra service med!
Hej Aleks! Tack för din recension, kul att du är nöjd med våra tjänster och service. Vänliga hälsningar, Boomr
Använder mig av Boomrs tid & projekthantering, väldigt användarvänligt system och trevligt bemötande.
Hej Stefan! Tack för din recension! Vad kul att du är nöjd med Boomr Tid & Projekt och bemötandet som du får. Vänliga hälsningar, Boomr
Jag måste säga att Boomr är otroligt trevliga! Speciellt Joakim som ringde mig om just körjournaler. Snabb leverans och väldigt prisvärt. Jag rekommenderar Boomr
Hej Contactmedia! Vad kul att höra att du är nöjd med leveransen, priset, körjournalen och inte minst vår stjärna Joakim! Vänliga hälsningar, Boomr
Använder mig av deras digitala körjournal och den funkar utmärkt. Har Filip som kontaktperson och han kan jag rekommendera👍
Hej Jimmy! Tack för dina fina ord om körjournalen och Filip! Vänliga hälsningar, Boomr
Bra och snabb personlig service. Inte haft några problem med våra färdskrivare sedan vi bytte till Boomr.
Hej Per! Tack för din recension, vad kul att du äntligen har hittat en problemfri körjournal! Vänliga hälsningar, Boomr
Grym service och bra tjänster till bra pris!
Hej Martin! Tack för dina fina ord, det är detta vi strävar mot! Vänliga hälsningar, Boomr
Trevligt bemötande, god service och en vettig produkt! Filip Lundeborg är en trevlig prick som har hjälpt mig mycket!
Hej Mattias! Tack för din recension på vår produkt, service och vår härliga prick Filip. Vänliga hälsningar, Boomr
Boomr, trygghetsbyrån, Företagsbevakaren. Se upp lite med detta företag. Var bara aktsam på vad för avtal som skrivs. Risk att bindas upp i flera år och nya fakturor kommer trots att man tackat nej. Deras tjänster fungerar dessutom inte alltid. Just nu varnar min webbläsare mig för att gå in på hemsidan för att logga in eftersom den inte är säker. Sitter nu fast ett treårsavtal med detta företag med en tjänst jag inte behöver eller vill ha. De har även skickat en faktura för en annan tjänst som jag sagt upp för länge sedan....
Hej Henrik! Vad bra att det löste sig! Precis som du skriver kan det bli fel ibland och vi åtgärdar givetvis när det blir det. Vänliga hälsningar, Boomr
*Duktiga och trevlig personal *Aldrig några bekymmer *Använder deras Körjournal som är väldigt bra och lättanvänd
Hej Claes! Tack för din recension, vad kul att du är nöjd med våra körjournaler och personal! Vänliga hälsningar, Boomr
Försökte säga upp avtalet i feb 2021, men då skulle det gälla 1 år till. Fick ingen ny faktura 2022 men en PÅMINNELSE med avgift och ränta. Som tur är har jag en bekräftelse på uppsägning från feb 2021. Vi får se hur det går.
Oerhört nonchalant och otrevlig personal. Skickade efter slutfakturan ÄNNU en faktura då han som avslutat mig gjort fel. Dessutom skickade de fakturorna till fel adress, trots att de fått den nya både i mail och telefon. De kunde inte ta ett nej när de ringde första gången och de verkar vara väldrillade i argumentation. Fy fasen för detta företag!!!
Inte en ända rätt siffra i fakturan.... Inte ett tillförlitligt avtal...
Varning! Boomerang Solutions AB är moderföretaget och dotterföretagen är: Svensk brandsäkerhet, Svensk kortsäkerhet och Företagshjälpen, den sistnämna drabbades jag av nyligen. Alla har adress Vallgatan 22 i Göteborg och inte den som anges i Reco.se Det verkar som flera drabbats av deras metoder av recensioner att döma. Företagshjälpen sålde ett abonnemang på 6000 kr med 594:- per månad för juridisk rådgivning och detta innefattade endast 20 timmars rådgivning visade det sig om man inte hade erforderligt rättskydd...
1. ”Företagshjälpen fick sitt första uppdrag redan runt mars månad 2015 och mycket snabbt informerade de mig att de endast kan upprätta stämningshandling men utan djupare rättsanalys...” Svar: Kjell Palmberg tilldelade Företagshjälpen uppdraget att skriva stämningsansökan åt Öst Bemanning. Kjell önskade dock driva målet på egen hand, bl a med hänvisning till att hans son studerade juridik. 2. ”Stämningen upprättas och jag anger adressen på svaranden men får ingen vägledning till vilken tingsrätt jag ska skicka den till…”...
försökte sälja släckare och brandvarnare. som sagt kan ej ta ett nej! Ringde upp dom och ´frågade om det låg nån beställning på mitt företag. gjorde det inte. hon sa att dom absolut inte skickar ut falska fakturor. SPELADE IN SAMTALET PÅ TELEFONEN.=) Hon bekräftade att det var boomerang solutions och mitt företag ej lagt någon order. nu har man bevis i alla fall ifall faktura dyker upp. SÄG BESTÄMT NEJ OCH LÄGG PÅ !!!!
Är sannerligen ett bluff företag som på telefon kallade sig Svensk Brandsäkerhet. Säljare som inte accepterar ett nej, verkar just nu inrikta sig på småföretagare då dessa ej har ångerrätt.
Min sambo blev nyss påtvingad ett abonnemang av bommerang. Allt sköttes via telefonen och hon ville bara bli fri dom. När hon senare försöker säga upp det innan hon betalt då hon ångrat sig då säljaren inte sa något om att det var bindande så vägrar de säga upp det. Ingen stor summa men fy fan vilken stil. De säger hon ljuger så vad ni än gör anlita inte dessa skojjare. Oseriösa. Jag hade också kontakt med dom och de bara luktar bluff och jakt efter pengar. Hur kul kan det vara med missnöjda kunder?