Tandblekning i Stockholm

41 rekommenderade företag inom tandblekning i Stockholm kommun

Vill du möta människor i tunnelbanan med ett snyggt leende? Det börjar med att hitta en mottagning som är professionell inom tandblekning. Här kan du söka efter kliniker i ditt område samt läsa om tidigare kunders erfarenheter, rekommendationer och omdömen. Lycka till!

Läs mer »
  • Bene Tandvård sätter alltid kunden i fokus, med toppmodern utrustning & stor känsla för service. Vi tar även emot bokningar samma dag.
    Jenny J
    Jenny J: Mycket bra bemötande, varmt och respektfullt. Ger relevant information om behandlingar och priser. Jag har alltid känt mig trygg eftersom de är så kompetenta och grundade i sitt yrke. Känner mig också bekräftad om person: jag blir trygg för jag blir aedd. En form av kärlek helt enkelt. Började för ca 10 år sedan pga amalgamsanering som bör utföras på rätt sätt vilket Bene gjorde med erfoderliga skydd och koffertar. Eftersom detta gjordes så bra fortsatte jag med Bene som Min Tandläkare. Det har blivit både lagningar, tandutdragningar, kronor och tandsten sen dess. Vad man än gör blir det bra!
  • Driver du tandklinik i Stockholm?

• Marija M
    Marija M: Jag är jättenöjd. 😀😀. Jag är mycket nöjd, tandläkaren och sjuksköterskan gladde mig med sitt bemötande och professionalism. :D
  • Margot B
    Margot B: Sköterskan hälsade o kände mig igenkänd och välkommen. Fick komma in direkt o fick bekräftat att det var en undersökning. Snabb röntgen av tänderna. Undersökning i bekväm stol. Tandl frågade om symptom o jag fick en förklaring om vad som orsakade dem. Råd om pridukter som passade mig resp inte gjorde det.
  • Sarah A
    Sarah A: Bra bemötande, noggrann, lyhörd Pris värt och kan starkt rekommendera!
  • TBN Tandhälsa

803 omdömen
    TBN Tandhälsa erbjuder bland annat implantat, rotfyllningar, röntgen, allmäntandvård och förebyggande behandling, tandblekning m.m. Professionellt bemötande för att du ska känna dig trygg!
    Thomas W
    Thomas W: Jag besöker TBN Tandhälsa sedan ett par år och har blivit mycket väl mottagen. Att gå till tandläkare/tandhygienist två gånger per år hos TBN Tandhälsa är inte alls obehagligt utan känns som en bra preventiv hälsoåtgärd.
  • Praktiken ligger i trivsamma Sturegallerian. Du behandlas i en lugn och behaglig miljö och välkomnas av en exklusiv massagestol i väntrummet. Vi använder beprövade moderna material då vi behandlar di...
    Madeleine R
    Madeleine R: Enkelt att få kontakt med tandläkare Helen och sköterska Rebecka via telefon och väldigt uppskattat med sms-påminnelse inför besöket. Utmärkt service och högsta kvalitet på tandvård. Fräscha, ljusa och centralt belägen klinik.
  • Helena I
    Helena I: Som allrid så är Ban proffsig och får mig att känna mig trygg! Sen att det är lätt till skratt är extra bonus
  • Gunnar E
    Gunnar E: Proffsig bra utrustning och jättesnygg
  • Karlaplanstandläkarna

318 omdömen
    Eivor Å
    Eivor Å: Så nöjd med den planering som gjordes ang mina tänder. Sympatisk och proffsig tandläkare.
  • Mikael R
    Mikael R: Jag har varit pasient hos Alviksstrands Tandläkarna i snart 8 år och är verkligen super nöjd med det professionella bemötande jag alltid får av samtliga i personalen. Så klart blir det en extra stjärna till min tandläkare Rebecca som verkligen vet hur han hanterar en orolig själ med grav tandläkarskräck. Tack till er alla! Mvh Micke R
  • Välkomna till Tandläkare Lena Kristofersson!
    Sophia S
    Sophia S: Drog ut en visdomstand. Processen var snabb, smärtfri och odramatisk. Lena är oerhört proffisionell och trevlig. Rekommenderar henne verkligen.
  • Tandläkare Joana Sdik med Team

55 omdömen
    Katarina E
    Katarina E: Bästa tandläkarkliniken någonsin. Proffsig, kunnig, med värme och humor. Kul att gå till tandläkaren, Känner mig trygg med att bli behandlad, Joana är så genomtänkt.
  • Välkommen till Formedico Estetik! Låt oss hjälpa dig att fly vardagen med en lugn stund i en avkopplande och trygg miljö.
    Jessica L
    Jessica L: Professionella med hög standard och noggrannhet
  • Välkommen till oss på Tand Clinic! Vi erbjuder allt inom högkvalitativ tandvård, estetisk tandvård och protetik.
    Reza A
    Reza A: de är professionella och mycket hjälpsamma och vänliga.
  • Rosmarie A
    Rosmarie A: I had my first dental check-up in Sweden since I moved here 2.5 years ago. I had such great experience back home and I assumed I would be disappointed here. But I was so relieved when I got to this clinic. The dentist was super helpful, really educated me on my different options so I can make an informed decision. He asked questions so he could better understand the patient's condition and provided recommendations. I'm super glad I found this clinic. Thank you!
  • 41 omdömen
    Camilla Ruth Ida T
    Camilla Ruth Ida T: Gått hos Kerstin och Sanella i många år. Dom är fantastiska och gör ett mycket bra jobb.
  • 74 omdömen
    Emil Olof O
    Emil Olof O: Jättebra mottagande, kunnig o omtänksam personal. Lätt att boka tid, något trixigare hitta p-plats. Ska boka tid för konsultation av tandimplantat, de vet vad de håller på med 👍👏🏻
  • 159 omdömen
    Hanna R
    Hanna R: Så nöjd med tessin dental! Första gången jag upplever att tandläkaren verkligen sätter av tid för en, kan ens namn när man kommer och bryr sig om en som patient! Genomför behandling av invisalign och har fått bra information, guidning för bästa resultat och snabb hantering. När jag pratar med vänner som genomför samma behandling hos andra tandläkare har dem inte alls samma upplevelser gällande information och snabbhet. Kan varmt rekommendera Tessin dental!
  • Mint P
    Mint P: Jag var hos tanläkare Gunnar Abele idag och jag var jätte nöjd. Priset är jätte billigt.
  • 93 omdömen
    Hedvig W
    Hedvig W: Köpt laserbehandling i ett år och blir alltid bemött väldigt trevligt, det går snabbt och blir bra samt att man får bra och ärlig rådgivning! Rekommenderar henne till alla jag känner som vill göra laser.
  • Kjell H
    Kjell H: Alltid mkt trevligt och kompetent bemötande, inte minst av tandsköterskan!
  • 131 omdömen
    Inger Agneta G
    Inger Agneta G: Besök hos tandhygienist som varade högst 20 minuter. Kostnad 1100 kr!
  • 357 omdömen
    Darioush P
    Darioush P: Sämsta mottagande tandläkare med pengar i fokus.
  • Niklas H
    Niklas H: Otroligt väl bemött och jättenöjd. Skönt att hittat en bra tandläkare i Stockholm.
  • Driver du tandklinik i Stockholm?

• Patrik H
    Patrik H: Har alltid bemöts med hög service och kunskap.Kostnaden har alltid varit klar innan ingreppet.jag är fullt nöjd, Patrik H
Områden i Stockholm
Östermalm  (14 st)