Folktandvården Skogås

Folktandvården Skogås

Ring 08-123 168 60 www.ftv.sll.se
Omdömen totalt
3
Snittbetyg
1.0
Skriv ett omdöme

3 omdömen om Folktandvården Skogås

Visar 3 omdömen med 1.0 i snittbetyg
Michael C
Skrev om Folktandvården Skogås

Kund bemötandet är under all kritik, blir dåligt bemött när man ska boka ny tid i receptionen som tandläkare säger man ska göra, de har inga tider och de vet inte när de kommer ha tid eller när de återkommer även om man frågar om det är dagar/veckor/månader bort så vet de inget och försöker inte ta reda på det för än man har bett om det flera gånger. Åter besöket blir man illa bemött. Har bytt tandläkare nu och kommer aldrig tillbaka.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Reco tipsar!
Tandea - Barkarby
4.8/5 i betyg av 86 omdömen 4.8 av 86 omdömen
BadgeFourYears

Hos Tandea har jag fyllt början på håll, tagit bort tandsten. Samt vad jag intresserad av att forma mina tänder, så en estetiskbehandling gj

Sadia Q
Skrev om Folktandvården Skogås

Dåligt kundbemötande av receptionist. Bokade tid för son och fick tid dagen efter. Meddelades aldrig om att en avgift kommer tas ut om han avbokar tiden då det är mindre än 24 timmar kvar. Avbokar tiden någon timme efter och hon säger att det ska tas ut 400:-. Och påpekar att det står i boknings smset. Men den uppgiften får man efter att man bokar. Så ringer hon upp och säger att hon visst meddelat per telefon vid bokning vilket jag ej håller med om. Men nu får de sina 400/- som de kan glädjas åt.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
britta p
Skrev om Folktandvården Skogås

Sätter inte min fot på folktandvården i Skogås något mera. Allt som lagades gick snabbt sönder igen. Två tänder som blev till skyhöga kostnader på slutet. Tandköttsinflammation m.m. En tandläkare som inte lyssnade på vad jag sa!

1
Sadia Q gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Reco tipsar!
Farsta Tandvårdsteam
4.8/5 i betyg av 709 omdömen 4.8 av 709 omdömen
BadgeEightYears

Trevligt bemötande och fantastisk hjälp från blrjan till slut

Filtrera omdömen