Hudvård på Södermalm

9 rekommenderade hudvårdsalonger på Södermalm, Stockholm

• Sarah A
    Sarah A: Bra bemötande, noggrann, lyhörd Pris värt och kan starkt rekommendera!
  • Driver du skönhetsklinik i Södermalm?

• May Josefine S
    May Josefine S: Jag har opererats hos proforma och jag fick implantaten bakom bröstmuskeln trots jag skulle ha framför, tack vare dom blandade ihop mig med en annan patient. Dåligt bemötande vid infektion i ärr efteråt. Några år senare drabbades jag av breast implant illness, nonchalant bemötande från kliniken. Idag, ett halvår efter explant (på annan klinik) är jag fortfarande sjukskriven och kämpar för att få tillbaka mitt liv. Rekommenderar inte proforma till någon och LÄS om Breast implant illness innan ni ens funderar på en bröstoperation.
  • Carina O
    Carina O: Alltid lika trevligt och välbemött hos Elisabeth. Rekommderar
  • 54 omdömen
    Anna S
    Anna S: Jättenöjd varje gång jag gjorde fransar och Detty är jättetrevlig och professionell. Rekommenderar!
  • 213 omdömen
    Anna-karin M
    Anna-karin M: Mycket professionella både i utförandet och bemötandet. Man blir lugn och trygg! Roligt att möta personer som tycker om det de gör och att de så generöst delar med sig av sina kunskaper och ger goda råd. Har du inte besökt dem än så kan jag varmt rekommendera dig att göra det!
  • EVA D
    EVA D: Supernöjd med min kurs i plasma pen + dusch. Victoria är väldigt noggrann och pedagogisk 😘
  • 21 omdömen
    Maria J
    Maria J: Mycket trevlig och kunnig . Man får den bästa behandlingen man kan få och finaste bemötande . Vi är alltid glada och trygga hos Lady Love .
  • Kristina D
    Kristina D: Lugnt och professionell. Fint resultat av behandling. Jag återkommer.
  • Driver du skönhetsklinik i Södermalm?

• 2 omdömen
    Marianne V
    Marianne V: Ansiktsbehandling jag blev mkt bra bemött och väl omhändertagen