Tatuering i Stockholm

16 rekommenderade tatuerare i Stockholm kommun

• Sarah A
    Sarah A: Bra bemötande, noggrann, lyhörd Pris värt och kan starkt rekommendera!
  • Driver du tatueringsstudio i Stockholm?

• LOUISE W
    LOUISE W: Hade gett bättre betyg om jag kunnat!! Verkar ha blivit av med en ful, gammal ögonbrynstatuering, efter EN behandling?! Leo - Fin, snäll och otroligt duktig behandlare! Rekommenderas starkt🎈
  • Sanna K
    Sanna K: Har fått mycket effektiv och behaglig djupvågsbehandling av bästa Mirell Hampusson.
  • 39 omdömen
    MICHAELA E
    MICHAELA E: Grymt proffsiga! Härlig personal som fick mig och familjen bekväm och trygg på noll tid. Super ren och fräsch lokal. Jag kommer tillbaka! Jag rekommenderar Varmt detta ställe!
  • 28 omdömen
    Kin T
    Kin T: Jag är otroligt nöjd!! Ett underbart ställe att komma till då personalen är helt fantastisk, är allt det man kan önska både i sitt utövande och i sitt bemötande. kan varmt rekommendera!!!
  • 30 omdömen
    Linnea H
    Linnea H: Var in hos Jimmy för första gången idag, och har endast positiva tankar/åsikter om denna karl och studio : ) Trevligt bemötande, hjälpsam, noggran, proffessionell :) Och mysig studio dessutom :) Bokar absolut nästa tid hos Jimmy :) Rekommenderas varmt !
  • 28 omdömen
    Helena  S
    Helena S: Mkt nöjd med East Street, de fick mig att äntligen våga tatuera motivet som jag så länge grunnat på! Dök upp på deras "dropin" en fredag och hade alltså alla chanser att "drop off" just därför. Fick min kölapp och de som var före mig (ca 3st) var klara på ca 1 1/2h, så fort gick det också :) Är ganska smärtkänslig av mig och var därför mkt stolt när jag gled ut därifrån. Lite synd dock att Isak inte tatuerade mig, han ska ju vara grymt duktig! Men å andra sidan krävdes nog inte hans kompetens till mitt lilla motiv :) Mkt inspirerande och kreativa killar som jobbar där. Känns tryggt med en tatuerarstudio som funnits länge!
  • 18 omdömen
    Regina D
    Regina D: Snyggaste fransarna i Stockholm! Det finns ingen med så många certifikat och utbildningar som Jenny har och det märks verkligen att hon är ett superproffs! Jag får så mycket beröm för mina fransar från omgivningen. Kan aldrig gå till någon annan.
  • Per B
    Per B: Gjorde min första tatuering där igår. Mycket professionellt och bra bemötande! Fantastiska artister som jobbar där! Kan verkligen rekommendera stället :)
  • 8 omdömen
    Jadzia L
    Jadzia L: Mycket professionella bahandlingar. Eva har mycket kosmetologisk och även medicinsk kunskap. Trevlig och vänlig personal. Ordnar extraordinary tid vid behov. Jag har alltid varit super nöjd med La Vida kliniken.
  • 8 omdömen
    comprar l
    comprar l: https://www.comprarlaser.com/ Este puntero láser es mucho más barato que otros láseres, mientras que este puntero láser proyecta luz en el tipo de distribución uniforme de intensidad de luz. Los ojos humanos tendrán una visión clara de la luz láser. Por ejemplo, el puntero láser es aplicable en la investigación de ciencias de la vida, diagnósticos láser, tratamiento con láser de cirugía láser, terapia fotodinámica débil con bioestimulación con láser de tratamiento no quirúrgico y láser. La tecnología láser como una nueva ciencia y tecnología tiene amplias perspectivas de aplicación. Cada vez más productos láser se convierten en partes indispensables en nuestra vida diaria. Hay varios punteros láser disponibles en el mercado con diferentes tipos, colores, formas de puntos de luz y precios. Nos estamos concentrando en la investigación y el desarrollo de láseres industriales diseñados portátiles con el tipo de haz de luz disponible. Empleados por el mejor diodo láser, todos los dispositivos ópticos se fabrican con calidad garantizada y precios asequibles. Estos dispositivos láser son aplicables principalmente para tareas de posicionamiento altamente precisas. No hay razón para perder este tipo de láser si lo necesita.
  • 2 omdömen
    Ann-marie Evadotter S
    Ann-marie Evadotter S: Alltid lika trevligt att komma till studion! Mina tre besök blir snart fyra och troligen fem också. En lyhörd och tillmötesgående tatuerare som är rak och ärlig.
  • Cecilia H
    Cecilia H: Väldigt profsigt bemötande. Tydlig genomgång om vad som skall göras och vad jag kan göra föra att det skall underlätta & kännas bra för mig. Lugnt och metodiskt borttagning med ständig kommunikation under tiden. Sofia är grym på att ta hand om dig!
  • johan a
    johan a: Blev bra bemött av trevlig personal samt att dom gjorde ett bra jobb. Rekommenderas starkt!
  • 4 omdömen
    Carro
    Carro: Bra bemötande, kunniga människor i personalen, god hygien och seriös studio. Rekommenderar den varmt!
  • Driver du tatueringsstudio i Stockholm?

• EMELIE S
    EMELIE S: Gå inte hit för tatueringsborttagning. Han har en lasermaskin väldigt gammal, som tyvärr inte fungerar. Jag har gjort 13 behandlingar i över 3 år, och mina tatueringar inte borta alls. Jag gick dit för att det var lägre pris, vilket var ett stort misstag. Många tusenlappar i sjön (och tid). Jag har nu gått till ett annat ställe som är mycket kunniga, vilket har fått mig att inse ännu mer att Söders Tatueringsborttagnings maskin inte fungerar, och de inte är kunniga inom området. Tex säger de att man bara behöver vänta 6 veckor till nästa behandling, detta är alldeles för kort tid. Det kan göra att effekten stannar av helt, och att lasern sedan inte "biter" på bläcket, så man inte blir av med tatueringen alls sen vilket.
Områden i Stockholm
Södermalm  (7 st)