Mycke gott bemötande och som alltid utförs behandlingen mycket professionellt.
Priodent Tibblekliniken
Priodent Tibblekliniken är en tandvårdsklinik i Upplands-Bro som erbjudit trygg och professionell tandvård sedan 2002. Vi hjälper både barn och vuxna att uppnå en bättre munhälsa genom vår högkvalitativa tandvård. Hos oss arbetar fyra tandläkare, två tandhygienister och tre tandsköterskor som drivs av att erbjuda bästa möjliga...
227 omdömen om Priodent Tibblekliniken
Jag går hos en trevlig och duktig tandläkare men besviken på att priset inte stämmer (gäller inte henne) mellan det som sägs och kassan.
Min tandhygienist är mycket duktig och det är riktigt vilsamt att bli ompysslad av henne.
Tack för ditt omdöme Eva! 🙏☺️ Ha en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Trevligt bemötande och profsigt arbete.
Tack för fem Reco-stjärnor Bengt! 🙏☺️ Ha en fin eftermiddag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Trevligt bemötande. Bra omhändertagande.
Kul att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss! ☺️ Ha en fin dag Monica! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Jag har bara besökt kliniken två gånger, men är hittills mycket nöjd.
Kul att läsa att du är mycket nöjd med dina besök hos oss Anna. Önskar dig en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Bra personal och service även om det e för dyrt! Undersökning plus lagning litet hål 2.755 kr
Tandläkar rädd o nervös vid besök men blev sååå bra pedagogiskt bemött och gick trygg o lugn därifrån besöket!!!
Tack snälla Birgitta för dina fina ord! 💙 Vi vet att ett tandläkarbesök kan kännas nervöst, och det betyder otroligt mycket för oss att höra att du kände dig lugn och trygg hos oss. ☺️ Önskar dig en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Mycket bra upplevelse mycket trevlig och bra personal, dom är otroligt proffsiga på alla sätt och vis.
Tack Göran för att du lämnat ett omdöme ☺️ Önskar dig en toppendag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
En trevlig och kompetent tandläkarklinik
Tack Bo för att du lämnat ett omdöme! Önskar dig en fin dag ❄️ Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Bra bemötande, engagerade och man blir väl omhändertagen
Tack Kerstin för att du lämnat fem Reco-stjärnor! Och tack för dina vänliga ord 💙 Önskar dig en fin dag i snön ☃️ Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Kanonställe 😄alltid trevligt att komma dit👍
Kul att du gillar att komma till oss Bo😄 och tack för fem Reco-stjärnor! Önskar dig en fin dag i snön ☃️ Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Tycker tandläkaren var lite väl hårdhänt med verktygen hon använde, annars nöjd
Tack för din feedback Alexander. Ibland kan det krävas att tandläkaren eller tandhygienisten är lite mer bestämd med verktygen för att kunna uppnå bästa resultat för patienten. Med det sagt är såklart alltid bra för dig som patient att informera din tandläkare om du skulle uppleva det som hårdhänt och då lyssnar självklart din behandlare till det. Vi är glada att du är nöjd med din behandling i övrigt ☺️Önskar dig en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Bra mottagning av patienter. Duktiga tandläkare och tandhygienister. Enkelt att få akuttid. Trevlig personal.
Tack Conn för att du lämnat fem Reco-stjärnor! Vi försöker alltid vara flexibla och ordna akuttider för våra patienter ☺️ Önskar dig en fin dag i snön ☃️ Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Mkt trevlig och tillmötesgående personal Mycket nöjd med min bokade tid
Kul att läsa ditt fina omdöme Ebba💙 Vi önskar dig en toppendag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Alltid lika väl mottagen av Arash och den övriga personalen. Fräscha lokaler och proffsigt bemötande👌
Så kul att läsa att du är nöjd med ditt besök hos oss Britt-Marie! Jag tar detta vidare personalen ☺️ Önskar dig en fin dag i snön ☃️ Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Alltid Vänligt, kunnigt och Serviceinriktat bemötande. Man lyssnar till patientens önskemål.
Säker och trygg behandling - lugnt och säkert -med möjlighet att ställa frågor. Kan med trygghet rekomendera kliniken till andra .
Proffsigt och trevligt. Bra personal.
Mycket bra trevliga personal och bra bemötande.
Toppen ”klinik” alltid glada miner och ett fantastiskt bemötande av samtliga. Har ett stort förtroende för ”min” tandläkare som inger ett lugn, tar sig alltid tid att förklara och prata. 👍💐
Otroligt vänligt och professionellt bemötande från reception och tandhygienist. Återkommer gärna dit.
Bra bemötande, bra gjort arbete , allt bra men dyrt, för dyrt
Jag är väldigt nöjd med min standardundersökning, trevlig personal och bra tandvård.
Trevligt och omhändertagande bemötande. Jag var hos tandhygienist som var väldigt varsam, professionell, tydlig och lugn.
Mycket trevligt bemötande av alla man träffar och jag känner mej helt trygg med min tandläkare och litar på hennes omdöme. Mycket nöjd!
Jag blir alltid vänligt bemött, personligt! Känner mig trygg
Det glädjer oss att läsa att du känner dig trygg i vår behandling. Tack för ditt fina omdöme Gerd-Louise! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Bra bemötande och behandling!
Kul att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss Rolf🙏☺️ Tack för fem Reco-stjärnor! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Trevligt bemötande och och mjuk och bra behandling
Tack för fem Reco-stjärnor Gunilla! 🙏☺️ Önskar dig en fin eftermiddag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Bästa hittills då dom lyssnar på en
Tack Sami för ditt omdöme! och kul att läsa att du tycker vi är bäst🙏☺️ Önskar dig en toppendag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Trevligt och kunnigt bemötande.
Tack för fem Reco-stjärnor Tanja! 🙏☺️ Ha en fin eftermiddag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Mycket trevlig personal som klart och tydligt redovisade hur läget var. De rekommendationerna vi fått från bekanta stämde.
Tack för ditt omdöme Anders! Så trevligt att du kom till oss på rekommendation från dina bekanta☺️ Ha en fin eftermiddag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Alltid ett trevligt bemötande och bra information från både tandläkare och tandhygienist. Ett stort plus till de som sitter i receptionen som alltid är glada och trevliga och svarar på alla frågor man har :)
Tack Mabel!🙏☺️ Jag tar detta vidare till teamet. Vi önskar dig en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Hade inga förväntningar alls, ville ha konsultationer med tandläkaren. Mycket bra bemötande och trevligt besök.
Tack Alf för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme och feedback!☺️ Vi önskar dig en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Bara positivt, bra bemötande och påminnelser
Tack för fem Reco-stjärnor Jan! 🙏☺️ Ha en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Proffsiga o alltid vänligt bemötande.
Tack snälla för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme 🙏☺️ Vi önskar dig en härlig dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Blev mycket trevligt bemött . Var hos tandhygienist som gjorde ett strålande jobb
Tack Christina för full pott! 🙏 Ja våra tandhygienister är toppen☺️! Önskar dig en härlig dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Trevlig och bra personal 😊!!!
Tack Rolf för dina vänliga ord! Vi önskar dig en fin dag! ☺️ Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Tycker inte om att vara hos tandläkaren men jag känner mig bra med deras kunskap och är jätte nöjd
Tack Georgeos för att du lämnat fem Reco-stjärnor! Vi förstår att många inte gillar att komma till tandläkaren men vi är glada att du känt dig väl omhändertagen hos oss ☺️ Vi önskar dig en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Alltid vänligt tillmötesgående i kombination med hög kompetens som ger bra resultat.
Tack Leif! Vänliga och hög kompetens är de rätta komponenterna för bra resultat☺️ Vi önskar dig en härlig dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Jag gillar inte den här typen av undersökningar. Jag har nu varit kund hos Tibblekliniken i cirka 15 år. Hur skulle detta kunna vara möjligt om jag inte var nöjd? Jag har vid ett flertal tillfällen framfört mitt gillande till olika medarbetare på kliniken, vilket jag tror är mera värdefullt för dem än att jag blir en siffra i den här undersökningen. Staffan Jogmar
Tack Staffan för att du har varit patient hos oss i så många år! Vi uppskattar även att du framfört ditt gillande när du varit å besök hos oss☺️ Vi önskar dig en härlig dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Som alltid bra behandling och bemötande
Tack Marianne för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme 🙏☺️ Vi önskar dig en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Ja blev väl behandlad dom är proffsigt dom kan sin sak👍
Tack Leif! Ja här på Priodent kan vi verkligen vår sak☺️ Vi önskar dig en härlig dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Mycket bra bemötande. Lätt att tala med personalen. Mycket bra kontakt med ägaren till kliniken. Han verkligen gör sej tid med frågor. Självklart går jag dit för tandvård.
Tack snälla för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme 🙏 Vårt mål är alltid att vara tillgängliga för våra patienter och vi finns här för att svara på alla era frågor och funderingar kring munhälsan☺️ Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Alltid trevligt, men gillar inte gå till tandläkaren.
Härligt att läsa att du hade det trevligt hos oss trots att du inte tycker om att gå till tandläkaren. Vi önskar dig en toppendag Weine! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Bra upplevelse och korrekt behandling Mvh/Kirsti Jääskeläinen
Tack Kirsti för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Vi är glada att du känner dig trygg och väl omhändertagen. Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Fungerar alldeles utmärkt! Alltid trevligt bemötande med trevlig personal och trevligt bemötande!
Tack Barbro för fem Reco-stjärnor 🌟🙏! Det betyder mycket att du lyfter fram vår omtänksamma personal och hur vi ser dig som patient. Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Jätte bra jag är jätte nöjd ☺️
Tack Masroub för 5 Reco-stjärnor 🌟🙏! Vi önskar dig en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
Jag har under en längre tid varit kund hos Priodent Tibblekliniken Och har varit mycket nöjd. Personalen har varit mycket tillmötesgående och det har varit skönt nu då jag i drygt ett ett halvår haft svårt att gå efter ett fall i en trappa i hemmet. Det har alltid funnits en hand till hjälp och ett leende som har värmt. Jag har under många år haft problem med mlna tänder och äntligen fått gehör...
Tack Karin för att du varit med oss under så lång tid och för ditt fina omdöme! Vi är oerhört tacksamma för ditt förtroende och ser fram emot att fortsätta ge dig kunnig och trygg tandvård. Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨
alltid lika duktig och trevlig personal
Tack Ragnar för ditt fina omdöme! Vi uppskattar att du tog dig tiden att lämna 5 Reco-stjärnor 🌟🙏 Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨