Kava Dental

Kava Dental

www.kavadental.se
  • BadgeTwoYears
4.7

Välkommen till Kava Dental i Stockholm! Vi är din moderna och personliga tandvårdsklinik mitt i Stockholm. Hos Kava Dental möts du av ett engagerat team av legitimerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som har ett mål: att ge dig och din familj den bästa möjliga tandvården. Vi sätter din munhälsa i fokus och...

213 omdömen om Kava Dental

Sedan starten hos Reco 2024

Erica E
Skrev om Kava Dental

Ylva Cedergren är den bästa tandhygienist jag har haft! Så proffsig, noggrann, kunnig och inte minst trevlig. Rekommenderas varmt!

Nicklas H
Skrev om Kava Dental

Tandläkarbesök brukar sällan vara kul men kava Dental är en fröjd att gå till.

Marie-Louise Christina W

Blev mycket väl mottagen och fick bra information om min fortsatta behandling. Vilken skillnad mot den tandvård jag tidigare varit hos. Gick ut därifrån lugnad och Glad. Tandläkarstolen vänd mot utsikt vilket förstärkte min positiva upplevelse.

Vija N
Skrev om Kava Dental

Trevlig personal och jätte snälla

Lars W
Skrev om Kava Dental

Jag har anlitat Kava Dental och dess föregångarei mer än 20 år. Tycker att det har fungerat bra. Är speciellt nöjd med de proteser jag fått.

Göran R
Skrev om Kava Dental

Professionellt. Rakt på. Med humor.

Solveig R
Skrev om Kava Dental

Vänligt och professionellt bemötande. Behandlinden var effektiv bl.a genom att alla fel och defekter behandlades vid ett och samma tillfälle.

Bent Erik N
Skrev om Kava Dental

Har gått på denna tandklinik sedan slutet på 1970 man har alltid varit väldigt professionell och trevliga. När kliniken byte ägare och det blev Kava Dental så självklart hängde jag med. Det är en fantastisk professionell och trevligt personal. Det blir 10 poäng av 10 Bent 🌹🌹🌹

Peter T
Skrev om Kava Dental

Jag är aldrig missnöjd med behandlingen. Dessutom har jag ett tandvårdsbidrag som sänker kostnaderna.

Göran L
Skrev om Kava Dental

Trevligt personligt bemötande. Berättar om behandling och vad jag kan göra förebyggande av hål i tänderna.

Malin E
Skrev om Kava Dental

Trevliga och fungerar bara fint med allt.

Johan S
Skrev om Kava Dental

Proffsigt och vänligt bemötande. Bra vård.

Kristina G
Skrev om Kava Dental

Snabb professionell behandling samt ett trevligt bemötande.

Berit J
Skrev om Kava Dental

Fick en snabbt en tid hos tandläkaren och tandhygienist

Susanne Ö
Skrev om Kava Dental

Gillar tandläkaren Karina Toro, tycker hon gör ett mkt bra arbete och är väldigt trevlig. Betyget går ner för att priserna ligger högt. Undersökning 10 min och ett kortare besök hos tandhygienist över 2600 kr.

Anna P
Skrev om Kava Dental

Väldigt fin, snabb, proffsig och personlig hjälp. Kände mig väl omhändertagen hela vägen! Rekommenderar verkligen!

Ingrid H

Vänligt och engagerande bemötande

Staffan C
Skrev om Kava Dental

Fin vård men jag blev onödigt snävt bemött i receptionen när jag bad om akut hjälp.

Anneli J
Skrev om Kava Dental

Jättebra bemötande och hantering. Alltid nöjd med mina besök.

Shahin P
Skrev om Kava Dental

Jag hade tid hos tandhygienisten och träffade också tandläkaren, blev bemött jättefint av båda två. Jag fick svar på mina frågor angående ilning från tandläkaren och tandsten från tandhygienisten. På Kava Dental får jag alltid en personcentrerad vård som är viktigt för mig som person.

Stefan K

Trevligt. Professionellt. Tydlig info. Bad om frågor

Cecilia T
Skrev om Kava Dental

Trevligt bemötande av personal. Visade grundligt hur jag kan förbättra min tandborstning.

Jens D
Skrev om Kava Dental

Mycket trevligt bemötande verkar kunna sitt jobb fick en snabb genom sökning och en bra plan på behandling

Yvonne B
Skrev om Kava Dental

Kände mig trygg och omhändertagen

Per B
Skrev om Kava Dental

Ni vet väl om att barncacerfonden har 400 miljoner fonderat som de inte lyckas göra av med på forskning 🤔. Tandläkaren var jättebra och hygienisten fantastisk.

Evalotta B
Skrev om Kava Dental

Mycket nöjd med Kava Dental! Tryggt, lugnt och proffesionellt bemötande.

Karin H
Skrev om Kava Dental

Är himla nöjd med mina besök hos Kava Dental.

Frida W
Skrev om Kava Dental

Jag har alltid en lika bra upplevelse hos Kava Dental, känner mig trygg och lugn här och jag tycker alla är väldigt duktiga och så trevliga. Jag är väldigt glad att jag hittat hit.

Rebecca I
Skrev om Kava Dental

Påläst, duktig på att förklara och trevlig!

Gaute H
Skrev om Kava Dental

Trevligt bemötande och effektiv behandling med snälla händer.

Barbro A
Skrev om Kava Dental

Jag fick en prisuppgift snabbt skickad enl min önskan för att söka fondmedel i min församling. Vid mitt besök hos tandhygienisten Nona möttes jag av stor omsorg och proffsighet med positiv känsla.Hon svarade noggrant på mina frågor ang tandstickor, tandsten, tandkräm och blekningsmedel. Röntgenbilder togs. Jag kan varmt rekommendera henne till nya patienter.

Malin F
Skrev om Kava Dental

Fina lokaler, mkt bra och trevlig personal!

Ingemar F
Skrev om Kava Dental

Inga mörka moln vilar över mina steg på väg mot tandläkarmottagningen. Det är med lugn och tillförsikt jag överlämnar det gamla gapet till tandläkare, tandsköterska och tandhygienist. Att besöken alltid kryddas med många glada skratt förhöjer upplevelsen.

Christian W
Skrev om Kava Dental

Alltid lika trevlig och omtänksam personal. Man känner sig sedd och hörd och de gör alltid det där lilla extra som gör att man känner sig unik.

Kent B

Alltid trevligt bemötande, Proffsig personal

Claes S
Skrev om Kava Dental

Trevligt bemötande och professionell behandling.

Noah B
Skrev om Kava Dental

Bra mottagande och trevligt bemötande

Sergej B
Skrev om Kava Dental

Duktiga och snabba. Välkomnande.

Oscar G
Skrev om Kava Dental

Personalen är professionella och trevliga!

Christina W
Skrev om Kava Dental

Jag blev mycket fint bemött från första stund. Tandläkaren tog sig tid att lyssna på mig och mina förväntningar, och jag kände mig både sedd och tagen på allvar. Allt förklarades lugnt och tydligt, vilket skapade ett stort förtroende. Jag lämnade besöket med en mycket positiv känsla och ser tryggt fram emot nästa möte med tandhygienisten.

Henrik E
Skrev om Kava Dental

Trevligt bemötande, bra tips från tandhygienisten!

Ruth Elizabeth F
Skrev om Kava Dental

Trevligt bemötande,ingen väntetid. Väldigt nöjd med behandlingen.

Anders J
Skrev om Kava Dental

Trevlig personal och positivt bemötande. Rekommenderar gärna.

Lena K
Skrev om Kava Dental

Trevligt bemötande och duktiga super

Enrique G

Vänligt och professionellt bemötande

Sivert K
Skrev om Kava Dental

Hela mottagningen är väldigt trevliga och bra men min tandläkare o sköterska är de bästa 😊!

Georg D
Skrev om Kava Dental

En röntgenundersökning genomfördes pga en tidigare fallskada. Jag fick kunniga besked som gjorde mig lugn. Jag fick en mänskligt bemötande som gjorde mig varm!

Stefan T
Skrev om Kava Dental

Jag fick komma in på utsatt tid och blev behandlad korrekt!

Annika H
Skrev om Kava Dental

Mycket trevligt bemötande och proffsig undersökning.

Gabriella Beata G

Bra bemötande från början till slut! Man får även ärliga råd på vad man kan göra eller inte.