Tandläkare Gunnar Abele

Götgatan 55, 116 21 Stockholm — Visa karta

4.9 i betyg av av 60 omdömen
Vi arbetar med allmän tandvård och specialisttandvård för hela familjen, dvs både för barn och vuxna. All tandvård utförs på vår trevliga klinik på Götgatan 55, ett stenkast från Medborgarplatsen. Vårt tandvårdsteam består av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. All tandvård hos oss inleds först med en undersökning där direkt efter, diskuterar fram ett behandlingsalternativ baserat på patientens önskemål. Våra priser ligger i nära linje med Folktandvårdens. Vi är anslutna till Försäkringskassan och är medlemmar i Svenska Tandläkarförbundet.

Läs vad 60 kunder tycker om Tandläkare Gunnar Abele

 • 2020-07-29

  Spontant omdöme
  KIAMAL A skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Jag och min partner har sammanlagt varit patienter hos tandläkaren Gunnar Abele i ett antal år. Det började med att jag här på Reco läste en del positiva omdömen, och bestämde mig därefter att bli patient hos Gunnar - kort därefter blev också min partner Gunnars patient.

  Det som jag har upplevt som positivt med Gunnar Abele är att han inte proppar patienten med bedövningssprutor, om det inte behövs - han går sedan varsamt fram med borrandet när patienten är obedövad.

  Något som var negativt, är min erfarenhet av vad jag upplever är dåliga lagningar hos Gunnar Abele:
  *) En av Gunnars lagningar bildade en "ficka" i gränssnittet mellan lagningen och tanden, vilket jag upptäckte vid tandborstning någon dag efter lagningen. Jag blev misstänksam att utformningen skulle underlätta framtida kariesangrepp. Gunnars tandsköterska bekräftade mina farhågor per telefon - i hennes mening var det inte normalt att en lagning ska se ut på det sättet - hon hjälpte då till att boka ett besök för uppföljning. Vid besöket viftade dock Gunnar Abele initialt bort problemet som irrelevant, men åtgärdade sedan när han inte kunde motivera utformningen av den ursprungliga lagningen. Men om åtgärd inte behövdes, varför åtgärda med ytterligare ingrepp!? Och om åtgärd behövdes - varför göra lagningar som kräver åtgärd, om nu patienten (mot förmodan) lyckas uppmärksamma tveksamheter i lagningen!?
  *) Ytterligare en anmärkning är att efter en lagning av Gunnar, så kunde jag inte längre tandtråda mellan det berörda paret tänder - tråden gick sönder och fastnade mellan tänderna. Så småningom, efter persistenta försök och åtskillig mängd tandtråd, så lyckades jag "tandtråda" ur en hård bit (troligen) tandemalj/tandvävnad som låg mellan Gunnars lagning och en annan frisk tand. Vad gjorde den biten där, och ska inte tandläkaren tillse att tänderna inte trycker mot varandra, och att man kan tandtråda!?
  *) Ytterligare en lagning av Gunnar, som jag har uppmärksammats på av en annan tandläkare som jag förbehållslöst lät mig undersökas av, var (enligt den andra tandläkaren) gjord med ett underskott av material i lagningen - dvs Gunnar gjorde en fyllning med för lite material för ändamålet. Vad jag förstår, innebar underskottet av material att det tandparet (över och under) inte fungerar optimalt för att tugga födan.

  Vid något tillfälle, efter ett patientbesök hos Gunnar Abele, fick jag ett telefonsamtal från Gunnar, där Gunnar med en - i mina öron - icke-försumbar grad av (givetvis obefogad) misstänksamhet och ihärdighet undrade om jag verkligen har betalt fakturan för den vid den aktuella tiden senaste behandlingen - den behandlingen betalade jag naturligtvis omedelbart efter besöket, vilket jag upplyste Gunnar om ett par gånger under telefonsamtalet. Jag tänkte inte så mycket på det då, annat än reflekterade att det är synd att Gunnar går åt så hårt mot sina skötsamma patienter.

  En annan sak som både jag och min partner noterade var att Gunnar Abele ville sälja bettskenor till oss, fast vi inte trodde att vi behövde dem, vilket vi framhöll. Min partner köpte dock så småningom en bettskena av Gunnar, på Gunnars anmodan. Sedermera landade min partner i slutsatsen att bettskenan inte tillförde förväntad nytta.

  Jag hoppas att jag har fel i mina - för Gunnar Abele - mindre smickrande observationer ovan, men det är dem observationer som jag har, och det är inte mer än rätt att jag delar med mig av dessa. Min partner har läst texten, och instämmer i textens andemening i för partnern relevanta delar. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Tandea - Barkarby
  4.8 / 5 i betyg — 57 omdömen
  Badge2020
  "Hos Tandea har jag fyllt början på håll, tagit bort tandsten. Samt vad jag intresserad av att forma mina tänder, så en estetiskbehandling gj"
 • Daniel P

  2018-02-17

  Spontant omdöme
  Daniel P skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Absolut Sveriges bästa tandläkare utan tvekan =) Läs mer
  gillar detta
 • 2016-02-29

  Insamlad av företaget
  Anna K skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Alltid trevlig, lugn och effektiv. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Gylin Dental AB
  4.8 / 5 i betyg — 177 omdömen
  Badge2020
  "Mycket trevliga och kunniga. Tillmötesgå i alla lägen."
 • 2016-02-29

  Insamlad av företaget
  Zandra W skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Gunnar botade min tandläkarrädsla och nu kan jag inte tänka mig att någonsin gå någon annanstans! Världens vänligaste och skickligaste människ. Läs mer
  gillar detta
 • 2016-02-25

  Insamlad av företaget
  Marie L skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Jag tycker att ett besök hos Gunnar är bra. Jag känner mig varmt välkommen. Han har sett till att jag fått en bra bettskena och jag kan varmt rekomendera honom till andra. Han är perfekt för dem som har tandläkarskräck. Han ser till att man blir lugn om man tycker något är obehagligt. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  DentOn Tandvård
  4.8 / 5 i betyg — 398 omdömen
  fiveYearsBadge
  "För en som haft svårt att lita på tandläkare, så har Natalie överträffat alla förväntningar. Proffsig, hjälpsam och väldigt serviceminded. R"
 • bemma b

  2016-02-25

  Insamlad av företaget
  bemma b skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Gunnar är utan tvekan världens bästa tandläkare!!!! Så himla glad att jag fick höra talas om honom! :) Har aldrig använt bedövning; för att jag inte tycker att det hjäper. Så ja; det brukade göra jätteont, men hos Gunnar känns det INGENTING(!!!!!) Får mig att undra om andra tandläkare njutar av att plåga sina patienter. ;)
  Rekommenderar honom till alla jag känner, så nu är vi ett helt gäng som aldrig mer behöver ha någon tandläkarskräck! :D

  Han är dessutom jäkligt trevlig, otroligt kunnig (såklart) och någon väntetid för bokning är det aldrig. Låter det för bra för att vara sant? Ja, det gör det, men jag står 100% för att han kan sin sak! :)

  Jussteja, man känner sig aldrig lurad och inte heller rånad.

  Tack Gunnar!! Du är bäst!!! Vi ses nästa gång!!! <3

  //Emma Hallin Läs mer
  gillar detta
 • 2016-02-25

  Insamlad av företaget
  Johan W skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Bästa tandläkaren jag haft! Kunnig, trevlig och klart prisvärd! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Farsta Tandvårdsteam
  4.8 / 5 i betyg — 285 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Mycket väl bemött och proffsigt jobbat från första samtalet till att den inflammerade tanden var borta. Särskilt tacksam för att man var ber"
  Vivianne S
 • 2016-02-24

  Insamlad av företaget
  Maria S skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Gunnar har varit min tandläkare i ca 10 år. Har alltid fått tid snabbt, behandlingar på bästa sätt och ett gott skratt😄 Läs mer
  gillar detta
 • 2016-02-23

  Insamlad av företaget
  Jan E skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Alltid en glädje att få bli behandlad av el doctore Abele.
  Jag har köpt nya tänder och dom sitter kvar där dom ska:)
  Sammanfattning: Kan inte bli bättre Läs mer
  gillar detta
 • 2016-02-23

  Insamlad av företaget
  Tomas E skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Super bra bemötande och trevligt fast jag hatar tandläkarbesök=) Läs mer
  gillar detta
 • Morgan L

  2016-02-23

  Insamlad av företaget
  Morgan L skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  En sympatisk och kunnig tandläkare som jag har det största förtroendet för !

  Mvh Morgan Lindberg. Läs mer
  gillar detta
 • 2016-02-23

  Insamlad av företaget
  Gabriella L skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Mycket kunnig och omtänksam tandläkare. Alltid trevligt och personligt bemötande. Mån om att man alltid får en tid så snart som möjligt. Jag har gått hos Gunnar Abele sedan jag var liten, och det kommer jag absolut att fortsätta göra. Jag kan varmt rekommendera honom som tandläkare! Läs mer
  gillar detta
 • Ying E

  2015-05-19

  Spontant omdöme
  Ying E skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Gunnar är absolut Sveriges bästa tandläkare. Gunnar kämpar för att ge patienterna första möljliga tid. Super duktig, proffs och trevlig. Tand problem är äntligen över. Jag var mycket rädd av tandläkare tidigare men nu ser jag nästan fram emot att komma och kolla tänderna igen hos dem, efter Gunnar har hjäpt mig med min tand, vilket har haft problem sedan 2012. Andra duktiga tandläkare har också tittat på den flera gånger tidigare men ingen kan eller vill göra någting för att lösa problemet. Gunnar fixade det. Nu kan jag äta godis och hårdbröd igen. Läs mer
  gillar detta
 • 2015-01-19

  Spontant omdöme
  Fredrik W skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Mr. Gunnar is excellent ! Has superb skills and do the right things. Läs mer
  gillar detta
 • Tone L

  2015-01-11

  Spontant omdöme
  Tone L skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Som ny patient har jag känt stort förtroende för Gunnar Abele. Först en ordentlig genomgång av tandstatus och därefter adekvat behandling samt uppföljning inom ett år. Läs mer
  gillar detta
 • 2015-01-11

  Spontant omdöme
  Jessica K skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  År av tandvårdsrädsla är äntligen över, tack för proffsigt bemötande! Läs mer
  gillar detta
 • 2015-01-10

  Spontant omdöme
  Rob S skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  i trygga händer, förklarar allt Läs mer
  gillar detta
 • 2015-01-10

  Spontant omdöme
  Agnes E skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Super duktig, kompetent, kunnig tandläkare. Väldigt mjuk och aktsam. Ser alltid att patienten mår bra. Märker inte att Du är hos tandläkaren. Bästa är att han är kunnig I sin sak. Läs mer
  gillar detta
 • 2015-01-10

  Spontant omdöme
  Cecilia B skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Omtänksam, trygg, duktig och genomtrevlig! Jag är alltid glad efter ett besök hos Gunnar. Läs mer
  gillar detta
 • Lotta J

  2015-01-09

  Spontant omdöme
  Lotta J skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Duktig, förtroendeingivande, lugn och mycket kompetent. Bäst helt enkelt! Framförallt för någon som har tandläkarskräck som jag :-) Läs mer
  gillar detta
 • 2015-01-09

  Spontant omdöme
  Andra D skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Gunnar Abele was the second dentist I went to since I moved to Stockholm and it was the best choice I ever made. He was very kind and caring during all of our meetings. He would always explain each step what he was about to do and did it very gently. He was very attentive to all of my needs and it felt nice as sometimes it is really hard to tell what you need done or not in order for your teeth to be nice and good looking. I have been going for over an year and I will continue to go to him until he retires. Besides the services during our sessions he would also recommend very good and useful products that helped me keep my dental hygiene at a good level. For example he recommended I would use these cleaning toothpicks instead of dental floss as I would always break my teeth using it. The toothpicks never leave my bag now. Another big plus for me was that he speaks very good English as you may notice my Swedish is not very good. He always made time to receive me for an appointment especially if I had anything urgent like when I chipped one of my teeth. I recommend him wholeheartedly to anyone who wants to have good teeth and an awesome experience during appointments. Läs mer
  gillar detta
 • 2015-01-09

  Spontant omdöme
  Monica N skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Jag följde med Gunnar från Folktandvården. Han är helt enkelt den bästa tandläkaren jag har haft. Han har hjälpt mig otroligt mycket med min låga smärttröskel. Gunnar inger förtroende, är lugnt och metodiskt. Läs mer
  gillar detta
 • Angelica R

  2015-01-08

  Spontant omdöme
  Angelica R skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Var där på undersökning som förstagångskund. Allt från första intrycket till undersökningen var toppen. Brukar tycka att dom är hårdhänta men det här var som att sova sig igenom undersökningen. Duktig och lätt att ha att göra med. Kommer gå hit igen ! Läs mer
  gillar detta
 • 2015-01-08

  Spontant omdöme
  Anna B skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Kan varmt rekommendera denna tandläkarmottagning. Kompetent personal, bra omhändertagande och fint bemötande. Läs mer
  gillar detta
 • 2015-01-08

  Spontant omdöme
  Lillemor S skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Både jag och mina barn går hos Tandläkare Gunnar Abele sedan många år tillbaka.
  Tryggt och proffsigt och ett mycket vänligt mottagande varje gång. Läs mer
  gillar detta
 • Karin R

  2015-01-08

  Spontant omdöme
  Karin R skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Ett stort proffs. Mycket duktig. Jag är aldrig nervös för att gå dit.
  Bästa tandläkaren. Dessutom väldigt trevlig. Läs mer
  gillar detta
 • 2015-01-08

  Spontant omdöme
  Andreas E skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Tandläkare/kirurg i världsklass!
  Ett fantastiskt mottagande från första sekund. Verksam i ljusa, trevliga lokaler centralt på Södermalm i Stockholm. Med en service och tillgänglighet som jag har svårt att tro att NÅGON annan tandläkare kan erbjuda, över huvud taget. Jag har rekommenderat 4 vänner att uppsöka Gunnar då de haft besvär. Samtliga är, liksom jag, stamkunder sedan länge. Läs mer
  gillar detta
 • 2015-01-08

  Spontant omdöme
  Agnes B skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Mycket trevlig och duktig tandläkare! Kan varmt rekommendera! Läs mer
  gillar detta
 • 2015-01-08

  Spontant omdöme
  Annika S skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Man får förtroende för Gunnar för han vet vad han pratar om. Hans humor och lättsamma sätt gör att man slappnar av. Han kommer med bra råd och tips. Jag uppskattar också han bra hand med vår 4 åriga son som tack vare Gunnar tycker det är mycket spännande med tandläkare! Läs mer
  gillar detta
 • Srilakshmi K

  2014-06-26

  Spontant omdöme
  Srilakshmi K skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  I am from India living in Stockholm. Searching for good dentist has become a problem for me. After many disappointment treatments with different Dentists, Fortunately I came to know about Dr. Gunnar Abele through my Colleague.
  Dr. Gunnar was really awesome. He is nice, talkative and caring person. I had 3 dental treatments with him and they went really good, no pain, good quality. He explained the entire process in detail while treatment. He made me so much comfortable. He had lot of patience.
  Atlast I found a great Dentist.
  I strongly recommend !!!!! Läs mer
  gillar detta
 • 2014-06-03

  Spontant omdöme
  Lisa S skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Gunnar Abele är den bästa tandläkaren jag någonsin har varit hos. Han är mycket kunnig och proffessionell som kan sitt yrke. Själv har jag fått vita och fina porslinskronor som ser helt naturliga ut och jag är mycket nöjd med resultatet. Dessutom är han väldigt trevlig, snygg och charmig på alla sätt och vis liksom hans söta sköterska.
  Kan varmt rekommenderas! Läs mer
  gillar detta
 • Emelie Caroline E

  2014-05-29

  Spontant omdöme
  Emelie Caroline E skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Gunnar är en social och öppen person som gör sitt bästa för att få patienten att trivas. Han förklarar i detalj vad som behövs göras och verkar undvika att borra in i det sista.. Läs mer
  gillar detta
 • 2012-09-17

  Spontant omdöme
  Anna P skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Duktig, trevlig, bra med barn, seriös, öppen prick Läs mer
  gillar detta
 • Mint P

  2012-09-13

  Spontant omdöme
  Mint P skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Jag var hos tanläkare Gunnar Abele idag och jag var jätte nöjd. Priset är jätte billigt. Läs mer
  gillar detta
 • Lilly L

  2012-06-21

  Spontant omdöme
  Lilly L skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  gillar detta
 • 2012-04-20

  Spontant omdöme
  Karin J skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Gunnar är hela familjens tandläkare och han är mycket professionell. Vi har gått till honom i många år och han är noggrann, pedagogisk och väldigt bra på att informera och utföra allt väldigt bra. Vi är jätte nöjda och har även rekommenderat Gunnar till våra vänner som nu också går där.
  Även Mia är väldigt duktig och trevlig. Läs mer
  gillar detta
 • 2012-04-19

  Spontant omdöme
  Linda R skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  En fantastisk tandläkare. Perfekt om man känner sig lite rädd. Det är nästan så att man inte vill gå därifrån :-) De varmaste rekommendationer från mig. Läs mer
  gillar detta
 • 2012-04-18

  Spontant omdöme
  Robert H skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Mycket nöjd med Gunnar Abele, både jag, min sambo och våra tre barn går hos honom. Mycket duktig och alltid på bästa humör!
  Barnen älskar honom och bara väntar på att få gå till tandläkaren igen. Läs mer
  gillar detta
 • 2012-04-17

  Spontant omdöme
  Madelene H skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Den bästa! Har varit otroligt pedagogisk och tagit väl hand om min dotter Filippa (då 4 år) som behövde tra ut en skadad framtand. Ett steg i taget och vid ett besök så hade hon fått så stort förtroende för Gunnar och Mia att de kunde ta bort tanden! Nu älskar hon att åka dit! Läs mer
  gillar detta
 • 2012-04-17

  Spontant omdöme
  Malin R skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Gunnar är den absolut bästa tandläkare som jag och min man haft. Han är trevlig
  Förstående och gör vad han kan för att man ska ha det så bra som möjligt under besöken hos honom
  Och hans sköterska Mia som också är jätte trevlig. Han har hjälpt mig med min skräck för tandläkarbesök och man känner
  Att hans kunskap ang. Tänder är på höj nivå. Kan verkligen rekommendera honom. Jag och min man har gått hos Gunnar i många år nu. Läs mer
  gillar detta
 • Emelie A

  2012-04-17

  Spontant omdöme
  Emelie A skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Gunnar Abele är en sådan tandläkare som verkligen ställer upp för sina patienter och kan bjuda på sig själv så att man har roligt i tandläkarstolen. Han har också en helt suverän arbetskollega Mia som hjälper till och bidrar med den positiva energin.

  Jag har haft honom sedan jag var ca 13 år (är nu 21) och han har gjort så att min tandläkarskräck har försvunnit och jag vill verkligen inte byta till någon annan. Han höjer verkligen ens egna krav på hur en tandläkare ska vara och det har lett till att de flesta i min familj och lite i släkten, har bytt till att ha honom som sin tandläkare. Läs mer
  gillar detta
 • Björn K

  2012-04-17

  Spontant omdöme
  Björn K skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Mycket kunnig och omtänksam. Han arbetar med mjukt och bra handlag. Lyhörd för patientens önskemål, samt mycket insatt inom sitt fackområde. Trevlig mottagning. Läs mer
  gillar detta
 • 2012-04-16

  Spontant omdöme
  jan s skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Fantastiskt bra!
  Trevligt bemötande och tydlig information om mina tänder så jag förstod vad som var dåligt och hur jag kunde förbättra saken. Hade inte varit hos tandläkare på länge och var rädd innan. Gunnar satte mig och min rädsla i centrum och vad bra det gick. Tack så mycket. Högsta betyg till tandläkaren Gunnar, speciellt för de med tandvårdsrädsla. Läs mer
  gillar detta
 • 2012-04-16

  Spontant omdöme
  serena a skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Serena A om tandläkarn Gunnar Abele,mycket trevlig man,personalen är även jätte gullig,tidigare har jag gått men har inte känt mig så trygg som jag gör med gunnar,för det första har han ett fantastiskt bemötande sedan talar han om vad han gör,han är mycket skicklig o professionell i sitt yrke,lyssnar på patienten är nogrann,jag självhar en sjukdom som heter trigiminusnualgi och det har han hjälpt mig med mycket så att smärtan har dämpat sig.Gunnar är den bästa jag har nogonsin träffat och kommer alldrig att lämna en sådan profissionell tandläkare Läs mer
  gillar detta
 • Åsa S

  2012-03-27

  Spontant omdöme
  Åsa S skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  gillar detta
 • 2012-03-20

  Spontant omdöme
  Tommy J skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Bara bra, trevlig personal,Mia. Jag och min sambo går där, tidigare var han på folktandvården i Björkhagen. Resonabel om tidsplanering, bra med SMS-påminnelse. Mycket bra förklarande vad som gäller. Toppen Läs mer
  gillar detta
 • 2012-03-20

  Spontant omdöme
  Ml A skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Har varit patient hos Gunnar Abele i över 5 år och nu går även mina barn där. Jag hade inte varit hos tandläkaren på många år pga dåliga erfarenheter i min ungdom. Tack vare Gunnar och teamet kan jag gå dit utan att vara rädd för smärta eller överraskningar.En annan viktig faktor är att han är noga och lyssnar på sina patienter och man känner sig i centrum i alla lägen. Rekommenderas varmt. Läs mer
  gillar detta
 • Pernilla A

  2012-03-19

  Spontant omdöme
  Pernilla A skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Känner mig alltid trygg och mycket väl omhändertagen. Gunnar är mycket professionell i sitt yrke och har alltid patienten i fokus är enormt duktig på att i varje steg berätta vad han gör och varför. Läs mer
  gillar detta
 • 2012-03-19

  Spontant omdöme
  Marie M skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  Fantastisk för tandläkarrädda - och säkert andra också! Tar sig tid, förklarar och är otroligt lugn. Ger ett tryggt intryck. Läs mer
  gillar detta
 • 2012-03-19

  Spontant omdöme
  Agnes E skrev om Tandläkare Gunnar Abele
  han är jätte bra. Duktig och kompetent. Läs mer
  gillar detta

Bästa Tandläkarna nära Tandläkare Gunnar Abele:

5.0 i betyg av 41 omdömen
Camilla Ruth Ida T Camilla Ruth Ida T tycker:
“Gått hos Kerstin och Sanella i...” Läs mer
4.8 i betyg av 93 omdömen
4.7 i betyg av 239 omdömen
5.0 i betyg av 88 omdömen
Bene Tandvård (2.3km)
4.8 i betyg av 135 omdömen
Mijodent AB (2.4km)
5.0 i betyg av 40 omdömen

Karta

Kategorier