Tandblekning i Solna

6 rekommenderade företag inom tandblekning i Solna kommun

• Estetik & Dental

107 omdömen
    Jan S
    Jan S: Grymt bemötande, proffsigt och kvicka i händerna och moderna apparater … kan varmt rekommendera dom.
  • Driver du tandklinik i Solna?

• Bio Oral Dental Sweden AB

103 omdömen
    Anette P
    Anette P: Väldigt bra bemötande. Proffsigt plan för hur vi ska lägga upp behandling framöver. Glad, avslappnande och munter stämning. Jag var väldigt trygg genom hela besöket. Rekommenderar varmt!
  • DentOn Tandvård

582 omdömen
    Enligt våra patienter, erbjuder vi, en professionell, trygg och personlig tandvård med den senaste utrustningen på kliniken. Vill du också vara en utav våra nöjda patienter? Välkommen!
    Valentina S
    Valentina S: jah har varit patient hos DentOn sedan start och vill inte byta tandläkare! Altid professionellt bemötande, men även personligt. Alla ingrepp och kontroller beskrivs väl så att man förstår.
  • Li e
    Li e: NU är det dags- från 4 RECObollar till 5! Efter 3 år hos Solna Dental vet jag att det inte kan bli bättre! Allt är perfekt- Behandling, Service, bemötande- Tack för att ni finns =)
  • Daniel H
    Daniel H: Tandläkartjänst gällande av Solna Dental framtagen ny krona, inkl hela processen.
  • Driver du tandklinik i Solna?

• YVONN B
    YVONN B: Mycket bra och proffsigt bemötande. Vänliga och duktiga tandläkare och tandhygienister.