Mycket trevligt mottagande av tandläkare och sköterska. Känns verkligen tryggt att bli behandlad där. MVH CHRISTER LUND
Tandläkare Linda Schölin
Välkommen till Tandläkare Linda Schölin! Hos Tandläkare Linda Schölin får du tandvård i en hemtrevlig miljö. Den tandvårs om vi erbjuder är modern och effektiv. Du kan komma till oss på årliga kontroller eller om du behöver estetisk tandvård eller kanske bettrehabilitering? Behandlingar: Förebyggande tandvård, invisalign,...
250 omdömen om Tandläkare Linda Schölin
Sedan starten hos Reco 2022
Jag är nöjd med min tandläkare trots att jag inte gärna går till tandläkaren. Hon är lugn och professionell.
Mycket trevligt och lugnt bemötande 👍👍 Linda gav en bra förklaring för mig om mitt tandproblem och vad som komma skall och även en bra genomgång om vad det kommer att kosta. Hemtrevliga lokaler och övrig personal. Rekommenderas varmt 🌸🌸🌸🌸
Jag blev bemött väldigt bra, fick svar på mina frågor och hjälp. Linda Schölin är kunnig och vänlig Tandläkare så även Syster är det. Jag vill fortsätta vara patient där.
Proffsig och förtroendeingivande.
Mycket trevligt bemötande. Allting gick snabbt och smidigt! (Undersökning och borttagning av tandsten)
Gillar att jag fick rådet att gå ner till undersökning vart annat år istället för varje. Det tyder på ärlighet.
Allt flöt enögt förväntningarna. Nästa trevlgt
Trevligt och bra besök. Bra tips för förbättrad tandhygien.
Proffsig effektiv o trevlig. Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Bra bemötande och bra att min trasiga lagning kunde bytas ut vid besöket för undersökning.
Trevligt & personligt bemötande! Proffsig & kunnig. Känns tryggt att besöka hennes mottagning! Även tandsköterska Seija är trevlig, lugn & mycket kompetent! Toppen!
Trevlig mottagning med den senaste tekniken. Enkelt bokningsförfarande och, som i mitt fall, enkelt att omboka via sms. Rekommenderas!
Bra och trevlig tandläkare. Trevlig bemötande.
Jättenöjd, lugnt och effektiv.
Väl mottagen och varsam hantering och lagning av sprucken gammal lagning.
Gav ett mycket kompetent intryck.
Nu har jag hittat min tandläkare! Känner att jag är i goda händer hos Linda. Fick dessutom bra svar på alla mina frågor (och de var många). Även mycket nöjd med Matilde tandhygienist.
Bra. Trevlig och proffsig.
Smidigt och effektivt! Ser redan fram emot nästa höst!
Trevligt och inbjudande bemötande. Upplevde personalen som kompetent och trygga i sina arbetsuppgifter. Kommer gärna tillbaka!
Trevligt bemötande och professionella!
Vänligt och proffsigt. Lyssnade på mina farhågor inför besöket samt mina speciella besvär.. Remitterade till specialist. Goda råd fr Hygienisten. Nöjd med besöket och lika nöjd varje gång svävar jag lättad nerför trappan efter årets ”käftis”.
Proffsigt och trevligt modern teknik allt bara bra
Trevligt bemött, håller tiden, trygg och säker vård. Känns professionellt . Dessutom mkt bra tandsköterska
Snabbt (ej lång väntetid), trevligt bemötande och avslappnande.
Lugnt bemötande, perfekt för en tandvårdrädd.
Gott bemötande. Det är ingen direkt lustuppleveöse för nån gå till tandläkaren!
Jättebra , trevligt och proffsigt bemötande av alla på mottagningen, tandläkaren, tandsköterskan och tandhygienisten !!
Proffsigt och kunnigt! Vänligt bemötande. Inga hål heller.
Allting gick jättebra bra upplevelse. Jag kände mig trygg och säker där. Jag ska fortsätta besök de.
Tydliga förslag vad som behöver göras framöver. Smidig och grundlig undersökning
Proffsigt, informativt, tryggt och trevligt
Trevligt bemötande och kunnig.
Jag känner mig trygg och i goda händer. Linda är en kunnig och trevlig tandläkare. Utöver det att mitt tandimplantat blev perfekt, visade hon och sköterskan Selja också hur jag ska sköta om den, något många tandläkare inte gör.
Mycket trevligt och professionellt bemötande. Lyhörd för tandläkarstress vilket gör att jag blir mindre rädd. Toppen Linda!
Trevlig personligt bemötande. Professionellt utförd undersökning och behandling. Högteknologisk utrustning och uppfyller förväntade hygienkrav. Rekommenderas!
Känner alltid oro och ångest inför ett tandläkarbesök , men här blir jag lugn och proffsigt bemött av tandläkare Linda, tandsköterskan och tandhygienisten.
Noggrann. trevliga båda två. mina tänder är i goda händer.
Det var utmärkt såväl undersökning som bemötande.
Trevligt och proffsigt med tips att tänka på .
Troligen stans bästa.
Trevligt bemötande och bra lagning :)
Trygg, noggrann , smärtfri samt snabb behandling. Det är toppen! Jag uppskattar dessutom den fräscha mottagningsmiljön och den moderna tekniken, inte minst det digitala bokningssystemet. /Carina.
Lugn trygg och berättar vad hon ska göra
Jättebra bemötande som lyssnar på mig och min tandläkare skräck
Underbart bemötande när man kommer in i lokalen. Det är aldrig roligt att gå till tandläkaren och laga hål , men Linda gjorde sitt bästa för att minska obehaget .
Mycket bra jag är nöjd med mitt besök.
En trevlig mycket kompetent tandläkare
Mycket kunnig och dessutom trevlig