Mycket kunnig och trevlig personal
Laserverket AB
Välkommen till Laserverket. Vi utför estetiska & kirurgiska laserbehandlingar i Stockholm så som tatueringsborttagning, pigmentbehandling, hollywoodbehandling, aknebehandling, microneedling med Filorga NCTF+HA, laser mot hudskador, laser mot födelsemärken, och laser mot ärr. Laserverket ger resultatgaranti på svarta samt röda...
470 omdömen om Laserverket AB
Sedan starten hos Reco 2020
Extremt trevlig personal som var villig att svara på alla mina frågor och funderingar. Jag är nöjd med min behandling då det gick väldigt fort och att det ingick ett återbesök vid behov.
Allt gick bra jag tog bort några födelsemärken
Väldigt bra bemött! Jättenöjd!
Jag är otroligt skeptisk till om själva behandlingen fungerar rent medicinskt. Efter att ha snusat i 20 år så var det definitivt ändå väldigt fysiskt jobbigt att sluta. Däremot så verkar det ha fungerat då jag nästan två veckor senare fortfarande är snusfri. I det här fallet så är ju resultatet det ändå som betyder något så jag kan inte annat än ge det 5/5. Solklart värt att prova!
Jättetrevligt bemötande och proffesionellt utfört arbete. Kan starkt rekommendera denna klinik till alla som har behov av sådana tjänster!
Jag var på besök för att lasra bort missprydande fläckar i ansiktet. På höger sida av pannan så ha tyvärr det missprydande märket blivit större, vilket gör mig väldigt besviken. På andra ställen är jag röd fortfarande efter lasring. Han sa att det kan ta 3 månader innan det sker en förbättring på problemområdena när jag var på besök där, däremot nu i efterhand så tycker jag att det är konstigt att märket är större än innan lasringen, också mer missprydande. D.v.s missfärgningen är inte som innan lasringen, den är...
Hej Linda, tack för din feedback. Det är bara en vecka sedan vi gjorde behandlingen. Behöver ge det lite mer tid. Viktigt att du använder solskydd med spf 50 ifall du är utomhus. Föreslår att du kommer in på uppföljningen så kan vi titta närmare på hur det ser ut.
Bra bemötande vid konsultationen och behandlingen. Fick tid för behandling två veckor efter första mötet. Behandlingen gick smidigt.
Bra bemötande och fint resultat
Trevlig och lyhörd personal! Jättenöjd med resultatet.
Mycket bra bemötande. Behandlingen fungerat över förväntan då inget sug efter nikotin uppstått efter. En vecka in i mitt rökfria liv.
Jag blev bemöt mycket proffesionellt och det gjorde inte så ont som jag var rädd för och resultatet blev bra
Mycket bra på alla sätt. Jag kommer tillbaka!
Trevligt bemötande. Tydlig information.. Gjorde laser behandling för att sluta röka/snusa. Känns kanon. Har gått 1 vecka o är rökfri. Helt smärtfritt. Kan starkt rekommendera denna behandling.
Bra bemötande och kommunikation. Höga förväntningar på resultat. Möttes. Borttagning av oönskade hudförändringar
Håkan var lyhörd, lugn och noggrann och jag kan varmt rekommendera kliniken laserverket i Stockholm.
Jag har varit rökfri i nästan 2 veckor. Spännande fortsättning.
Väldigt bra behandling, blekning av tänder. Nina är väldigt trevlig och kompetent! Kan verkligen rekommendera!
Bra att han inte startade onödiga konversationer undan fokuserade på att göra ett bra jobb istället ☺️
Snabbt, smidigt och fint bemötande!
Nöjd med besöket dock lite tidigt att se resultatet
Bra tandblekning. Trevlig. Kunnig.
Jätte bra bemötande och upplevelse!
Funkar bra. 7 dagar utan nikotinpreparat i någon form.
Rökfri direkt efter 30 år små rökande.. toppen
Professionell bemötande. Väldigt nöjd med resultatet.
Professionellt trevligt seriöst. Fick med en bra kräm hem. Rekommenderar! Bra pris med
Bra bemötande o fick behandling enligt beställning. Tog bort ett ofarligt födelsemärke på ryggen.
Väldigt bra och professionella.
Mycket trevlig och goda kunskaper 👍
Bra service. Trevlig personal.
Jätte bra och proffsig bemötande, Håkan var så vänlig men tydlig i vad jag hade att förvänta mig. Nu har det gått några dagar och jag har inget sug efter nikotin! Tack :)
Fantastiskt fint bemötande. Mycket bekvämare än väntat. Allt gick över förväntan.
Besöket var Behagligt och förtroendefullt.
Had my Cool Peel laser and the laser went well. I highly recommend this place.
Profesional treatment that had a real impact on quitting smoking... Thanks a lot,
Var en riktigt bra upplevelse och har inte haft nån större abstinens
Mycket professionellt personal samt utförande behandling med positiv resultat. Har varit på flera ställen och testare tatuering borttagning men när jag behandlades hos Laserverket blev resultat mycket bra.
Trevligt bemötande, skön och lugn miljö, behaglig och avslappnande behandling( laserterapi för att sluta röka).
Kom dit för att ta bort födelsemärken. Mycket duktig läkare (Håkan Edorsson) förklarade på ett bra sätt och var mycket skicklig under behandlingen.
Trevligt och proffsigt bemötande och förväntat resultat.
Extremt bra bemötande och upplevelse,
Mycket trevligt och lugnande bemötande, bra förklaringar till vad som skulle ske, vilket ökade tryggheten. Skonsamt och fint utförande. Jag är mycket nöjd och skulle definitivt rekommendera Laserverket AB till andra. Jag kommer också att återvända när jag behöver det.
Fick tips av en kompis att han hade en bekant som hade provat denna laserbehandling och lyckats sluta snusa. Var ytterst skeptisk men valde att prova ändå. Nu en och en halv vecka efter behandlingen har jag inte känt sug efter nikotin överhuvudtaget.
Mycket bra upplevelse! Bra konsultation via videosamtal. Trevligt bemötande! Fick god information före ingrepp. Ingreppet gick snabbt, smidigt och smärtfri. Rekommenderar Laserverket!
Väldigt bra och smidigt. Rekommenderar varmt!
Bra bemötande och resultatet blev bra.
Allt gick mycket bra. Bra service och bra resultat till ett rimligt pris. Rekommenderar
Kunde inte tro att det funkar toppen bra
Proffsigt bemötande, mycket fin och ren lokal