Bästa tandläkaren, tandsköterskan och tandhygienisten! Tack Alexander, Caroline P och Lena S. 🙏🏻❤️❤️❤️
Bene Tandvård
Här på Bene Tandvård hjälper vi dig med allt inom tandvård. Oavsett om det gäller en vanlig undersökning, tandimplantat eller kosmetiska ingrepp kan vi på Bene Tandvård stå till tjänst. Vi har ett tandtekniskt labb med modern utrustning och kan skapa nya tänder eller fasader medan du väntar. Är du tandvårdsrädd? Vi tycker...
831 omdömen om Bene Tandvård
Sedan starten hos Reco 2012
Fint att höra! Vi önskar dig en trevlig tisdag. Vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Världens bästa tandläkare och hygienister. Byter aldrig!
Tack för din fina recension! Vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Jag är väldigt nöjd med Susanne, min tandläkare och den tandsköterska som jag alltid går till och som jobbar med Susanne (och som jag för stunden tyvärr inte kommer ihåg namnet på). Båda är kanon! Kunniga, professionella, inger förtroende, vänliga och trevliga. Litar på dom helt enkelt, de gör det som är bäst för mig. Utöver de två klipporna så känns Bene som ett bra val. Jag får alltid snabb hjälp med vänligt bemötande. Bara vid två tillfällen har jag känt att man försöker sälja på mig något jag inte förstått eller vill...
Det finns självklart skäl till att jag hållit fast vid Bene under många år…trevligt, inkännande och professionellt bemötande och förstklassiga behandlingar…särskild eloge till ”min” tandläkare Susanne Gille och ”min” tandhygienist Lena !!
Min tandläkare Jacob är både trevlig och ger ett proffsigt intryck. Bra med tider, erbjuder kvällsmottagning.
Upplevelsen med tandläkaren Jacob var bra. Snabbt och effektivt. Tandhygienisten hade alldeles för stor nota. Tror inte notan motsvarade tjänsten.
Lugn och trevlig tandläkare. .För mig är detta viktigt då jag är ängslig var gång jag går till tandläkaren. Det kändes tryggt och kunnigt Vi lagade en tand vars fyllning lossnat..
Jobbigt att sitta med duk över munnen i 50 minuter för att rensa och undersöka gammal rotfyllning. Förstår att det inte går att göra på annat vis. Duktig tandläkare! Önskar att tandsköterskan hälsat och sagt hej. Skulle ha känts bättre.
Alltid gott bemötande, har varit patient hos tandhygienist ca 20 år och alltid fått utmärkt behandling. Har också vid några tillfällen besökt tandläkare, också fått utmärkt bemötande och behandling/undersökning. Mvh, Lars Jezdic
De håller efter mig, ger Mig nya tips på hur jag ska borst tänderna Jag träffade tandläkaren, tidigare varit och fått mina tänder rena hos min tandhygienist
Alltid jättebra och trevliga människor! Fin Fin inredning!
Tack för dina fina ord! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Fick en krona fastsatt idag 18/11. Professionellt som vanligt. Tack Alex för bra bemötande och utfört arbete. En bit att resa men värt den tid som togs i anspråk-
Tack Peter! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Blir alltid fint bemött från början till slutet av besöket! Oerhört professionella medarbetare i både receptionen och i undersökningsrummet. Rekommenderar Bene Tandvård till alla som funderar på att byta tandläkare.
Tack för din fina rekommendation! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Har gått på mottagningen i många år och har fullt förtroende för all personal. De har koll på min allergi och ger mig trygg behandling.
Tack! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Trygghetskänsel proffsiga trevliga lsaom stor klinik ingen stress
Tack Kent! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Inkännande och omtänksamma tandläkare vilket uppskattas av någon som inte riktigt stormtrivs i tandläkarstolen.
Tack Carolina för din fina recension! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Bra bemött, trevliga lokaler, nöjd!!
Tack Pauline! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Den är mycket bra tycker som vanligt efter mina besök
Vad roligt att höra. Tack Maria! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Supertrevliga å proffsiga.. man är i trygga händer
Stort tack Mats! Vi önskar dig en trevlig kväll 😊 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Personligt och tryggt för kunden
Tack Lars Åke, det gläder oss att läsa! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Helt ok. Idag endast undersökt. Återstår att bli behandlad.
Tack Per! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
100% trust in skills and 100% happiness in treatment
Hi Fumiyo, thank you! Kind regards, Bene Tandvård
Fantastiskt mottagande och vård. Kunniga. Förväntade mig förstklassig vård och det var det jag fick. Kontrollerade tandhälsan och fick en mycket grundlig och bra undersökning och eftervård.
Hej Marie, stort tack för den fina rekommendationen. Vi önskar dig en fortsatt fin vecka 😊 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Bra bemötande av tandläkaren och tandhygienisten. Fick veta vad som var bra och mindre bra. BRA!
Tack Disa, vad fint att höra! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Alltid bra bemötande och stöttande
Tack Gustav! 😊 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Mycket bra bemötande, bästa tandsköterska o tandläkare
Hej Inga, stort tack! 😊 Med varma hälsningar, Bene Tandvård
Jag blev väl bemött. Behsndlingen var professionell, vilket jag också hade förväntat mig.
Tack Barbro! 😊 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Jag blev mycket professionellt och vänligt bemött. Högsta klass! Mina förväntningar var högt ställda och Bene tandvård levde - som alltid - upp till dem. Jag köpte ingen vara.
Hej Thérese, stort tack för din rekommendation! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Vänligt och omsorsgfullt bemött. Flexibla tider. Proffsig utrustning och vård.
Tack Karin! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Väldigt bra bemötande - som vanligt. Är nöjd kund sedan starten.
Stort tack Jacob, det betyder mycket från en så trogen kund! 😊 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Mycket professionellt och engagerat bemötande. Exemplarisk uppföljning.
Stort tack, det var väldigt glädjande att läsa! 😊 Med varma hälsningar, Bene Tandvård
Alldeles utmärkt bra. Trevligt bemötande och känslan av att man inte vill klämma ut så mycket pengar som möjligt ur patienten, till skillnad från upplevelser som jag har haft vid en annan klinik. Och naturligtvis en skicklig tandläkare. Högsta betyg!
Hej Lena, stort tack för din rekommendation! 😊 Med vänlig hälsningar, Bene Tandvård
Mycket bra bemötande. Drog ut en visdomstand och var väldigt nervös för detta. Tandläkaren tog stor hänsyn till min rädsla och var mycket proffesionell och kunnig. Är väldigt nöjd och är glad och tacksam att få vara patient hos Bene. Viktigt för mig att känna förtroendet.
Hej Marie-Louise! Stort tack för din rekommendation, väldigt glädjande att läsa 😊 Vi önskar dig en jättefin helg snart! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Inte den typiska tandläkarkliniken vilket gör upplevelsen otrolig. Väldigt proffsiga och trevliga tandläkare och sköterskor. 10/10.
Hej Ida, stort tack för din rekommendation! Vi önskar dig en trevlig helg 😊 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Tandhygienisten Linda är anledningen jag går hos Bene Hon gör alltid ett superbra jobb och är trevlig.
Stort tack Niklas! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Jag blev opererad under narkos hos Bene Tandvård med Hanna som tandläkare, och hela upplevelsen kändes trygg från början till slut. Bemötandet var varmt, professionellt och lugnande – jag kände mig väl omhändertagen hela vägen. Hon va väldigt skicklig och förklarade noggrant vad som skulle göras, både före och efter ingreppet. Jag fick också tydliga instruktioner efter operationen, vilket gjorde återhämtningen mycket enklare. Nu ser jag fram emot att läka, och förhoppningsvis snart få ett fint leende 😁 Hanna är bäst! 🌹
Hej Rikard, stort tack för din rekommendation och din beskrivning hur du upplevde behandlingen! Vi önskar dig en jättefin helg, så ses vi snart igen 🌸😊 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Alltid vänligt bemötande Min tandhälsa står först Tack
Tack Gun! Vi önskar dig en fortsatt fin dag ☀️ Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Kompetenta och med ett trevligt bemötande. Fint att tandläkaren fortlöpande informerade om vad hon gjorde.
Tack Eva, det var glädjande att läsa! Vi önskar dig en fortsatt fin dag ☀️ Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Kunniga. Trevlig personal, trevligt bemötande alltid.
Hej Eva, stort tack för din fina rekommendation. Vi önskar dig en fortsatt fin sommar! 😊🌸 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Ut ärkt . Vänligt och proffsigt. Tack!
Stort tack Johan! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Upölever mig vara trygg oi goda händer. Ger snabbt svar o ordnar min tandvård på bra sätt.
Tack Maria! Vi önskar dig en fortsatt fin sommar 😊🌸 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Tandläkare Susanne - toppen - alltid lyhörd och har förståelse för tandvårdsskräck. Tandhygienist Lena - toppen - hon ger alltid bra råd och är skicklig. Bene är en professionell klinik.
Hej Riitta! Stort tack för din fina rekommendation, mycket glädjande att läsa 😊 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Jag fick ett mycket professionellt och vänligt bemötande.
Hej Maud, stort tack för din fina rekommendation! Vi önskar dig en fortsatt fin sommar ☀️ Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Trevligt bemötande och professionellt arbete.
Tack Ewa, det gläder oss! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Ett vanligt tandläkarbesök. Trevligt bemötande och proffsig personal.
Tack Miruna! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Professionellt, tillgängligt, fina lokaler
Tack Caroline, det gläder oss att få läsa 😊 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Toppenbra! Är mycket nöjd med dem,går alltid att få en tid!
Hej Eva-May, stort tack för din rekommendation! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Tålmodig, hänsynsfull, lyssnande och professionell vård
Stort tack Birgitta! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Gå till tandläkaren är väl inget man längtar efter direkt men upplevelsen sist var väldigt positiv Vänligt bemötande av alla , förklarande och omhändertagande En bra upplevelse helt enkelt
Hej Eva Kristina, stort tack för din fina rekommendation! Vi önskar dig en fortsatt fin sommar ☀️ Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Bra service och bemötande men lite mycket pengar