TBN Tandhälsa

www.tbn.se
  • BadgeEightYears
  • BestInSweden2026
4.9

Söker du en tandläkare i Spånga? Här på TBN Tandhälsa har vi över 30 års professionell erfarenhet inom tandvård och jobbar med patientens önskemål och förutsättningar i fokus. Hos oss blir du väl omhändertagen av professionell personal och får uppleva en lugn och harmonisk atmosfär med ett personligt bemötande i moderna lokaler....

941 omdömen om TBN Tandhälsa

Sedan starten hos Reco 2014

Elisabeth Eriksdotter S

Alltid vänligt bemötande i en lugn miljö. Senast hos tandhygienist Lotta kändes mycket tryggt och bra.

Birgitta T
Skrev om TBN Tandhälsa

Professionellt bemötande och bra vård.

Monica B
Skrev om TBN Tandhälsa

Underbar personal, kunniga, omhändertagande.

Bert R
Skrev om TBN Tandhälsa

Bra information och bemötande.

Solveig G
Skrev om TBN Tandhälsa

Väldigt bra bemötande. Rekommenderas varmt. Har gått många år hos tandhygenist Lotta som är helt underbar.

Inger W
Skrev om TBN Tandhälsa

Jag upplever väldigt fin bemötande känner mig lugn och trygg . Tandhygienisten Lotta är en underbar person som jag känner mig väldigt lugn trygg MVH Inget

Agneta L
Skrev om TBN Tandhälsa

Artigt och proffesionellt. Förväntningarna var att justera och laga eventuella skavanker.

Lennart L
Skrev om TBN Tandhälsa

professionellt bemötande trevligt mottagande.

Åsa H
Skrev om TBN Tandhälsa

Jag tycker att de jag träffade, mötte, var trevliga. Så jag är helt nöjd med mitt besök.💖 Exceptionellt betyder outstanding, vilket betyder överdrivet, på svenska. 🤣 Och med det menas pinsamt och tillgjort. De två jag träffade; var naturligt och bekvämt vänliga och trevliga. Högsta betyg utan färgbollar. Jag ger 🌟🌟🌟🌟🌟, eller 💖💖💖💖💖. Eller både och. Jag vet vad NGO:er används till….

Hans P
Skrev om TBN Tandhälsa

Bästa tandläkaren, har gått där i många år.

Kjell E
Skrev om TBN Tandhälsa

Trevliga , lyssnar , ligger bra till lätt att parkera.

Sussie C
Skrev om TBN Tandhälsa

Som vanligt blir man mött med ett leende! Gått här sedan många år tillbaka och kommer verkligen fortsätta. Man blir så omhändertagen o alla som jobbar här är så ödmjuka och lugna. Ny tandläkare idag och han går i samma vänliga fotspår som de andra 🙏

Arne W

Xehnehbehnehnehnehryyneyneyneynrun

Virpi V
Skrev om TBN Tandhälsa

Har gått där 30 år och alltid fått bra hjälp med både stora och små problem Vänlig och familjär stämning

Perry R
Skrev om TBN Tandhälsa

Allt var jättebra kunde ha blivit bättre trevliga

Elisabet S
Skrev om TBN Tandhälsa

Jag är alltid nöjd med besöken hos TBN Tandhälsa! Att träffa samma person ( tandhygienist) varje gång är värdefullt. Hon är inkännande och pedagogisk. Inga pekpinnar utan uppmuntran. Tandläkarna har jag inte varit hos på länge. Det är en sant nöje att gå dit!

Nicklas B
Skrev om TBN Tandhälsa

Bra mänskligt bemötande. Man känner sig sedd hos er!

Barbro F
Skrev om TBN Tandhälsa

Jag blev bemött på ett mkt professionellt vis. Jag är väldigt nöjd. Tandläkare och sköterska samarbetade, var lugna, vänliga och utförde sitt arbete på ett professionellt vis,

Britt-Marie R
Skrev om TBN Tandhälsa

Jättebra som vanligt Besökte tandhygienisten Lotta Alltid så vänlig och omhändertagande Tack

Staffan S
Skrev om TBN Tandhälsa

TBN är bäst! Känns nästan som att komma hem med helt suverän personal, alla inkluderade. MVH

Annika S
Skrev om TBN Tandhälsa

Känns alltid lugnt när man slår sig ned i väntrummet. Trevlig och kunnig personal. Har möjlighet att få snabbare tid vid en akut händelse. Bra att få hjälp av både tandläkare och tandhygienist på samma ställe.

Göran K

Som vanligt trevlig och professionellt, som det varit i 40 år

Ingmarie B
Skrev om TBN Tandhälsa

Blev väldigt bra bemött. Hade inga förväntningar. Årlig undersökning, inga konstigheter

Margareta A
Skrev om TBN Tandhälsa

Bästa tandläkaren jag har haft. Ni är alla trevliga, så jag ger er högsta betyg.

Lars F
Skrev om TBN Tandhälsa

Mycket bra omhändertagande Kan varmt rekommenderas!

Christer S
Skrev om TBN Tandhälsa

Tycker att han visar ett lugn , som får en att själv bli lugn

Matthias D

Super proffsiga framför allt Lotta 👍🏻

Bengt Anders S
Skrev om TBN Tandhälsa

Proffsigt och alltid trevligt.

Rickard D

Trevliga, duktiga och omtänksamma

Klas N
Skrev om TBN Tandhälsa

Mycket bra och försiktig vård av Lotta

Agneta Å
Skrev om TBN Tandhälsa

Tycker TBN tandhälsa är jättebra trevligt bemötande o bra behandlingar.

Eleni S
Skrev om TBN Tandhälsa

Känner mig väl omhändertagen och trygg

Jennie W
Skrev om TBN Tandhälsa

Alltid nöjd! Bästa tandläkaren.

Bengt B
Skrev om TBN Tandhälsa

Bra bemötande, trevlig och proffsig personal

Lars-Åke B
Skrev om TBN Tandhälsa

Bra och proffsig undersökning av Lotta

Joachim Andreas T
Skrev om TBN Tandhälsa

Transparent om priser, professionell och trevlig.

Kristina U

Roger H
Skrev om TBN Tandhälsa

Mycket trevligt bemötande, känns också som att personalen är kunnig och noggrann.

Ronja J
Skrev om TBN Tandhälsa

Väldigt omhändertagande och utförde ett professionellt jobb. Kan varmt rekommendera Lotta!

Berit K
Skrev om TBN Tandhälsa

Mycket duktig och trevlig tandhygienist.

Lillemor W
Skrev om TBN Tandhälsa

Jag har gått där sedan 1983. Är väldigt nöjd med allt. Var hos Lotta som är tandhygienist och som jag känt många år.

Peter L
Skrev om TBN Tandhälsa

Som vanligt väldigt bra service och bemötande

Ulf L
Skrev om TBN Tandhälsa

Duktiga och trevlig personal! Jag är mycket nöjd!

Ulrika K
Skrev om TBN Tandhälsa

Träffade ny tandhygienist Lotta och hon var super. Lugn och bra för en som har tandläkarskräck. Kände mig väl omhändertagen och kom med bra tips.

Katarina P
Skrev om TBN Tandhälsa

Alltid trevliga, sakliga och ptofessionella

Karin K
Skrev om TBN Tandhälsa

Bästa mottagningen, senast hos Lotta. Trevligt och professionellt bemötande och Lotta förklarar under tiden vad hon gör och man får mängder med goda råd.

Eddie L
Skrev om TBN Tandhälsa

Bra bemötande , men kostsamma ätgärder,då min tidigare historik med tandläkarbesök igenom är , som en mardröm, med konsekvenser jag haft under mycket lång tid, gör sig sig nu till känna igen, men gällande bemötandet finns inget att klaga, hur jag ska gå vidare är en annan fråga.

Jakob S
Skrev om TBN Tandhälsa

Alltid proffsigt, vänligt och tryggt.

Cecilia V
Skrev om TBN Tandhälsa

Som alltid nöjd och väl omhändertagen.

Christine B
Skrev om TBN Tandhälsa

Alltid bra bemötande av Lotta som är min hygienist Och känner mig fräsch i munnen efter besöket