Formedico Estetik
Trivsam skönhetsklinik i Hammarby sjöstad som varit verksam i nuvarande lokaler sedan 2017. Vi har ett stort utbud av hudbehandlingar och injektionsbehandlingar som utförs enligt beprövade metoder. Våra behandlare är legitimerade och certifierade. Johan Formgren är legitimerad läkare och ägare och driver verksamheten tillsammans med Anna Josephson som är legitimerad röntgensjuksköterska. Vi arbetar efter mottot ”less is more” och vi strävar hela tiden efter naturliga resultat. På kliniken arbetar även vår fransstylist Emma Josephson och Charlotte Isaksson, legitimerad sjuksköterska. För att se vårt utbud av behandlingar gå in på www.formedico.se eller på Boka direkt.
Välkomna!
Team Formedico
Välkomna!
Team Formedico
Utmärkelser
104 omdömen om Formedico Estetik
Sedan starten hos Reco 2018
skrev om Formedico Estetik
Professionellt, lyhörda och fin klinik. Är super nöjd!
skrev om Formedico Estetik
Är alltid lika nöjd efter mina besök! ⭐️
skrev om Formedico Estetik
Proffsigt och vänligt! Enkla att ha och göra med och bra resultat!
skrev om Formedico Estetik
Mycket trevlig och kompetent personal! Jag kände stort förtroende och att råden jag fick var uppriktiga!
skrev om Formedico Estetik
Charlotte är professionell, kunnig och trevlig. Rekommmenderas!
skrev om Formedico Estetik
Professionellt bemötande och nöjd med min behandling som alltid! Spelar ingen roll vem man går till alla är grymma!
skrev om Formedico Estetik
Är alltid nöjd och känner mig snygg efter ett besök hos Charlotte. Hon kan sin sak så man är i trygga händer.
skrev om Formedico Estetik
Jag kände att min hud var trött och behövde lite energi då kollade jag med Charlotte vad vi skulle hitta på. Det blev en herbspeel. Kändes jättebra efteråt (lite stickigt under tiden). Charlotte är så proffsig, trevlig och omtänksam.
Hon är min go-to person när det gäller att ta hand om min hud. -
skrev om Formedico Estetik
Jättefint bemötande och skön musik. Jag blir alltid supernöjd med mina ögonbryn och yumi lashes.
skrev om Formedico Estetik
Tog botox hos Johan och resultatet blev katastrof😥
Men, fick tillbaka pengarna, så det var ju kurage från dom. Men led i ett halvår av sviterna. -
skrev om Formedico Estetik
Seriöst, tryggt och proffesionellt bemötande! Jag har gjort hudbehandlingar och läppar och mina förväntningar överträffades! Naturligt och fint resultat av behandlingarna! Jag kan starkt rekommendera Formedico!
skrev om Formedico Estetik
Jag använder Formedico regelbundet för mina volymfrransar. Emma är fantastisk och är förutom en skicklig hantverkare även oerhört trevlig med social kompetens. Det gör besöken ännu trevligare!
skrev om Formedico Estetik
Det bästa, noggranna, professionella, kunniga på behandlingarna de utför. Väldigt nöjd och har gjort många behandlingar här.
skrev om Formedico Estetik
Har provat flertalet olika ansiktsbehandlingar hos Anna och går alltid nöjd därifrån.
Hon är varm, proffsig och kunnig!
Kommer även med råd och tips gällande behandlingar och hudvårdsprodukter. -
skrev om Formedico Estetik
Alla på Formedico är duktiga och ser till kundens bästa och inte den egna portmonnän!
skrev om Formedico Estetik
Har gått hit något år nu och gjort yumi lashes. Blir alltid otroligt fint bemött, resultatet blir alltid kanon och det känns väldigt lyxigt. Lokalen är fin och lugn.
skrev om Formedico Estetik
Alltid trevlig bemötande och professionell personal! Känner mig trygg hos Formedico och väljer att göra alla mina behandlingar här, sist HyPro Hydrafacial Profhilo och var supernöjd med resultatet!
skrev om Formedico Estetik
Varje besök är ett nöje. Dom är superproffsiga och ödmjuka och tar emot en med värme. Jag tycker i vanliga fall att många behandlingar är obehagliga men jag känner mig alltid trygg hos Formedico. Man märker att dom är kunniga och att dom verkligen vet vad dom gör.
Jag har genom åren testat flera olika behandlingar. -
Proffesionell och lyhörd personal
skrev om Formedico Estetik
Nyligen gjort läppar hos Johan. Naturligt och fint,. Ansiktspeel hos Anna. Supernöjd med allt! Alltid trevligt bemötande och proffsigt.
Kunniga, tålmodiga och kompetenta! En oas 🥰
skrev om Formedico Estetik
Alltid bra bemötande. Professionell personal. Fin och trevlig klinik.
Gjorde yumi lashes. Emma jätteduktig och noggrann. Kan rekommendera. -
skrev om Formedico Estetik
Professionella men ändå personliga.!
skrev om Formedico Estetik
Gjorde en PRX-T33 och det var super! Fick bra hjälp med min torra hud.
skrev om Formedico Estetik
Ligger nära, kan bli bättre på kundfokus
skrev om Formedico Estetik
Formedico har alltid givit mig ett professionellt och informativt bemötande inför mina behandlingar vilket visar på den kompetens samtliga som arbetar hos Formedico har. Jag känner mig alltid trygg i samband med behandlingar hos Formedico och har alltid varit mer än nöjd att jag valt att välja Formedico för mina behandlingar. Vid mitt senaste besök behandlades jag med Profhilo vilket var rätt föreslagna val för mig.
skrev om Formedico Estetik
Alltid ett trevligt och proffsigt bemötande 😁
skrev om Formedico Estetik
Alltid proffesionellt, vänligt och tryggt bemötande!
skrev om Formedico Estetik
Trygg, professionell personal. Gått hos Charlotte som har stort sinne för det estetiska.
Lyhörda
Komptenta
Alltid ett varmt och proffsigt bemötande utifrån varje kunds önskningar och behov. -
skrev om Formedico Estetik
superproffsiga! återuppföljning osv ! tar sig tid
skrev om Formedico Estetik
Gått och gjort fransarna hos Emma i flera år. Bäst är hon!
skrev om Formedico Estetik
Trevligt bemötande och är mycket nöjd med behandlingen.
skrev om Formedico Estetik
Jag blev bemött väldigt bra 👍
Jag var där och fick botox i arga rynkan och var super så mina förväntningar var precis vad jag hade hoppats på 🙏🙏 -
skrev om Formedico Estetik
Har gjort flera olika behandlingar på Formedico och alltid varit mycket nöjd med så väl resultat som bemötande!
skrev om Formedico Estetik
Superfint ställe. Sååå proffsig, kunnig och omhändertagande personal, med alla de senaste behandlingarna inom skönhetsvård med bra priser!
Alltid lika nöjd/Petra -
skrev om Formedico Estetik
Mycket trevligt bemötande och jag fick svar på dom frågor jag ställde vilket gör att jag känner mig trygg.Resultatet blev så bra.Först en ansikts rengöring och vid nästa bokning gjorde jag Botox och fillers en en Profhilo. Är så nöjd 😊
skrev om Formedico Estetik
Ville så gärna något med mina läppar. I flera år. Bokade tillslut hos Lotta . Hon är fantastisk och jag är så nöjd . Känner mig så fin , bara för min skull . Tack Lotta för du är så proffsig och gör det naturligt!.
Väl bemött
Förväntningarna är alltid orimliga Men jag var ändå nöjd med resultatet
Men det försvinner och måste ske regelbundet och det är för kostsamt för mej. Microneedling var min behandling.Hej Ilva,
Formedico Estetik
tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Din feedback är viktig för oss. Som du säger är alla resultat ej beständiga utan kräver oftast underhåll, oavsett vilken behandling man gör. Det glädjer oss att du ändå är nöjd. Välkommen åter,
Anna och resten av teamet på Formedico -
skrev om Formedico Estetik
Utmärkt bemötande, trevlig service, fina resultat
skrev om Formedico Estetik
Jättebra bemötande av kompetent personal , kan varmt rekommendera Formmedico.
skrev om Formedico Estetik
Jätte fin och trevlig personal.
Lätt att få kontakt o man funderar över något.
Trivsam och lugn miljö som man kan koppla av på -
skrev om Formedico Estetik
Bästa upplevelsen. Så fint bemötande och fantastiskt resultat.
skrev om Formedico Estetik
Jag kan verkligen rekommendera Formedico Estetik🤗👍 proffsig och trevlig personal på de behandlingar jag gjort. De får 5 av 5 av mig alla dagar i veckan Ola.
skrev om Formedico Estetik
Gått på flera behandlingar och varit i kontakt med flera i personalen och jag blir alltid så glatt överraskad av deras proffsighet och serviceanda :) Önskar jag hade möjlighet att gå på fler behandlingar och bli än mer bortskämd!
skrev om Formedico Estetik
Super bra bemötande, träffat både Johan och Charlotte för behandling och båda var super duktiga och jag fick väldigt bra information.
Undrade/behövde man något extra så var dem väldigt hjälpsamma och gjorde mig väldigt nöjd.
Rekommenderar starkt! -
skrev om Formedico Estetik
Trevlig och professionell personal.
skrev om Formedico Estetik
Mycket trevligt bemötande av kompetent personal. Är mycket nöjd med de behandlingar jag fått!
skrev om Formedico Estetik
Bra hjälp och fint resultat som ser naturligt ut. Mycket nöjd!
skrev om Formedico Estetik
Alltid lika nöjd hos er ✨
Trevligt bemötande och alltid så professionella.