Plus Tandläkarna AB

plustandlakarna.se
  • Badge2025
4.8
Boka tid här Ring 08-82 18 00 Dela

Välkommen till Plus tandläkarna i Solna Hos oss får du trygg och modern tandvård i en lugn miljö där vi alltid har tid för dig. Vi vänder oss främst till vuxna som vill ha en tandläkare och tandhygienist som lyssnar, förklarar tydligt och hjälper dig att bygga en långsiktig plan för din munhälsa. All vår legitimerade personal...

19 omdömen om Plus Tandläkarna AB

Marjut E

Proffsiga, omtänksamma och glada

Lukas E
Skrev om Plus Tandläkarna AB

Väl bemött och lyssnade på vad jag sa.

Sofia L

Jimmi K
Skrev om Plus Tandläkarna AB

Trevlig personal, bra pris , tydligt i alla olika steg i vad som skulle göras! Hur nöjd som helst! Kan rekommendera denna mottagning 🙂

Adrian L
Skrev om Plus Tandläkarna AB

Väldigt bra information om hur man ska hålla tänderna/tandköttet rent från tandsten. Trevlig/duktig tandläkare, kan rekommenderas.

Edoardo L
Skrev om Plus Tandläkarna AB

Ett riktigt nöje av ett besök! Super trevlig personal som lyssnar bättre än vad min partner någonsin gjort. De anpassar sig efter mina behov och har tydligt väldigt hög kompetens! Kände mig väl omhändertagen och trygg! Sa jag att personalen är super trevlig?

Marko O
Skrev om Plus Tandläkarna AB

Bra bemötande med tips och råd.

Elena L
Skrev om Plus Tandläkarna AB

Väldigt duktiga med bra information samt trevliga.

Nina S
Skrev om Plus Tandläkarna AB

Mycket bra och professionell upplevelse,! Rekommenderar verkligen!

Eva O
Skrev om Plus Tandläkarna AB

Jättebra! trevlig bemötande är jätte nöjd 🥰

Felicia B
Skrev om Plus Tandläkarna AB

En riktigt proffesionell mottagning med kompetent personal och en god stämning! Lokalen är fräsch och väl omhändertagen! Man känner sig så välkommen!

Gunnar V
Skrev om Plus Tandläkarna AB

Fick hjälp samma dag. Snabbt proffsigt och inge tjafs

Ritva E
Skrev om Plus Tandläkarna AB

Lugn. Trevlig. Avslappnad. Kunnig. Trygg. Saklig.

Anna-Maria M
Skrev om Plus Tandläkarna AB

Tyckte om hur jag blev bemött. Blev mycket nöjde med behandlingen

Svar från Plus Tandläkarna AB

Tack snälla för att du delar med dig! Det betyder mycket för oss att du kände dig fint bemött och blev så nöjd med behandlingen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Plus Tandläkarna 🦷💙

Thomas K
Skrev om Plus Tandläkarna AB

En annorlunda undersökning än vad som brukar. T ex inge tidigare har på talat att jag borstar för hårt. Brukar även få tandstenen borttagen, men inte denna gång.

Svar från Plus Tandläkarna AB

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, vi uppskattar verkligen din ärlighet och att du tar dig tid att berätta vad som kändes annorlunda. Hör gärna av dig till oss så kan vi gå igenom besöket tillsammans och se till att du får den undersökning och tandstensborttagning du förväntar dig framöver 🦷💙

Ronia R
Skrev om Plus Tandläkarna AB

Jag rekommenderar verkligen Plus Tandläkarna! Bara bra vibes och omhändertagande!❤️

Plus Tandläkarna AB gillar detta
Svar från Plus Tandläkarna AB

Wow, stort tack för din fina rekommendation, det gör oss verkligen glada att höra att du får bara bra vibes och känner dig omhändertagen hos oss. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till Plus Tandläkarna 🦷💙

Natalie S
Skrev om Plus Tandläkarna AB

Superbra upplevelse! Väldigt professionella och trevliga behandlare.

Plus Tandläkarna AB gillar detta
Svar från Plus Tandläkarna AB

Stort tack för din fina recension, det gläder oss att du haft en superbra upplevelse och känt dig i trygga, professionella händer. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Plus Tandläkarna 🦷💙

Terhi S
Skrev om Plus Tandläkarna AB

Nya Tandläkaren ringer, tänker: blir alltid ett minus i kassan. Kom dit, vilka supertrevliga människor. Kände mig så väl omhändertagen.

Svar från Plus Tandläkarna AB

Tusen tack för dina varma ord, vi blir verkligen glada av att höra att du känt dig så väl omhändertagen hos oss. Hoppas vi kan fortsätta göra tandläkarbesöket till något som känns tryggt och positivt, varje gång du kommer 🦷💙

Ali A
Skrev om Plus Tandläkarna AB

De var jätte trevligt och professionellt Och jag är väldigt nöjd med detta besöket

Svar från Plus Tandläkarna AB

Tusen tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss att du känner dig både väl bemött och nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka till oss på Plus Tandläkarna 🦷💙