Tandläkare i Kristianstad

8 rekommenderade tandläkare i Kristianstad kommun

Letar du efter en bra tandläkare i Kristianstad? Perfekt, här kryllar det av tandläkare. Här på Reco.se guidar vi dig till de bäst rekommenderade och mest aktuella tandläkarna i just ditt område just nu. Välkommen in!

Läs mer »
  • Tandkliniken Hammar

Verifierat företag
    180 omdömen
    Johan P
    Johan P: Trevlig personal och bra bemötande. Förklarade förståeligt och vilka alternativ jag har!
  • Driver du klinik i Kristianstad?

• Hanna Kristina W
    Hanna Kristina W: trevligt bemötande när man inte älskar att besöka tandläkaren. Hade koll på att min period hos försäkringskassan snart gick ut o kallade mig innan.
  • Charlotte W
    Charlotte W: Jag är otroligt nöjd med min tandläkare Jacob och hans kollegor. Känner mig alltid trygg och väl omhändertagen, alltid ett vänligt och professionellt bemötande. Behandlingarna har varit noggranna och smärtfria vilken gör att jag faktiskt ser fram emot mina besök. Rekommenderas varmt till alla som söker en tandvårdsklinik som verkligen bryr sig om sina patienter!
  • Selmon R
    Selmon R: Bra bemötande och jätte bra tandläkare! Rekommenderar starkt!
  • Katarina A
    Katarina A: En tandläkare med hjärta och dessutom stor kunskap och modern utrustning. Vi är mycket mycket nöjda med honom som tandläkare och trevlig är han dessutom. Rekomenderas /Katarina o Jonte
  • Driver du klinik i Kristianstad?

• Michaela T
    Michaela T: Efter att ha hoppat från tandläkare till tandläkare har jag nu varit hos Jan i flera år. Underbart bemötande och omhändertagande av både honom och övriga medarbetare. Tandläkarrädslan minskar lite för varje gång. Tacksam för att denna mottagning finns.

Tandläkare i Kristianstad

På Reco.se kan du ta de av vad tidigare kunder skriver om olika tandläkare i ditt område, du kan också se deras helhetsomdömen. På Reco.se strävar vi efter en gemenskap där vi tillsammans hjälps åt att hitta till de bästa tandläkarna i ditt område. Du kan själv bidra till den gemenskapen genom att gå in och skriva rekommendationer om de tandläkare du varit i kontakt med under den senaste tiden. Vi hoppas att du hittar en mottagning du gillar och en tandläkare som bryr sig om dig. Lycka till, önskar Reco.se!