Jag är mycket nöjd med mitt besök på denna tandklinik. Bemötandet var professionellt, vänligt och respektfullt från första stund. Personalen tog sig tid att lyssna, förklarade behandlingen tydligt och fick mig att känna mig trygg. Servicen var utmärkt och allt gick smidigt. Jag kan varmt rekommendera denna klinik till alla som söker bra och pålitlig tandvård.
Botkyrka Dental AB
Varmt välkommen till Botkyrka Dental i Tumba! Vi erbjuder både allmäntandvård och specialisttandvård inom käkkirurgi. Vi utför även estetiska behandlingar, tandreglering med aligners, implantatbehandlingar, estetiska injektionsbehandlingar samt behandling av sömnapné och snarkning. Om du är tandvårdsrädd kan du känna dig...
241 omdömen om Botkyrka Dental AB
Sedan starten hos Reco 2024
Trevligt och proffesionellt team och lokaler
Jätte duktig och professionellt omhändertagande. Rekommenderar alla att gå till Botkyrka Dental.
Söker för svullnad och en böld i tandköttet. Blir mottagen av en mycket trevlig och glad dam i kassan. Tandläkare Sahar gör en undersökning och bedömer att tanden måste bort. Inte kul, men jag upplever henne professionell och hon förklarar alternativa åtgärder på ett mycket bra sätt. Jag är (trots eländet) väldigt nöjd och jag kommer att besöka henne igen. /Maud 75år
Smidig behandling, trevlig personal. Ingen väntetid.
Årsundersökning. Ny tandläkare. Blev bra bemött, fick information om de nya tandvårdsreglerna och bra information om statusen på mina tänder och en tid hos tandhygienist. Besöket var väl godkänt.
Blev bra bemöt av personal, trevligt och fint lokal.
Utmärkt bemötande och förklaring om hur röntgen genomförs. Trevlig personal. Svårt att hitta mottagningen - dåligt skyltat vid infart till parkering
Fantastisk personal med kunskap och väldigt lugna och fina , för de som har tandläkare skräck
Trevligt bemötande ingen stress
Jätte trevlig personal. Rekommenderar varmt. Jag själv varit orolig för tandoperationen, men efter att jag blev så varmt och trevligt bemött vågar jag nu få den gjord. Tummen upp för personalen. 👍😃
Gott betyg, det gick snabbt att få tid. Trevligt bemötande och hela tiden uppdatering om kostnader.
Bra mottagande och professionell insats
Fantastisk klinik med professionell behandlare. Jättenöjd och rekommenderar starkt. Stort tack till Rebecka & Toni Elkhoury för alltid fint bemötande och service i världsklass.
Jätte bra personal rent och fräscht
Trevliga personal, bra bemötande jag fick den hjälpen som jag behövde.
Professionell och vänlig personal. Man känner sig väl omhändertagen. Rekommenderas varmt!
Mkt nöjd. Trots min tandläkar rädsla, tandläkaren var Toppen.
Ett mycket vänligt och professionellt mottagande. Duktig tandläkare. Rekommenderas varmt.
Bra bemötande men ledsen att ingen informerat om att jag fått en annan tandläkare,
Det var bara att ni hade ringt själv till mig bjudit in en undersökning eller ta bort tändstickor du väljer tänd stenar Och de förstod sista minut att jag skulle inte betala för att jag fick en erbjudande. Det var världens snabbaste jobbet de har gjort till mig jättesnabbt ta bort tändstift utan de vill du inte ens polera eller nånting så jag tyckte inte att de har gjort en bra jobb. Tycker inte att nån gång jag kommer tillbaka på den här Botkyrka din tal AB
Supertrevlig personal redan vid ankomsten
Jättenöjd med mottagandet och behandlingen.
Ett JÄTTEFINT bemötande som kändes lugnande då jag var lite nervös. Jag fick tydlig information om vad som skulle göras. Kan varmt rekommendera Botkyrka Dental.
Alltid lika trevligt bemötande och professionella. Min dotter som haft komplex över sin tand fick hjälp av Rebecka och nu har jag en så glad och leende tonåring, tack!
Vänligt bemötande i receptionen, pedagogiskt process och man känner sig nöjd efter besöket jag rekommenderar särskilt om man har tandläkar rädsla 5 stjärnor..
Trevlig bemötande, Jag upplever tandläkaren som kunnig Jag kände mig trygg
Bra personer och bra bemötande kunniga tandläkare hälsningar Atilla mermer som patient samt stamkund
Den bästa tandläkaren i stan!
En fin bemötande duktiga personer
Vänligt bemötande Personalen glada
De är vänliga, vill hjälpa och gör bra sitt jobb.
Jätteduktiga och jättetrevliga .
Tandläkare Tony är snäll, proffsig och flexibel person man kan lita på!
Trevlig bemötande,proffsiga och proffossionella ,snabba
Jag fott hjälp genast. Jag är kanska nöjd.
Fick vänta men sen gick allting smidigt
Jag är nöjd,dem som jobbar där är suveränt, jag vill fortsätta gå ditt. Asuman Sahin
Det är inte jätte charmigt att gå till tandläkaren, men varje gång jag ska till Botkyrka Dental så är jag glad och exalterad. Älskar kliniken och omhändertagandet. Det är ett jätte bra team, Rebecca är en fantastisk tandläkare och kompetent, hon vet precis vad hon gör med många års erfarenhet bakom sig. Tog bort tandsten och fick mig en bra rengöring.
Trevligt och kunnigt bemötande. Jag fick tid för min undersökning mycket snabbt och den genomfördes på ett mycket bra sätt av en kunnig mddarbetare.
Tack det var mycket trevligt bra jobbat inget smärta
Bra mottagande, snabb, trevlig personal och kunnig
Hög kompetens och engagemang. Mycket trevligt bemötande.
Trevliga, noggranna, har kunden i fokus och otroligt fint bemötande. Rekommenderar starkt! :)
Rent och snyggt i lokaler Tyvärr luktade receptionisten rök
Snabbt omhändertagande av remiss. Trevligt bemötande.
Ni är jätte trevliga och duktiga
Snabb hjälp , bra bemötande av tandläkare. Kunnig . Man kände sig delaktig hur behandling skulle gå till. Mycket nöjd .
Trevligt bemötande och bra utfört jobb
Väldigt hjälpsam och trevlig personal. Jag har gjort ett omfattande ingrepp i munnen som tog ungefär 8 månader. Både tandläkaren och tandsköterskan såg till att det skulle gå så smidigt som möjligt. De ställer upp alltid även på helgen om det skulle dyka upp nåt akut problem med tänderna. Jag personligen är super nöjd Rekommenderas starkt!