Extremt trevligt bemötande av all personal på kliniken, jag kände mig trygg genom hela processen! En extra guldstjärna till nattsköterskan Selma som var helt fantastisk ⭐️
Proforma Clinic
Välkommen till Proforma Clinic! Vi är Sveriges största klinik inriktad på ögon- och plastikkirurgi. Vi menar att service och kvalitet av högsta klass inte behöver kosta skjortan. * Lång erfarenhet och Säkra metoder * Över 35000 Plastikoperationer och 3000 Ögonoperationer utförda. Tjänster: Bröstförstoring, ögonlocksplastik,...
602 omdömen om Proforma Clinic
Sedan starten hos Reco 2020
Bra utförd operation, proffsigt och seriöst med ok pris.
Jag är så otroligt glad och tacksam över min upplevelse på kliniken. Från första stund blev jag så fint omhändertagen av hela teamet. Framför allt vill jag lyfta Dr. Ramirez, som var helt fantastisk – så snäll, mjuk, lugn och otroligt professionell. Verkligen allt och lite till. Jag var ganska stressad och hade lite lätt ångest inför operationen, men så fort jag träffade honom på morgonen kände jag mig lugn och trygg. Hans sätt att bemöta mig gjorde en enorm skillnad. Även min narkosläkare Marcos var helt fantastisk och...
Trevligt bemötande. Superfin personal som såg till att man mådde bra under hela vistelsen. Min kirurg var lyhörd och extremt noga med anatomin samt helhetsintryck. Jag hade valt större implantat med en annan kirurg på konsultation. Men den jag fick för operation mätte och visa. Idag dagen efter operationen är jag otroligt nöjd med resultatet. Och jag förstår idag vad kirurgen mena. Otroligt tacksam och rekomenderar kliniken i sin helhet
Bardzo maiła i profesjonalna opieka , pobyt w klinice oceniam na najwyższym poziomie , czułam się w pełni zaopiekowana , profesjonalizm i empatia .
Alltid trevligt bemötande o bra behandling MVH Eva
Bemötandet var professionellt och tryggt. Opererades av Dr Ramirez. Upplevde trygghet från första mötet (konsultationen) fram till utskrivningen dagen efter operation (bröstlyft och implantat). Kändes tryggt och bra att vara kvar över natten efter operation. Regelbundna kontroller av sjuksköterska under em/kväll/natt och morgon.
Super nöjd med min kirurg och operationen som jag gjorde hos Christian Ramirez. Prisvärt och mycket bra arbete. Uppskattade att få stanna över på kliniken. Super nöjds som helhet och rekommenderar varm. Mindre bra var mottagandet av receptionisterna och löpande kommunikation (om t.ex. vad händer näst/detta händer nu) inför och efter operationen från personalen.
Jag är väldigt nöjd med min upplevelse på Proforma Clinic. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från början till slut. Personalen var professionell, vänlig och lyhörd. Tack för ett fint och respektfullt bemötande!
Jag är otroligt nöjd med hela min upplevelse hos Christian. Från första mötet kände jag mig trygg, lyssnad på och väl omhändertagen. Han var väldigt professionell och noggrann, men samtidigt varm och lätt att prata med. Jag gjorde både bröstoperation och lyft och redan nu är jag så glad över resultatet. Christian har verkligen varit lyhörd för vad jag önskade och fått resultatet att kännas naturligt och anpassat efter min kropp. Jag kan verkligen rekommendera Christian till andra som funderar på att göra sina bröst. Jag hade valt honom igen utan tvekan. ❤️
Bra bemötande från första samtal för konsultation till efterkontroller. Kunnig personal som bryr sig om sina patienter. Vi frågor, genomgång av olika risker, typer av implantat, storlekar mm fick jag svar direkt, fick bra information om eftervård mm.
Jag är otroligt nöjd med min upplevelse på Proforma Clinic. Från första stund kände jag mig väl omhändertagen och trygg. Christian var verkligen över förväntan – professionell, lyhörd och väldigt trygg i sitt bemötande, vilket betydde mycket för mig. Jag vill också rikta ett stort tack till narkossköterskan Lisa och nattsköterskan Selma. Ni var fantastiska och fick mig att känna mig trygg och omhändertagen under vistelsen. Det märktes verkligen att ni brydde er och jag är så tacksam för det. Stort tack till hela teamet på Proforma Clinic för en trygg, professionell och fin upplevelse! ❤️
Jag hade Christian Ramirez som kirurg för min bröst förstoring. Han är lugn och väldigt professionell. Väldigt nöjd med hans skicklighet och hans bemötande. Fem stjärnor av fem till Christian.
Proffesionella och trevlig personal. Lyhörd och kunniga läkare!!
Ett fantastiskt företag som sätter kunden först. Som både ger rådet för eller mot operation om förutsättningarna inte är de rätta - vilket det tyvärr var mig.
Jag är väldigt nöjd med omhändertagandet och mitt bröstlyft+förminskning blev superbra!
Läkaren var noggrann och supertrevlig. Det som kändes jobbigt var att man va tvungen att lämna rummet så tidigt efter övernattning. Blev stressig morgon och man fick dålig info hur fm skulle se ut.
Jag är otroligt nöjd med min bröstoperation och resultatet! Dr. Christian Ramirez är fantastisk – professionell, noggrann och lyhörd. Hela personalen har varit så vänlig och trygg genom hela processen. Resultatet blev så naturligt och fint att ingen kan se att jag har gjort en bröstoperation. Jag är verkligen supernöjd och kan varmt rekommendera kliniken! ❤️
Rekommenderas starkt denna klinik. Dr. Christian Ramirez för hans noggrannhet och lugn och hans operations team de var helt underbara. Ett stort tack till alla trevliga på denna klinik. Man kände sig väldigt trygg i era händer. Väldigt bra omhändertagande av all personal.. Mvh My
En bra upplevelse från konsultation till efter operationen Så proffsiga och omtänksamma Kommer komma tillbaka om jag gör något annat ingrepp.
Proffsigt mottagande.. Bra optiker som gjorde en noggrann undersökning. Visade alla olika alternativ av linser att välja mellan. Erfaren och extremt bra läkare som gjorde operationen .
Snabbt, smidigt linsbyte och känner mig så väl omhändertagen hela vägen. Rekommenderar kliniken och ögonläkaren Markus Erngrund
Otroligt nöjd med både resultat och omhändertagande under hela processen. Både läkare Christian och samtliga inblandade sjuksköterskor var så professionella, kände mig helt trygg. Rekommenderar varmt!
Mycket nöjd och trevlig personal 🙌🏻 känt mig så omhändertagen 🫶🏻
Bara positivt. Omhändertagande, ödmjuka och man känner sig sedd som patient. Bokade konsultation med Christian Ramirez och jag kan varmt rekommendera honom. Lyhörd, noggrann och ärlig med vad han tror blir bra utifrån vad man vill ha för känsla efter sin operation. Mer hur man vill känna sig i kroppen än hur det ska se ut. Narkossköterskan, narkosläkaren och operationssköterskan gjorde ett väldigt bra jobb också. Kände mig trygg och lugn hela vägen. På Proforma möts ni av ett dream-team helt enkelt!
Min upplevelse på Proforma har varit fantastisk. Jag bokade konsultation hos en kirurg för bröstförstoring, kirurgen hade så bra bemötande, fick besöket att kännas tryggt och jag fick prova olika storlekar i en bh för att komma fram till vad jag gillade bäst. Jag bokade tid för operation och dessvärre behövde besöket bokas om 2 gånger, ena gången för att en annan operation såg ut att kunna dra ut på tiden och andra gången för att kirurgen var sjuk. Blev erbjuden en ny tid för operation dagen efter min operation egentligen...
Tycker allt har fungerat toppen, alla är väldigt vänliga, tillmötesgående och kunniga vilket gör helhetsintrycket väldigt bra.
Fint omhändertagen och bra förklaringar om vad som ska hända under operationen. En underbar upplevelse att få tillbaka sin syn, utan att behöva sina glasögon igen🤩
Lugnt och trevligt bemötande. Saklig information angående aktuellt ingrepp. Smidig och profetionell operation. Suveränt ställe. Har redan rekommenderat till bekanta. Jag gjorde linsbyten.
Jag är så glad att jag valde Proforma Clinic! Mitt bröstlyft blev över förväntan och Dr Christian, narkospersonal och sjuksköterskorna var underbara. Kände mig trygg och omhändertagen. Rekommenderar varmt av hela mitt hjärta!
Jag fick nya ögon, varmt bemötande och bra uppföljning.
Toppenbra Kände mig trygg och väl omhändertagen
Det gick jättebra och personalen var helt suveräna. Jag kan rekommendera Proforma. Mvh Stefan
Allt har gått fantastiskt bra – från första undersökningen till sista kontrollen. När jag blev tveksam ringde läkaren personligen upp mig, vilket betydde mycket. På operationsdagen fick jag en panikattack, men narkospersonalen tog hand om mig på ett otroligt fint sätt tills läkaren kom. Så fort vi pratade kände jag mig lugn och fick ett stort förtroende för henne. Är så nöjd med min RLE operation .Jag kan varmt rekommendera hela kliniken! Stort tack till er alla.
Christian är en pärla som med sitt professionella och in lyssnande sätt får en att känna sig bekväm och omhändertagen, Rekommenderas starkt. Jag förminskade brösten och lyfte och man kan tro att brösten skapades av Leonardo da vinci. Jag är jätte nöjd. När man behövde ringa och ställa frågor efter operation återkopplade dom på direkten.
Mycket trevligt bemötande och omhändertagande. Rekommenderas starkt.
Alltid lika välkomnande atmosfär! Christian är en stjärna som med sitt professionella och inlyssnande sätt får en att känna sig bekväm och lugn. Rekommenderas!
Proforma Klinik levererar verkligen toppkvalitet. Fantastiska kirurger och ett fantastiskt omhändertagande av sjuksköterskorna på plats. De svarade pedagogiskt på alla mina frågor och dämpade min nervositet direkt. Rent, fräscht och mycket proffsigt!
Har gjort en bröstförstoring för ca 12 år sedan, och ett implantatbyte nyligen, hos Proforma. Är otroligt nöjd med hela upplevelsen båda gångerna. Christian Ramirez som gjorde implantatbytet är en trevlig, proffsig och skicklig kirurg, och jag kände verkligen att jag valde rätt. Allt gick hur bra som helst och resultatet blev enastående. Rekommenderar starkt denna klinik.
Blev mycket trevligt bemött. Mycket bra information och förklaringar innan operation. Operationen blev perfekt. Det är ett nöje att vara kund hos Proforma.
Jag är väldigt nöjd med min bröstförstoring hos Christian. Bra bemötande från konsultation till operation. Väldigt kunnig och professionell. Rekommenderar varmt proforma.
Måste säga att jag blivit väl omhändertagen på Profoma Clinic.Jag är mycket nöjd, enkel operation(lins operation) utan smärtor, utan obehag, snabbt och effektivt av Dr Marcus. En duktig och kunnig läkare som kan sitt jobb utan några komplikationer. Jag kan verkligen rekommendera Profoma Clinik utan tvekan. Mvh Majida Ghanno
Opererade ögonen hos Markus,jätte nöjd.
Christian min kirurg var fantastiskt, lugn, trygg och väldig rak. Jag är så himla nöjd med min vistelse och tack till sköterskan som tog hand om mig såväl!
Super bra bemötande av all personal 🥰 och bra kirurger 🙏🏻
Jag upplevde fantastiskt bemötande från alla personal omkring mig i kliniken. Innan behandlingen förväntande jag mig att de inte skulle gå lika bra som de gjorde för mig. Att jag var väldigt nervös och rädd precis innan men efterhand blev jag chokad och extremt nöjd av hur bra operationen gick. Tack vare de fantastiska och professionella läkaren Christian Ramirez och narkos läkaren Monika att behandlingen gick smidigt och tryggt. Jag har gjort ögonlocksoplastik. Jag rekommenderar extremt mycket kliniken och personligen tycker jag att personalen är de bästa man kan bara få!!
Proffesionellt team. Fantastiskt mottagande från hela teamet. Rekommenderas högt.
Fint bemötande och proffsigt genomförd operation. Alltid tillgängliga för frågor och hjälpsamma.
Är så nöjd med både operationerna och min vistelse där 🫶🏻 Christian är en mycket professionell, mänsklig och gullig kirurg. Och sköterskorna är topp 👌🏼
Professionellt och kompetent.