Trevligt bemötande Bra behandling God rådgivning
Kava Dental
Välkommen till Kava Dental! Vi är din moderna och personliga tandvårdsklinik mitt i Stockholm. Hos oss möts du av ett engagerat team av legitimerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som har som mål att ge dig den bästa möjliga tandvården. Våra tjänster omfattar allmäntandvård, inklusive regelbundna undersökningar,...
355 omdömen om Kava Dental
Sedan starten hos Reco 2024
Kava Dental är en liten och familjär tandläkarmottagning. Känner mig alltid vänligt och oerhört proffsigt bemött.
Bra bemötande av alla jag stötte på. Kom in i tid. Skötte allt korrekt. Kändes tryggt.
Jag är jättenöjda med Kava Dental
När man känner sig trygg med det som utförs känns allt bra. Duktig tandläkare och tandsköterska som utför ett bra jobb
Mycket positivt återkommer gärna om ca ett ått våren 2027. Hälsningar Barbro Jonsson . Önskar er rn trevlig sommar .
Bra. Trevliga. Effektiva. Vad mer kan man begära?
Trevligt bemötande! Snabb och bra genomgång av mina tänder och borttagande av tandsten. Nöjd!
Har inget att klaga på mycket bra.
Trevlig och proffsig personal, känner mig omhändertagen när jag är där.
Efter ett vänligt och glatt bemötande i väntrummet så tog tandhygienisten de obligatoriska fyra röntgenbilderna. Rengjorde med flinka fingrar. Tandläkaren tittade på bilderna och i munnen, jag tog upp mitt problem med två tänders mellanrum, fick ett förslag på åtgärd, tackade ja och vips var problemet borta. Kommer återkomma om ett år.
Positivt och fint bemötande av både tandläkare och sköterska.
Blev bra mottagen. Positiva och serviceinriktade. Man känner sig omhändertagen.
Årlig kontroll hos tandhygienist Nona, trevlig o duktig!
Trevligt bemötande och noggrann undersökning. Kände mig trygg.
Bästa tandläkaren med stor respekt för oss som är obekväma med att gå till tandläkaren! Rekommenderas varmt!
Bra bemötande, trevlig personal och det gick snabbt och enkelt att göra min koll.
Väldigt bra och trevlig tandhygienist
Det var trevliga människor, kände mig välkommen, gav tips på vad jag borde använda och hur jag ska ta hand om tänderna.
Mycket trevligt bemötande, behandling och information.
Ett varmt och proffsigt bemötande.
Duktiga, vänliga och inkännande!
Alla är så vänliga och varma i sitt bemötande på Kava. De gör ett fantastiskt bra jobb och är så proffsiga.
Väldigt proffsigt bemötande. Lätt att t få tid. Träffade en suveränt kompenent tandhygienist. Rekommenderar verkligen Kava dental!
Mycket nöjd med tandhygienisten Nona som är noggrann o systematisk
Den 12/5 hade jag en tid hos tandläkaren hon gjorde sin bästa jag blev av mina halva trasiga tänder, genom en kort tid , jag uppskattar
Har tandläkarskräck men hos Kava Dental känner jag mig trygg och omhändertagen
Trevlig personal. Kom för allmän kontroll och fick hjälp att ta bort tandsten samt missfärgningar på tänderna. Blev superfint!
Allt toppenbra. Trevligt, tydligt och tryggt. Kan rekommendera 👍🏼
Mycket proffsigt bemötande och hanterade precis det jag behövde för att gå ut med ett glatt leende!
Helt otrolig tandläkare med empati och oerhört lyhörd och hjälpsam. Rekommenderas oavsett din erfarenhet. Helt fantastisk mottagning!!!!! Tack tack tack!!!!!
Trevlig personal med bra bemötande. Förklarade tydligt vad som behöver göras och planeringen framåt. Jag är så tacksam för att ha en bra tandläkare och den övriga personalen. Det gör mig trygg att komma tillbaka. Mvh Elisabeth Åkerman
Alltid ett mycket bra mottagande 😊
Mycket trevlig och trygg tandläkarmottagning.
Fint bemötande av trevlig och skicklig personal som alltid på denna klinik!
Snabbt och effektivt! Trevlig läkare och assistent
Jag fick snabbt tid för att har haft problem med framtanden då ska åtgärdas med att fixa brygga. Fick bra förslag på arbetat med att fixa tanden och fick tid redan efter en vecka att börja med att fixa.
Trevligt och välkomnande. Trovärdiga.
Bra bemött.som alltid. Hos Kava Dental
Vänligt. Följsamt. Proffsigt Förstår inte varför man måste breda ut sig och krysta fram superlativer eller dess motsats. Bättre nästa gång!
Mycket effektivt och trevligt! Snabb, kompetent hjälp i en akut situation! Tummen upp!👍
Korrekt, effektivt arbete, vänligt bemötande.
Snabbt svar o tid. Tryggt bemötande.
Jättebra bemötande och råd om tandhälsa.
Proffsigt bemötande, alltid trevliga
Trevligt bemötande och bra utförd undersökning. Men - alldeles för dyrt. 30 min med standardkontrolll och lite tandsten för 1.700:- (2.000 utan statens bidrag) är sanslöst dyrt,
Nogrann och föredömlig hjälp med tandsten.
Jag är nöjd med mitt tanfläkarbesök. Aino Lagrelius
Proffsigt och trevligt bemötande. Noggrann undersökning och rengöring.
Proffsig behandling av trevlig tandhygienist