Proforma Clinic
Välkommen till Proforma Clinic!
Vi är Sveriges största klinik inriktad på ögon- och plastikkirurgi. Vi menar att service och kvalitet av högsta klass inte behöver kosta skjortan.
Tveka inte att höra av dig till oss om du är intresserad av våra tjänster så ser vi till att du får den bästa upplevelsen!
- Lång erfarenhet och Säkra metoder
- Över 35000 Plastikoperationer och 3000 Ögonoperationer utförda.
Utmärkelser
139 omdömen om Proforma Clinic
Sedan starten hos Reco 2020
skrev om Proforma Clinic
I would highly recommend this practice if you need specialized surgery. They were professional from beginning to end. Office staff warmly greeted me at each visit and Dr. Ramirez explained every step of the procedure from beginning to end. All my questions were answered respectfully and thoroughly. The procedure went well and recovery was relatively quick. I would definitely recommend Proforma Clinic for any type of surgery!
skrev om Proforma Clinic
Jag har tidigare gjort en ögonlocks op. på Proforma och blev då mycket nöjd. Så när jag nu tog beslut om att göra ett bröstlyft var valet enkelt.
Allt ifrån tjejerna i receptionen till narkos,sköterska och nattpersonalen var helt underbara. Min doktor Calle har gjort ett helt helt magiskt jobb med mina bröst och jag är så nöjd!
Har rekommenderat många vänner som går i op. tankar att vända sig till Proforma Clinic. -
skrev om Proforma Clinic
Jag blev superbra bemött av Proforma och deras personal, framförallt kirurgen Örjan Gribbe. De var supertrevliga och är det fortfarande när jag hör av mig med frågor. Gjorde en bröstförstoring med implantat. Hade väldigt ojämna bröst till att börja med, första operationen blev det inte helt jämnt och då korrigerade dem det med en till operation helt kostnadsfritt. Upplevelsen överlag var fantastisk och jag skulle säkerligen vända mig till dem igen om jag ska göra någon mer plastikoperation!
Mycket trevlig personal.
Fick en snabb tid för undersökning och fick även operation samma dag.
Mycket bra
Byte av linser i båda ögonen -
skrev om Proforma Clinic
Mycket bra och trevliga läkare! De tar sig tid att förklara och visa noggrant. Denna gång gjorde jag RLE lins byte, mycket skicklig läkare samt de han hade i sitt team! Kände mig lugn och trygg. Har även Davor som min plastikkirurg och jag ger honom full poäng på alla plan. Varit kund hos Proforma under många år och byter aldrig klinik.
skrev om Proforma Clinic
Sköterskorna som var där och tog hand om mig var jättebra och professionella.
Läkaren/kirurgen var väl också bra.
Det är ju lite ”drive through” känsla med såna här operationer.
Gjorde bröstimplantat och undrar hur det är med efter kontrollerna.
Med vänlig hälsning,
Zeline Del Rosario -
skrev om Proforma Clinic
Jag har opererats 2 gånger på proforma, båda gångerna har dem bemött mig proffesionellt och så trevliga/genuina personer!, jag har aldrig i mitt liv varit såhär lycklig, tack till ALLA som jobbar på proforma, det sprutar glädjetårar. Stort tack till Dr Örjan, Dr Davor och sjuksköterskorna som tog väl hand om mig. Jag kan inte beskriva min glädje att jag blivit opererad och omhändertagen av dem bästa. Tack tack tack till er ni förtjänar det allra bästa! // massa kärlek från en överlyckig passient
skrev om Proforma Clinic
Jag tyckte personalen va trevlig och väldigt professionella. Blev väl omhändertagen och kände mig trygg.
skrev om Proforma Clinic
Toppenbra service och kvalite!
skrev om Proforma Clinic
RLE (linsbyte): jag ser nu perfekt på båda ögonen! Varit kraftigt närsynt sedan 9-årsåldern. Ett mycket bra omhändertagande där jag innan operationen fick svar på alla mina frågor. Väldigt nöjd!
- I received ICL implant surgery, Eye/vision correction
- I was referred to Proforma by a doctor at a public hospital. I asked the doctor which eye surgeon he thought I should go to, and without any hesitation he immediately said, "Dr. Markus Erngrund"
- I reached out to them, but since they are so in demand, it took me about 3-4 months to get my first appointment. I was confident it was worth the wait. And it was.
Proforma is very clean, sleek, and makes you feel like you are in a professional, high quality clinic. All of the staff were professional, friendly, welcoming, and clear. I was a bit worried about the language barrier, but they speak perfect English and were able to explain everything to me clearly (I'm American and don't speak Swedish). Dr. Markus was super patient and answered any and all of my questions, and I ADORE Paulina as well. Paulina is the, I believe Optometrist (?) who evaluates you before and after surgery.
Honestly, I wish I had more mandatory check ups just so I can go back and say hi. Thank you so much for giving me the priceless gift of permanent, perfect vision, and for giving a great experience as well! - Brittany -
skrev om Proforma Clinic
Trevlig och professionell personal. Är super nöjd. Har gjort en ögonoperation.
Allt var bara bra.
Fantastiskt personal
Super nöjd och rekommenderar er till andra personer -
skrev om Proforma Clinic
Jag fick jätte bra och trevligt bemötande. Jag hade väldigt höga förväntningar och de levde de verkligen upp till. Jag trodde inte att min ICL-operations skulle bli så bra som det verkligen blev.
skrev om Proforma Clinic
RLE (linsbyte) operation - hyggelige ansatte og veldig godt mottatt.
skrev om Proforma Clinic
Professionellt. Jag har gjort flera behandlingar allt från ögonoperation till botox hos er och jag rekommenderar Proforma Clinic för andra. Den sista behandlingen som ni frågar om i enkäten gällde IPL. Den tidigare behandlingen (microneedling) inte hade gett önskat resultat och Victoria tog fram ett annat alternativ, som jag är mycket nöjd med.
skrev om Proforma Clinic
Jag har gjort RLE och har fått problem med edge glare. Just denna biverkning har inte presenterats innan operation och hur det ev kommer utvecklas eller kan behandlad är inte tydligt efter två återbesök. Jag har fått snabb återkoppling när jag har hört av mig vilket är professionellt, men trots att mina problem efter 5 månader kvarstår så har jag i detta nu ingen uppfattning om det är permanent eller vad ev nästa steg är. Jag hade önskat ett större engagemang i mitt problem från kliniken då jag upplever min syn som sämre nu än tidigare. Tror inte jag på något sätt är felbehandlad - bara besviken på uppföljning och plan framåt.
skrev om Proforma Clinic
Jag har gjort ett linsbyte på mina ögon för att slippa glasögon.
Mycket proffsigt bemötande. Allt fokus var på mig som "patient".
Tydlig genomgång innan och under operation vad som sker.
Jag är mycket nöjd och ger Proforma Clinic högsta betyg och kommer rekommendera detta företag till mina vänner.
Gott Nytt År
Monica -
Proffsigt och förtroendeingivande.
skrev om Proforma Clinic
SKULLE INTE REKOMMENDERA NÅGON ATT GÅ TILL PROFORMA.
JAG GICK DIT FÖR FILLER SOM HON LADE UTANFÖR LÄPPEN OCH SEDAN SKULLE KORRIGERA , VILKET HON INTE HELLER LYCKADES MED UTAN SPRUTADE FÖR LITE SÅ LÄPPEN BLEV KNÖLIG.
Lade även 1 ml i nasobial-vecken där jag inte såg någon skillnad.
Då jag gjort mina läppar vid ett flertal tillfällen vet jag att 0,5 ml i ena läppen ger ganska synbart resultat men i detta fall fick jag bara två knölar ovanför läpparna. Jag vet att jag har ett par ”fickor” och att filler migrerat lite på ett par ställen men jag frågade ifall hon kunde lägga det i läppen utan att det skulle rinna ut och hon sa att det skulle nog funka om hon gjorde lite (0,4 ml) och att det skulle bli snyggt och endast en mer definierad kant. Hon sade att det migrerat lite men jag bad henne avgöra ifall det skulle funka att lägga i mer vilket hon sa att det skulle om man la i lite.
Då jag kom därifrån syntes det ingenting från nasobialvecken eller läpparna. Då den lilla svullnaden lagt sig hade jag endast två ”korvar” ovanför läppen - inte i mina ”fickor” utan på andra ställen och kände också att det var den fillern som var nyinsprutad vilket jag upplyste om och hon sade att hon höll med och skulle rätta till sitt misstag med Hyalas.
Jag fick gå tillbaka till kliniken och skulle göra hyalas men då hon gjorde det kändes det extremt lite. Jag frågade henne om hon gjort tillräckligt för att tömma läppen men det sade hon att hon gjort. Då svullnaden lat sig var läppen iof mindre men de två klumparna ovanför överläppen som ditkommit pga hennes injektion var fortfarande kvar.
Hon påstår nu att allt inte gått bort på grund av att jag kan ha annan filler (dvs.permanent) sedan innan. Detta stämmer inte. Jag har bara gjort Juvederm och Restylane.
Tycker ni det är lämpligt att först få bekosta klumpar ovanför läppen, ta ledigt från arbetstid för att gå och få det korrigerat för att sedan inte få det tillräckligt korrigerat och behöva bekosta en till behandling själv bara för att ta bort allt och sedan fylla så som man ville ha det från början?
Skulle gärna fått allt ogjort ifall det skulle varit möjligt. Nu går det inte tyvärr. Jag har aldrig tidigare klagat på något ingrepp tidigare men när det blir så totalt fel, och värre än tidigare kan jag inte bara vara tyst utan begär att man åtgärdar problemet. Det enda jag vill är att hon tar bort de två klumparna som nu sitter ovanför min läpp dvs.rättar till sitt misstag vilket hon vägrar. Jag struntar i att det inte blev ngn effekt i nasobialvecken eller ifall jag inte sett något i läpparna även fast jag betalat för att få en skillnad till det positiva.
GÅ EJ HIT FÖR FILLERS!!! HÖRT ATT DE ÄR BRA PÅ BRÖST OCH ATT KIRURGERNA ÄR KOMPETENTA MEN XXX HAR VAD JAG HÖRT BARA JOBBAT ETT PAR ÅR MED DETTA OCH ÄR TYDLIGEN INTE TILLRÄCKLIGT KOMPETENT INOM OMRÅDET UTAN FÖRSTÖR BARA.Hej Sissela!
Proforma Clinic
Svar direkt från injektionssköterska:
"Vad tråkigt att du inte blev nöjd med din behandling. Jag rekommenderade dig att ta bort gammal fillers först innan vi gjorde en ny behandling pga av att fillers hade migrerat och lagt sig ovanför läppen. Tyvärr trodde du inte på mig och ville göra en behandling ändå. När du inte blev nöjd valde vi att lösa upp fillers med hyslase utan någon kostnad för dig. Hoppas att det känns bättre i läpparna nu när det har gått ett tag."
Övrig Kommentar från Proforma Clinic
Injektionssköterskan/ behandlaren har arbetat hela 7 år som injektionssjuksköterska och har bred och långvarig kompetens inom området. -
skrev om Proforma Clinic
DR Said har varit både proffsig och ödmjuk. En kombination som varit svår att hitta bland de kirurger jag träffat. Resultatet är över förväntan och jag rekommenderar honom starkt
skrev om Proforma Clinic
Min fru var hos Proforma Clinic för att boka tid för övre ögonlocksplastik. Vid de två besöken som föregick bokningen av operationen var det idel positiva tongångar. "Jag har gjort det här i 35 år och jag har aldrig misslyckats" var hans mantra. Så no worries. Tiden bokades och på operationsdagen kom vi dit och fick direkt ett avtal som min fru var tvungen att skriva på för att opereras. Där stod det att kliniken tar noll ansvar för resultatet och att ev. korrektion innebär att man måste betala igen. När vi ifrågasatte den totala bristen på garanti eller ansvarstagande kom receptionisten och gjorde ett långt utlägg om hur krävande kvinnor var efter bröstoperationer och att det därför inte gick att garantera något. "Men jag är här för att operera ögonlocken..." försökte min fru, men se det bet inte på receptionisten - avtalet är detsamma. Det slutade med att vi efter 2,5 tim. väntan över tiden fick träffa doktorn som helt plötsligt hade en helt annan syn på operationen. Nu var den helt sonika förknippad med ett oändligt antal olika risker och att be honom att ta ett ansvar för det han utför var tydligen förnärmande för honom. Han förvandlades från en självsäker läkare till en gnällig gubbe med glorian på sned. Alla gör som de vill, men att lägga sig under skalpellen hos någon som är så osäker på resultatet att han inte ens kommer att försöka korrigera ett ev. halvdant resultat skulle jag personligen aldrig göra. Det finns betydligt bättre kliniker som har ett helt annat synsätt på sitt hantverk och sina kunder.
skrev om Proforma Clinic
Efter två misslyckade bröstoperationer på en annan klinik så ledde min väg mig till Said. Det är jag oerhört glad för. Said är den mest genuina och bästa kirurgen jag mött. Han är lyhörd och så otroligt hjälpsam. Från dag ett har jag känt mig så trygg i Saids händer och jag kommer aldrig låta någon annan kirurg röra min kropp igen om det blir aktuellt för något mer.
skrev om Proforma Clinic
Jag har gått till Said i minst 2-3 år nu och är supernöjd! Jag är vanligtvis rädd för sprutor men med honom så känner jag mig alltid lugn, han är noggrann och proffsig. Jag blir alltid så glad efter ett besök där! Vi ses snart igen Said :)
skrev om Proforma Clinic
Jag gjorde en bbl hos Dr. Said Saidian och är otroligt nöjd med både bemötande och resultat. Professional, skicklig och noggrann är bara några egenskaper som beskriver fantastiska Said! Jag kände mig otroligt trygg under hela proceduren och fick ett väldigt fint mottagande redan från början. Said bryr sig verkligen om sina kunder och att man ska bli nöjd. Jag har fått så mycket fina komplimanger efter operationen och jag ångrar inte en sekund att jag genomförde den. Nu har jag äntligen en riktig hourglass figur som jag alltid velat ha! Eventuella framtida operationer kommer jag alltid utföra hos duktiga Said! Tack igen, du är verkligen bäst <3!
Jättenöjd!!!
Bröstförstoring hos Dr. Said Saidian. Jättebra bemötande och superfint, naturligt resultat! Rekomenderar Dr. Said starkt! 🙌🙌 -
5 av 5!!❤️
Blev så otroligt väl omhändertagen av Dr Said och tjejerna på kliniken
Även om jag en tid efter operationen hade otur att ena implantatet gled ner en bit så hörde jag bara av mig och Dr Said hjälpte mig men en snabb korrigering på stört och är så himla nöjd med mina bröst 🙌🏻 ❤️ -
Solklar 5/5!!!
Jag var hos Dr Said,
Han är otroligt omhändertagande och har sån förståelse.
Fantastisk service under hela natten. Jag var bekväm under hela min vistelse!
Jag är extremt nöjd med mina nya bröst som jag inte trodde gick att göra så perfekt,
Efter jag gick ner nästan 50 kilo hade jag ingenting förutom hud kvar..
Dr Said gjorde ett fantastiskt jobb och jag skulle rekommendera honom alla dagar i veckan ❤️
10/10 till dr Said och dom fantastiska tjejerna på Proforma. -
skrev om Proforma Clinic
Efter en komplikation från tidigare operation och konsultationer med ett antal andra kirurger träffade jag Dr. Said. Med sitt professionella och varma sätt kände jag mig trygg hos honom efter att mitt förtroende för hans bransch kollegor brustit. Tack Said för all den tid du la ner på att lyssna på mig, svara på mina tusen frågor och för de omtänksamma bemötandet du gav mig. Rekommenderar starkt!
skrev om Proforma Clinic
Har gjort 2 st bröstoperationer av Dr Said med mycket gott resultat. Han lyssnar och gör presics så bra resultat man kan önska sig. Bästa
skrev om Proforma Clinic
Gjorde en bröstförstoring hos Proforma Clinic under 2016. Kunde inte blivit mer nöjd med både resultat och servicen! Otroligt tillmötesgående och duktig kirurg!
skrev om Proforma Clinic
Jag gjorde bröstlyft och bröstförstoring hos Proforma Clinic. Kan verkligen rekommendera honom är super nöjd med både storleken, hans bemötande och förståelse.Resultatet överträffade mina förväntningar. Super snygga och naturliga !
Kan100% rekommendera honom och kliniken.
Förutom att jag är väldigt nöjd med storleken blev de så himla mycket snyggare än vad jag hade vågat förvänta mig. Har rekommenderat kirurgen till fler som är också super nöjda .Snart ska jag boka en bukplastik och välja honom igen -
skrev om Proforma Clinic
Opererades hos Proforma Clinic förra våren och jag är SÅ nöjd med kliniken och kirurgen Dr.Said Saidian från början till slut. Så otroligt trevliga och tillmötesgående. Han är fantastiskt professionell och så snäll och omhändertagande. Kunde inte kännas mer rätt. Man känner sig så trygg. Rekommenderar honom STARKT till alla. Är så tacksam för allt!
Supernöjd!
Dr XXXX är en otrolig kirurg. Han är supertrevlig och bryr sig mycket om sina kunder. Han är otroligt noggrann och lyssnar på ens önskemål och levererar exakt det resultat jag bad om.
Han är även väldigt ärlig och besvarar alla frågor. Jag kände mig supertrygg i hans händer och jag är otroligt nöjd med resultatet!
Tack, jag har aldrig haft ett sådant självförtroende som jag har nu.
Allt tack vare dig!
// N -
skrev om Proforma Clinic
Så otroligt missnöjd med dr Örjan som var nonchalant och oprofessionell. Operationen hos honom var så usel att jag fått vända mig till två andra läkare för att återställa det han orsakat. En läkare sa även dom fått rekonstituera hela bröstmuskeln då han spräckt den totalt.
skrev om Proforma Clinic
Jag opererade om mig hos Dr. xxxx efter att jag har genomgått en misslyckad bröstoperation. Den professionella, varma, pålitliga och omhändertagande bemötande som jag fick av kirurgen har jag ALDRIG fått uppleva tidigare. Han gick igenom allt väldigt noggrant, förklarade tydligt ärligt, visade en stor empati till min känsla och önskemål och han var villig till att hjälpa mig och se till att jag fick chansen att uppleva min dröm. Han följer noga upp sina klienter, han hade väldigt bra kontakt med mig både före men även efter operation. Jag är så tacksam att han finns för det han gör är alla gånger ett Mirakel ! Släpp rädslan och lita på hans process, för är det någon du ska lita på och som vet vad han gör så är det utan tvekan dr xxxx
skrev om Proforma Clinic
Jag opererade mig hos Dr. xxxx efter att ha upplevt en misslyckad bukplastik i Sophia hemmet.
Jag kan säga att jag nästan är glad att ha gått igenom allt jag gjorde så jag kunde hitta denna kirurg.
Har varit på många konsultationer innan men jag har inte träffat en kirurg som honom - verkligen en öppen, varm och professionell person. Han vill patientens och vill uppnå en bra resultatet. Han tar sin tid med allt och lyssnar på sina patienter!
Jag har genomgått en bröstförstoring och fettsög mig hos honom.
Planerar flera operationer där! -
skrev om Proforma Clinic
Jag hade en operation hos dr xxxx som är helt fantastisk och professionell på alla sätt och vis. Han tog sig all tid både före och efter operation och jag kände mig mycket trygg! Jag är otroligt nöjd med resultatet efter mitt ingrepp. Bemötandet av all personal samt eftervården på proforma är utmärkt .
skrev om Proforma Clinic
Stor bukplastik inkl fettsugning hos Proforma Clinic!
Världens bästa och seriösaste. Som gör sitt yttersta för att göra mig nöjd som kund. Superfint resultat och finns alltid till hands för frågor.
Väldigt ödmjuk och snäll och har ett imponerande cv över sin utbildning. Jag är jättenöjd med allt och han är en skulptör som ser en likt ett konstverk.. Perfektion till max.
Om det är någon man ska göra sin bukplastik hos, så är det hos Proforma Clinic 🤩👍😊 -
skrev om Proforma Clinic
Jag kan varmt rekommendera Proforma Clinic. Kirurgen är så professionell, ödmjuk, lugn och så himla duktig.
skrev om Proforma Clinic
Jag har opererat brösten hos Proforma Clinic, och jag fyller även läpparna där. Kirurgen är väldigt professionell och lyssnar alltid på kunden. Jag har ända från början velat ha ett naturligt resultat, vilket jag fått i både bröst och läppar. Jag har aldrig haft några problem med mina bröst, de är väldigt fint gjorda med små små ärr.
Mina läppar är så fina, naturliga och de flesta ser inte att jag har gjort dem. Och jag får aldrig några blåmärken efter att vi har gjort dem.
Kirurgen är väldigt trevlig och man kan alltid lita på honom.
Om jag vill fixa något mer på min kropp så är det endast honom jag kommer att gå till.
Du är bäst! 🌟
Vänligen,
Olivia Fernström -
skrev om Proforma Clinic
I just want to say how great full I am with him. He it’s a wonderful plastic surgery. He listen all your needs, he is respectful and so kind. I came to him with a horrible scar from another surgery and he just disappear my scar and now efter many failed surgery’s in other clinics, he just Change all and I’m so happy with my breast now. He will be my Dr. for ever. 🙏
skrev om Proforma Clinic
Så oerhört nöjd med Dr. xxxx Han är professionell, trevlig, snäll och oerhört lyhörd. Man känner sig trygg och ett starkt förtroende för Dr. xxxx
Kan varmt rekommendera honom. -
skrev om Proforma Clinic
Jag har opererat mig hos Proforma Clinic vid ett flertal tillfällen och har alltid känt att jag är i väldigt trygga händer!
Jag Känner att han verkligen lyssnar och ser till sin patients bästa. Han är en riktig stjärna! -
skrev om Proforma Clinic
Jag är otroligt nöjd med mitt val av klinik och kirurg. Han har lyssnat på mina önskningar och uppfyllt dem. Han har varit omtänksam, hjälpsam och genuin. Jag har inte haft någon komplikation efter min operation, vid frågor har han alltid svarat snabbt både via samtal och meddelande. Jag har genom hela processen känt mig trygg tack vare honom och det är något jag uppskattat väldigt mycket då jag var nervös angående operationen. Skulle helhjärtat rekommendera han till alla!
skrev om Proforma Clinic
Rekommenderar dr. xxxx till ALLA! Lyhörd, engagerad, otroligt proffesionellt och hjälpsam!
skrev om Proforma Clinic
Vänlighet, ödmjukhet, diskretion och professionalism genomsyrar mötet med denne doktor.
Med en skicklighet och fingertoppskänsla för estetik gör han underverk.
Så nöjd med den fettsugning han gjort! -
skrev om Proforma Clinic
Kan varmt rekommendera Dr xxxx. Han är väldigt professionell och tillmötesgående.
skrev om Proforma Clinic
Efter att jämfört olika plastikkirurger på nätet bestämde jag mig för att operera mig hos bästa Proforma Clinic, jag har läst mycket gott om honom på nätet. Jag tycker att han är en fantastisk duktig plastikkirurg. Väldigt snabb på att svara om man har frågor eller funderingar efter operationen oavsett om det är helg, kväll eller om han är borta på semester. Jag är så glad att jag gjorde mina operationer hos han och kan verkligen rekommendera honom! Bästa plastikkirurgen ever!
skrev om Proforma Clinic
Nu har det gått ca 3v. Sedan min bröstop. Och jag är redan förälskad i mina bröst. Opererades av Proforma Clinic och ville ha de så naturligt som möjligt och redan nu börjar det forma sig.
Kirurgen är även så proffsig och får än att känna sej super trygg både innan och efter.