Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

• Badge2025
4.7
Boka tid Ring 08-122 052 05 Dela

Rethink är Nordens främsta laserklinik inom tatueringsborttagning! Vi avlägsnar snabbt och effektivt alla typer av tatueringar med hjälp av den senaste lasertekniken, utan risk för komplikationer. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Östersund. Vi erbjuder både borttagning helt och hållet samt blekning inför cover up....

92 omdömen om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Sedan starten hos Reco 2018

Melanija R
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Behandlingen gick så bra, resultat syns redan efter första behandlingen! Bemötandet var även 10/10. :)

Zoe H
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Jag görde min laser behandling hos Ida, hon var jätte trevligt o snäll. Och de andra personalen är så trevliga, jag är super nöjd med detta kliniken. Rekommenderar verkligen❤️❤️

Lisa W
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Jag möttes av supertrevliga tjejer när jag kom innanför dörren. Ska ta bort min tatuering och har bara gjort en behandling än så länge men ser redan skillnad. Ssk Ida är grym på alla sätt och jag har redan rekommenderat Rethink till vänner och kollegor. Definitivt 5 av 5!

Villiam H

10/10. Bra service, smidigt och fräsch lokal i bra läge

Therese H
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Superbra och trevligt bemötande. Bra och ärlig konsultation innan med vad jag kan förvänta mig. Både muntlig och skriftlig information om eftervården, vilket uppskattas! Smidigt att boka, hela vägen

Eleonora L
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Jättebra och seriöst bemötande. Rekommenderar!

Elin A
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Jättetrevlig behandlare som informerar väl. Trevlig mottagning. Behandlingen går fort. Rekommenderar! 🥰

Sara S
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Ida är jättetrevlig och proffsig, känns alltid tryggt.

Hanna H
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Allt var super professionellt mottagande och behandling

Sofia N
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Jag har fått super härligt bemötande hos Rethink och känner mig alltid lika trygg att gå dit. Blir också glad av att se resultat av min borttagning av tatuering. Ser fram emot nästa besök varje gång!

Celine E
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Jättefint bemötande. Är nöjd att jag valt Rethink.

Melina R
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Väldigt bra och trevligt bemötande, känner mig trygg i att ta bort mina tatueringar hos rethink.

Wilma A
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Väldigt fint bemötande! Fick yrsel efteråt, men Ida var jättefin och tog bra hand om mig

Marc C
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Jättebra service och fräscha lokaler!

Melek I
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Jätte trevlig personal och informerar om allt.

Malin A
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Jätte nöjd med resultatet efter endast en behandling!

Despina A

Trevlig personal, fint bemötande,

Freja W

Trevliga och snabba! Supernöjd

Alexander N
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Enkelt och boka, snabb och smidig behandling

Jennie H
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Professionella! Glada, det blev ett bra resultat och de var väl förberedda.

Nicklas A

Proffsigt, smidigt och trevligt

Rita H
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Allt gick jätte bra som vanligt!

Lena B
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Professionellt och vänligt bemötande. Fick bra förklaringar, tips och råd! Rent och snyggt. Hit kommer man gärna tillbaka!

Queen A
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Trevligt bemötande av personalen . Informativt besök, snabb behandling och tydlig behandlings plan .

Vilma Z
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Ida var väldigt trevlig och förklarade proceduren med tatueringsborttagning bra! Gick snabbt och smidigt :)

Anita N
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Trevligt bemötande och snabb behandling.

Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Hej Anita, Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både bemötandet och att behandlingen gick smidigt.

Rosanna T
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Rekommenderar inte. Känns inte seriösa. Jag känner mig som ett misslyckat experiment, efter att jag gjort 6 behandlingar för att ta bort semipermanenta ögonbryn. De ser värre ut nu än när jag började. Ena brynet är randigt nu. Jag har följt deras rekommendationer i allt. Slösat över 7000 kr och är extremt missnöjd. Tatueringen var nästan borta efter 2 behandlingar. Efter tredje behandlingen märktes knappt någon skillnad så jag avbröt. Det var bara lite gult då. De ringde upp mig och lockade tillbaka mig med ett erbjudande...

Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Hej Rosanna, Vi har tydligt informerat om hur processen för tatueringsborttagning fungerar och vad man kan förvänta sig, både inför och under din behandlingsperiod. Att ta bort semipermanenta ögonbrynspigment är en mer komplex behandling jämfört med traditionell tatueringsborttagning, och resultaten kan variera beroende på hudtyp, pigment och tidigare ingrepp. Som du själv nämner var tatueringen nästintill borta redan efter två behandlingar, vilket visar att behandlingen inledningsvis fungerade mycket bra. Det pigment...

Therese B
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Supertrevliga och proffsiga. Jag är jättenöjd

Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Hej Therese, Tack så mycket för din härliga feedback!

Pernilla S

Så professionella och duktiga. Väldigt bra resultat med. ☺️

Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Hej Pernilla, Tusen tack för dina fina ord! Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med både vårt arbete och resultatet.

Cassandra S
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Jag har fått jättefint bemötande av Ida på Rethink och känner mig alltid supertrygg vid behandlingstillfällena.

Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Hej Cassandra, Tack snälla för din fina recension! Det gläder oss att höra att du känner dig trygg och väl omhändertagen av Ida.

Gabriel L
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Trevlig personal, behandlingen gick bra och upplevde inga problem alls.

Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Hej Gabriel, Tack så mycket för din fina feedback! Vad härligt att höra att allt gick bra och att du är nöjd med behandlingen.

Alicia H
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Trevligt och professionellt bemötande. Jag gör en bortagning av en tatuering med laser och även fast processen av det inte är det bekvämaste så tycker jag ändå att det känns bra och tryggt att gå till RETHINK.

Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Hej Alicia, Stort tack för din fina och ärliga recension! Vi förstår att en tatueringsborttagning inte alltid är den mest bekväma processen, så det betyder mycket för oss att du känner dig trygg och väl omhändertagen hos oss.

Matilde C
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Linda has been SO professional in everything, available for every request and most of all super delicate in all the procedures. Highly recommend :)

Carola B
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Trevligt bemötande och kunnig personal!

Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Hej Carola, Stort tack för din fina recension!

Fanny B
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Trevliga, går snabbt och smidigt!

Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Hej Fanny, Så kul att höra att du är nöjd! Vi gör vårt bästa för att ge snabb och bra service. Tack!

Alice T

Super bra! Alltid lika trevligt

Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Hej Alice, Tack för din fina recension!

Esha A

Skicklig, fint bemötande, tryggt

Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Hej Esha, Tack för din fina feedback!

Vykintas D
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

It was great as always. Friendly and profesional staff.

Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Hi Vykintas, Thank you for your kind words! We're delighted to hear that you had a great experience. Looking forward to seeing you again!

Marcel C
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Har bara gjort ett besök men det var bra!

Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Hej Marcel, Tack för ditt besök och din positiva feedback!

Emma E
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Jag är väldigt nöjd med min upplevelse hos Rethink. Professionella, beskriver allt i hela processen tydligt och bra, super snäll personal!

Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Hej Emma, Vad roligt att höra att du är så nöjd med din upplevelse hos oss! Stort tack för din fina recension!

Sarah G
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Alltid lika fint bemötande och behandling av Ida! Min andra behandling hitintills och har bara gott att säga om Rethink. Mycket nöjd

Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Hej Sarah, Tack för din fina recension! Det betyder mycket för oss att du känner dig väl omhändertagen hos Ida och att du är nöjd med din behandling.

Susanne P
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Återkommande kund som påbörjat ta bort nästa omgång av gamla synder. Otroligt trevligt bemötande av både Ida - min nya behandlare, tidigare bara gått hos Leo - samt Linda och Leo som var på plats. Ida är mycket inkännande och empatisk, snabb på handen och väldigt tydlig i kommunikationen och pratade bort min nervositet. Behandling av stor tatuering som täcker överarmen tog bara några minuter totalt. Stort plus: Du får en skön kylkudde att lägga mot den lasrade tatueringen efter - mycket uppskattat! Rekommenderas varmt!

Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Hej Susanne, Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att du känner dig väl omhändertagen hos oss och att både Ida, Leo och Linda bidrog till en positiv upplevelse. Ida är fantastisk på att skapa trygghet, och vi är glada att hon kunde hjälpa dig att slappna av under behandlingen.

Birgitta B
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Tog bort ögonbrynstatuering. Ingen bedövning , kändes nästan inte alls. Mycket nöjd efter 1; a behandlingen

Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Hej Birgitta, Tack för din recension! Vi är glada att höra att du hade en behaglig upplevelse och att du är nöjd redan efter första behandlingen.

Denise W
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Supertrevlig personal, själva behandlingen går fort och det gör absolut inte så ont som jag trodde!

Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Hej Denise, Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du hade en bra upplevelse och att behandlingen var snabbare och mer behaglig än du trodde. Vi ser fram emot att hjälpa dig snart igen!

Jasmin N
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Lyhörda och professionella! Skulle inte välja något annat ställe!

Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Hej Jasmin, Tack så mycket för din fina recension! Det betyder mycket för oss att du känner dig nöjd och trygg hos oss.

Anette L
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Personalen har varit fantastiska men jag är lite besviken över att jag nu har gjort de laserbehandlingar vi pratade om ibörjan när jag valde dem och mitt ex namn syns fortfarande tydligt. Hade trott att det skulle vara över nu. Men jag kämpar på och hoppas på snabbare resultat på sluttampen.

Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Hej Annette, Tack för din ärliga feedback. Tatueringsborttagning sker inte i en jämn takt, vilket innebär att blekningen kan variera mellan behandlingarna. Så oftast blir skillnaden som mest märkbar i slutet av processen. Snart slipper du se tatueringen på ditt ex namn!

Demet Ö
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Jag har varit på andra ställen tidigare men skillnaden är att här får man hjälp utifrån behov och ärliga svar! Och ett riktigt bra bemötande och stöd! Resultat? Absolut, bästa resultatet.

Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Hej Demet, Tack för din fantastiska recension! Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga stöd och resultat, så det betyder mycket att du är nöjd.

Andrius B
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Inga klagomål alls – otroligt trevlig och professionell personal!

Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Hej Andrius, Tack för din fina recension! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Matteo O
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Jag hade 5 st behandlingar för att ta bort en liten svart tatuering. Resultatet var inte bra och i början fick jag information att efter 4 behandlingar hade jag fått bort tatueringen helt.

Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Hej Matteo, Tack för din feedback. Vi beklagar att du inte är nöjd med resultatet. Tatueringsborttagning kan variera från person till person beroende på faktorer som bläcktyp, tatueringsdjup och hudens läkningsförmåga. Vårt mål är alltid att ge en realistisk uppskattning av antalet behandlingar, men ibland kan fler sessioner behövas än vad som först förväntats. Vi vill gärna följa upp ditt ärende och se hur vi kan hjälpa dig vidare. Hör gärna av dig till oss direkt så att vi kan diskutera en lösning.

Liridon W

Gjorde 5 behandlingar hjälpte inget

Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Stockholm

Hej Liridon, Vi beklagar att du inte har fått det resultat du förväntade dig. Effekten av behandlingen kan variera beroende på flera faktorer, och vi vill gärna se över din situation för att hitta en lösning. Kontakta oss gärna så att vi kan hjälpa dig vidare!