trevligt bemötande när man inte älskar att besöka tandläkaren. Hade koll på att min period hos försäkringskassan snart gick ut o kallade mig innan.
Citytandvården Kristianstad AB
26 omdömen om Citytandvården Kristianstad AB
Tack för förtroendet, Hanna! :)
Bra vård och Trevligt bemötande.
Vad glada vi blir att du är nöjd! :)
Bra bemötande, bra tandvård, mycket nöjd
Tack för fina ord, Lars! Vad roligt att du är nöjd!
Alltid snabb återkoppling och hjälp. Vänligt och proffsigt bemötande.
Vad roligt att höra. Nöjda kunder är vårt mål :)
Mycket nöjd med all personal och de behandlingar jag fått på Citytandvården.
Vad roligt att Du är nöjd, Christina!
Besökte tandhygienisten Elin, som alltid är så vänlig, noggrann och lyhörd. Har även samma upplevelse, när jag besöker tandläkarna.
Tack, vad glada vi blir! Elin är en stjärna och så omtyckt av patienterna!
Underbar tandläkare Jag lider av tandläkarskräck
Vad glada vi blir att du känner dig trygg hos oss!
Alltid vänliga o hjälpsamma,lätt att få tider
Tack Kerstin! Vi försöker erbjuda akuta tider varje dag 😊
Alltid vänligt och serviceinriktat bemötande. Kunnig och professionell personal.
Tack Helena! Vad roligt att du är nöjd 🤩
Mycket proffsigt och trevligt bemötande!
Tack för dina fina ord, Cecilia! 😊
Bör väl omhändertagen då jag inte gillar att gå till tandläkaren.
Vad roligt att höra att du känner dig trygg hos oss!
Trevligt bemötande och professionell behandling.
Tack så mycket, Thomas! Kul att du är nöjd!!
Alltid trevlig o bra bemötande. Väldigt duktiga o proffsiga på allt de gör
Tack Anders! Vårt mål är alltid nöjda patienter :)
Supertrevliga och mycket noggranna.
Tack för ditt omdöme, Louise! Önskar dig en fin dag!
Odmjuk och proffsig hjälp när min dotter skulle laga en tand. Snabb hjälp när det behövs.
Vad roligt att ni är nöjda, Luisa! Tack för dina fina ord.
Mycket bra som alltid. Elin är fantastiks
Hej Emma! Ja, Elin är helt fantastisk och en stor tillgång i vårt team!
Mycket nöjd med behandling och bra bemötande av personal. Inget att anmärka på alls. Mycket nöjd kund
Vad roligt att du är nöjd, Ulrika! Det är alltid vårt mål!
Mycket proffesionellt omhändertagande. Trevlig personal. Mycket duktig tandläkare, som ger förståelig information om status och vettiga behandlingsalternativ. Bästa tandläkarupplevelsen någonsin.
Tack för jättefina ord, Christer! Det värmer!
Trevligt bemötande, god dialog med tandhygienist och tandläkare. Känsla av att vara delaktig i sin tandvård som jag tidigare inte upplevt.
Jag har ej varit hos tandläkare på många år, har alltid haft svårt för att gapa stort och klöks väldigt lätt. Det har alltid varit jobbigt hos tandläkaren. Så jag har av det skälet hållit mig borta från tandvården. Jag är väldigt nöjd med CityTandvården. Samtliga professioner har varit tålmodiga, pedagogiska och proffsiga. Lagningar hos tandläkare samt behandling hos tandhygienist, har fått väldigt bra. Avkopplande miljö, det märks att de har stor yrkesstolthet. Så min tandläkarskräck är nu borta. Jag rekommenderar dem starkt.
Tack för dina fina ord och för din rekommendation Markus. Det gläder oss att du trivs hos oss!
Hela familjen har fått ett fantastiskt bemötande, från minsta barnet till gammelfarfar på 95 år. Vi har blivit av med vår tandvårdsrädsla och har alltid blivit bemötta med stor omtanke. Att alla dessutom är jättetrevliga gör besöket till ett glatt återseende som t.o.m. barnen ser fram emot. Vi upplever ett väldigt mjukt handlag, vilket är skönt.Bra oxå att veta att vi blir kallade med för oss lämpliga intervall. … och skönt att bli erbjuden extra förebyggande besök vid behov. Mottagningen är ljus och fräsch med det senaste...
Wow, tack vilket fint omdöme! Vad glada vi blir!
Väldigt service inriktad personal som tar emot med en värme och upplevs alltid tänka på patientens bästa. Känner sig alltid trygg vid besöken!
Tack för dina fina ord, Åsa! Önskar dig en fin dag!
Bästa tandläkaren! Jag är 15 år och tycker att Jasmine är riktigt bra som tandläkare. Jag gillar egentligen inte att gå till tandläkaren, men hon är bra och förklarar alltid vad hon ska göra innan.
Tack Theo!! Vad glada vi blir att du är nöjd!
Fantastiskt och begåvat tandvårdsteam i familjär mottagning, proffsigt bemötande och behandling Är såå nöjd och glad jag är patient hos er🌟🌟🌟
Och vi är så glada att du är patient hos oss! Tack för ditt fina omdöme! :)
Har gått hos tandläkarna Tveit på Citytandvården sedan 2016 trots att jag har nästan en timmes resväg dit. Anledningen är enkel, här får jag alltid ett fantastiskt bemötande och väldigt kompetent vård. Dessutom är lokalerna trevliga och läget perfekt. Även mina barn går på Citytandvården och vi är jättenöjda med både bemötande, kvalitet och tålamod när barnen inte är på humör. Jag ger Citytandvården mina varmaste rekommendationer!
Tack så mycket för fina ord. Vad glada vi blir!
Alltid super trevligt bemötande gäller tandläkartjänst uppfyller mina förväntningar på vad som blir åtgärdat
Tack för ditt fina omdöme, Ulf!