Tandläkare på Östermalm

38 rekommenderade tandläkare på Östermalm, Stockholm

På Östermalm kryllar det av välrekommenderade tandläkare och det är inte alltid det lättaste att veta vilken man ska välja, därför guidar vi dig här till de bäst rekommenderade och mest aktuella Tandläkarna på Östermalm just nu. Välkommen!

Läs mer »
  • Bene Tandvård sätter alltid kunden i fokus, med toppmodern utrustning & stor känsla för service. Vi tar även emot bokningar samma dag.
    Jenny J
    Jenny J: Mycket bra bemötande, varmt och respektfullt. Ger relevant information om behandlingar och priser. Jag har alltid känt mig trygg eftersom de är så kompetenta och grundade i sitt yrke. Känner mig också bekräftad om person: jag blir trygg för jag blir aedd. En form av kärlek helt enkelt. Började för ca 10 år sedan pga amalgamsanering som bör utföras på rätt sätt vilket Bene gjorde med erfoderliga skydd och koffertar. Eftersom detta gjordes så bra fortsatte jag med Bene som Min Tandläkare. Det har blivit både lagningar, tandutdragningar, kronor och tandsten sen dess. Vad man än gör blir det bra!
  • Driver du klinik i Östermalm?

• Praktiken ligger i trivsamma Sturegallerian. Du behandlas i en lugn och behaglig miljö och välkomnas av en exklusiv massagestol i väntrummet. Vi använder beprövade moderna material då vi behandlar di...
    Madeleine R
    Madeleine R: Enkelt att få kontakt med tandläkare Helen och sköterska Rebecka via telefon och väldigt uppskattat med sms-påminnelse inför besöket. Utmärkt service och högsta kvalitet på tandvård. Fräscha, ljusa och centralt belägen klinik.
  • Karlaplanstandläkarna

Verifierat företag
    318 omdömen
    Eivor Å
    Eivor Å: Så nöjd med den planering som gjordes ang mina tänder. Sympatisk och proffsig tandläkare.
  • Välkomna till Tandläkare Lena Kristofersson!
    Sophia S
    Sophia S: Drog ut en visdomstand. Processen var snabb, smärtfri och odramatisk. Lena är oerhört proffisionell och trevlig. Rekommenderar henne verkligen.
  • Tandläkare Joana Sdik med Team

Verifierat företag
    55 omdömen
    Katarina E
    Katarina E: Bästa tandläkarkliniken någonsin. Proffsig, kunnig, med värme och humor. Kul att gå till tandläkaren, Känner mig trygg med att bli behandlad, Joana är så genomtänkt.
  • Här är en snäll och vänlig tandläkare för dig om inte tycker tandläkarbesök är det roligaste som finns. Billigare undersökning för dig 20-29 år. Varmt välkomna till min klinik!
    Ida L
    Ida L: I år blir jag fyrtio och jag har idag för första gången fått ett hål lagat hos tandläkaren helt utan smärta!!! Jag är omtumlad av upplevelsen hos tandläkare Jenny Tingstam och tandsköterska Elmira. Jag sökte ny tandläkare på nätet och läste flera goda gediget beskrivna omdömen om Tingstam som fick mig att välja henne. Jag har flera smärttrauman från tandläkarbesök från barndomen och senare i livet. Jag har bla lärt mig att det tar lång tid för mig att bli bedövad. Jag har så känsliga tänder och blottade tandhalsar att det mesta ilar och gör ont. Det var ett varmt, proffesionellt och förtroendeingivande möte från första stund att komma hit. Tingstam tog sig tid och lyssnade på mina upplevelser och omständigheter. Hon hade konkreta lösningar. Hela ingreppet präglades av lyhördhet, tydlighet, kontakt, samarbete, närvaro och stor yrkesskicklighet från både Jenny och Elmira. Jag blev helt trygg i situationen (vanligtvis börjar min kropp skaka av trauma-minnen när jag ligger i tandläkarstolen). Jag var helt omtumlad efteråt. Jag trodde inte att det var möjligt att laga ett hål i min känsliga mun helt smärtfritt. Jag känner en stor tacksamhet till Jenny och Elmira. Jag kan inte nog rekommendera alla och särskilt de som utvecklat tandvårdsrädsla att komma hit och få en bra, trygg och smärtfri upplevelse av att ta hand om sina tänder. Ida Lenasdotter
  • Välkommen till Nybrokliniken! Vi tar hand om våra kunder med stort engagemang och den senaste tekniken inom tandvård.
    Agne L
    Agne L: Bemötandet från recception till tandläkare var alldeles perfekt. Jag är 82 år och har varit hos tandläkare förut - både i Sverige och USA. Jag är mkt positiv till logistik, miljö och hur man lyckats att få in så mkt i det begränsade utrymmet utan att det upplevs dom trångt. Även det sänkta taket känns lagom ! Och framför allt, de personer som tog hand om mig var mkt progessionella. Jag går till Nybrokliniken med ett leende.
  • Kjell H
    Kjell H: Alltid mkt trevligt och kompetent bemötande, inte minst av tandsköterskan!
  • Åsa L
    Åsa L: Har gått hos Roland sedan 1982. Litar på honom. Alltid lugnt, noggrant och förklarande. Här blir du väl omhändertagen.
  • Lucas V
    Lucas V: Jag har mött Moe för hjälp att sätta fast en lös tandställning. Moe har ett mycket trevligt och professionellt bemötande. Snabbt, smidigt, trevligt. Sådär som en tandläkare ska vara.
  • 19 omdömen
    Peter S
    Peter S: Mycket trevligt bemötande, ingen stress varken av tandläkare eller sköterskan, snygg och trevlig mottagning, förklarade lugnt och proffsigt vad som skulle göras.
  • Niclas B
    Niclas B:
  • Svenerik L
    Svenerik L: Angela Stangel är en förtroendeingivande och trevlig tandläkare. Jag har gått på kliniken i många år. Har också fått snabb akut hjälp ett par gånger. /Sven Erik
  • Dennis S
    Dennis S: Mycket nöjd både med behandlingar och personalen på odengatans tandvård.
  • Mats David A
    Mats David A: Erik är en otroligt duktig tandläkare, rekommenderas varmt! Har gått hos Erik i väldigt många år och alltid varit lika nöjd. Man blir väl omhändertagen och utrustningen är alltid modern.
  • 10 omdömen
    Hanna Ö
    Hanna Ö: Fantastiskt bra tandläkare som alltid gör ett utmärkt jobb! All personal är trevlig och gör sitt bästa för att besöket skall bli en så bra upplevelse som möjligt.
  • Daniel L
    Daniel L: Jag har nu varit patient hos Tandläkare Hans Hellgren i dryga 4år. (efter att ha provat ett flertal stockholmstandläkare) Här finns lång erfarenhet, och det märks! Som helhetsbedömning är det en mycket kompetent tandläkare som inger lugn och trygghet! Där finns också ett tydligt engagemang och intresse för patienten. Inga ”försäljningstrix” eller onödigt tjafs. Bara rak och tydlig kommunikation. Känslan av att tandläkaren är här för dig och inte tvärtom infinner sig snabbt. Idag (och dem senaste 4 åren) är det riktigt trevligt att gå till tandläkaren. Jag vet att jag får den hjälp jag behöver och eventuella frågor besvarade på ett mycket pedagogiskt vis. Lagningarna som sedan utförs håller toppklass! Själv bor jag inte på orten men det är absolut värt den extra resvägen. Som rubriken lyder. Rekommenderas VARMT!
  • Johanna B
    Johanna B: Sen jag fyllde tolv har jag gått hos Torbjörn, han håller till på Östermalm i Stockholm. Min pappa har gått hit i alla år, jag är osäker om priset (är 19 så jag går fortfarande gratis). Torbjörn och hans sköterska är legitimerade privattandläkare. Jag är mycket nöjd med Torbjörn och det är även min pappa. Jag kan verkligen rekommendera Torbjörn, han är professionell, noggrann och kunnig.
  • David B
    David B: Mycket bra och duktig! Bemötandet var bra , trevlig lokal och bra utrustning.
  • Leif Daniel H
    Leif Daniel H: Stefan är en jätteduktig, Trevlig Tandläkare med bred kompetens och lång erfarenhet. Rekommenderas för en trygg tandvård.
  • Marie Susanne E
    Marie Susanne E: Jag är så tacksam för Eva. Hon hjälper mig att hålla rent i tandfickor så att jag kan behålla mina tänder så länge som möjligt. Är fullständigt trygg i hennes händer. Att ha Eva och tandläkare Lena på samma trivsamma klinik känns väldigt tryggt. Toppbetyg!
  • Mani A
    Mani A: Helt fantastisk personal och extremt professionella! Rekommenderas varmt.
  • Joanna S
    Joanna S: Bästa tandläkaren! Kim Byagård är duktig, noggrann och pedagogisk. Härlig stämning på praktiken och så finns det TV i taket. Har gått hos honom i flera år, tycker till och med att det är roligt att gå till tandläkaren. (Kuriosa: han har lagat tänderna på Skansens elefanter)
  • Björn  S
    Björn S: Minmun är en privat tandläkare med bra service och fina lokaler. Riktigt sköna stolar som inte känns som tandläkaren. De ligger centralt och är inte dyrare än vad folktandvården är, men bättre. Deras hemsida heter www.minmun.se. Boka gärna i tid då de brukar ha mycket att göra.
  • Driver du klinik i Östermalm?

• Per E
    Per E: Bästa tandläkaren i Stockholm! Bra priser, trevligt och professionellt. Lätt att få en tid och man behöver inte vänta länge.

Tandläkare på Östermalm

För oss är det viktigt att du hittar en tandläkare du trivs med och som du kan känna dig trygg med. Här kan du ta del av vad tidigare kunder skriver om olika tandläkarmottagningar och se deras helhetsomdömen. Dessutom kan du själv gå in och bidra med rekommendationer om de tandläkare du besökt under den senaste tiden. Vi hoppas att du hittar en mottagning som du senare känner att du kan rekommendera till andra perosner i din omgivningg. Lycka till, önskar Reco.se!