Bene Tandvård sätter alltid kunden i fokus, med toppmodern utrustning & stor känsla för service. Vi tar även emot bokningar samma dag.
Eriks S:
Upplevelsen med tandläkaren Jacob var bra. Snabbt och effektivt.
Tandhygienisten hade alldeles för stor nota. Tror inte notan motsvarade tjänsten.
Välkommen till Din Tandläkare i Solna AB! Hos oss får du alla sorters tandvård och alltid det bästa bemötandet. Boka tid direkt via hemsidan!
Michelle R:
Har länge varit smårädd för tandläkarbesöken pga tidigare dåliga erfarenheter, men när jag kom till Din Tandläkare i Solna försvann all rädsla! Jag blev professionellt och vänligt bemött och mina besvär blev tagna på allvar. Kan varmt rekommendera denna klinik!
TBN Tandhälsa erbjuder bland annat implantat, rotfyllningar, röntgen, allmäntandvård och förebyggande behandling, tandblekning m.m. Professionellt bemötande för att du ska känna dig trygg!
Dan K:
Jag har gått hos TBN Tandhälsa i ca 30 år, och är mycket nöjd med allt, bemötande, behandling och rådgivning gällande min tandstatus.
Rekommenderas varmt!
Petar S:
Supernöjd med mitt tandläkarbesök!
Blev väl bemött direkt när jag kom in, personalen var trevlig och lugn. Tandläkaren var proffsig och förklarade allt på ett sätt som gjorde att jag kände mig trygg. Behandlingen gick snabbt och var helt smärtfri. Kände mig verkligen omhändertagen. Rekommenderas starkt!!!
Praktiken ligger i trivsamma Sturegallerian. Du behandlas i en lugn och behaglig miljö och välkomnas av en exklusiv massagestol i väntrummet.
Vi använder beprövade moderna material då vi behandlar di...
Madeleine R:
Enkelt att få kontakt med tandläkare Helen och sköterska Rebecka via telefon och väldigt uppskattat med sms-påminnelse inför besöket. Utmärkt service och högsta kvalitet på tandvård. Fräscha, ljusa och centralt belägen klinik.
Petar S:
Jag blev väldigt bra bemött av Tandvårdsgruppen Stuvsta, personalen var trevlig och professionell. Mina förväntningar om bra service och trygg vård uppfylldes. Jag fick tandundersökning och behandling och är mycket nöjd med resultatet.
Till läkaren går du när du är sjuk, till tandläkaren går du för att slippa bli sjuk! Vi arbetar i förebyggande syfte, men också med all typ av allmän, estetisk, och kosmetisk tandvård. Välkomna!
Gun L:
Av Anders Ericson och hans medarbetare blir jag alltid mycket väl bemött.
Behandlingarna är utomordentligt professionella.
Har fått väl genomförda undersökningar, behandling av fallskada på framtänderna, tandhygienistbehandling. Nu närmast kommer Anders att sätta kronor på två hörntänder. Har full tillit inför det.
Yvonne E:
Inkännande personlig. Rent och fint i lokalen. Bra central adress på Sturegatan.
Joana misstänkte att jag hade ett annat problem än tänderna och remitterade mig till Sofiahemmets specialistklinik. Hon hade rätt. Jag hade ett annat problem än tänderna. Fick därför tidig behandling. Tusen tack fina Joana
Enligt våra patienter, erbjuder vi, en professionell, trygg och personlig tandvård med den senaste utrustningen på kliniken. Vill du också vara en utav våra nöjda patienter? Välkommen!
Valentina S:
jah har varit patient hos DentOn sedan start och vill inte byta tandläkare! Altid professionellt bemötande, men även personligt. Alla ingrepp och kontroller beskrivs väl så att man förstår.
Sophia S:
Drog ut en visdomstand. Processen var snabb, smärtfri och odramatisk. Lena är oerhört proffisionell och trevlig. Rekommenderar henne verkligen.
Mikael R:
Jag har varit pasient hos Alviksstrands Tandläkarna i snart 8 år och är verkligen super nöjd med det professionella bemötande jag alltid får av samtliga i personalen. Så klart blir det en extra stjärna till min tandläkare Rebecca som verkligen vet hur han hanterar en orolig själ med grav tandläkarskräck. Tack till er alla!
Mvh
Micke R
Emil Olof O:
Jättebra mottagande, kunnig o omtänksam personal. Lätt att boka tid, något trixigare hitta p-plats. Ska boka tid för konsultation av tandimplantat, de vet vad de håller på med 👍👏🏻
Rosmarie A:
I had my first dental check-up in Sweden since I moved here 2.5 years ago. I had such great experience back home and I assumed I would be disappointed here. But I was so relieved when I got to this clinic. The dentist was super helpful, really educated me on my different options so I can make an informed decision. He asked questions so he could better understand the patient's condition and provided recommendations. I'm super glad I found this clinic. Thank you!