Tandläkare i Huddinge

9 rekommenderade tandläkare i Huddinge kommun

Letar du efter en välrekommenderad tandläkare i Huddinge? Perfekt, här på Reco.se guidar vi dig till de bäst rekommenderade och mest aktuella tandläkarna i Huddinge just nu. Välkommen!

Läs mer »
  • Frank S
    Frank S: Det var väl helt okej Vi får se hur framtiden artar sig Mvh Ts
  • Driver du klinik i Huddinge?

• 280 omdömen
    Laila B
    Laila B: Proffsiga på tandvård. Trevlig kundupplevelse!
  • 265 omdömen
    Karin W
    Karin W: Fantastiskt bemötande både i receptionen och av tandläkare/tandsköterska i behandlingsrummet. Tandläkare Claes tar sig tid på ett oerhört trevligt sätt. Är lugn och imponerande pedagogisk mot både vuxna och barn. Väldigt trevligt helhetsintryck efter besök hos Huddinge dental.
  • Kerstin H
    Kerstin H: Min bästa tandläkare genom tiderna, kommer ihåg vem man är från gång till gång, och inte bara det, utan minns vad man har för familj eller vad man pratat om. Kunnig, trevlig, lätt på hand och bra med barn, kan inte begära mer
  • Roman N
    Roman N: Jag fick verkligen dålig kvalitet på behandlingen. Ett implantat installerades korrekt från endast 3:e försöket (underkäken), en krona (överkäken) förstörs efter 1 år efter installationen. Anna Nord själv är nervös och lyssnar inte på kunderna. Jag skulle starkt inte rekommendera denna läkare och kliniken.
  • Elsa B
    Elsa B: Inte som förr, en annan jargong hos nytt folk. Uppsluppet och dumt.
  • Annalinda H
    Annalinda H: Bättre tandläkare finns inte! Har gått hos Agneta i 26 år så jag vet att hon är bäst.
  • Elsa B
    Elsa B: Fint också att man som ny patient fick gratis undersökning.
  • Driver du klinik i Huddinge?

• Youssef Z
    Youssef Z: Hade ont i underkäke ,kunde inte äta på hö sida ,det ömmar och fick akut besök 23 min ,betalat 1700 kr hos en okunnig tandläkare och fortfarande har ont ,kan inte äta och inte ens borsta tänder där det gör ont. Det handlar om en liten fraktur som åtgärdat första besöket. Har kommit andra dag för att göra tandundersökning ,men har klagat att problemet är kvar och om det är ett hål som handlar om ,behöver man rotfyllning ,i värsta fal dra bort tand och någonting måste göras för att bli av med smärta ,men svaret var jag kan inte göra mer än så och satte lite fluor på och bara ha tålamod ,det kommer bli bättre med tiden !!!!!, Problemet är kvar och aldrig sätter foten på Folktandvården i Skogås. bara om deras klinikchefen boka mig hos annan tandläkare för en ny bedömning och undersökning för att se om jag fick rätt eller fel behandling ???

Tandläkare i Huddinge

På Reco.se kan du ta del av tidigare kunders erfarenheter med olika tandläkare i Huddinge, du kan också se mottagningarnas helhetsomdömen. Dessutom kan du själv gå in och bidra med en och annan rekommendation om de tandläkare du besökt den senaste tiden. Här strävar vi efter en gemenskap där vi hjälper varandra att hitta till de bästa tandläkarna i just ditt område. Vi hoppas att du ska hitta en tandläkare du trivs med och som du senare kan tänka dig rekommendera till andra personer i din omgivning. Lycka till, önskar Reco.se!